Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
voltam E'LO" 3K-s befizetos versenyen...
17 orakor kezdodott, 99 indulo... 20 perc vakszint...
iszonyat feszes jatekot jatszottam aminek... na majd a vegen:
Minden 1-es megjatszott kapcsolodo lapom egeszen eljutott az alul-felul nyitottig... es ott meg is allt... igy fogytam el a kezdo 30K-bol 7600-ra...
7600: AJo -> je' ket jo lap! 3 limp utan, allin... MAKOLOK 😄 (A flop, J river) 25-26K
22K korul: megint a junk lapok utan... QQ... mivel kb 3-an limpeltek 2K vakszinten... ezert allinvagom magamat... AQ megad.... WIN! 😄
4XK korul: laza allin izolaciokent CO-bol... KK snapcall... mutat KTs 😄 viszem 😄
nagy kihagyas, junk hegyek... feszes vagyok atommod... kozeprol 77 dob, 7 flop es tarsai 😄 mindegy 😄
5K vakszint: 2 limp... JJ kezben: 15K raise... 1 dob, 1 allin... snapcall: mutatnak AA-t! na ott elgurult a gyogyszerem... le is oltottam, hogy szar jatek, koszi es, hogy "undorito" ofkorsz lefogyok (majdnem szinkronban masik asztalnal JJ vs AA allin JJJJ win 😄)
20K korul... 4BB ... QJ allinre tolom magamat... KK megad... flop Q... river elott allok fel... Q 😄DDDDD (ott visszakaptam, hogy EZ undorito 😄)
7 es negyed AZAZ HET oraja ulok... supershortstack... buborekban... 10 fizet... elfogyok... 62s... mindenki dob, nagy zsetonos elottem 50K emel... allin (az ante volt 2K, BB 20K)... szoval mar tokmindegy... T7o mutat... T magas win... pedig turnon mar 4 szivecske volt nekem :S
gg
es ami a leggazabb, hogy nem dobtak ossze a buborekot... pedig ossze szoktak mar egy ilyen versenyen... masik asztalon "leszavaztak"... koszontem szepen, csalodas megint, ez AGYARORSZAG... kapzsi genyak! ... 300 Ft-ot csuklobol adtam volna akarkinek komolyan... :S szep...
Így viszont nehéz döntés...túl sokan vannak mögöttem és a top párunkat több verzióval is lejavulhatják.
Freerollon illetve max 2$-os tornán megadnám, fölötte eldobnám.
Egyébként 3 játékossal mögöttem...nem biztos, bármilyen szutyok lappal bent lehetnek.
Vester all injét 1v1-be simán call...csak nem akkora idióta hogy a flush-t így játssza meg.
Amúgy preflop emeltem 100 zsetonig csak kézzel re-kreált replaynél ha a hero BB és mindenki limpel autocheckeli a replayer... (fail). flop elõtt minden limpelõ megadta az emelést
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
KIRÁLYHAT😄
amúgy ha flopon hív simán dobom, az hogy mögém chekelt egy ilyen floppon én teljesen gyenge kézre tettem, egyszerûen sztem semmilyen monstert vagy akár top párt nem chekelheti tovább egy ilyen floppon, a turnon meg úgy voltam, ha van valamije a flop chek után úgy is adja 10-el, 9-el, így meg ha hív talán kicsavarok sok mindent a kezébõl, hát nem sikerült :-)
Még a csütörtöki 2500-ról 😄 Volt egy Dél Afrikai csaj a mezõnyben. Itt tanuló diák, szinte nulla pókertudással, nulla magyar tudással. Egész versenyen csak olyan kézzel játszott, amiben volt ász, amikor kellett mákolt vele, soha nem emelt, csak a megadást ismerte, és ötödik lett 😄 De. Én még ilyen cuki játékost nem láttam. Annyira tudott szenvedni amikor ráemeltek, hogy mit csináljon a kezével, hogy öröm volt nézni. 3 asztal volt hátra, amikor mellé kerültem, 2 nagyvaknyi zsetonja volt, és csak annyit mondtak neki angolul hogy mennyi a tét. Aztán segítettem neki dönteni (soha nem láttam a lapját), elmondtam milyen elvek alapján mit csináljon, némelyik shorty ráemelésnél elmondtam miért rakta be az összes zsetont a másik, stb. és szépen felhízott a kupac. Egyszer rajtam duplázott 😄 négyen néztünk floppot, 73-al floppon flössöm volt, hívtam egy nagyot hogy dobjon mindenki (franc sem akart küzdeni ilyen gyenge flössel), dobtak is rendesen, de pont a csajszi nem akarta elengedni az A7-et amibõl az a kör volt, és riveren leesett neki a nuts 😄 Szóval ilyeneket mákolt ha kellett, plusz annyira megkedvelte mindenki, hogy nem emeltünk rá csak ha tényleg brutál kéz volt, illetve chekkelt mindenki ha partiban volt többnyire. Az utolsó asztalra ugyan oda sorsoltuk magunkat, így mellettem maradt a 2-es széken ott is. Így el lehet jutni csak AX, vagy A magassal ötödik helyig 😄
Ez a csajszi ült a jobbomon, egy másik pedig a balomon. Mivel jóban lettünk, többnyire láttam a dobott lapjait, meg sokszor mutatta hogy dobjon-e vagy sem. Ami érdekes: sok egyszínû Klófasz lapja volt, és nagy emeléseknél nagyon tipródott velük, mert nõi megérzése szerint ezzel nyerne. Újabb bizonyíték, hogy a nõk valahogy,valamiért oda vannak a Klófasz lapokért. Szóval láttam miket dob és láttam hogy bizony nyert volna legalább 80%-ban szar lappal, amikor azt súgta a megérzése hogy szerinte ez a lap jó. Lenyûgözõ. Például meg volt gyõzõdve, hogy 99-el nyerni fog, de akkorát ráemeltek preflop, hogy gondolkodnia kellett. El akarta dobni, de egyszerûen mivel már a kézbekapásnál érezte hogy ez minimum set lesz,végül betolta a fél stackjét 99-el a: láttam már 2500 Ft-ot,leszarom! felkiáltással. Nos AA ellen már floppon jött a 9 és vagy CL lett, vagy CL közeli 😄
Ééés ami élõben szórakoztató, de online lemaradsz róla: 7d10dAh3d8d boardon ment a lightos betelés, amikor river után ketten maradtak csak és a korai poziciós emelt egy flopnyit, mire ráemelték az allint. Hitetlenkedve megkérdezte: biztos? Srác erre: persze nutsom van! A másiknak ekkor elkerekedett a szeme, és újragondolta az egészet, hogy mit hagyott ki a lehetõségek közül, hallatszott hogy kurvára kattognak a fogaskerekek, de bár csodálkozva, megadta. A slusszpoén ekkor jött: a srác nutsa azt jelentette hogy K magas flösse van, a megadás meg színsor volt Jd9d-vel😄
Mission Impossible 2010: PRO Class
c-bethez sztem nem volt ideális a helyzet, flop
tudom ,hülyén hangzik de flop chekjénél tudtam, hogy nincs semmije és turntõl függõt mit játszok és ott úgy döntöttem blöffbe fordítom a kezem + vészforgatókönyvnek ott voltak a húzóim
callnál azért meglepõdtem, hogy a "semmire" megadta
en most nagyon laza leszek, mert 3K-ra "ingyen" megyek 😊
lol, csak hogy irjak is valami jot 😄
omaha sunday wr2 selejtezo 1. leosztas:
AsTh5h6h
megy az emelgetes... eleg szep kassza...
flop: Ts5s5d
allin, valaki megad... felhizas <#zavart1>#zavart1>
Pete: Granulalok! Igy mennyit sikerult osszeszedni? 😊
Remelem jo sokaig benn maradtal!
hajra!
ugye, hogy szar megado volt az Q9o meg a tank call K5s a 3,78 BB-s ultrafeszes pushomra??
eselytelen volt...
45-os sit&go (0.50)
feszulok ezerrel... (27-en vagyunk)
KK 3bet... nagyvak visszavag allinre... namondom neeeee... call
ofkorsz, hogy AA 😄
gg
(de legalabb, most tenyleg jobb ellen estem ki) amugy 10 leosztas alatt 3X volt AA a partyban es 2X volt KK vs AA (1ik az enyem)... hmmm 😊
A set vs oversetre meg pl már csak legyintek (akkor is, ha én nyerek)
Mondjuk tegnap összetörtem az egerem... hogy miért? Mert a holdem manager nem mentett el egy kezet, ami bukó volt és nagyon vissza akartam nézni😄DD