Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az mondjuk gáz volt,hogy páran hulla fáradtak voltak.
Kellett volna több pihenés nekik.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
http://motionpicture42.freeblog.hu/
gamertag: kenobita
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
I’m Forever Blowing Bubbles...
Flopra: 0.84%
Turnre: 2.92%
Riverre: 6.53%
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Boldog Karácsonyt és legmagasabb lapokban gazdag további játékot Mindenkinek!
gamertag: kenobita
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de az a 0,59% esély kicsit kevés nemgondolod arra hogy flösh vagy sor jön, nem gondolod?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha minden igaz, ez azt jelenti, h sokszor jön ki vagy sör vagy flös, tehát mondjuk 20% + 39% = 59%-ban, az esetek több, mint felénél... Jaj, de hiszen itt csak 0,2% + 0,39% = 0,59%, tehát 1%ot sem éri el az esély, ami kell optimizmussal és elvakultsággal sem nevezhetõ gyakori, az az "nem ritka" eseméynnek
Hát ha pedig tényleg azt hitted, h minden ötödik handben sor lesz, akkor tényleg elég rossz lehettél és vagy még mindig matekból (százalékjel, osztás, arány amiket biztos nem ismersz), ilyenkor kerülendõ a póker, hiszen csak szerencsébõl vagy szokásból tudsz nyerni
eom$
mindenesetre egy oldalról copyztam, tehát én magam nem írhattam el.
de lehet szar vagyok matekból, amúgy fix nem néztem el, mert egy másik oldalról csentem az információt.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
boldog karácsonyt mindenkinek !
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
visszaír hogy "better hand win".. (persze, a drill flopon az lóf*sz, 2 pár ellen)
visszaírom neki hogy "show me something, without your incredible luck"
a következõ üzenettel zár: "i show im better than you, i get your bucks, think its enough" és lelép az asztaltól.
ha ezt õ is komolyan gondolta, akkor miért nem maradt az asztalon, kifosztani engem?<#wow3>#wow3> (nagy a zisten kertye)
#3239 persze. amikor bemákol egy trash handdel és elkezd "fish"-ezni. meg amikor 10 dollárt megad legkisebb párra és behúzza riverre a drillt a két legmagasabb párom ellen (ezek megestek nemegyszer)
"Nesztek bazd meg!!!AA estem ki.."
bocs, nem hagyhattam ki 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
beülök egy asztalra 25$-al headsupra. gyerek 11$al
0.25-0.25 Pot limit, emel 1 dollárra, 10-Jval megadom
Flop: 10,10,A
emel 2$- ráemelek 4$-re allin megy elfogadom.
nála A,K.
turn:K, river:K . ezután beírja a chatbe hogy õ a legjobb és hogy szar vagyok...
8-as párra aztán all-int kell mondani.
© ddt500 ma 20:38 | privát | válasz erre | #3228
Jelentem 7-ik vagyok az 57-bõl. Két all-int nyertem egymás után. Az elsõnél 66-ra uccsó lapra jött a drill, a másodikra 1010-re tripla all-in plussz még egy kis zseton és kijött a flösh.
7-8 treff kezemben, fél dollárom van benn preflop, hívnak 2$ig. megadom.
flop 5,6,8, ebbõl az 5,6 treff. nyitott (szín)sor + flöshhúzó. monster.
gyerek nyit 4$-al én allin megyek (tudom hogy fölépárja van). megadja K,K-al.
természetesen semmi nem jön nekem...
I’m Forever Blowing Bubbles...