30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#8696 És be is jött már flop-on! -
#8695 Szerencsét próbálni!
Mivel szerencsejáték bazd+! -
#8694 ezt miért? miért mentél preflop all in ezzel a lappal? egyáltalán minek szálltál be? -
ddt500 #8693 Mondjuk tény, hogy most már emelnék. Sokan egyszerűen nem hiszik el, hogy a másik azért emel mert van lapja. -
ddt500 #8692 A dolog egyszerű. Azzal nem szoktam számolni, hogy az ellenfélnél AA-van, pláne ha nem emel rám. Szivárvány floppon lett a K szettem soresély még csak a közelben sem volt. Még ha AA is van nála akkor se lett volna flop után 7-8%-nál több esélye arra, hogy jöjjön az A. A lényeg, hogy flop előtt vagy 85% esélyem volt a győzelemre utána meg min.95. Próbáltam minél több pénzt kiszedni belőle. Azért arra nem nagyon számíthattam, hogy a fullomat poker veri majd. -
#8691 Am. 500 kezdőzseton + 3 percenként vakemelés (első 4 fizet) 30 perc alatt le szokott menni. -
#8690 ÁÁÁ ilyet--> Pedig már flopon biztos voltam a győzelembe!
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, T5-1054755-21
played at "Table #5" for USD TC from 2009-07-05 09:16 until 2009-07-05 09:16
Seat 1: 9draco9 (995 in chips)
Seat 2: V.Akhow (315 in chips)
Seat 3: tschongel999 (1,270 in chips)
Seat 4: megalee (160 in chips)
Seat 5: Graf Surovii (190 in chips)
Seat 6: skyfmy (660 in chips)
Seat 8: redall98 (1,665 in chips)
Seat 9: KOGYO19 (1,010 in chips)
Graf Surovii posts SB 80
skyfmy posts BB 160
redall98 calls 160
KOGYO19 bets 1,010 and is all-in
9draco9 folds
V.Akhow folds
tschongel999 folds
megalee folds
Graf Surovii folds
skyfmy folds
redall98 calls 1,010
FLOP: 5C,7C,QC
TURN: QS
RIVER: 5S
KOGYO19 shows JC,4C
redall98 shows QD,KD
redall98 wins 2,260 -
#8689 Kártyaőrként szolgál. És nem az ellenfelektől védi a lapot, hanem az oztótol "védi", hogy ne húzza be a kártyát. -
ba32107 #8688 Ez eszembe se jutott -
#8687 semmi haszna nincsen, max vmi olyasmit utalhatsz vele hogy "ezeket a kártyákat nem dobom el" -
#8686 lenyegeben mi ertelme van? csaknem nyulnak at es nezik meg a lapjaid mikozben felette ulsz, vagy nem fuj be egy komolyabb szel, hogy a kartyakat felfujja... tudom, szorszalhasogatas, de akkor is:) -
#8685 kicsit atlatszo lenne, ha az lenne a mogottes tartalma, hogy akkor teszek ra zsetont preflop emeles kozben, mert viszonylag szar lapjaim vannak:)
lehetseges, hogy kabala, de ahhoz tul sok jatekost lattam igy jatszani -
#8684 kártyaőrként szolgál a lapokra tett zseton.
-
#8683 Szerintem,vagy nem vmi jó lapok vagy vmi kabala féle. -
#8682 miert szoktak a jatekosok egy zsetont tenni a lapjukra mielott, mialatt emelnek? (ahogy lattam, altalaban preflop, de lenyegeben barmikor) -
turuska #8681 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget:-) Ezt valójában Én is megtaláltam de közben rájöttem mi hogy van:-) Azért mégegyszer kösz!
Hello:-) -
#8680 Meglepően sok megadó van még veszélyes flopon is. Érdemes emelni, főleg ha több ellenfeled van. -
ba32107 #8679 Jaja, értem. Tényleg, többször is volt, hogy flop után végig checkelt mindenki, én is, pedig jó lapom volt, és sokkal kisebb potot vittem, mint amekkorát vihettem volna. -
#8678 Kétélű fegyver a flop csapdázás. Igazán akkor van értelme ha biztosan tudod hogy emelni fognak utánad, és rá tudsz emelni. Veszélyes flopon inkább emelni kell, az ingyenlapot jobb elkerüni.
Megfelelő ellenfél ellen még ingyenlapot is lehet adni, leginkább akkor ha nálad van a top kéz. Esélyt adsz rá hogy az ellenfél gyengébb kézzel is pénzt rakjon a potba.
A passzolással az a baj hogy nem növekszik a pot, ami egy erős kézzel a fő célod. -
ba32107 #8677 higyje --> higgye :D -
ba32107 #8676 Taktika-kérdés: ilyenkor flop után miért "kell" passzolni? Gondolom egyrészt azért, hogy ingyen lásd, mi van a másiknál, másrészt azért, hogy azt higyje, nincs nálad lap? -
#8675 Ha flopon rászakítasz egy nagyot, akkor lehet, hogy megijed a K-tól (jogosan) és dob. Bár gondolom nem akartál dobatni... Az én esetem meg eldőlt flopon, de vastagon. Még jó, hogy nem cashgame volt, buktam volna a beülőmet tuti...
Szerencsétlen esetek... -
ddt500 #8674 Egy hasonló játékban buktam el 60 eurót meg egy billentyűzetet.
Cashgame. Nálam KK. Emelek, flopon ott a K. Persze chek. Turn J. Emelek, megadja. River J, emelek, visszaemel, all-in. Ellenfélnél JJ. Billentyűzet kettétör. -
#8673 Na akkor ezt figyeld, ez ma történt:
Game No : 8213566754
***** Hand History for Game 8213566754 *****
NL Texas Hold'em Trny: 46408783 Level: 7 Blinds(300/600) - Saturday, July 04, 21:09:36 CEST 2009
Table New Player $1.5K Freeroll (1705363) Asztal #67 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 10
Seat 10: DoubleDz69 ( 3,688 )
Seat 2: Freloger ( 18,350 )
Seat 5: Kukacsi ( 24,585 )
Seat 9: Mapogep ( 9,965 )
Seat 6: MrFabik ( 40,150 )
Seat 7: THEB1GMAN999 ( 360 )
Seat 4: ded_mazay999 ( 370 )
Seat 8: manule51 ( 150 )
Seat 3: rammy1507 ( 11,017 )
Seat 1: sideways29 ( 420 )
Trny: 46408783 Level: 7
Blinds(300/600)
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Jh Js ]
ded_mazay999 folds
Kukacsi raises [2,400]
MrFabik calls [2,400]
THEB1GMAN999 folds
manule51 folds
Mapogep folds
DoubleDz69 folds
sideways29 folds
Freloger folds
rammy1507 folds
** Dealing Flop ** [ Jc, 5h, 5c ]
Kukacsi checks
MrFabik bets [600]
Kukacsi calls [600]
** Dealing Turn ** [ Kd ]
Kukacsi bets [1,800]
MrFabik is all-In [37,150]
Kukacsi is all-In [19,785]
** Dealing River ** [ 7s ]
Kukacsi shows [ Jh, Js ]a full house, Jacks full of Fives.
MrFabik shows [ 5d, 5s ]four of a kind, Fives.
MrFabik wins 15,565 chips from the side pot 1 with four of a kind, Fives.
MrFabik wins 50,070 chips from the main pot with four of a kind, Fives.
Player Kukacsi finished in 1 028. -
#8672 Bár ha belegondolok, ez apróság.. -
#8671 Áhhh... kész vagyok... végre QQ kézbe, szolídan emelek, néhányan kiesnek, egy tag tartja, persze hogy AA van neki és a jövő lapok minimal-ok... :( -
#8670 Volt olyan hogy csak évekkel később tudtam meg hogy nem is az volt a kártyajáték neve, mint aminek mi ismertük.
Szóval megesik az ilyesmi... :D -
#8669 Saját szabályok szerint? Akkor azt már nem nevezném pokernek :)) -
#8668 Utánanéztem, minden 4 megszerzett játékospont után 1$-t írnak jóvá a számládon. 880 pontot kell összeszedni a 220$ kipörgetéséhez.
További információkat itt találhatsz:
Egyébként szép helyezés az 5. hely, gratulálok! :)
-
#8667 Ha kérdés van, csak bátran tegyétek fel. -
#8666 Suli alatt mi is állandóan kártyáztunk, és csak az alapokat tudtuk. Sokszor saját szabályok szerint ment a játék. Úgyhogy szerintem nincs ebben semmi furcsa. -
ddt500 #8665 Erre kíváncsi leszek. -
#8664 Hali!
Tegnap a tesóm írt, de egy kicsit félreérthetően. Szval tudjuk az alap dolgokat, csak pár ilyen apróságot nem. És köszi a választ mindenkinek tesóm nevében is. -
turuska #8663 Sziasztok:-)
Egy lehet számotokra elég buta kérdést tennék fel. Az europokeren indultunk haverommal az 5000 dolláros daily freerollon. A lényeg hogy a srác akié a regisztráció eddig mindig csak játékpénzben nyomta és ezért soha nem töltött fel pénzt. Most viszont nyertünk ezen a versenyen 220 dollart, ami a számlán nem jelenik meg csak a Bónuszban. Olvasgattam hogy lehet hozzáférni de nem teljesen tiszta a dolog. Játékospontokat kell kapnom ahoz hogy a Pénz a számlára írodjon eddig ok. Azt írja játékospontokat úgy kaphatok ha pénzért játszom. Namármost ha Én befizetek mondjuk 20 dollárt és abból játszom és csinálok belőle 100-at mondjuk akkor a azért is kapom a játékospontokat minden egyes dollárért vagy csak amit befizetem? vagy hogy van ez???? Ilyen online pókerben elég kezdők vagyunk és nem tudjuk a nyereménünk hogy érhetjük el:-((( Elöre is köszönöm a választ!!:-) Szevasztok!
-
#8662 Utolsó mondat szerintem evidens :)
Bár nem értem ezt a kérdést,mert azt írta,hogy szereti magát a játékot,de hogy szerheti ha nem tudja a játék alap dolgait? :\
Szóval ha szereted a játékot,s annyi online pokerterem van,játékpénzzel játszottál volna vagy 15 percet,erre a 2-3 kérdésre percek alatt megkaptad volna a választ :) S szerintem tedd ezt,mert így ezeregy kérdést fogsz még feltenni.Abból a gyakorlásból meg sokat tanulhatsz. -
#8661 Ehhez nincs mit hozzáfűzni. :) -
#8660 Nem tudom jól értem-e de ha mondjuk van 80 zsetonod a vakok pedig 150/300asak és te vagy a kisvak akkor csak 80 zseton-t tudsz berakni ha a nagyvakon kivül mindenki dob akkor csak vele ütközöl.
Ilyenkor nem 80+300 zseton a tét hanem a nagyvakból 80 zsetont tudsz megkapni vagyis ha sikerül mákolnod akkor 160 zsetonod lesz.
He pedig két játékos van all-inen mondjuk 15000e zsetonnal te meg megadod 5000-rel akkor maximum csak 10000 zsetonod lehet ha sikerül nyerned.(vakokat nem szamitom)
Szóval olyan nincs hogy van egy 30k zsetonos neked meg van 1k zsetonod és ő all-int megy te meg megadod akkor nem lesz tiéd minden zseton csak amennyivel tudtad tartani.
-
#8659 Sziasztok!
Magamról csak annyit, hogy nem vagyok egy nagy pókeres, de egyébként szeretem magát a játékot, csak nem nagyon tudok játszani, de annál jobban tudom nézni.Magamról elég is lesz ennyi.
Na és az ok, amiért tulajdonképpen ide kerültem, az az lenne, hogy van egy pár kérdés amin már elég régóta veszekszünk a haverokkal:D és megköszönném, ha válaszolnátok nekem.:)
Na szóval mi van akkor ha egy játékosnak már csak annyi zsetonja van, hogy még a rá eső vakot sem tudja berakni? Vagy magát a tétet nem tudja megadni? Vagy ha allin van de a másiknak nincs annyija attól még megadhatja? És ha ő nyer akkor megkapja az összes zsetont úgy, hogy ő kevesebbet rakott be?:D
Tudom, hogy elég primitív, hülye kérdések, de tényleg nem tudunk rájönni, és akárhogy is keresem sehol sem találom rájuk a választ.
A válaszokat előre is köszönöm!:) -
#8658 AA lapokat én is bukom néha-néhe, de a többségében nyerőek. Inkább csak a mákolók viszik el. AA val all-in, erre 7-3al megadja, erre lejön neki kettő 7es -.-, én meg állok ott 2 párral :(
Én eddig csak 1 freerollon lettem eddig 5., azóta valahogy nem sikerül, meg nincs is nagyon kedvem órákat ott ülni 8-10-20$-ért, inkább beülök sngzni. 1000+$osokon meg rengeteg induló van, meg általában mindig elfelejtem, illetve nem vagyok gép előtt mikor indul. -
#8657 Sok kezdő játékos feszes-passzív játékot játszik, kevés lappal indul, és nem igazán mer emelni-visszaemelni. Én is ilyen voltam. Idővel beállsz a saját stílusodra.
A freerollokon ne csodálkozz, nincs tétjük Ha kiesik valaki, nem veszít semmit. Ezért van tele őrülttel. Az elején érdemes ultrafeszesen játszani,és folyamatosan lazulni. A végjátékban egész jó partykat lehet játszani.