Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Azt azért ne felejtsétek el, hogy ez egy jócskán megvágott mûsor. A Sport1-nek sem áll érdekében, hogy botrányt csináljon, és szar, megbundázott játékot vetítsen másfél órán keresztül.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Hát én se láttam semmi kirívót...

Az mondjuk gáz volt,hogy páran hulla fáradtak voltak.
Kellett volna több pihenés nekik.
9csöves9
nekem se tûnt fel,attól függetlenül hogy volt egy két érdekesen megjátszott hand.egy idõ után megtippeltem ki az a 3 aki összebeszéhetett és hát eléggé mellétrafáltam😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

VinylToy
Hát botrány nem volt, a PKI is megírta a blogjában hogy semmit nem lehetett észrevenni, szóval elég hangulatkeltés jellege volt annak a cikknek ezekszerint.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

desigo
Ez volt a botrányos meccs?
VinylToy
Sport 1-en mindjárt kezdõdik a BPO FT!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

BlackShadow
én is azon nyomom.. hát hihetetlen mennyi idióta van ott 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nando42
amennyire gyenge mostanság a dolcsi, jobb is az euró, inkább örülnétek neki. 😊))

http://motionpicture42.freeblog.hu/

cenobite
Nekem is Euro. Semmi gond vele. Amúgy nem tudom hogy lehet visszaállítani, de az admin szerint felesleges.

gamertag: kenobita

nando42
azéért 15K pénz nem rossz, azért már érdemes szenvedni. 😊 sajnos 1200 körül estem ki. 😊

Huh, Victor Chandler Pókeren most lettem második egy 150 dolcsis freerollon. 150 Action Pointért lehet nevezni. Mondhatni volt egykét szerencsénk, pl amikor az AA-mat egy 33 és egy 99 kifizette gondolkodás nélkül. $30 származott belõle. Jó kis játék volt.
AntiHero
Nem. Sztem hülyeség az ilyen verseny. Freerol max 1500 fõ nálam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nando42
valaki indul innen a partypoker 15K-s freerollján? még szerencse, hogy regeltem reggel hatkor, mert az elsõ öt percben vagy 3000 csatlakoztak. 😊

Pisti1026
Hy! Titanon véletlen úgy állítottam be, hogy a balance-nál euro-ba mutatja a pénzemet, azt hol tudom visszaállítani dollárra?

I’m Forever Blowing Bubbles...

Sadist
Egyszínû lapokkal esély a flössre:
Flopra: 0.84%
Turnre: 2.92%
Riverre: 6.53%

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Chrisx
Beszarás, az utóbbi 3 napban 3szor fagyott le a freeroll a PKR-en persze mindháromszor jó helyen voltam. És semmi folytatás vagy valami, egyszerûen cancel.

cenobite
Hehe, 1 dodóval szálltam be, 22-vel szálltam ki Titanon az elõbb.
Boldog Karácsonyt és legmagasabb lapokban gazdag további játékot Mindenkinek!

gamertag: kenobita

Matthew Prosac
- 1 "nem gondolod"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
én kiegyezek egy döntetlenben.
de az a 0,59% esély kicsit kevés nemgondolod arra hogy flösh vagy sor jön, nem gondolod?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nando42
akarod mondani 6%, nem? 😊 (full ring esetén)

CzGobe
"Ha ezt a kettõt összeveted, akkor ritka az olyan kör amikor ne jönne ki vagy flösh, vagy sor.":
Ha minden igaz, ez azt jelenti, h sokszor jön ki vagy sör vagy flös, tehát mondjuk 20% + 39% = 59%-ban, az esetek több, mint felénél... Jaj, de hiszen itt csak 0,2% + 0,39% = 0,59%, tehát 1%ot sem éri el az esély, ami kell optimizmussal és elvakultsággal sem nevezhetõ gyakori, az az "nem ritka" eseméynnek
Hát ha pedig tényleg azt hitted, h minden ötödik handben sor lesz, akkor tényleg elég rossz lehettél és vagy még mindig matekból (százalékjel, osztás, arány amiket biztos nem ismersz), ilyenkor kerülendõ a póker, hiszen csak szerencsébõl vagy szokásból tudsz nyerni

eom$

Matthew Prosac
vagy csak megártott a karácsonyi sörözés ? 😄
mindenesetre egy oldalról copyztam, tehát én magam nem írhattam el.

Matthew Prosac
szerintem meg az 1es szám a viszonyítási alap, 0,20 pedig 1nek az ötöde, ami annyit jelent nálam hogy minden ötödik körben.
de lehet szar vagyok matekból, amúgy fix nem néztem el, mert egy másik oldalról csentem az információt.

CzGobe
a 0,20 + a 0,39 még 1%ot sem tesz ki XD te szerintem kettõ helyiértékkel elnéztél vmit 😊

eom$

vegicsek
Az ilyen bemákolós csávókon nem érdemes idegesgekdni.Hagy éljen abban a hitben, hogy õ a legjobb játékos.Hozzáadni a buddylisthez, aztán megkereseni, és visszanyerni tõle kamatostul😛

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Matthew Prosac
^^
Boldog karácsonyt mindenkinek!

castor
most buktam nagyjából 170 dollárt fél óra alatt... ^^
boldog karácsonyt mindenkinek !

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

xy21
Soory!!!
Nem olvastam az írást^^
Okés megvan! Láma voltam

xy21
A 750K pottos végét nem értem!
Miért cserélik a rivert?
Vki magyarázza el nekem pls!

<#szomoru1>De én itt szitkozódom és nem csalózok le senkit.

franc0
Elment anyunak dicsekedni.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
természetesen reagáltam erre a vérlázító hülyeségére amit chatbe beírt. mondtam neki hogy egy floppolt drill bedbeattel elveszíteni szerintem nem az õ tudását reprezentálja, max annyit hogy most iszonyú mákja volt.

visszaír hogy "better hand win".. (persze, a drill flopon az lóf*sz, 2 pár ellen)
visszaírom neki hogy "show me something, without your incredible luck"
a következõ üzenettel zár: "i show im better than you, i get your bucks, think its enough" és lelép az asztaltól.

ha ezt õ is komolyan gondolta, akkor miért nem maradt az asztalon, kifosztani engem?<#wow3> (nagy a zisten kertye)

Matthew Prosac
nyertem még 10.000-et pókeren, végül nem zártam olyan szarul a napot. (sikerült a bedbeatek által okozott pénzügyi visszaesést nullára hozni)

#3239 persze. amikor bemákol egy trash handdel és elkezd "fish"-ezni. meg amikor 10 dollárt megad legkisebb párra és behúzza riverre a drillt a két legmagasabb párom ellen (ezek megestek nemegyszer)

BlackShadow
"... AA ki is esett ... Most meg elkezdett anyázni, meg csalózni!!Persze magyar"

"Nesztek bazd meg!!!AA estem ki.."

bocs, nem hagyhattam ki 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Elszoktál jutni odaáig, hogy lekiismeretfurdalás nélkül megölnéd az ellenfeled?? Mert én igen.<#violent>

Matthew Prosac
annyira bírom megint. szerencsére sportfogadáson nyertem 20.000-et.
beülök egy asztalra 25$-al headsupra. gyerek 11$al

0.25-0.25 Pot limit, emel 1 dollárra, 10-Jval megadom
Flop: 10,10,A
emel 2$- ráemelek 4$-re allin megy elfogadom.
nála A,K.
turn:K, river:K . ezután beírja a chatbe hogy õ a legjobb és hogy szar vagyok...

Mansion-on h kell újrakérni játékpénzt??

laslandes
Allow 10-12 business days for your request to be processed

Pisti1026
3226<----HELP pls

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Sport klubon kezdõdik a kártya.

Hogy figyelsz!<#taps>Elmondom a külömbséget. A 66-ra pre flop all-int mondtam mert már csak 2500-am volt és jó ötletnek tünt. A fazon úgy mondta be az all-int, hogy minden lap lent volt és volt bent JQ.Neki nem kézben volt a 88 hane K8-a volt. Így már kerekebb??

VinylToy
© ddt500 ma 19:55 | privát | válasz erre | #3225

8-as párra aztán all-int kell mondani.

© ddt500 ma 20:38 | privát | válasz erre | #3228

Jelentem 7-ik vagyok az 57-bõl. Két all-int nyertem egymás után. Az elsõnél 66-ra uccsó lapra jött a drill, a másodikra 1010-re tripla all-in plussz még egy kis zseton és kijött a flösh.

Nesztek bazd meg!!!AA estem ki KQ ellenében (All-int mondtam). Bassza meg a kurva isten az anyját!!!!!!!!!Floppra 4 színem van a faszfej all-int mond . Persze megadom és most jön a vicc. Ugyan arra a flöshre mentünk csak neki 25-e volt nekem meg K3.Erre lejön neki a sor!!Aztán flössel vesztettem megint és a végén meg ez!! Ilyenkor megtudnám ölni magam!!

Na sikerült 10 leosztás alatt a béka segge alá kerülnöm.<#falbav>

Az elsõ 10-nek fizet úgy, hogy most dobálok mindent.<#smile>

Jelentem 7-ik vagyok az 57-bõl. Két all-int nyertem egymás után. Az elsõnél 66-ra uccsó lapra jött a drill, a másodikra 1010-re tripla all-in plussz még egy kis zseton és kijött a flösh.<#smile>

Matthew Prosac
én meg most buktam 25$-t.
7-8 treff kezemben, fél dollárom van benn preflop, hívnak 2$ig. megadom.
flop 5,6,8, ebbõl az 5,6 treff. nyitott (szín)sor + flöshhúzó. monster.
gyerek nyit 4$-al én allin megyek (tudom hogy fölépárja van). megadja K,K-al.
természetesen semmi nem jön nekem...

Pisti1026
Hy innen akarok ingyen 50 dollárt csinálni, de nemtom, hogy körülbelül mikor utalják át, szerintetek mikor?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

8-as párra aztán all-int kell mondani.<#wow3>

Most pl. a 18 helyen vagyok.349-en kezdtük most 144 vagyunk.Treff KJ-ra emeltem 500-at (100 a nagyvak) egy adta meg. Lejött A9J(ebbõl 2 treff) én all-in faszikám megadta. Na milye volt?? Q10 (nem treff). Elbukta.