Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predat000r
Hát erre csak azt tom. mondani hogy véletlenszám generátor.Persze ez is ismétli önmagát.A pokerben is van egy szám, ami a variációk száma ez azonban nem lehet végtelen(kb 60.000).De szinte "végtelen" leosztást játszanak szóval ilyen szempontból logikus hogy lesz ismétlés.Már csak azt kéne tudni milyen lap jön!XD De ezt senki nem tudja.

Egyébként maga a program és senki nem tudja milyen lap fog feljönni.Abban a pillanatban generálja amikor te meglátod.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

REALista
Hát én még nyáron vettem meg a 2.-at úgyhogy nem hiszem...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

cenobite
A Kártyamagazinnak decemberben jelent meg az elsõ száma? Megvette innen valaki? Milyen?

gamertag: kenobita

cenobite
Ha élõben játszol, akkor szerintem simán megveheted. Veszteni nem hiszem hogy vesztesz vele. De itt egy picit olcsóbb. 😊

Mi a véleményetek errõl a könyvrõl?
Tervezem a megvételét...
Sadist
Nézz utána, hogy mi a különbség a pseudo RNG és a valódi RNG között.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nc... -.-
vegicsek
A pókertermek rng-je is csak dobálja ki a lapokat, aztán a végén ellenõriz...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

A dobokocka nem hajt végre mûveleteket.. Hagyd már........
vegicsek
Akkor ne társasjátékozz, mert a dobókocka ismétli önmagát, tehát csal...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Akor fogalmazom másképp. Nem csal, csak irjál olyan programot ami nem ismétli magát. Nem akarok többet hozzáfûzni...
VKI JÁTSZIK MANSIONON???

predat000r
Úristen ez tényleg baromság.Olvastam...Te mindent elhiszel amit olvasol?Tudod mit rakj magad elé egy pakli kártyát aztán ossz lapokat.Told all-inre mind2õt aztán jöhet a flop,törn,river.Fogadjunk hogy nem mindig az esélyes nyer.Na és akkor itt ki csalt?XD

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

vegicsek
Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket, "azt hiszem itt olvastam, hogy iPoker annak segít, aki Allint mond."

Ha teliholdkor nyolcasokat rajzolsz kurorral a site logója körül, jó lesz a lapjárás.

Hát az ilyenek, ha egy tournamenten elsõ 3 közt vagyok, tuti hogy bukok😊 Meg az igaz, azt hiszem itt olvastam, hogy iPoker annak segít, aki Allint mond. Alátámsztja, talán szerencse, talán nem, egyszer olyan kezem, hogy allint fogadtam K10-el(nemtom már miért) és a másiknak K9-e volt, aki bemondta az allint és egy 9es párral vitte.
Palinko
sztem mindenhol csalnak báris kissebb nagyobb mértékben. élõbem a legjobb (igaz ott is átverhetnek, de hát rántsd elõ a stukkert és lõdd le mert filmben láttad 😄 ), csak sokáig tart keverni a lapokat, mégtovább mindenkit rábeszélni 😊
RIZLA
-PartyPoker
-Titan
-UltimateBet
-Full Tilt
-Mermaid
-Everest
-PokerRoom
részemrõl

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cenobite
Igen, ez a fikázós dolog nekem is feltûnt, nem is írok egyik fórumba sem, képet sem töltök fel - nem is nagyon lenne mit. Az ilyen fikagépek és nagyokosok miatt vagyok read only módban ophu-n. Nincs idegrendszerem az idiótákhoz.
A cikkeket elolvasom, mert vannak köztük jók. Persze ezeket is sokszor fikázzák. 😊

Köszi a válaszokat!

vegicsek
Ezt csak megerõsíteni tudom.
Másik vicc a képgaléria.Ott megy a nagyüzemi fikázás😊

nando42
az ophú-s fórumos banda egy nagy vicc, nekik minden csalás 😊 sajnos nem is írnak azok, akik tényleg tudnak játszani. 😞

mit gondolsz, miért a "csalnak a termek" és a "dühöngõ" a két legnépszerûbb topic; az elemzõ topicokban pedig alig van élet!

http://motionpicture42.freeblog.hu/

cenobite
Ti amúgy egy vagy több teremben játszotok? Tehát van egy kedvenc és néhányra benéztek, vagy váltogatjátok a termeket? Én próbáltam eddig kb. 4-5 termet, a Titan tûnik úgy hogy kikötök náluk. Everesten is vagyok, de olvastam, hogy ott nagyobb nyeremények után erõs bukók jönnek, akármilyen jó lapjaid is vannak. Ezt nem egy ember írta, hanem ophu-n többeknek is feltûnt és eljöttek onnan. Ezért oda nem szívesen invásztálnék többet. Most még lehet megnézem a pokerstars.com-ot. Tapasztalatok esetleg valakinek?

nando42
dduplája az alsó határ, bár lehet, hogy vannak heyek, ahol nem.

http://poker.blogter.hu/?post_id=235902

predat000r
Hali.
Az hogy egy verseny 5 vagy hányszintû az mit jelent?
És mi a 2K+1,5K kifejezés?3500Ft a nevezés?ennyi?
Meg érdeklõdni szeretnék hogy tud e valaki dunántúlon olyan helyet ahol rendeznek néha freeroll-t vagy max 2-3ezres versenyeket.Vagy ennyiért ebben az országban még nem lehet pokerezni?

predat000r
Ez nagyon nagy😄

cenobite

Hehe... 😊 OPHU-n bukkantam rá.

predat000r
Szerintem igen jol jatszottak akárki akármit is mond.Agresszíven emeltek nem féltek blöffölni sem.Szabó nagyon jól játszott jobban megérdemelte volna a gyõzelmet.De hogy ekkora téten ilyen higgadtan játszanak(látszólag)ez hihetetlen.Gratulûlok ez az eddigi legjobb magyar party volt.

N1ggA
Azért nem illik turnön és riveren emelni, mert értelme sincs, ez olyan mint biológiában az antibiózis (0 ; -) 😄 Ha azért emelsz, hogy a társad eldobja, azt azért nem illik, mert ha eldobja, de te kikapsz attól aki allinen van, mert blöfföltél, akkor te egy semmennyit sem nyersz, viszont lehet, hogy az, akit blöffel kiemeltél, nyert volna. Riveren viszont már pénzért megy a játék.

Spread De Love!

N1ggA
nut sora volt, ráadásul csak a flushtõl kellet félni, és csak 10.000-et rakott még be a 30.000-es potba. All-inen kívül nem is már lehetõsége, ha több pénze van, már kevés a 10.000-es emelés ilyen kézre 😊

Spread De Love!

nando42
tudom-tudom, de nekem valamiért akkor is bunkóság a riveren all-int mondani. 😊

<#worship>

N1ggA
Úgy szokás, hogy a floppon és a turnön checkelnek, de a riveren játszani szoktak.

Gondolj csak bele. Akkor már mindenkinek megvan a keze, ha valakinek tök jó lapja van, miért ne nyerhetne vele többet csak azért, mert valaki már allinen van? A floppon és a turnön pedig szokás checkelni, mert akkor még nem biztos a kezek sorrendje.

Spread De Love!

miért lett volna bunkóság? ez egy ilyen játék, más is ezt tette volna...

nando42
Nem vagy túl nagy tour játékos, igaz? Teljesen bevett touros stratégia, hogy a legkevesebb játékost úgy próbálják kiejteni, hogy a megadó játékos mellé még beszáll valaki, s ketten végigcsekkolják a további utcákat.

Kuremszkytõl elég bunkóság volt az all in a végén, de ez van.

MANSIONON H KELL JÁTÉKPÉNZT ÚJRAKÉRNI?

sztem meg jó volt, annyi, hogy a kommentátorok kicsit idegesítettek...

Kuremszki nekem meg szimpatikus volt

Matthew Prosac
néztem a közvetítést. nevetséges volt ez a játék...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Érdekes, hogy eddig nem nagyon írogattatok a NEPO II-rõl. Íme a döntõ egyik (sokmindent eldöntõ) játéka:
Karip - A2o - All In (Pot 12.750)
Szabó - KQo - Call 8.750 (Pot 21.500)
Kuremszki - JTo - Call 7.750 (Pot 29.250)

FLOP - 7(kör), K(treff), 9(treff)

Szabó (a K párjával) Check
Kuremszki Check

TURN - A(treff) - Karipnak megjött az A pár

Szabó Check
Kuremszki Check

RIVER - Q (pikk)

Szabó Check (két párral)
Kuremszki All In (Sorral) (Pot 39.450)
Szabó Fold

A végén a Heads Up-ot Kuremszki Csaba nyerte és így övé lett a 10.400.000 Ft-os fõdíj...
cenobite
Áááá nem hiszem el. 3-7-el bejön, és mi lesz a vége? full hóz! K....A...

Shep
Momentán azért írtam be mert én is megkaptam a bónuszt, így kaptam az infot megnéztem mûködik ezért bátran beírtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát én pókerteremnek nem írnék gmailer email címre, de te tudod 😄

Shep
Kaptam egy ilyen infot is

200 Eu Freeroll December 30!!

Hasznald ki a lehetoseget, es probald ki magad a StellaPoker 200 Eu Balkan Special Freeroljan!

Jelszo: naklab

http://stellapoker.com/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most kaptam ezt az infot gondoltam megosztom, valakit hátha érdekel.
A PokerSens pokerterem Exkluziv Szilveszteri ajanlata!

Amennyiben December 31 ig regisztralsz http://www.pokersens.com es megteszed elsobefizetesedet, a PokerSens Tovabbi 10 eurot hozzair a szamladhoz 24 oran belul!!
Mindehhez regisztraciokor a POB200 bonuszkodot hasznald es befizetes utan irj emailt az
userneveddel a [email protected] cimre es ez meg nem minden! Elso befizetesd utan 100% bonuszt kapsz 200 euroig!! Ne szalaszd el az alkalmat!! http://www.pokersens.com
Minden nap 100 eu freeroll csak a PokerSens jatekosainak!! Keresd a lobbyban : tournaments>special>ASSI-SENS-FREE
500 VIP pontnál 500 ajandekcsomag, polo, gyujto stb, melyet szintén a fenti email címen kell jelezni

pl.:

triplejack.com

Rusnyi
tuid vki vmilyen jo netes Ingyenes pokert?
ahol van naponta sok verseny

nando42
Öt, hat órát? Duplázd meg! 😄 11 órát szenvedtek a srácok. 😊)

Tényleg??Mem mondod??Nem a koreai blöffjével volt a gond, hanem hogy olyan lapokra nem adta meg.

ez a blöff

Gondolom ha 5-6 órát kellett volna néznünk akkor más lenne a véleményünk is. Azért az fura volt amikor a kóreai all-int nyögött(semmire) erre a másik akinek over párja volt plussz flösh lehetõsége eldobta.

nekem sem tûnt fel semmi, bár igaz, meg volt vágva

érdekes volt, hogy az indiáncsávó csak úgy "feladta"