Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
gamertag: kenobita
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Jelszo: naklab
http://stellapoker.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ha írok nekik h mifaxvan válaszolnak vajh?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én abban bízom azért, hogy ez az unavailable csak azt jelképezi, hogy onnan már kértem ingyé bankrollt ezért nem kérhetek. FAQ átolvasása után mindenhol a DECLINE szóval használták az elutasítást, szal szerintem, ha vmi gáz lenne az lenne odaírva nekem is. szal nincs más hátra mint várok 1 hetet azt megnézem mivan 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bár mondjuk akkor tökmind1.. befizetek 10rupit kiveszek 30at 😄 (szép álom)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kösz!
szerk: a köv lépésben télleg írják, megvan 😄
eom$
00 elõjel v 011 ?
titanra gondoltam de bazeg 21 év a megkötés? ha most regelek de 5 nap múlva leszek annyi akkor várjak addig v leszarják? ^^
fizet! telefonos azonosítás:
ha tök hülye vagy angolból nem gáz vedd fel csak simán köszönt és elsorolja a számokat beírod oké
még szükség van személyire amit a szemléltetett módon kell bemutatni és kész az azonosítás aztán kiválasztani mit akarsz és neked is fizetni fog
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Segítségeteket kérném! Volt egy matematikus, aki írt egy könyvet a lapszámolásról, és aminek hatására lett szabály a pókerben, hogy tilos a lapokat számolni! Meg tudná mondani vki a "mû" címét? Kössz
A hand értékelõ is már 5 játékosnál tetszõleges lapokra azt mondja, hogy köszi szépen, inkább nem próbálja meg kiszámolni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De ez a 48000billio ez ütõs.Na meg persze ehhez még hozzájön hogy kikkel játszol mennyi zsetonod van mekkorák a vakok az ellenfél mekkorát emelt.Úgy nézem ez a második olyan dolog ami nem fog bekövetkezni pokeres pályafutásom során.(Természetesen a royal flus mellett)
Úgyhogy életed végéig nagy eséllyel nem fogsz két ugyanolyan játszmát látni, de valószínû még az univerzum életében sem lesz két ugyanolyan leosztás.