30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#8776 UNIBET,PartyPoker -
bet365 #8775 mint ahogy írtam, eddig csak a bet365-ön játszottam, de most van 25 EUR amit ki akarok próbálni másik teremben. Melyiket ajánljátok? -
#8774 jajjj....ez ilyen tipikus "----------" kategória :D (-k helyére mehet minden, amit el tudsz képzelni) -
#8773 oké, meg is van. kösz :) -
#8772 1. pokertracker 3 .. beszerezhető dc-n s kazettán :D -
#8771 1, Van sng-re vonatkozó statisztikát mutató program? Befektetés/nyerés grafikon, illetve egyes asztalok leosztásainak statisztikája érdekelne engem. Ps Elefánt és holdem managernél úgy láttam hogy csak cash game lejátszásokat dolgozza föl.
2, Több helyen láttam, hogy egyes freerollok első x helyen végzőek grand prize -t kapnak, de arról nem találtam leírást hogy mi is van ebben? -
ba32107 #8770 Amúgy az égetésre visszatérve, egy ügyesebb csaló simán ki tudja kerülni, stacking-el. Nem tudom mennyire vagytok otthon a csalás témában, de nem nehéz megoldani, annak aki tudja mit csinál :D -
#8769 Emlékeim szerint a Poker After Dark műsorban van készpénz és zseton is egyszerre. Nem szabály, egyszerűen csak jól néz ki mikor valaki bedob öt köteg pénzt.
Cash játékban van egy minimum és egy maximum beülő (termenként változó, általában a minimum 10-20 BB, a maximum 100-200 BB). Ennél kevesebbel vagy többel nem lehet beülni az asztalhoz. -
#8768 kimerito valasz koszonom! tv-es kozvetiteseket nezegetek (pl. most high stakes pokert) es cash gamekent van feltuntetve a dolog. eddig oke. annak mi ertelme, hogy zsetonokkal es kezpenzel is jatszanak, tehat mindenki elott van X zseton es X kezpenz... valamifele szabaly?
illetve cashgameben en beszallhatok 10.000ft-al es 1.0000ft-al is?csak a min. belepesi szintet erjem el es kesz, ugye? -
#8767 Cash játékban állandó vakok vannak, pénzben játszol és nincs konkrét cél, bármikor kiszállhatsz. Versenyeken alacsony vakszintről indul és folyamatosan nő, amolyan "kiszorítósdi", a beugróért bizonyos mennyiségű zsetont kapsz és az elől végző játékosok között osztják fel a teljes nyereményalapot, ahol az első helyezett kapja a legtöbb pénzt. -
#8766 cashgame es tournomant kozott mik a kulonbsegek? -
#8765 mit akartak? -
#8764 Erről van szó. -
#8763 Amcsi volt?
Asszem ők szoktak suited lapokkal vagánykodni:) -
#8762 Pont azért égetnek egy kártyát, és azért van alul vágó kártya, hogy ne lásd az als lapot, és ne tudjanak onnan osztani. És ha véltelenül meg lenne jelölve a kártya, akkor sem látja, hogy mit fognak osztani turnon, meg riveren, mert csak a legfelső kártyát látják, amit égetni fognak. -
#8761 Agyam eldobom...
[IMG][/IMG]
Hívok flop előtt vaklopás céljából, ez a segg megadja mint chipleader. Flop után természetesen all-in és FUCK! -
ba32107 #8760 Hát de alulról osztásnál pont tökmindegy, hogy mi a legfelső lap :D -
#8759 A csalások elkerülése végett (mint az alulról osztás). -
#8758 :) -
#8757 délután felhívott a partypoker.. tiltott szám volt, aztán csak néztem, h angolul pofázik bele vki :) hát nem volt könnyű eset, mert egy jó kis indiai akcentussal rendelkező faszit kaptam ki aki elbeszélgetett velem :D -
#8756 Mi is lementünk vmelyik héten egy faluba... egyik osztani nem tudott,másik színeket nem látta,de azért jól eljátszogattak -
#8755 Á mi kérdések!
Az egyik csávó itt a faluba azon van kiakadva,hogy miért kell mindig a flop,turn,river előtt félretenni egy lapot(égetett). -
#8754 Ha jól tudom ezzel jelzi hogy az adott licitkörnek vége, és következik a lapok leosztása. -
ba32107 #8753 Mi a szerepe annak, hogy a dealer a flop, turn és river előtt kettőt koppant az asztalon? -
#8752 Nincs mit. -
Rainbow15 #8751 köszönöm! -
#8750 2,6:1 pot odds és hozzá 1,9:1 esély hogy bejön a flös. Nem kérdés hogy jó döntés volt. -
#8749 Egy megoldás hogy leveszed az összes pénzt a számládról, és utána levelet küldesz a supportnak. -
#8748 Á, értem. Szerintem kösd egybe ingyen póker tőke lehetőséggel. Információ
Ezekből csak adott termekbe tudsz regisztrálni, a listát megtalálod az adott bónusz honlapján. Ezután már csak ki kell választanod a neked tetsző termet.
Termek 1
Termek 2 -
#8747 lejárt a régi, szal új számom van :P
rájuk írtam akkor.. nagyon remélem, h nem vesztem el a pénzem.. már 234$-n járok .. fájna a szívem kegyetlen mód :D
töröltesd a regisztrációt és utána nyiss egy tök újat egy másik e-maillel. v az nem működik? :) -
Rainbow15 #8746 most lettem 18, ezért kérdeztem, hol játsszak, ahol sokan játszanak. (pl. bwin, partypoker, pokerstars), de ezeken meg már regélve vagyok 18 alatt. -
#8745 Szerintem nem hozott rossz döntést azzal hogy megadta. -
#8744 A flöshúzó azért nem egészen semmi. Nem sokat kellett megadnia. -
#8743 Hihetetlen hogy ilyenek is léteznek. Nincs semmije flopon és képes megadni :)
Full Tilt Poker Game #13270539613: Table Carnivore - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 4:38:51 ET - 2009/07/08
Seat 1: hegert ($10)
Seat 2: Butterfliesn ($4.15)
Seat 3: HongBanJang ($10)
Seat 4: emixam44 ($10.65)
Seat 5: DmGetsman ($11.73)
Seat 6: smrpg ($9.85)
Seat 7: xangelo ($1.85)
Seat 8: solecaduto ($11.33), is sitting out
Seat 9: kadx ($12.85)
kadx posts the small blind of $0.05
hegert posts the big blind of $0.10
The button is in seat #7
*** HOLE CARDS ***
Dealt to xangelo [As Jc]
Butterfliesn folds
emixam44 calls $0.10
DmGetsman folds
smrpg has 15 seconds left to act
smrpg calls $0.10
xangelo raises to $0.60
kadx folds
hegert folds
hegert adds $0.10
emixam44 calls $0.50
smrpg calls $0.50
*** FLOP *** [Ah 6c 6h]
emixam44 checks
smrpg checks
xangelo bets $1.25, and is all in
emixam44 calls $1.25
smrpg folds
xangelo shows [As Jc]
emixam44 shows [Qh Jh]
*** TURN *** [Ah 6c 6h] [Js]
*** RIVER *** [Ah 6c 6h Js] [Ad]
xangelo shows a full house, Aces full of Jacks
emixam44 shows two pair, Aces and Jacks
xangelo wins the pot ($4.16) with a full house, Aces full of Jacks
*** SUMMARY ***
Total pot $4.45 | Rake $0.29
Board: [Ah 6c 6h Js Ad]
Seat 1: hegert (big blind) folded before the Flop
Seat 2: Butterfliesn didn't bet (folded)
Seat 3: HongBanJang is sitting out
Seat 4: emixam44 showed [Qh Jh] and lost with two pair, Aces and Jacks
Seat 5: DmGetsman didn't bet (folded)
Seat 6: smrpg folded on the Flop
Seat 7: xangelo (button) showed [As Jc] and won ($4.16) with a full house, Aces full of Jacks
Seat 8: solecaduto is sitting out
Seat 9: kadx (small blind) folded before the Flop
-
ba32107 #8742 Nekem volt egy régi accom rossz adatokkal, írtam a supportnak, hogy írjanak át egy-két dolgot. Azt válaszolták, hogy vagy küldök nekik személyi másolatot, vagy csináljak egy új accot... szóval szerintem nem lesz gáz, de írj nekik te is ha biztosra akarsz menni. -
#8741 Hsonló cipőben jártam (2 acc), írtam egy levelet a supportnak, és amire nem volt szükségem, zárolták. Ebből baj nem lehet.
-
#8740 Megváltozott a személyid? Már nem ugyanaz az ember vagy?
Ha ki tudsz találni valami hihető történetet a két accaunt-ra, akkor érdemes lehet megpróbálkozni vele (elfelejtetted hogy már regeltél, más e-mail használsz már, stb...). -
#8739 Ha mindenképpen játszani akarsz, akkor a helyedben egy különálló termet választanék, ami még nem tagja nagyobb szervezetnek. Ott kivárhatod amíg 18 leszel, és nem lesz tragédia ha zárolják. -
#8738 UTG-ből nem igazán jó ötlet AQ-val emelni, végig pozíción kívül leszel. A visszaemelés megadása sem sokkal jobb.
Pontosan azokkal a lapokkal fogsz találkozni amiket nem szeretnél az ellenfélnél látni. -
#8737 Igen, viszont ilyen helyzetekben gyakrabban lesz miénk a jobb lap. Szerintem ez mind all-in szituáció, csak most elég szerencsétlenül alakultak a körülmények.