Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
szintugy, de 1 be is jött, egy 7es. ráadásul flopra jött le.. csak sajna nem adta meg senki :\
#3419: szép név 😛
#3422: everest poker-re tippelek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

vezérszuszu
Grat!
Ez melyik poker oldal?

Count Adyn
Én ma 2 egymás utáni körben dobtam el egy pókert flop elõtt😄DDD
Elõször 6,2 volt nállam, flopon jött három 6 os, aztán ugyanez 9,3, és flopon három 9 es😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nice hand 😄

Törölt felhasználó
Ez nem semmi leosztás volt. Kicsit hamar lõttem a képet, senkinél nem volt 5-ös.

CzGobe
a 675ös allint én is tartottam volna, de nem emeltem volna 540rõl 1080ra, az biztos, a húzóval^^

eom$

Count Adyn
Hjah én se toltam volna be erre, valami 30% hogy bejön a sor, és még leis tolhanak flössel akkor is:/ Hogy hiba volt e az még tényleg az asztaltól függ sztem is😊
Én meg A párral szoptam nagyot tegnap. Szépen kiemeltem az emberekt, egyik arc betolta allint egy nagyobb emelésre. Mondom 1v1 AA al, hát gyere vazze. Nálla KK, turnon jön a Király. áu.<#rinya>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BlackShadow
nem vagyok vmi nagy pro, de szerintem elég nagy hiba volt.
30/60 -nál allint tartani QJs -re, nem tettem volna😊 fõleg visszaemelni sorhúzóra. azt nemtudom milyen kép alakult ki az asztalon az ellenfeleidrõl, ill te milyen játékot mutattál, így nagyon részletekbe nemtudok menni.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

RIZLA
kalozfater

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
szerintetek?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

predat000r
Én is így voltam.Több élõ versenyen miután megszedtem magam elkezdtem játszani ezt a játékstílust.Nekem szinte semmit nem jelentett a többiek flop elõtti hívása vagy a vak.Aztán szép lassan leépítettem magam.Mostmár úgy vagyok vele hogy mind1 milyen kicsit is kell megadnom ha valószínû hogy veszítek akkor eldobom.Persze ha jön valami belsõ hang XD akkor megadható😄

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Hol van ez?

franc0
Nem rossz. Ha 16900 hand után is ilyen a statod, akkor profitabilis játékos vagy.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

VinylToy
Jól jön a pénz, itt a statisztikám: (mivel ma kezdtem ez a tournament statja is az én szemszögembõl)

Games played 169
Games won: 20%
Flops seen: 36%

Won without showndown: 64%
Won with flops seen: 40%
Showdowns won: 66%

Nem értek hozzá, vagyis tudom melyik mit jelent, de hogy jól játszottam-e vagy sem azt döntse el, aki vágja, nekem meg lett 12 eurom 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

REALista
Grat a 3. helyhez én 6. lettem.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

VinylToy
Hárman vagyunk, én a harmadik 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

elfelejtettem :S

REALista
Ja elég gyorsan esnek ki az emberek.Én most 6. vagyok pont egy hellyel elõtted..😄

VinylToy
50-en vagyunk már csak, én a 9-ik jelentem 😄

BlackShadow
szombat este :\ ennyi a problémám vele, pedig mennék szívesen

REALista
EMLÉKEZTETÕ!!!
MA, Szombaton, januar 19. en 19:00 tol Hungarian Freeroll 150 eu,
jelszo stellahu visszafele
Jó lenne ha meglenne a 100 fõ mert akkor minden héten lenne egy free.

Ja és ha lehet olyan kellen amire nem kell rögtön befizetni. PartyPokeren reggeltem, de ott kell betenni, ahhoz, hogy freerollozhassak.

vegicsek
Aztán gondoljatok arra, hogy a flop nem elõre kitalált, mert teszem azt a progi úgy kalkulálja ki a floppot, hogy a dobások számát, elosztja a levegõ aktuális széndioxid tartalmával.
Fölösleges ez a mi lett volna ha...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Risu Führer
stellapokeren?letölöttem és hol lehet regisztálni a szobába?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

REALista
Én már regeltem.😊

Shep
A stellan ma este lesz 150-eus free csak magyaroknak eddig 50-en regeltek

jelszó: stellahu visszafelé leírva

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó sok játszma elbukása után a következõre jöttem rá. A szar lapot nem azért kell eldobni mert könnyû vele veszíteni. Ha nem jön rá semmi akkor simán eldobod. De ha lesz két párod akkor nincs az az Isten, hogy eldobjad. Szóval a szar lappal az a baj, hogy ha jön rá valami akkor nagyon sokat lehet bukni vele.
Rengetegszer van olyan hogy eldobom a pl.3-8-ast erre jön a két pár. Aztán a végén nyer egy sor vagy flösh. A floppnál átkozódok, hogy miért nem adtam meg a vakot aztán a végén hálát adok a jószerencsének, hogy eldobtam.

Risu Führer
én múltkor majd beszartam.flopnak 3 8-as jött le...

Hello!
Szeretnék elkezdeni freerollokat játszani. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan termet ahol érdemes elkezdeni? Még ami fontos, hogy Visa Electron bankkártyám van, szóval olyan hely kell, ahol azt elfogadják (mert gondolom regisztrációhoz az sem árt).

Count Adyn
3 as pár volt enki kézbe és turn re jött a 3 as. Hja alapból dobás az ien semmi lap, csak ha van 7000-em és 10 a nagyvak, akkor megéri megnézni a flopot😄

predat000r
Én ezt nem csak akkor dobtam volna ha wc-re megyek!😄 Nagyon ritka az ilyen fos lapoknak egy ekkora flop.És a másik hogy nyert?kézbe 5ös pár?

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Count Adyn
Jó flop jött volna ha nem dobom el instant hogy wc re menjek😄
A vicc az hogy kikaptam volna ezzel😊

Risu Führer
kb mikor jött meg az ötveb dolcsi a képek elküldése után?

Grat.<#eljen>

REALista
Ma jól ment a poker..😊

dr Kotász
For every 20 raked hands played, you will earn points based on the following chart:

Limit games
Limit PartyPoints
$.05/$.10 0.75
$.10/$.20 0.75
$.15/$.30 0.75
$.25/$.50 1
$.50/$1.00 3.5
$1.00/$2.00 3.5
$2.00/$4.00 11
$3.00/$6.00 14
$5.00/$10.00 15
$10.00/$20.00 17
$15.00/$30.00 17
$20.00/$40.00 17
$30.00/$60.00 18
$50.00/$100.00 30
$100.00/$200.00 35
$250.00/$500.00 35

No-limit and pot-limit games
Blinds PartyPoints
$.02/$.04 1.25
$.05/$.10 1.25
$.10/$.25 2
$.25/$.50 3
$.50/$1.00 5
$1.00/$2.00 8
$2.00/$4.00 12
$3.00/$6.00 14
$5.00/$10.00 16
$10.00/$20.00 18
$15.00/$30.00 18
$25.00/$50.00 30

Risu Führer
oké köszi szépen

BlackShadow
-party pontokhoz van vhol egy táblázat, h X rake-elt hand után kapsz Y pontot. (nem akarok hülyeséget mondani, ezért nem írok számot)
-party pontokat csak pénzes asztaloknál lehet szerezni
-van egy minimum buy-in amivel beléphetsz asztalokra, meg maximum. aközötti értékkel lépsz be. 😊

Risu Führer
a party pontokat játékpénzes játékkal is lehet kapni?

Risu Führer
köszi a segítséget.lenne még két kérdésem.márpedig az hogy a party pointotak hogy lehet megszerezni?a másik pedig hogy a valódi pénzes szobába is úgy folyik a játék a pontokat nézve mint a játékpénzesbe?tehát aki mikor csatlakozik annyit pénze lesz a másiknak aki régebb óta ottvan pedig több?

RIZLA
ismerösömtöl is kérték, küldte, kifizették amit igértek.
Sima ügy.

dr Kotász
Nálam minden rendben volt. A plusz százashoz 850 party point kell.
Aki normálisan kitölt mindent megkapja. A további 100$-t 10$-os részletekben fizetik ki minden 35$-rake után. Van olyan terem ahol idõhöz van kötve a 100$ megszerzése, én Titanra kértem ott nincs határidõ. Kivenni csak akkor tudod a pénzt ha már a 100$-t is kijátszottad. (feltéve ha nem fizetsz be) Ha fizetsz is be közben, arról nem tudok nyilatkozni hogy akkor mi van 😛

&#63743;

N1ggA
Kérte, elküldtem, megjött az 50 dollár. A +100 dollár szabályai most nem tudom mik, de le van írva a honlapon.

Spread De Love!

Risu Führer
nem a partypoker kérte.a strategypoker.

cenobite
Mikor én regeltem partypoker-re nem kértek személyi másolatot.

gamertag: kenobita

Risu Führer
szevasztok.most regeltem be pokerstrategyre megcsináltam a kvízt és be is regeltem partypokerre.majd küldték is az e-mailt hogy küldjem el a személyim másolatát.ha valaki ezt végigcsinálta megkapta az 50 dollárt?és ha igen akkor utána hogyan lehet megkapni a 100-at is?köszi szépen

Sziasztok! Olvastam a bannerben szereplo linken, hogy bizonyos helyekrol problemas lehet a kifizetes, illetve nagy dijakat szamolnak fel néhol. A lenne a kerdesem, hogy - mivel magyarul is elérhetõ - a Sportingbetnél mennyire megy ez siman? Egyatalan szamit az valamit - a kifizetes szempontjabol - hogy van magyar oldala?
Sadist
Legegyszerûbb, ha összeszámolod a jó lapokat, megszorzod kettõvel, és a végén még hozzáadsz 1-et. Durván annyi százalék esélyed lesz, hogy a következõ lap javítani fogja a handed.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RIZLA