Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3419: szép név 😛
#3422: everest poker-re tippelek 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Elõször 6,2 volt nállam, flopon jött három 6 os, aztán ugyanez 9,3, és flopon három 9 es😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

eom$
Én meg A párral szoptam nagyot tegnap. Szépen kiemeltem az emberekt, egyik arc betolta allint egy nagyobb emelésre. Mondom 1v1 AA al, hát gyere vazze. Nálla KK, turnon jön a Király. áu.<#rinya>#rinya>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
30/60 -nál allint tartani QJs -re, nem tettem volna😊 fõleg visszaemelni sorhúzóra. azt nemtudom milyen kép alakult ki az asztalon az ellenfeleidrõl, ill te milyen játékot mutattál, így nagyon részletekbe nemtudok menni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Games played 169
Games won: 20%
Flops seen: 36%
Won without showndown: 64%
Won with flops seen: 40%
Showdowns won: 66%
Nem értek hozzá, vagyis tudom melyik mit jelent, de hogy jól játszottam-e vagy sem azt döntse el, aki vágja, nekem meg lett 12 eurom 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
MA, Szombaton, januar 19. en 19:00 tol Hungarian Freeroll 150 eu,
jelszo stellahu visszafele
Jó lenne ha meglenne a 100 fõ mert akkor minden héten lenne egy free.
Fölösleges ez a mi lett volna ha...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
jelszó: stellahu visszafelé leírva
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rengetegszer van olyan hogy eldobom a pl.3-8-ast erre jön a két pár. Aztán a végén nyer egy sor vagy flösh. A floppnál átkozódok, hogy miért nem adtam meg a vakot aztán a végén hálát adok a jószerencsének, hogy eldobtam.
Szeretnék elkezdeni freerollokat játszani. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan termet ahol érdemes elkezdeni? Még ami fontos, hogy Visa Electron bankkártyám van, szóval olyan hely kell, ahol azt elfogadják (mert gondolom regisztrációhoz az sem árt).
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
A vicc az hogy kikaptam volna ezzel😊

Limit games
Limit PartyPoints
$.05/$.10 0.75
$.10/$.20 0.75
$.15/$.30 0.75
$.25/$.50 1
$.50/$1.00 3.5
$1.00/$2.00 3.5
$2.00/$4.00 11
$3.00/$6.00 14
$5.00/$10.00 15
$10.00/$20.00 17
$15.00/$30.00 17
$20.00/$40.00 17
$30.00/$60.00 18
$50.00/$100.00 30
$100.00/$200.00 35
$250.00/$500.00 35
No-limit and pot-limit games
Blinds PartyPoints
$.02/$.04 1.25
$.05/$.10 1.25
$.10/$.25 2
$.25/$.50 3
$.50/$1.00 5
$1.00/$2.00 8
$2.00/$4.00 12
$3.00/$6.00 14
$5.00/$10.00 16
$10.00/$20.00 18
$15.00/$30.00 18
$25.00/$50.00 30
-party pontokat csak pénzes asztaloknál lehet szerezni
-van egy minimum buy-in amivel beléphetsz asztalokra, meg maximum. aközötti értékkel lépsz be. 😊
Sima ügy.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Spread De Love!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem