Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Elég régóta foglalkozok a pókerrel és ennek köszönhetõen sikerült összeállítanom egy honlapot az online poker játékosok számára: http://www.barnanag.extra.hu/
Élõben brutál jól néz ki, 4 cm átmérõjû, és asszem 30 gramm, tehát van súlya rendesen... És nem volt 2 eFt...
Asszem én is benevezek valami hasonlóra
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Most egy újabb film van soron: Deal címmel, Burt Reynolds fõszereplésével...
Ez is jó lesz!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ARSENAL&POKER
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nekem csak az volt furcsa, hogy azok az asztalok, amik a (mû)leanderok mellett vannak ott egy kissé nehézkes a közlekedés, talán kár volt adarakni a "virágokat", de valahogy le kellett választani az asztalokat, a "folyosótól"...
Ettõl eltekintve szerintem korrekt kis terem!
Nem tudom menniybõl lehetne egy ilyen termet nyitni?
Kb. 100 eFt az asztalok darabja + 4 kijelzõ + bár + osztók bérezése + helyiség bérleti díja + ... + ... = szerintem kb. 5-10 guriga volt beindítani + havi 2 millió körül a fentartás, de még így is megéri gyuribácsinak...
Gyuribá világkörüli úton Klárikámmal, VIP vendégek sehol <#szomoru1>#szomoru1>
De azért játszottunk egy jót!
Nagyon tetszett a Klub, bár egy kissé szûkös, elég lett volna akkor terembe 10 asztal helyett 6, max. 8 is!
Visszatérûnk...
Most lett BWIN-en Royal Flössöm!
Beszarás!
Pikk A Q val. Flop: p 10 , p J , vmi , aztán all itnt nyomtam megatta!RIVER: p K !!!
Nyertem 6 dolcsit ezzel.
Úgy látszik elõbb szórták ki egymást, minthogy megegyenek a vakok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
meg kezdo vagyok ugyhogy lehet csak en nem vagok vmit..
szal jelentkeztem egy freeroll versenyre, de sajnos amikor kezdodott dolgom akadt igy nem voltam itthon ideoben..
viszont most nezem hogy 59edik lettem😊
es a szamlamra irtak 3-4 dollart
normalis ez igy?😄
Everest poker
ui.:kivancsi lennek mi lett volna ha jatszom is😊
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Jó rég voltam itt.
Kérdésem,ha egy versenykiírásban (élõ verseny) az van,hogy 0+1K akkor az 1K mit teker,az mi is?
vagy olyan,hogy 2+1K...
Ezeknél mi az 1K?
Nem hiszem,hogy a rebuy mert az 3K bele volt írva a versenykiírásba.
Szóval?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Remélem jó lesz!
Bár Gyuri bá' küldföldön forgat, így csak állítólag olyan VIP emberek vendégek lesznek, mint Bárdosi Sanyi, Kótai Misi, CKM lányok, stb.
még nincs de tervezem hogy csinálok...sztem a héten meglesz
Kösz szépen
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Partypokerre hogyha Visa kártyával teszek pénzt akkor a kártyára vissza is kérhetem késõbb? Elolvastam az faq-t csak nem vok benne biztos hogy jól értettem. Sry ha hülyeséget írtam.