Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
34en voltunk még, AK-t kaptam 50.000 (short) stackkel, (5000-10.000 vakok) allin, 80.000el fogadta a srác, A,10 off-al.
flopban bevirult a 10es és pápá...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
tegnap 17. helyet sikerült elcsípnem (6$)
jelenleg is bennvagyok, még 47en vagyunk, 30.helyezéstõl lefelé fizet.
egész jól mennek a freerollok mostanság
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bazinga!
az ilyenek miatt kezdem megutálni az egészet
Bazinga!
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
gamertag: kenobita
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
flop K,Q,3 két treffel, turn treff8. river treff A. srácnál ügye az egyik 9es treff volt. Errõl ennyit.
én valahogy úgy képzelem el, hogy a bwinen figyelik azokat a játékosokat akik profitot tudnak termelni (mint én pár hónapja, egész jó összeget), aztán hopp, kicsit szopassuk meg az illetõt, a nevem mellett kipipálják a bedbeat-rublikát, mert nekik az nem haszon ha én kiutalok... a gép pedig az összes szerencsétlen ellenfelemet úgy és ott segíti ahol tudja, akár egy 3éves pelenkás is bármikor elver heads-up-ban. gondolom a rendszer a rotációs elvet követi, tehát lassan már nekem kéne segítenie, mert mások zsebét tömi, már csak arra vagyok kíváncsi hogy mikor enged ismét nyerni - általában 75-80%os esélyszázalékaim mellett egy game-en belül.
érdekes élõben minden szombaton jólkvalifikált haverjaim társaságában mindig az elsõk között vagyok, fizetõs helyen. bedbeatszéria nélkül.
sum: senki ne pókerezzen bwinen.
3an ültünk az asztalnál, egyik srác a tipikus lazapasszív fajtából.
a lényeg tömören: az összes flopra kapott top-páromat lemákolta valamivel, úgy hogy hívtam masszívan.
egyik körnél AJ-t kapok, emelek nagyvak 3xorosára, srác megadja. Flop A,9,2 szivárvány, hívom a pot felét, srác megadja, turn 3. Hívom a pot felét, srác megadja. river 9, checkel, checkelek (gondolom csapdázni akar), srácnál 3,9...
ha a flopon találtam egy toppárt, õ a turnre vagy riverre mindig kapott egy alacsonyabb szettet. ez is ari volt:
10,K kézben, flop 10,10,A, checkelek, gyerek emel, megadom, turn egy jelentéktelen 8as, gyerek emel, kap egy minimális visszaemelést. megad, river Q, hívom a pot felét, emel duplára, kénytelen vagyok megadni, természetesen K,J volt nála...
A,6 káró a kezemben. kis flopelõtti emelés, persze gyerek megad. flop A,6,9 szivárvány, hívok egy kicsit (ugyistudom h megadja), megadja, turn 5. mostmár hívok egy szebbet, megadja, river 5. ebben a körben is buktam vagy 3$-t mert persze a srácnál 5,7...
9,8 egyszínû, 2,4,9 flop, emelek-megad, turn 4, emelek-megad, river 10, checkel-checkelek. srácnál A,10..
Tömérdek ilyen volt. Olyan 15$om ment a wc-be. Bwin. Love it!(Asszem az összes floppolt top páromat legyõzték - de még a drilljeimet is!)
Egyszínû K Q nálam, 3 dollárom volt és all in, gyereknél egyszínû 2 5 megadta mert volt vayg 40 dolcsi nála mondom ez hülye. ERRE feljön a flopba egy 5 ös és nyert!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Akadt egy kis gondom Paradise Pokerrel és értetlenül állok a dolog elõtt. Windows Vista -m van, notebookon játszom, intel mobile 965 -ös vga van a gépben. Eddig minden oké volt, és bárminemü változtatás nélkül egyszerûen nem engedi full screen -re rakni magát ez a szar. Egyik napról a másikra ablakban indult el, és hiába állítom át a settingsben full screenre, csak villan egyet és ugyanugy marad ablakban. Próbáltam már kompatibilitást, rendszergazdaként futtatni, újratelepíteni a paradise pókert, eredménytelenül. Ilyenkor wtf? Van valakinek ötlete?
btw, épp ma játszottam paradiseon freerollt, 3000 indulóból 1. lettem, nyereményem 17.5 euro 😊
Bazinga!
Tegnap a törzshelyünkön voltam egy haverommal. És ott játszottak 8-an pókert. Épp befejezték a partit, kérdeztük, hogy beszállhatunk-e. (az egyik srácot azért ismertük). Mondtk semmi gond, 1 ember elment, így 9 fõvel 1000 forintos freeze out-ot játszottunk. A végén haverral keten elosztouk, mert akartuk már lejtászani 😄 Mondjuk nem volt nehéz dolgunk, de jó buli volt.
Az egyik kedvencem volt. Srác megadja floppon a nagy emelést lyuk sorra. Turnon csekkelnek. Majd riveren megin volt egy nagy emelés, és a srác megint megadta, Pedig csak K magasa volt. Kérdeztem mire adtad meg? Õ meg mondta, hogy várt a sorra. Mondom az egy dolog, hogy floppon megadtad, bár nem volt megadós, de riveren már minek? 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kemény 14$-t ért a dolog
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Ne tudd meg milyen lapokkal buktam partikat (és elég nagy pénzeket)... 😞((
gamertag: kenobita
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyszerûen annyi történik hogy ... illusztrálom;
Ha nekem van AA kézben és A,4,5 a flop akkor tuti hogy neki 2,3 van kézben és nem párosodik be az asztal, ha nekem van 2-3 és neki A-set, akkor tutira bepárosodik. Hülye példa mert AA-al nemigen enged be az ember ilyen kezû ellenfeleket (én legalábbis nem szoktam limpelni vele), de érzed hogy mit akarok mondani..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ARSENAL&POKER
mert ezexerint a szerencse mindig a szarabb kezûeket segíteni, de õket nagyon! télleg, semmi értelme ennek az egésznek, inkább valami olyan játék után nézek ahol a tudás és tapasztalat legyõzi a kezdõk faszmákját!
freerollon marhajól megszedem magam. aztán preflop összetûzésbe kerülök egy sráccal,(emelek,visszaemel, visszaemelek, õ megint), AK offsuit a kezemben, allin megyünk nekem 20.000 zseton neki 6000, keze: K,9, offsuit.
flop K,9,3... el is vitt, maradtam 14.000-el
Nemsokkal utánna 400-800-as vakoknál a 13.000 zsetonomat betolom preflop, AQ suited. egy srác fogadja A,4 off-al.
A,4,2 flop, és kiesek.
Azért ez a már a szemétségek netovábbja. Kapják be a faszomat bõ nyállal komolyan!
én nem dobtam volna el egy ász párt - dáma kísérõvel de lehet hogy jó dobás volt