Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
http://www.yourpokercash.com/ vótmá?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

bardocz
szerintem olyan nem létezik😊 nem érné meg nekik,tapasztaltabbak pár nap alatt csionálnak belõle minimum 20-at,rake-böl nem hiszem,hogy viszajönne nekik
precision
Olyan oldalt nem tudtok ahol no deposit bonus van? Tehát regelek, és mittudomén ad egy kis real casht kezdõtõkének (5 v. 10 dollárt) ?

Bazinga!

Matthew Prosac
csak a szokásos...
34en voltunk még, AK-t kaptam 50.000 (short) stackkel, (5000-10.000 vakok) allin, 80.000el fogadta a srác, A,10 off-al.
flopban bevirult a 10es és pápá...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bardocz
ott kell pénzeset játszani freerollhoz?
Matthew Prosac
elõzõ héten 6. voltam a bwines 3000fõ indulós freerollon (14$)
tegnap 17. helyet sikerült elcsípnem (6$)
jelenleg is bennvagyok, még 47en vagyunk, 30.helyezéstõl lefelé fizet.
egész jól mennek a freerollok mostanság

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

precision
azt kihagytam hogy kisvak voltam, így már nem sokat kellett megandom, és úgy gondoltam hogy 45 egyszínbõl...ha már úgyis "bukom" a kisvakot, megnézem mi lesz... rosszul tettem

Bazinga!

Matthew Prosac
akkor viszont nem jatszod meg jól, véleményem szerint.

bardocz
ha nagyvak vagyok akkor oké,azt meg,hogy striaghtflush most veszem észre,azt hittem csak flush😄 akkor viszont all-in floppon😄
Matthew Prosac
elképzelem ahogy valamelyik vakként bekerülsz a partyba ilyen lapokkal, befloppolsz egy straightflush-t, majd felbiggyesztett szájjal és fejet rázva rányomsz a foldra , " Márpedig én ilyen lapokkal nem játszom" kijelentés mellett 😄DDD

bardocz
ilyen kis lapokat kapásból dobok😄
Matthew Prosac
ejh ez nekem fájt <#szomoru1>

precision
Én 80at buktam egy parti alatt, 4 5 -öm volt pikkbõl, 3 dolláros vak, megadom csak, flop pikk 8, 6, 7, emelek 16ra, megadják 2en, többiek fold, turn káro 2, nyomtam egy allint, egy fold, egy call, river pikk 9... csávókánál meg két 10 -es és az egyik persze hogy pikkbõl volt

az ilyenek miatt kezdem megutálni az egészet

Bazinga!

1 hete 100 dolcsit vesztettem egy leosztásban. Fazon beemel 50C/1USD szerveren a fazon beemel 4 dolcsit. Megadom 99-re és megadja a mögöttem lévõ. Flopra lejött 3 kicsi lap. Na mondom most eldobatom az AK AQ Aj és társai lapokat.Beraktam 8-at. Aki beemelt elsõnek az eldobta a másik megadja.Lejön egy 9-es. Hú örültem mint állat de azért biztos ami biztos alapon beraktam 20-at.Megadja. Utolsó lap 5-ös. All-In mondok õ megad.Na mije volt? 46!! Kijött neki a sor.<#falbav>

predat000r
A 99 nem olyan rossz lap azért.Ha nem jön K vagy Q akkor is nyerhet ellened.Ez nem akkora mák.A netes összesküvés elmélet meg hü**ség.Nekem élõben is vannak badbeat szériák.Aki jó játékos az el tudja ezt fogadni.Ezen a téren nekem is fejlõdni kéne még.A pihenés mondjuk tényleg jó ötlet mert ha akárcsak kicsitis idegesen játszol akkor tényleg sokat buksz.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

cenobite
Titan-on pl. elég sok freeroll van, van külön Beginners is a kezdõknek. Oda sztem mindenképpen regelj, ha freerollozni akarsz.

gamertag: kenobita

saviola83
Segítsetek please.El szeretnék kezdeni pókerezni már régebben nyomtam pár teremben de lenen kérdésem hogy melyik terem jó hol vannak jó freerollok meg iylenke.szívesen venném a segítségeteket vagy itt vagy esetleg msn-en.Elõre is köszi.

Csacsi
Online pókeren valóban észrevehetõek ezek az állapotok. De simán ki lehet húzni ezt az idõszakot. Csak tudni kell pihenni. Én ha azon partyk 60%-át megnyerem, amikben jobb kezem van, akkor már biztos fizetõs helyen végzek 10 fõs asztalon. Ha nem így van, akkor 3 asztal után hagyom az egészet, és nem játszok 1 hétig, aztán megint megpróbálom. Általában visszaáll a rendszer.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthew Prosac
utolsó 3$omat már egy másik asztalon dobtam headupban egy sráccal, K-10 káróval, srác elfogadta 9,9-el.
flop K,Q,3 két treffel, turn treff8. river treff A. srácnál ügye az egyik 9es treff volt. Errõl ennyit.

én valahogy úgy képzelem el, hogy a bwinen figyelik azokat a játékosokat akik profitot tudnak termelni (mint én pár hónapja, egész jó összeget), aztán hopp, kicsit szopassuk meg az illetõt, a nevem mellett kipipálják a bedbeat-rublikát, mert nekik az nem haszon ha én kiutalok... a gép pedig az összes szerencsétlen ellenfelemet úgy és ott segíti ahol tudja, akár egy 3éves pelenkás is bármikor elver heads-up-ban. gondolom a rendszer a rotációs elvet követi, tehát lassan már nekem kéne segítenie, mert mások zsebét tömi, már csak arra vagyok kíváncsi hogy mikor enged ismét nyerni - általában 75-80%os esélyszázalékaim mellett egy game-en belül.

érdekes élõben minden szombaton jólkvalifikált haverjaim társaságában mindig az elsõk között vagyok, fizetõs helyen. bedbeatszéria nélkül.
sum: senki ne pókerezzen bwinen.

Matthew Prosac
jatszottam ma 10 percet elég is volt.

3an ültünk az asztalnál, egyik srác a tipikus lazapasszív fajtából.
a lényeg tömören: az összes flopra kapott top-páromat lemákolta valamivel, úgy hogy hívtam masszívan.

egyik körnél AJ-t kapok, emelek nagyvak 3xorosára, srác megadja. Flop A,9,2 szivárvány, hívom a pot felét, srác megadja, turn 3. Hívom a pot felét, srác megadja. river 9, checkel, checkelek (gondolom csapdázni akar), srácnál 3,9...
ha a flopon találtam egy toppárt, õ a turnre vagy riverre mindig kapott egy alacsonyabb szettet. ez is ari volt:

10,K kézben, flop 10,10,A, checkelek, gyerek emel, megadom, turn egy jelentéktelen 8as, gyerek emel, kap egy minimális visszaemelést. megad, river Q, hívom a pot felét, emel duplára, kénytelen vagyok megadni, természetesen K,J volt nála...

A,6 káró a kezemben. kis flopelõtti emelés, persze gyerek megad. flop A,6,9 szivárvány, hívok egy kicsit (ugyistudom h megadja), megadja, turn 5. mostmár hívok egy szebbet, megadja, river 5. ebben a körben is buktam vagy 3$-t mert persze a srácnál 5,7...

9,8 egyszínû, 2,4,9 flop, emelek-megad, turn 4, emelek-megad, river 10, checkel-checkelek. srácnál A,10..
Tömérdek ilyen volt. Olyan 15$om ment a wc-be. Bwin. Love it!(Asszem az összes floppolt top páromat legyõzték - de még a drilljeimet is!)

bardocz
hehe,én partypokeren nem egyszer riveren KK-val és AA-val veszítettem már😊 szerencse,hogy fix limites volt,mert különben veszítem a potomat😄
N1ggA
én is megadtam volna 😊

Spread De Love!

vezérszuszu
KEzd elegem lenni bwinbõl!
Egyszínû K Q nálam, 3 dollárom volt és all in, gyereknél egyszínû 2 5 megadta mert volt vayg 40 dolcsi nála mondom ez hülye. ERRE feljön a flopba egy 5 ös és nyert!

Sadist
Elméletileg nem. De ha valahol mégis ilyet látsz, ott valamit nagyon elkúrtak. Szerintem csak egy körrel elõbbi dobott handedre emlékeztél, és tûnt úgy, mintha flopra megint feldobta volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RIZLA
egy kérdés....az létezik, hogy a dobott lapjaimat viszontlátom a flopon?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

precision
üdv!

Akadt egy kis gondom Paradise Pokerrel és értetlenül állok a dolog elõtt. Windows Vista -m van, notebookon játszom, intel mobile 965 -ös vga van a gépben. Eddig minden oké volt, és bárminemü változtatás nélkül egyszerûen nem engedi full screen -re rakni magát ez a szar. Egyik napról a másikra ablakban indult el, és hiába állítom át a settingsben full screenre, csak villan egyet és ugyanugy marad ablakban. Próbáltam már kompatibilitást, rendszergazdaként futtatni, újratelepíteni a paradise pókert, eredménytelenül. Ilyenkor wtf? Van valakinek ötlete?

btw, épp ma játszottam paradiseon freerollt, 3000 indulóból 1. lettem, nyereményem 17.5 euro 😊

Bazinga!

Csacsi
Ma is játszunk. Remlem hasonló sikereim lesznek.

Tegnap a törzshelyünkön voltam egy haverommal. És ott játszottak 8-an pókert. Épp befejezték a partit, kérdeztük, hogy beszállhatunk-e. (az egyik srácot azért ismertük). Mondtk semmi gond, 1 ember elment, így 9 fõvel 1000 forintos freeze out-ot játszottunk. A végén haverral keten elosztouk, mert akartuk már lejtászani 😄 Mondjuk nem volt nehéz dolgunk, de jó buli volt.

Az egyik kedvencem volt. Srác megadja floppon a nagy emelést lyuk sorra. Turnon csekkelnek. Majd riveren megin volt egy nagy emelés, és a srác megint megadta, Pedig csak K magasa volt. Kérdeztem mire adtad meg? Õ meg mondta, hogy várt a sorra. Mondom az egy dolog, hogy floppon megadtad, bár nem volt megadós, de riveren már minek? 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Én múlt héten 8500-öt, talán ez volt a legnagyobb nyereményem.
N1ggA
grat!

Spread De Love!

Matthew Prosac
6. lettem a tegnapi freerollon bwinen 3000 indulóból.
kemény 14$-t ért a dolog

predat000r
Hát A,K is lehetett volna nála.Abban az esetben is mondhatott volna allint.Sokan már szinte verhetetlennek tartják az A,K pedig mint tudjuk jól néz ki de ritkán nyer.XD Én az allint már lehet nem adtam volna meg.Ha meg biztos vagyok az AA-ba akkor a 4euro-n is elgondolkodtam volna.Bár aznap volt szerencséd...addig a pillanatig.:S

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Ma paradise-on 2 pókerem is volt.<#smile>Elösször 5-ös párra floppra dobott 2 másikat. Azzal nyertem kemény 75 eurocentet. Aztán A8-ra lerakott szépen 3db 8-ast.Ott sikerült olyan bizonytalannak látszanom, hogy elvittem all-in-ig, 16 euró. Aztán jött a baj.QQ emelek 2EU-t rámemelt a nagyvak6-ig. Akkor már tudtam, hogy AA-ja van de gondoltam miért is ne? Megadtam. Flopra lejött QJ10 csávó All-int mondott én megadtam. Riverre ász.Maradt 5 euróm.<#schmoll2>

cenobite
Grat!

cenobite
Én ezért tartok egy kis szünetet. Most csak kis laza 1-2$-os SNG-ken tobzódok. Mert ugye, leállni nem lehet. 😊
Ne tudd meg milyen lapokkal buktam partikat (és elég nagy pénzeket)... 😞((

Csacsi
Tegnap jó kis baráti cashgame-n 20/40-es vakon, összeszedtem 12.000 Ft-ot

franc0
Jajj nehülyülj már, nem te voltál aki megkereste 1 hónap alatt a magyar átlagfizut neten? Akkor biztosan tudod, hogy elõfordul az ilyen, akár többször is egymás után.

franc0
Többek között ezért lehet nyereséges egy jó online játékos: sokan nem érzik a döntések súlyát, mivel nincs elõttük a pénz.

predat000r
Az a baj hogy amikor esélyesként nyersz vagy szerencséd van és esélyesebb ellen nyersz azt nem számolod.Persze tényleg idegesítõ de akkor ne neten pókerezz.Egy valamirevaló versenyre már nem megy el minden hülye meg nem ad meg nagy hívásokat sem 2,7-re mert akkor jól ki is röhögnék.Én emiatt maradtam az élõ játéknál.

Rockynhooo
én értem mirõl beszélsz, de ez a valóságban is megeshet... sõt az is lehetséges ,hogy 10szer egymás után Royal Flushöd lesz...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
ez így rendben is van, de az elsõ cikkben leírtak nem jellemzõk rám. nem nézem le õket, nem szállok be minden második partyba unalomból, nem akarok kiblöffölni egy körben 4 embert stb és nem ultraagresszív a stílusom.
Egyszerûen annyi történik hogy ... illusztrálom;
Ha nekem van AA kézben és A,4,5 a flop akkor tuti hogy neki 2,3 van kézben és nem párosodik be az asztal, ha nekem van 2-3 és neki A-set, akkor tutira bepárosodik. Hülye példa mert AA-al nemigen enged be az ember ilyen kezû ellenfeleket (én legalábbis nem szoktam limpelni vele), de érzed hogy mit akarok mondani..

Count Adyn
Meg élõben kell jáccani az a legjobb😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

franc0
Sztem meg elõbb olvasd el ezt, aztán pedig ezt.

Ha magadra ismertél, akkor ráéreztem 😊

Rockynhooo
mondom ez a póker, játszál mást ha nem tudod elfogadni...

Matthew Prosac
énis marhára örülök neki hogy a dominált párharcaimat, amit kb 80%ban kéne nyernem, 80%ban elvesztem - jobb indulókézzel. ez télleg jó

én multkor neten kézben QQ a csávonak KK all-in mind2knek, flop:QKK na jolvan vicc az, hogy turn egy 9-es és river megint:Q.Na ennek mennyi a valószínûsége?Nemvoltam ideges áááá.

ARSENAL&POKER

Rockynhooo
ez a póker .. :\ de ettõl yo 😊 amúgy számtalanszor jártam így

Matthew Prosac
komolyan mondom az lenne a legegyszerûbb ha minden körben allint nyomnék mind igazi pénzzel cash-gameben, mint freerollon, vagy akármilyen tournamenten.
mert ezexerint a szerencse mindig a szarabb kezûeket segíteni, de õket nagyon! télleg, semmi értelme ennek az egésznek, inkább valami olyan játék után nézek ahol a tudás és tapasztalat legyõzi a kezdõk faszmákját!

Matthew Prosac
komolyan mondom ez egy eszement faszság már..

freerollon marhajól megszedem magam. aztán preflop összetûzésbe kerülök egy sráccal,(emelek,visszaemel, visszaemelek, õ megint), AK offsuit a kezemben, allin megyünk nekem 20.000 zseton neki 6000, keze: K,9, offsuit.
flop K,9,3... el is vitt, maradtam 14.000-el
Nemsokkal utánna 400-800-as vakoknál a 13.000 zsetonomat betolom preflop, AQ suited. egy srác fogadja A,4 off-al.
A,4,2 flop, és kiesek.
Azért ez a már a szemétségek netovábbja. Kapják be a faszomat bõ nyállal komolyan!

Chrisx
Igen a flopnál rá kellett volna emelnem, de nem bánom, hogy eldobtam valószínûleg nem kockáztatta volna az összes pénzét ilyen alacsony potért.

nem lehet így eldönteni 😊

én nem dobtam volna el egy ász párt - dáma kísérõvel de lehet hogy jó dobás volt