Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tegnap voltam Lidoban. 3+1-es 3 reb. 1 addon versenyen. 4 asztal volt és másodk lettem. 100 rongyo kaptam a végén. Mondjuk mindent megvettem így 16-ba fájt, de így is tisztán 84 a haszon, mondjuk ha levonom belõle a redbullokat, akkor kicsit kevesebb, de jó játék volt. Leginkább a rebuy idõszak végén, mert addig azért volt egy kis eszetlen játék.
gamertag: kenobita
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spread De Love!
Egyébként helyzettõl függ.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ha olyan helyzetben vagyok akkor van, hogy én is ezt teszem
KA preflop allin.
srác elfogadja, nála is KA
lejött négy kõr, nekem a K volt kõr, neki az A...
errõl ennyit.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amnnyi volt a különbség hogy mi csak ketten csatáztunk, flopba ugyanúgy odakúrta neki a K-t.
Bazinga!
Csak tudnám, hogy egy K 10 8-as floppon miért jött egy 5-5 el.
Majd nemsokkal utána emelek K K-val. Egy megadóm van. Flop : K 3 6
Gyerek all in...én megadom. Mutat 3 3 ...river természetesen 3.
Ez olyan volt mint a vicc, aminek a poénja az, hogy:
"... de nem is ez a félelmetes, hanem tudod mi?
- Mi?
- Egy medve!"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
me ezekben az amerikai site-okban nem nagyon bizok max mooneybrookers meg pappalal - de ootis átkurhat me kifiztem és átse küldi zsetonokat
aki tud irjon megbszéljük részleteket kösze
egész jó lapjárás volt, de hihetetlen szar flopok
összes soromat 2 kivétellel (akkor split pot volt..) elverte egy riverre kialakult full 😊 csak h példát említsek.. 😄
nem kívánom ellenségeimnek sem az ilyet 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."