Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem Demidov hibázott hogy nem védte a kezét. Amúgy meg nem alakult ki nagy bank szóval..
#4809: Montgomery megérdemelte, végig ellene szurkoltam. Azon egyszerû okból, hogy a döntõ asztalon ott sem kellett volna lennie. Ha láttad hogy jutott tovább, akkor megérted az álláspontomat. Még valahol amikor kb 50en lehettek Montgomery egy srác ellen all-in ment abszolút airrel (A4 off) egy olyan asztalon ahol a másik srácnak top párja és színhúzója volt. Nagyon rosszul idõzített és borzasztóan szar blöff volt, a srác persze megadta, így jöhetett a river. Mivel a színhúzó miatt a kõr Ász nem volt jó, ezért Montgomerynek két out-ja volt (a két fekete Ász), hogy ebbõl a katyvaszból kikecmeregjen és valami isteni csoda által életbenmaradjon. Lejött neki. Szegény másik srác...
Montgomery nem egy kurvajó játékos. Nem láttam tõle semmi olyat ami ezt cáfolná.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
montgomery a 3
eastgate 6 6
flop
A 4 Q
turn
A
river
6
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
múltkor egy darabig csak néztem egy asztalt, srác vagy öt kört nyomott le úgy, hogy még fel se jött a flop de már benyomta az allint... és mind az ötöt megnyerte mer a többi dobta is... 😄
Stage #1319896777 Tourney ID 1859153 Holdem Single Tournament No Limit $100 - 2008-11-12 17:23:37 (ET)
Table: 24635099 (Real Money) Seat #3 is the dealer
Seat 1 - TIGERJAX ($1255 in chips)
Seat 2 - CRAZYINOHIO7 ($5980 in chips)
Seat 3 - STAPHYLOCOQ ($2815 in chips)
Seat 5 - OCSISAJT ($2355 in chips)
Seat 6 - BOISTHE1 ($1095 in chips)
OCSISAJT - Posts small blind $50
BOISTHE1 - Posts big blind $100
*** POCKET CARDS ***
Dealt to OCSISAJT
TIGERJAX - Calls $100
CRAZYINOHIO7 - Folds
STAPHYLOCOQ - Calls $100
OCSISAJT - Raises $150 to $200
BOISTHE1 - Calls $100
TIGERJAX - Calls $100
STAPHYLOCOQ - Calls $100
*** FLOP *** <5h 3s 2c>5h 3s 2c>
OCSISAJT - Bets $800
BOISTHE1 - Folds
TIGERJAX - Folds
STAPHYLOCOQ - All-In(Raise) $2615 to $2615
OCSISAJT - All-In $1355
STAPHYLOCOQ - returned ($460) : not called
*** TURN *** <5h 3s 2c>5h 3s 2c> <6c>6c>
*** RIVER *** <5h 3s 2c 6c>5h 3s 2c 6c> <4h>4h>
*** SHOW DOWN ***
STAPHYLOCOQ - Shows <5s 7d>5s 7d> (Straight, three to seven)
OCSISAJT - Shows
STAPHYLOCOQ Collects $5110 from main pot
*** SUMMARY ***
Total Pot($5110)
Board <5h 3s 2c 6c 4h>5h 3s 2c 6c 4h>
Seat 1: TIGERJAX Folded on the FLOP
Seat 2: CRAZYINOHIO7 Folded on the POCKET CARDS
Seat 3: STAPHYLOCOQ (dealer) won Total ($5110) All-In HI😞$5110) with Straight, three to seven <5s 7d - P:7d,B:6c,P:5s,B:4h,B:3s>5s 7d - P:7d,B:6c,P:5s,B:4h,B:3s>
Seat 5: OCSISAJT (small blind) HI:lost with Straight, two to six
Seat 6: BOISTHE1 (big blind) Folded on the FLOP
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
valahol el kell kezdeni..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nembaj, nem rég óta pókerezek neten, elsõ "igazi" nyeremény megvan 😄
Quick Seateken nyertem már, de bajnokságban most elõször.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
rbo Shorthanded - $1+0.20
NoLimit TexasHoldem (real money)
Buy-in: $1.00+20¢
Státus: folyamatban
A verseny kezdési idõpontja: 2008. 11. 12. 20:05 (GMT+1)
résztvevõ: 1245
Min. játékos: 2
max. játékos: 2000
verseny infó: This is a turbo shorthanded (6-handed) NL freezeout. Good Luck!
A legjobb 130 helyezés fizet
Ilyen versenyen indultam, 1245 dollár volt az összeg, 80. lettem és 2,73 $ nyertem csak, amikor ez volt írva a 80. helyhez:
80 0.22%
1245 x 0.022 = 27,39 $
? ? ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ami a leginkább nem tetszett, az a gyõztes reakciója, miután megnyerte. Konkrétan semmi. Kb mintha egy 5$+0,5$ sitandgo-t nyert volna meg..
Sebaj.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
world.series.of.poker.2008.e31.hdtv.xvid-fqm
world.series.of.poker.2008.e32.hdtv.xvid-fqm
itt lesz fent akit érdekel!
http://www.thepokerbay.org/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
majd' ugyanígy kaptam ma ki AK-al A6 ellen.
preflop allin megyek kisvakon, nagyvak megad (5$-os sitandgo, magas vakszinten, kötelezõ játék)-
valahogy úgy volt hogy K,4,7 flop jött, turn 3,river 5.
csak a sor volt az esélye...
Full vs Full
Geller raised to 900 holding KK being called by Robert Romanello with pocket jacks and Mike Matusow with pocket nines. Flop brought set for both Geller and Romanello missing Matusow. Both guys checked slow-playing their sets and being afraid of straight all guys checked the turn too, but with another ten on the river, possible straight was no longer a threat and after Matusow's third check Romanello fired with 1,800...
de én ezt nem birom megérteni se felfogni pokerstarson mik történek
ellenél a 7
5h Kh 6c
erre a flopra megadta az allint ász 7esel se flush esélye semmilye nem voltt odase néztem kimentem cigizni éreztem ezt nem veszhetem el 100%ra magamnak adtam
turn
8c
river
9d]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ingyenes versenyeken valaki indult már, nyert már valamit?
ha valaki játszik akkor legalább 1 doláros vakokal tegye különben semmit nem nyer most képzeld el 20 centesen bejön a royal flushöd te meg nyersz 65 centet 😄
Hát, attól függ milyen szinten akarsz majd elkezdeni játszani. Bankrollnak megfelelõ pénzzel játssz mindig az adott szinten és így elkerülheted, hogy elfogyjon az összes pénzed.Úgy tudom, hogy 20 beülõvel érdemes számolni, tehát pl. egy 0.10/.020-as asztalnál 120$.
Még új játékos vagyok, most kezdtem neten játszogatni és azt szeretném kérdezni, hogy partypoker.com-on reggeltem és a visa kártyás befizetési lehetõséget választottam...
Szokott valaki így fizetni partypokeren? Csak simán megadom a kártyaszámom meg az adatokat meg beírom a megfelelõ összeget és elutalják a lóvét a számlámra?
Ha szokott valaki így fizetni és tud valami tanácsod adni, hogy mekkora összeget érdemes egyben utalni, meg, hogy mennyit számítanak fel a külföldre utalásért az pls írjon!
Elõre is thx

31$-al ülök a gombon, AA-t kapok kézbe. 0,10-0,20 asztalon 1$-ig hívok preflop (sok fish miatt muszáj ennyit, ígyis mindig van megadó, nekem meg elég ha csak 1 emberrel csatázom.)
3,5$-al a srác tart a kisvakról, többi dob.
kijön az A,6,9 szivárvány. srác beszél, berak 1$-t. tartom. riverre jön egy K. srác allin megy a maradék 1,5$-val. call, a srácnál A,K 😊
szegény szerintem biztosra vette hogy nyerni fog.
mindenesetre durva lapütközés volt 😊
Hülyén hangzik, de van benne valami: a PokerStarson sokkal többször jön ász a boardon mint bármelyik siteon.
KK preflop allint kb 10bõl 3-4szer ha nyerek. A5 instacall és turnön vagy riveren megkapja az ászt. Ja és ez nem full ring hanem Heads-up.
Ellenél Ac
Nálam 7c jót tesz az idegskedés nekem mert szinsort kaptam ismét 😄😄
170 dolláros pot voltt