30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#9937 946. indulóból Turbo versenyen 114. lettem, 1.90$ járt érte :) -
#9936 Már megvan! Igaz nem az asztalról sikerült, de meg van! -
#9935 Szevasztok! Party Poker-en ha versenyen vagyok az asztalról hogy tudom megnyitni a verseny lobby-ját? -
#9934 na, azért beültem még verseny előtt 2$-al és majdnem héttel szálltam ki, szóval nincs gond.
Ilyet csípm. flop előtt KJs , 20 centes emelést adtam meg vele.
Flop ilyen K 7 2 .. Potban 65 cent, srác ráhív.. Ha nem lett volna bejelölve zölddel, dobtam volna, így visszaemeltem 1.30$-ra, srác megadta, K4 volt nála.. Az ilyenek jók, ha be vannak pontozva :D -
#9933 Na mindegy, a befizetett 15$-omból ismét van 24$. Este még nevezek egy 1$-os versenyre, és mára ennyi :)
Ilyenkor ez dühít, hogy lehetne 32 is, de hát nem.. Meg kell tanulni ezeket is elfogadni sajnos. -
#9932 AK-al 4$-t buktam most sajna
AK kézben, egyszín. Keményen meghívom , srác adja. Flopon ott az A K , 2 pár mondom, isteni. Meghívom megint, srác all in.. Örömmel megadom, QJ volt nála, a hülyéje a 10esre várt és feljött neki.. 8$-os pot volt.. -
sandor8206 #9931 lehet kikaptál volna Royal Flush ellen :-D -
#9930 Annyi vigasztal, hogy csak annyit volt bent, amennyi a képen is van. :) -
#9929 bazzzdmeg
én mekkora egy hülye vagyok. ::DDDD
fulltilten új osztás előtt rákattintottam az ablakra, pont ahol a fold gomb van, és pont megjelent....UTGben ültem, és AA-t kaptam, de miután benyomtam akkor vettem észre....és flopon lejött még két ász.:D:D LOL eldobtam egy ászpókert :D:D
-
#9928 Van egy ilyen riverplusz lehetőség a pot felének e megnyeréséért.
Vagy valami hasonló. nagyon ritka esetben alkalmazzák cashgamen, ha mindkét fél belemegy. -
#9927 Az de hogy engem szinte mindig csak a river ejt ki az már idegesítő. -
#9926 Alul-fölül nyitott, erős húzó. Kemény ellenfél. -
#9925 Már megint.
Feljön floppon egy sor erre nem jön neki egy magasabb
-
#9924 Nem tud vki jelszót a FullTiltes Bonusbonusbonus freerollra? -
#9923 Ezek a jó party-k. -
#9922 Huh, most játszottam egy ~20 perces headsupot, 2k zsteonról nyertem meg. (SNG)
már azt hittem sosem lesz vége, de jó volt. :)
közben elpofáztunk a gyermekkel, a bad beatekről. :D -
#9921 -A forgatókönyv szerint le kell jönni a kettesnek... Mi? Mmmmi? Micsodaa??
-Megnyered a kanalamaaat!!! Nem hiszem el!! Nem hiszem el!!
Egyébként érdemes megnézni Andy Bloch hogyan hagyja el az asztalt, sokat elárul.
Ez már velem is megesett, akkor én húztam a rövidebbet. Igaz nem döntő asztalon volt. -
#9920 Ezt mi is néztük már korábban, valamilyen egyéni szabály szerint megy a játék. -
#9919 Csak abban az esetben ha páran már beszálltak előttem, és pozícióban is vagyok. Máskülönben a későbbi emelések miatt csak kidobott pénz lesz. A megjátszott kezek pedig spekulatív kezek, és nem például 92o.
Érdemes szem előtt tartani hogy versenyeken minden kidobott zseton számít, könnyen lehet hogy all-in szituációban ez jelenti majd az előrébb jutást. -
#9918 Megvan. És ez a lényeg! :) -
#9917 Nekem freerollon volt ilyen hogy mentem valahova és mindenre allint mondtam, de folyamatosan nyertem és chip leader lettem! Mondtam tesómnak hogy vegye át!:D -
#9916 All-int első körben AK-val megadni nagyobb bűn mint maga az all-in. -
#9915 Pókerben nincs pardon. Tegyük fel a pénzem benne van, és nincs időm (előfordul, még ha nem is számítok rá). Kiszállok és a zsetonjaim a kutyáké? Nem. Őrült játék, mindenre all-in, és vagy duplázok vagy kiestem. Valószínűleg az utóbbi lesz az eredmény, de láttunk már csodákat.
Az hogy mennyire zavarja ez a játékostársakat, egyáltalán nem érdekel. Ahogyan az sem ha tiltre kerül mert elvettem a pénzét. -
thoomas #9914 Köszi szépen! Amugy éjfélkor kezdődött. Meglepően jó volt amugy. Csak tényleg az bánt, h egy ilyen figyelmetlenség miatt estem ki... -
ba32107 #9913 Ebben a videóban a végén miért osztanak két rivert? Nem értem, mit beszélnek előtte (mármint egy részét nem tudom fordítani, amit pedig megértek az nem világos) -
#9912 Igen, igen! Én is így gondoltam! Amikor már nagyobb a vak és nem éri meg megnézni akkor már én se adom meg! -
#9911 Ja bocs én voltam az A9 el.
2. leosztás volt. -
#9910 Én meg az a nagy szerencsém:
-
#9909 Én is megadom ameddig kicsi a vak,tehát olcsón lehet flopott nézni,és ha jön a lap,akkor azt meg lehet játszani,de ha nem jön semmi,akkor legalább nem buksz nagyot(vak)! -
ddt500 #9908 Freerollon éppen azért szoktam sok preflop a--int nyomatni mert szinte mindig van hülye aki megadja. AA-val nem érdemes freen ügyeskedni. Emelsz 6 BB-t és van 5 megadód meg 20% esélyed a győzelemre. Nyomsz egy all-in van 2 megadód és még mindig 75% az esélyed. -
#9907 Ha rossz pozícióba vagyok akkor természetesen dobom! Meg azért 10,2-esre se adok meg, még ha dealer vagyok is! -
#9906 Én simán megadom! Szerintem a legjobb stratégia az elején hogy mindent megadni! Tegnap egy 4,8-asra adtam meg és lejött a flopba a 8-as drill! Sokat is nyertem vele mert szinte mindent megadnak a játékosok! Nagyon néha lehet csak blöffölni! -
#9905 Amúgy ti hogy csináljátok?
Pl az elején mikor még sok a pénzetek sok kezet adtok meg pl ha 10 8 van a kezetkben akkor is megadjátok legalább a kis vakot vagy azt is dobjátok és inkább vártok a nehéz ágyukra? -
#9904 Tegnap nálam is ez volt! Úgy értem hogy volt egy ember az asztalnál és mindenre all in-t mondott! De persze meg nyerte és feltriplázta magát! Aztán már valahogy kiejtették, és jött a másik allinezős!:D -
#9903 Tegnap nálam is ez volt! Mentem egy freerollt Party Poker-en! 1600ból 47. lettem! 0.30$-t nyertem!:) De nem is ez a lényeg hanem hogy tovább jutottam egy másik versenyre!2000$ összdíjazásúra! Jól ment a játék, szinte mindig átlag fölött voltam sokkal! Jött jó lap akkor megjátszottam vagy ha jött a flopba valami játszható kéz! Azért lettem csak 47. mert volt egy rossz party! Sorom lejött flopba és a másiknál flopba 7-es drill volt! De turnre párosodott az asztal és ugye fullja lett! Ezzel nagyon lementem! Aztán alig tudtam megmaradni fizetős/továbbjutós helyig! (De meg van!) -
#9902 Na ez a ciki:
http://www.youtube.com/watch?v=0B_e-9u6Ih4&feature=related
Lehet láttátok már. -
#9901 freerolltól ne is várj mást. -
#9900 Amúgy van még 3 könyv ami érdekelne:
A poker kis kék könyve
A poker kis zöld könyve
Á poker kis fekete könyve.
Ezekről vélemény? -
ba32107 #9899 Nekem is ez volt ma, freeroll verseny, legelső leosztás, csávó all-int tol. Nálam QQ, mondom ezt megadom. Rajtam kívül még volt 2 megadó, eredeti emelőnél A6, többieknél ilyenek hogy K10, meg 9J.... aztán persze leesett az ász a flopon :/ -
#9898 Én az utálom mikor első leosztásnál nyom egy allin-t mondjuk nálam AK van megadom.
Neki legyen mindjuk 3,5 és tuti hogy fel fog jönni neki egy 3 vagy 5 nekem meg semmi.
(Ez megtörtént és 5 jött fel neki a másik lapját már nem tudom)