30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#9857 Jahh..és a végén meg is nyertem. :) yeah -
#9856 Értem! Én is mostanában várom a jó lapokat! Nekem versenyeken megy inkább a blöffölés mármint a pot megszerzése!:) Cash game-en akárhányszor el akarom vinni a potot vagy megadják vagy visszaemelnek! Néztem videokat és emelgetnek 1$ -okat aztán majdnem a potot a flopba és eldobatják az ellenféllel! Azon a vakszinten lehet hogy így megy de mikro limiten nem igazán! -
#9855 na, ez már valami :)
Szerintem a pókerben a legnehezebb dobni.. De ha megéri az ember, hogy azzal nem pénzt nyer, hanem spórol, már jó. -
Renegade #9854 :-)
na én ezért fizettem be tegnap csak 25$-t, mert mindig olyan khmm, furcsán fogalmaznak. A 12,5 dodó bónuszt azért csak össze steppelem egy hét alatt (100pp). -
#9853 á, a frászt :)
Nem lehet úgy pókerezni, ahogy a könyvben meg van írva. Hogy majd ha UTG +3 vagyok akkor AA-al emelek 3 BBt, KQ-t dobok meg minden. Hülyeség..
Kis kezeket általában dobom, de ha 10 centért be lehet szállni, megnézem. Erősebb lapokkal meg emelek és kész. Nehéz elmondani, hogy játszok, de ha pl ketten vagy hárman vagyunk, és közöm nincsen a flophoz, meghívom és általában dobják. Ha visszemel, dobom.. De ez hosszú lenne.. Mindenkinek meg kell találnia a saját stílusát, én kicsit agresszívan játszok, de ésszel :) -
#9852 és eldobtam. :) tudtam hogy van dámája, éreztem...
-
#9851 Krawz, te hogy szoktál játszani NL10-en? Tudom hogy 2$al szállsz be, de utána vársz a jó lapra, azt jól megjátszod és ennyi? -
thoomas #9850 Tényleg szépen csinálod! Nekem a cash game nem nagyon jött be eddig...az a baj, h amint nyerek egy nagyot, azt nemsoká nagy valószínűséggel el is vesztem:S
Más, tegnap partypokeren kaptam egy 50$-os bónuszt, mellette: "feltétel nélküli". Há' mondom de zsír:D:D Persze h felvettem, aztán most látom h 200 partypointot összekell szednem....aha, valószínű... szal lehet én nem játszok sokat, de ez elég nagy genyóság. -
sandor8206 #9849 -
#9848 Ha 4 asztalon akarok játszani mennyivel érdemes beszállni? Min. nevezési díjjal?! -
sandor8206 #9847 inkább én is hanyagolom :-D egyszer véletlenül indultam egyen és top kézzel mindig kétfelé osztották a nyereményt, csak lestem ki a fejemből. -
Renegade #9846 na egy kis puffogás: gondoltam megjátszok egy AA-t lassan,elvégre abban van a nagy pot. Mindenki fizet is szépen körbe, de flush veszély miatt emelek pottal, szépen mindenki eldobja, kivéve egy srác hezitál, aki először csak csekkelt, csak utána tolt bele pénzt (10,2). Erre megszakad a kapcsolata, "all-in" és fordul neki két 10es. Most nem merek kimenni, mert mi van ha a fejemre esik egy műhold? -
#9845 Party-n nincs ilyen! Csak hellkat van meg steps! -
Renegade #9844 őőőőőő, inkább hearts of iron-ozok, meg steel pantherezem, azok egyszerűbbek... -
#9843 Omaha Hi/Lo Az Omaha Hi/Lo az Omaha egy verziója. A játék menete végig megegyezik a rendes Omahával, csak itt a végén két részre osztják az összegyűlt tétet. Az egyik fele az ún. High Pot. Ezt az nyeri akinek a legmagasabb lapja van, pont mint a hagyományos játékban.
A másik fele a Low Pot. Ezt a legkisebb kéz nyeri. Legkisebb kéznek az számít, akinél öt különböző lap van, ami közül egyik sem lehet nyolcasnál nagyobb. (Tehát nem lehet benne, pár, drill stb. Viszont a sor, flush itt nem számít.) A legjobb Low lap az A2345. Ha több megfelelő lap is van, akkor az nyer, akinél a legalacsonyabb magas lap van. Ha ez egyforma, akkor a következő dönt. Példa: A 2 4 5 6 vs A 2 3 7 8 esetén az első játékos nyer, mert neki hatos a legmagasabb lapja, a másiknak meg nyolcas.
Ha nincs megfelelo low kéz, akkor a teljes potot a legjobb lap tulajdonosa nyeri. Mindenki indulhat egyszerre a High potért, és a Low Potért is. Fontos, hogy az Omaha Hi/Lo-ban is két lapot kell a kézből használni, és hármat az asztalról, azonban a Low pothoz, és a High pothoz lehet más lapokat használni a kézből is, és az asztalról is.
Wikipedia. -
sandor8206 #9842 valaki meg tudná mondani mi a különbség a sima Omaha és az Omaha Hi/Lo között? -
#9841 YPC-en van $50+$50.De az sme kapásból 100. :) -
#9840 szerintem valamit elolvastál, az én tudomásom szerint nincs 100$ no deposit full tiltre. -
Monoton #9839 Valaki regelt már Full Title Poker -re, a 100$-os free regisztrációval? Én elvileg mindent megcsináltam, küldték is az e-mailt hogy jóváírják 24 órán belül, de ez 3 napja volt. Kérdés, hogy másnál is elhúzódott volna, illetve ilyenkor írni kellene nekik vagy még várjak? -
sandor8206 #9838 Na másik SnG is elvéreztem AQ vs AA, 20-ból 3., mindegy volt hogy preflopp all-in mentünk, mert floppon ott díszelgett a Q :-)
Komolyan mondom "direkt" csinálja a gép (szórja népet), hogy ha nem mész preflopp all-in, floppon akkor is mész :-) rengeteg ilyet láttam már (amúgy csak viccel)
-
sandor8206 #9837 természetesen megint mivel estem ki, AK, de legalább fizetős helyen :-)
gyereknél 45, amikor floppon ott a 68, már tudtam hogy jön a 7, hát riverre jött :-D -
#9836 ki fogom próbálni, most már biztos :) -
#9835 köszi az infót.
nem szoktam keverni az asztalokat, ugyhogy ez a veszely engem nem fenyeget.
-
Renegade #9834 ja és ha nem tudod kezelni az azonnali mentalitás váltásokat (játék stílus) akkor egy időben a steppel ne játsz cash gamet. Én pont tegnap zavarodtam úgy össze, hogy tiltre raktam magam 2 nl10 asztalon, mert egyszerre ment 2 nl10, 1 freeroll, meg 1 step :-) -
Renegade #9833 nagy részt kezdő, bámulatos mennyiségü blöffel meg jó pár laza agresszív.
Én általában ultra tight-en játszom, amíg meg van a helybetopi díj, utána lehet lendületet váltani, és elég ahhoz, hogy mondjuk egy ilyet kihozz: (1,1,2,2,3,2,3,3,4) Sajnos csak eddig jutottam, mert hülye módon mentem be a 4-esen 2 párral (KJ).
na most egy ilyen az ugye a nevezési díj * 2 pont, ami egész kellemes. -
#9832 ezekkel a steps versenyekkel én is szemezek, milyen a játékosállomány ott?
-
sandor8206 #9831 Full Tilt, természetesen én lettem a bubble 45 ből, 7. , 6. helytől fizet
és természetesen AA, AKQ 3 J
és természetes 9 10 adta meg meg még flopp előtt az all-inem
néha azért nevetséges, hogy mik vannak
Egész verseny alatt nem kaptam semmit max. AK egyszer, egyszer QQ, akkor is flopp AKx, szóval csoda hogy döntő asztalon voltam -
Renegade #9830 egyik sem.
don az 6,11,22 es sng-knél fogsz találni a prózai dupla vagy semmi néven.
van turbo, meg normál is.
a step az tök jó móka, próbáld ki azt is, igazi pont pörgető, mert ha ügyes vagy 50-100 pontot csinálsz vele 1 nap 3$-ért.
így sikerült nekem már 7lapot fordítanom a mostani promónál, persze egyik sem nyert :-( -
#9829 Keress olyat, hogy Double up, vagy ilyesmi. Mansion-ön ilyen néven fut. -
#9828 Offolhatok egyet? Video linket tennék be!:D(Nevetséges) -
#9827 A banner nagyon jó lett!
Party Poker-en melyik a DoN? Hellkat vagy a steps, vagy egyikse?:D -
#9826 oda a bannerem :D -
#9825 Az öt legmagasabb lap. Azaz ha nála 3 6 van, nálad 3 9, te nyertél. A te győztes kezed 3 5 7 9 10 . Ha nála 9 Q nálad 3 K van, te nyertél, a győztes kezed ebben az esetben 5 7 8 T K . -
#9824 Buzerálom a beállításokat. Ne zavarjon. -
#9823 Köszönöm!
(Az eljárás alapját az én ötletem képezi.) -
#9822 Asszem sok volt mára a póker a 9821-es hozzászolás után láttam 3 dick hozzászollást.
Szellem van a gépben:) -
Rainbow15 #9821 Sziasztok!
Otthon pókereztünk 2-en, de nem értjük ki nyer ilyenkor:
Player 1: 3K
Player 2: 6K
Asztalon a lapok: 2 5 7 8 10
Az öt legmagasabb lap számít, de hogy van ez, elmagyarázná valaki?
Szín nem volt senkinek.
Köszi -
#9820 Jahh, sztem is jó lett. -
ba32107 #9819 Banner -
#9818 Check-elni???
Az első Royal-al?
Még szép hogy all-in! Hogy nézett volna ki egy passz.