Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Következõ leosztás 99. Balos dühbõl ólin. Én megadtam.(7,5 euró) AA2 a többit nem tudom. KQ-ja volt és vesztett. 95 euróval szálltam ki. Ma jó napom volt.<#vigyor>#vigyor>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Cash gamben csak AA-ra adok nagytétes preflop all-int. 1v1-ben ugyebár 10 osztásból 9-et nyerek AA-val. Ennél jobb esély nem kell.
Nem parancsot osztottam csak leírtam, hogy felfogja az agyacskád miért röhögik ki a kommentjeidet.Tudod mi az az építõ jellegû kritika?Mert ez az volt!
De ha szted. érdekesek a kommentjeid akkor bocs.Lehet túl sokat pókerezek és amiatt látok nap 10 számodra halálosan érdekes dolgot...
Innentõl hagyjuk egymást békén sztem.Énsem reagálok rád tesem rám.Mindkettõnkenek így lesz a legjobb.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem kell felkapni a vizet azon, hogy ha vki megmondja hogy hibáztál.A10 nem megadó preflop allinon.Az, hogy egyes nagy versenyek Tv-s közvetítéseiban mit lehet látni, sztem nem lényeges. Ezek összevágott mûsorok, amikben csak az érdekesebb leosztásokat mutatják. De ahhoz, hogy vki a fõasztalon legyen rengeteg ennél sokkal jobb kezet dob el, mert nem akar mindent feltenni egy fél kész kézre. Szal ha úgy akarsz játszani, ahogy azt a tvben láttad, akkor nagyon sok pénzt fogsz veszíteni még. Arról nem is beszélve, hogy teljesen máshogy kell Cash-t illetve versenyt játszani.
http://www.onlinepokerhu.com/poker/poker-eselyek
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Egy TV-s verseny meg megint más, de nézd csak meg hogyan szórják el az ilyen és ehhez hasonló lapokat, ha mindenüket be kell tenni az allin callhoz.
Amúgy nem kéne mindent mellre szívni.
Kicsit sok meggondolatlan dolgot írsz mostanában, meg olyanokat ami nem annyira érdekes.
10-ed ennyi hsz. is elég lenne, de azok értelmesebbek legyenek.
A linked pl. tök jó volt.
De az hogy nyertél 10 dollárt AA-al meg KK-al vagyhogy makkoltál of27-el ez nem sokakat érdekel mert annak aki sokat tolja, fõleg neten annak ez mindennapos dolog.
(A példákat az agyam szülte nem kell visszakeresni senkinek😄)
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy szerintem is rosszul tetted, hogy megadtad. Magasabb téteken már azért nem érdemes kockáztatni AT-el. Kivéve, ha az ellenfelet olyannak ismerted meg, hogy hajlamos fos lapokra emelni...Az pedig nem volt szép dolog, hogy kiröhögtek...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem csoda hogy kiröhögtek.Nem is értem mire számítottál...
megadtam a 10 el
semmi nem jön fel lazán bebuktam 90 dollárt sebaj
aztán még kiröhögnek az asztalnál.....
Ha kiszeretnétek cserélni a már unott témákat a pokerszoftveren hajrá megtehetitek nagyon jó se virus semmi akinek vistája van kompatiblitást állitsa xp alá és rendszergazda is legyen bepipálva!
Bemutató kép:
Van még egy csomó majdnem az összes létezõ pokerszoftvere tudod használni! Jah és rengeteg téma mindenféle stilusban
Letöltés:
ITT
1700$-t szedett.
sokáig második volt pedig, csak aztán 3-4 körben balszerencséje volt és kiesett.
az elsõ hely olyan 15.000$ körül fizetett volna... OMFG.
neked meg gratula
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-80445929-359
Seat 3: Nouch95 ($20.30 in chips)
Seat 6: realbadbeast ($9.57 in chips)
Seat 9: shevits ($20.71 in chips)
shevits dealt
,
ANTES/BLINDS
realbadbeast posts small blind ($0.10), shevits posts big blind ($0.20).
PRE-FLOP
Nouch95 calls $0.20, realbadbeast folds, shevits checks.
FLOP
,
,
shevits bets $0.30, Nouch95 bets $1.40, shevits calls $1.10.
TURN
,
,
,
shevits bets $0.40, Nouch95 bets $4.50, shevits bets $18.71 and is all-in, Nouch95 calls $14.20 and is all-in.
RIVER
,
,
,
,
SHOWDOWN
shevits shows
,
Nouch95 shows
,
shevits wins $39.20.
Ha igen, tudna felvilágosítást adni némileg, hogy milyen versenyeken érdemes elindulni, benevezni?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Lehet írni olyan algoritmust, és szerintem használják már most is, ami figyeli a játékosok nyereményeit. Ha lejátszik 20 partit úgy, hogy mindegyikben nyer, amire van egy százalék esélye, akkor kidobja a felügyelõknek, és át tudják nézni parti teljes historyját.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem