Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elolvastad majd dobj be róla egy véleményt.
\"Heroes never die. They just reload.\"
[email protected]
[email protected]
A biztonság kedvéért küldd el mindkettõre.
Ehhez ugye új számla kell. A laptop nem az enyém, és faternak van accountja ott, alapból azt érzékeli. ÉS ekkor bal oldalról eltûnik a register new account opció is..
Hogy lehetne megoldani ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
itt:
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Jobb fölsõ sarokban info központ.
A megnyíló ablakban bal középen E-mail, oda lehet írni.
Ennyit tudtam gyorsan segíteni.
nem ez az?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A "semmi blöff" egy becézés?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És persze a blöfföket is szabályozni kell, asztalfüggõ teljesen. Meg ellenfélfüggõ.
Például, ha egy feszesz játékos emel hátulról....néha megadom vakból, és ha száraz flop jön, ami engem sem talált el, akkor hívok. És kénytelen eldobni az ász magas lapját. Még ha egy laza játékos teszi ugyanrzt, akkor lehet dobok inkább. Szóval a blöff része a játéknak.És mindegy, hogy Semi blöff, vagy teljes blöff. Ugyebár ott van a float is. Rengeteget lehet ezzel keresni pluszban. Csak ha rajtakapnak, vagy visszaemelnek rád, akkor tudd mikor feladni. Ez a lényeg.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A turn-nél egy megadás, és a river lap dönt.
Ha nem pikk ász jön le, lehet hogy eldobja az all-in-edre.
Egy tight játékosnak jót tesz egy bemutatott blöff. Egy bõven elég, és már meg is kérdõjelezik a stílusát. És könnyebben kifizetik a prémium lapjait.
A gond ott kezdõik, ha a játékost 2-3 vagy több blöffön is rajtakapják. A blöffhöz elengedhetetlen a magas fold-equity, és pont ezt fogja elveszíteni.
Én egy ideje szoktatom le magamat a blöffölésrõl. Szívesen és túl gyakran alkalmazom.
Viszont emelni pozícióbol, hogy amximum két ellenféllel maradj, majd flopba megint hívni, és elvinni a potot. Nah az pókerjáték.
Vagy nagyvakban Squeezelni. (csak annak, aki nem tudja mi az. Volt egy emelés , majd 2-3 megadó, Te meg visszaemelsz egy elég nagyot. Ezt a legjobban akkor lehet megcsinálni, ha nagyon rossz lapod van. Mert ha még erre is visszaemelnek, vagy megadják, akkor könnyebben szabadulsz tõle.)
Egyébként már maga a folytatólagos emelés is egy blöff. Szóval nem értem. Blöff nélkül, csak a lapokra várva nem lehet annyit nyerni. Fõleg versenyen, mert hamar megesznek a vakok.
Erre mondják azt, hogyha zavar, hogy ellopták a vakjaidat, akkor lopj te is eggyel többször mint tervezted.
Parti:
60-40 arányban voltak nála a chipek.
Az utolsó asztalon megfigyelt játékstílusát így írnám le:
Érdekes és agresszív volt, mivel elég nagy százalékban lépett be a partikba. 5 partiból 3szor még nála volt a lapja flopppon. Elég sokat blöffölgetett. A flopp utáni hívás állandó volt nála.
Preflopp, ha volt nála valami erõsebb lap az látszott is, mert szépeket belehívott az "üres" potba.
A sunyi kis floppnézegetõs lapjaival általában csak vakokat adott meg.
Az elsõ parti a heads upban (és egyben utolsó is):
Õ kisvak, én nagyvak. Megadta a kicsit, én Akör Kpikk-t kézbe kapva 4xes nagyvaknyit hívtam. Õ megadta.
Flopp: 9káró Jpikk Qpikk // õ hívott 1/2ed potot, én visszahívtam a dupláját és õ kis gondolkozás után megadott
turn: Apikk // õ 1/2ed potot hívott és én betettem az all int, hosszas gondolkodás után megadta
showdown: JJ vs AK
river 3kör
végeredmény: JJJAQ vs AAKQJ -> kiestem
A turnon már a zsebemben éreztem a játszmát. Csúcs párom volt. Sordraw és Flusdraw is, de ilyen a póker. nice hand
Az ember húsáig hatol a pillantása.
Úgyhogy belevágtam. És nem bántam meg, nagyon sok tapasztalatot szereztem.
Nem azért írtam le, mert fel akarok vágni, távol álljon tõlem. Fõleg hogy le is buktam az összeget. Inkább csak érdekességnek (már ha az egyáltalán.)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az UltimateBet-en regisztráltam karácsony elõtt, ingyen 50 dollárt kaptam, további 100 kijátszható. Három nap múlva 1070 dolláron álltam meg. És ahogy az sok esetben megtörténik, le is adtam csaknem az egészet. Most az eredeti 50 dollár alatt van a tõkém.
De meg lehet csinálni, és ez a lényeg. Pár éve pókerezem, magam is tanuló vagyok még. De nagyon jót tett az önbecsülésemnek.