Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
bár logikus <#buck>#buck>
3k a díjalap, 1k a helyé. Bár sok helyen még a díjalapból is levesznek 10%-ot.
1k a díj alapba
vagy fordítva? :/
Indulnék ha így lenne
Cashgamezni én is mindig a nagyvak 100xorosával ülök le. Másképp nem megy. Sõt, ha a 90x-eres alá megyek, akkor utántöltök megint a 100x-orosig.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Talán a legjobb, tolni mint a beteg és becsukott szemmel imádkozni😊
És ha éppen jó zsoltárt mormolsz jön a set v. a runer-runer sor😊
25 fõbõl már csak hárman vagyunk. Elsõ beszélõként csak megadom a vakot, ami tudom nem volt jó döntés.
Kis vak all-in, nagyvak call, zsetonok egyébként majdnem mindenkinek ugyanannyi.
Erre én is all-in...
Mutatunk, kisvaknál A-9, nagyvaknál 8-8
Flop : 8-A-9
Turn : 10
És láss csodát a river pedig egy 7-es 😊
Nah jó ez kurva nagy mák volt, de jólesett
Nekem mindegy, de van aki szeretne ebbõl elindulni.
Egyébként a Party bizonyos idõközönként ad 5-50$, ha rég voltál náluk és aktív voltál elõtte. Legalábbis én szoktam kapni.
JJ-t 3 módon lehet megjátszani és ezek mindegyike rossz.
There is 3 way to play your pocket Jacks and all are wrong.
Most 5. helyen állok.Olyan sorozatom volt,hogy azt hittem beszarok.QQ,KK,AK,TT,mindel kaszáltam😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
pkr.com-on nem játszik senki? Nem nagyon látom itt
De addig még túl kell jutni egy selejtezõn...
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...