Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Mert bitos nem sima holem versenyt volt, hanem valami HI-LO verseny, ahol a kisebb kéz nyer.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

KAMIONOS KOGYO
A Király pár mióta erõsebb az Ász párnál?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Csacsi
Nem értem konkrétan mira gondolsz 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Össze rakna vki egy hiteles táblát?:d

hát én eddig is csodálkoztam, h nem szólt érte senki 😄

Csacsi
Nem kéne szólni valamlyik moderátornak, hogy reklámoz itt összes vissza állandóan. Ráadásul a fele sem igaz. Ráadásul saját referrel code is van a linkekben. Szerintem jót tenne neki 1 hét ban 😄

kössz akkor jól sejtettem, h eltévesztettem 😊

bár logikus <#buck>

- nereklamozz, dolgozz -

Csacsi
fordítva 😊

3k a díjalap, 1k a helyé. Bár sok helyen még a díjalapból is levesznek 10%-ot.

ezrest

azt tudom, de a K az ezrest vagy 10 ezrest jelent?

3k a helynek

1k a díj alapba

vagy fordítva? :/

Versenynél a 3k+1k ugy ezer forint takar?

Indulnék ha így lenne

Carloska
40 000 ezerel kezdte mindenki asztalnál abból szedte össze figyeltem sokáig 😄

Csacsi
Miért, 1000/2000-re az ideális Buy in 200.000 Dollár. Szóval úgy látszik nyert még hozzá valamennyit.

Cashgamezni én is mindig a nagyvak 100xorosával ülök le. Másképp nem megy. Sõt, ha a 90x-eres alá megyek, akkor utántöltök megint a 100x-orosig.

szjuca
Nem hiába lett fejfájása a másiknak, ha jól fordítottam.

Ez kezd valami igen bizarr dolog fele elhajlani, amibe bele sem merek gondolni, hiszen már az bizarr, hogyha együtt kommentálnak egy közvetítést. Néha az az érzésem, hogy ha Gyuri bácsi mondaná, akkor Klárika körömrágva várná a riveren leeshetõ Jolly Jokert...
Carloska

Carloska
csávo 1000/2000 ren psen bent ül 216 ezer dolláral kicsit se kemény 😄

bardocz
Egyedül nem,nade ketten! :-D
szjuca
Úgy hallottam otthon is rendeznek "házibajnokságokat" 10k a beugró, egy pár haverom volt ott.

zeli
És mennyire igaz. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hát szerintem a Klárika nem akkora élmény, mint a Gyuribá...
asafderg
Szerintem a legigazabb pókermondás.
Talán a legjobb, tolni mint a beteg és becsukott szemmel imádkozni😊
És ha éppen jó zsoltárt mormolsz jön a set v. a runer-runer sor😊

Törölt felhasználó
Tegnapi JJ-s élményem a helyi póker klubban.

25 fõbõl már csak hárman vagyunk. Elsõ beszélõként csak megadom a vakot, ami tudom nem volt jó döntés.

Kis vak all-in, nagyvak call, zsetonok egyébként majdnem mindenkinek ugyanannyi.

Erre én is all-in...

Mutatunk, kisvaknál A-9, nagyvaknál 8-8

Flop : 8-A-9
Turn : 10

És láss csodát a river pedig egy 7-es 😊

Nah jó ez kurva nagy mák volt, de jólesett
asafderg
Sajnos talán azért, mert egyes magyaroknak van vagy 5 regjük minden oldalakon. Ezért csalóként vagyunk megbélyegezve. Rongyos 5 dollárért meg 100%-os bónuszokért.
Nekem mindegy, de van aki szeretne ebbõl elindulni.

Egyébként a Party bizonyos idõközönként ad 5-50$, ha rég voltál náluk és aktív voltál elõtte. Legalábbis én szoktam kapni.

asafderg
Pontosan így szól az idevágó mondás:

JJ-t 3 módon lehet megjátszani és ezek mindegyike rossz.

There is 3 way to play your pocket Jacks and all are wrong.

bardocz
Végül 12. lettem,nyertem 40 centet,A7-el all-in mentem már a végén.Q6 és Q9 volt aszem ellenfél,és egyiknek lejött egy 9-es.
bardocz
Pokerstars.Csak egy 10 centes nevezési díjú,360 fõs verseny.Nem a nyeremény most nekem a lényeg,hanem a jó szórakozás😄 Kiesik mégegy ember garantált 20cent😄 Visszacsúsztam 10. helyre most,de nem baj.
wordsworth
És mit ad a verseny? titanon tolod?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

- reklam -

bardocz
Semmit,verseny😄
Most 5. helyen állok.Olyan sorozatom volt,hogy azt hittem beszarok.QQ,KK,AK,TT,mindel kaszáltam😄
wordsworth
Mennyit kaszaltal 😛

bardocz
Elindultam 10 centes versenyen,nekem kézben KK,all-in megyek.Ellenfél lapja AA.Namondom kurvaeget.Flop: TJQ Imádkozok az ászért.És a turnon lejön😄 Visítottam,az ász drilljét elvertem egy sorral😄
wordsworth
Én titanon tolom, és igen nehéz, sok a fish idióták, ha meg kifogsz egy normalisabb embert... az meg erõs 😊 eddig 400 pontom van kb és 140 lejatszott, 50,1 dollaron allok, voltam 70en is 😊

kraawz
ja, és a partypokeresnél magyaroknak nincsen no deposit, utánajártam.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Az az 5,000 Titan pont elég sok, sõt...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bardocz
A titanpokerest mennyire nehéz kijátszani?Mert elõbb a partypokereset szeretném.És a titanpokeres meddig fog még élni?
Üdv.

pkr.com-on nem játszik senki? Nem nagyon látom itt
bardocz
Hát még ha a Klárikának is megcsókolhatod a kezét!Én az unokáimnak is ezt mesélném minden nyáron.
Nem is a tárgynyeremények lebegnek a szemem elõtt, hanem maga Gyuri bácsi!!!!
bardocz
Hajrá!
Egy ilyen alkalmat nehogy kihagyj :-D
Ha minden jól megy, akkor Febr. 28-án lesz szerencsém találkozni Korda Gyuri bácsival.

De addig még túl kell jutni egy selejtezõn...
KAMIONOS KOGYO
Én A A al mentem all-in ba és egy Q 2 megvert(két párral) <#csodalk>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

bardocz
Jah de a történethez hozzátartozik,hogy valamelyik lapommal(nem tudom már melyik volt az)amikor all-in mentem bár elvesztettem,de maradt 3 nagyvakom.Hát mondom oké,ez mindegy mi lesz,all-in.A2 a kézben,flopon lejön 345.Mi volt az egyiknél?67.
zeli
A 82 után már bármit el tudnék képzelni. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

9csöves9
nem kell beengedni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szjuca
Pokerstarson szeretnék befizetni a számlámra, valamekkora %-ért átváltják $-ra ugye? VAn valakinek tapasztalata?

zeli
JJvel nem is szabad játszani, mert veszélyes. Azt hiszed jó, de már egy Q2 is legyõzött dámás flop után.

Törvényszerû ha van egy jó párod biztos lehetsz benne hogy másnak van egy jobb😄....