30077
  • ba32107
    Úgy értettem, hogy melyikre érdemes pénzt fizetni kezdőként. PokerStars-t én nagyon szeretem, megszoktam a kezelőfelületet, barátságos, szóval tetszik. De eddig csak freerolloztam és játékpénzeztem, szóval a valódi pénzes dolgokról nincsenek fogalmaim, azért kérdeztem. Amikor meg végre rászánom magam, hogy befizessek valamennyit, akkor egy olyan terembe akarom ahol kezdőként nem vesztem el az egészet azonnal :D
  • Dick Riddick
    Ebből fogod a legtöbb veszteséget termelni. A hirtelen felindulásból elkövetett játékkal.
  • Dick Riddick
    Próbáld ki. Mindenkinek más a véleménye róla. Rengeteg játékos, jó promóciók, sok verseny.
  • 9csöves9
    teljesen komolyan gondoltam.ha már most ennyire megviselik ezek a bukások mi lesz majd,ha a saját pénzét kockáztatja,ráadásul nagyobb szinten?kidobja a gépet a 10.ről?
  • ba32107
    Akkor ti PokerStars-t nem ajánljátok?
  • zeli
    tudom, nem is annyival akartam beszállni, csak már idegességben beszálltam, gondoltam végignézek egy kört, és kiszállok....
    ezek után cashgamet olyan messze elkerülöm....

tegnap egy SNGben is chipleader voltam, 99el megadtam a shortstack allinjét, és A6ra riverre kapott egy ászt....
    lényegében emiatt buborék lettem..
  • Dick Riddick
    Akkor ne nagyon erőltesd a négy dolláros beugrót. Ha zsinórban négy beugrót buksz el (ami teljesen elképzelhető), elveszíted az alaptőkéd harminchárom százalékát. Két dolláros beugróval ugyanez tizenhat százalékos veszteség.
    Más szemmel nézve az első esetben a bankrollod ötven százalékát kell megnyerned ahhoz hogy az eredeti 48 dollárnál legyél, a második esetben csak az egynegyedét.
    Szakadéknyi a különbség.
  • Narusco
    ezt ugye nem gondoltad komolyan. ha elindulsz felfelé, főleg így hogy most kezdted, akkor örülsz, és tovább játszol, de ha buksz ennyit, még ha nem is a sajtát pénzed, nagyon lehangol. én is tegnap éltem át
  • 9csöves9
    -2 ingyen dollár és ennyire kiakadsz?lehet nem neked való akkor ez a sport
  • zeli
    $50-os kezdőtőkét vittem fel 63ig, aztán most van 48nál.....
    de most nem is játszok egy darabig, szar szemét játék nagyon felidegesített.
  • Dick Riddick
    Mekkora a rollod?
  • Narusco
    mármint lejött a full flopra, azt kihagytam :D
  • Narusco
    áh... K 4-re beülök, virulok, check.... első emelésnél eldobták a faszba
  • Narusco
    én saját rekordot döntöttem. elbuktam 1 körnél 6,3 dollárom. ne mírom le hogy. 59,93$-om volt, össze akartam szedni még 7 centet és kiülni... de rosszra fordult.
  • zeli
    versenyen 100 zsetonból jöttem fel 1600ig. és a végén KKval estem ki.

ilyne 58 faszomokkal meg nyertem....

• zeli
    bocs mindenkinek hogy ideíroma fasságaimat, többet nem fogom, de annyira felidegesített most.........
    amikor megkaptam a két ászt tudtam, hogy elfogkm vele veszteni.....egész 4 $os beülő egy perc alatt......
  • zeli
    najólvan bazdmeg mosmáraz isten bassza szét ezta kurrva játékot.

beültme cashgamezni, harmaidk leosztás, AA, allineltünk flop előtt, JJje volt és SORA LETT. ésm még haházik.,
    a njkurvaannyá bazdmeg

ELSŐ, ismétlem ELSŐ cashgamem fulltilten.... kb -$12 mára, asszem abbahagyom a pkert, egyszerűen nem tudok játszani nem nekem való ez, béna balfazs vagyok

• Dick Riddick
    Nincs szükség számlaszámra, és ne legyenek kétségeid, le fogják vonni. A pénzből csak egy dollár a tiéd (ezzel nyitják meg a számládat), a többi 49 dollár csak feltételes.
  • Narusco
    partypokerre raktam, számlaszámot még ne mtudják szóval levonni nem fogják tudni.
  • Dick Riddick
    Mármint a PartyPoker, nem? Szerintem nem a PS az.
    Egyébként ha nem szerzed meg a kellő számú pontot, a pénzt levonják a számládról. Ha a lejárat időpontjában több mint 50 dollárod van, a plusz pénz nálad marad.
  • Dick Riddick
    A Mansion azért jóval kisebb terem. Én nagyon megkedveltem.
    Egyébként bankroll építésre érdemes kipróbálni a Mermaid Poker-t. Ez volt a legelső pókerterem ahová regisztráltam 2-3 évvel ezelőtt. Most naponta 150-300 euro-s freerollok mennek, max. 1500 résztvevővel, barátságos vakszintekkel.
  • kraawz
    ha starsra regisztráltál, akk igen.. ha nincs meg a 300 pont, bármennyi pénzed is van, elvész..

ez is csak a pokerstars lehet.
  • Narusco
    ha a pokerstrategys 50$-os kezdőtőkéhez nem szerzem meg a 300 pontot 90 nap alatt, akkor eltűnik az 50? és a többivel milesz? erről ha valaki tud valamit az ossza meg, köszi :)
  • Dick Riddick
    Ez a terem még kimaradt. Csak freerollokat játszottam rajta korábban.
  • Narusco
    pokerstarson voltam... abba is hagytam, már csak ha valami haver jön a 2 ingyendollárjával akkor játszok velük. annyira felidegelt hogy inkább mentem partypokerre.
  • kraawz
    partypoker a legszarabb. mármint értsd úgy, hogy amennyire fel van húzva, ahhoz képest.

a 2. ilyen terem a pokerstars, jól beleválasztottál :D
  • kraawz
    Szerintem ez a kettő messze a legjobb, bár a mansion/titan/cd poker is elég jó, azok mind egy platformra mennek. De elég lesz nekem majd 2 teremben játszani :)
  • BlackShadow
    akkor elmondásotok alapján a köv terem amit bepróbálok az a full tilt lesz..
    partypokernek a promóciói nagyon tetszettek, meg, h dőlt a pont.. viszont kevés asztal, kevés verseny
    pokerstarson vagyok most.. pont semmi nem jön, de tele van jó versennyel és rengeteg asztallal :)
  • zeli
    Bár sztem ez azzal magyarázható, hogy az ellenfelek elég geynég valóban. Sokszor sima húzóra játszanak, megdöbbentő.
    De vannak tök rendes arcok is, akikkel le lehet állni beszélgetni is, Mansion-ön ilyen ritkább.
  • zeli
    Fulltilt sztem is jó. :)
    A Mansion-t nagyon megszoktam, szal kicsit furcsa elsőre, de meg lehet szokni, promócióik a legjobbak szinte. Viszont picit fura terem. Olyna sok fullhouset látok, hogy hihetetlen ( és több pókert is, mint a megszokott). Bár teljesen logikátlan lenne, ha SNGken csítelnének, csak furcsa picit...
  • kraawz
    szerintem az egyik legjobb

az új grafika (lobby) bejön, az ellenfelek sem a legerősebbek, jó tornák vannak, NAGYON JÓ PROMÓCIÓK és gyűlik a pont rendesen.

Szóval nálam bwin-el holtversenyben 1. :)
  • Dick Riddick
    Remélem tudtam segíteni.
    Egyébként ne vedd készpénznek a szavaimat, ezek a saját gondolataim.
  • Dick Riddick
    Kedvelted a Full Tiltet?
  • Rainbow15
    full tilten 30$, legalábbis kártyávak. 50 a withdraw.
  • kraawz
    nem, bwinen játszok :)

full-tilt meg bwin sztem 2 legjobb, csak full-tilten 50$ min deposit. Arra még gyűjtögetnem kell pár hónapot / vagy pénzt félretenni rá :)

Amit írtál, komolyan elgondolkodtam, hogy befektetni is kell, sokat játszani és merni,de nem hülyének lenni. Köszi, remélem jó lesz és pár hónap múlva már 3 számjegyű $ lesz a számláimon :)
  • Dick Riddick
    Full Tilten vagy?
  • kraawz
    megy közben a bónusz, csak ilyen limiten lassan gyűlik :)
  • Dick Riddick
    Hidd el, sokat fog javítani a játékodon a gyakorlás. Ha teheted valamilyen bónuszt is pörgess ki közben. Vagy a pontjaidat fordítsd versenyekre.
  • Dick Riddick
    Nem mindennapi eset. :)
  • kraawz
    Na, a végét sajnos nem sikerült szépen zárni , 3$-t buktam. Sorom volt turnön, kint volt 3 szín, srác csak adta, sajnos 2 színe volt...

Mindegy, 25$-al kezdtem reggel, most pedig 37$ van belőle :)