Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom ha kérték volna emailben közölték volna vagy supporton keresztül
2. Bejelentkezel
3. Tourney
4. Regional
5. ha kiütötte a szemedet akkor menj el orvoshoz, ha nem akkor kapcsold ki a filtert
amúgy Free $40 (Hungary Only)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
QQ vs KK vs AA,ugye nem kell mondanom,melyik voltam?AK említésre sem méltó,KK vs flöss,ász drill vs flöss,van itt minden,csak szét kell dikházni😄 De így is csak 2 beülõ minuszban vagyok.
\"Heroes never die. They just reload.\"
a helyi résznél kell keresni
Amilyen gyakorisággal vagyok képes szívni flop elõtt nagyon erõs lapokkal,inkább nem kockáztatok nl20-on😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Pedig itt írják!!!!!!!!!!!!!!
Mikor én regeltem, 750 pont kellett 10 dollárhoz.
Én a mansionos vip klubban,vagy hol néztem ezt a 100$-t,ott kell 16000 pont,és akkor rögtön a számlára kerül,tehát pontokért vett $.
Megszívtam, mert én alapból oda regeltem 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
3-4 nap míg bekerül a feltöltött kép. Elméletileg csak egyszer lehet változtatni, de ha írsz a support címükre levelet, bármikor lecserélik.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
sejtettem, illetve reméltem hogy megnyeri; a "mi" selejtezõnkbõl került fel Szekszárdról <#eljen>#eljen>
"szevasztok figyimá törölni kéne az accom mert ez meg ez..."
és akkor törölni fogják?
A Redkings és a partypoker-es számlámat kéne törölni 😊.
A Deal elég hollywoodos, nekem annyira nem tetszett, viszont a The grand egész jó lett
Ezeket a filmeket honnan tudnám beszerezni?
Vki látta már vmelyiket?
-The Grand
-All in
-Deal