30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #10257 Úgy értettem, hogy melyikre érdemes pénzt fizetni kezdőként. PokerStars-t én nagyon szeretem, megszoktam a kezelőfelületet, barátságos, szóval tetszik. De eddig csak freerolloztam és játékpénzeztem, szóval a valódi pénzes dolgokról nincsenek fogalmaim, azért kérdeztem. Amikor meg végre rászánom magam, hogy befizessek valamennyit, akkor egy olyan terembe akarom ahol kezdőként nem vesztem el az egészet azonnal :D -
#10256 Ebből fogod a legtöbb veszteséget termelni. A hirtelen felindulásból elkövetett játékkal. -
#10255 Próbáld ki. Mindenkinek más a véleménye róla. Rengeteg játékos, jó promóciók, sok verseny. -
#10254 teljesen komolyan gondoltam.ha már most ennyire megviselik ezek a bukások mi lesz majd,ha a saját pénzét kockáztatja,ráadásul nagyobb szinten?kidobja a gépet a 10.ről? -
ba32107 #10253 Akkor ti PokerStars-t nem ajánljátok? -
#10252 tudom, nem is annyival akartam beszállni, csak már idegességben beszálltam, gondoltam végignézek egy kört, és kiszállok....
ezek után cashgamet olyan messze elkerülöm....
tegnap egy SNGben is chipleader voltam, 99el megadtam a shortstack allinjét, és A6ra riverre kapott egy ászt....
lényegében emiatt buborék lettem.. -
#10251 Akkor ne nagyon erőltesd a négy dolláros beugrót. Ha zsinórban négy beugrót buksz el (ami teljesen elképzelhető), elveszíted az alaptőkéd harminchárom százalékát. Két dolláros beugróval ugyanez tizenhat százalékos veszteség.
Más szemmel nézve az első esetben a bankrollod ötven százalékát kell megnyerned ahhoz hogy az eredeti 48 dollárnál legyél, a második esetben csak az egynegyedét.
Szakadéknyi a különbség. -
Narusco #10250 ezt ugye nem gondoltad komolyan. ha elindulsz felfelé, főleg így hogy most kezdted, akkor örülsz, és tovább játszol, de ha buksz ennyit, még ha nem is a sajtát pénzed, nagyon lehangol. én is tegnap éltem át -
#10249 -2 ingyen dollár és ennyire kiakadsz?lehet nem neked való akkor ez a sport -
#10248 $50-os kezdőtőkét vittem fel 63ig, aztán most van 48nál.....
de most nem is játszok egy darabig, szar szemét játék nagyon felidegesített. -
#10247 Mekkora a rollod? -
Narusco #10246 mármint lejött a full flopra, azt kihagytam :D -
Narusco #10245 áh... K 4-re beülök, virulok, check.... első emelésnél eldobták a faszba -
Narusco #10244 én saját rekordot döntöttem. elbuktam 1 körnél 6,3 dollárom. ne mírom le hogy. 59,93$-om volt, össze akartam szedni még 7 centet és kiülni... de rosszra fordult. -
#10243 versenyen 100 zsetonból jöttem fel 1600ig. és a végén KKval estem ki.
ilyne 58 faszomokkal meg nyertem....
-
#10242 bocs mindenkinek hogy ideíroma fasságaimat, többet nem fogom, de annyira felidegesített most.........
amikor megkaptam a két ászt tudtam, hogy elfogkm vele veszteni.....egész 4 $os beülő egy perc alatt...... -
#10241 najólvan bazdmeg mosmáraz isten bassza szét ezta kurrva játékot.
beültme cashgamezni, harmaidk leosztás, AA, allineltünk flop előtt, JJje volt és SORA LETT. ésm még haházik.,
a njkurvaannyá bazdmeg
ELSŐ, ismétlem ELSŐ cashgamem fulltilten.... kb -$12 mára, asszem abbahagyom a pkert, egyszerűen nem tudok játszani nem nekem való ez, béna balfazs vagyok
-
#10240 Nincs szükség számlaszámra, és ne legyenek kétségeid, le fogják vonni. A pénzből csak egy dollár a tiéd (ezzel nyitják meg a számládat), a többi 49 dollár csak feltételes. -
Narusco #10239 partypokerre raktam, számlaszámot még ne mtudják szóval levonni nem fogják tudni. -
#10238 Mármint a PartyPoker, nem? Szerintem nem a PS az.
Egyébként ha nem szerzed meg a kellő számú pontot, a pénzt levonják a számládról. Ha a lejárat időpontjában több mint 50 dollárod van, a plusz pénz nálad marad.
-
#10237 A Mansion azért jóval kisebb terem. Én nagyon megkedveltem.
Egyébként bankroll építésre érdemes kipróbálni a Mermaid Poker-t. Ez volt a legelső pókerterem ahová regisztráltam 2-3 évvel ezelőtt. Most naponta 150-300 euro-s freerollok mennek, max. 1500 résztvevővel, barátságos vakszintekkel. -
#10236 ha starsra regisztráltál, akk igen.. ha nincs meg a 300 pont, bármennyi pénzed is van, elvész..
ez is csak a pokerstars lehet. -
Narusco #10235 ha a pokerstrategys 50$-os kezdőtőkéhez nem szerzem meg a 300 pontot 90 nap alatt, akkor eltűnik az 50? és a többivel milesz? erről ha valaki tud valamit az ossza meg, köszi :) -
#10234 Ez a terem még kimaradt. Csak freerollokat játszottam rajta korábban. -
Narusco #10233 pokerstarson voltam... abba is hagytam, már csak ha valami haver jön a 2 ingyendollárjával akkor játszok velük. annyira felidegelt hogy inkább mentem partypokerre. -
#10232 partypoker a legszarabb. mármint értsd úgy, hogy amennyire fel van húzva, ahhoz képest.
a 2. ilyen terem a pokerstars, jól beleválasztottál :D -
#10231 Szerintem ez a kettő messze a legjobb, bár a mansion/titan/cd poker is elég jó, azok mind egy platformra mennek. De elég lesz nekem majd 2 teremben játszani :) -
#10230 akkor elmondásotok alapján a köv terem amit bepróbálok az a full tilt lesz..
partypokernek a promóciói nagyon tetszettek, meg, h dőlt a pont.. viszont kevés asztal, kevés verseny
pokerstarson vagyok most.. pont semmi nem jön, de tele van jó versennyel és rengeteg asztallal :) -
#10229 Bár sztem ez azzal magyarázható, hogy az ellenfelek elég geynég valóban. Sokszor sima húzóra játszanak, megdöbbentő.
De vannak tök rendes arcok is, akikkel le lehet állni beszélgetni is, Mansion-ön ilyen ritkább. -
#10228 Fulltilt sztem is jó. :)
A Mansion-t nagyon megszoktam, szal kicsit furcsa elsőre, de meg lehet szokni, promócióik a legjobbak szinte. Viszont picit fura terem. Olyna sok fullhouset látok, hogy hihetetlen ( és több pókert is, mint a megszokott). Bár teljesen logikátlan lenne, ha SNGken csítelnének, csak furcsa picit... -
#10227 szerintem az egyik legjobb
az új grafika (lobby) bejön, az ellenfelek sem a legerősebbek, jó tornák vannak, NAGYON JÓ PROMÓCIÓK és gyűlik a pont rendesen.
Szóval nálam bwin-el holtversenyben 1. :) -
#10226 Remélem tudtam segíteni.
Egyébként ne vedd készpénznek a szavaimat, ezek a saját gondolataim. -
#10225 Kedvelted a Full Tiltet? -
Rainbow15 #10224 full tilten 30$, legalábbis kártyávak. 50 a withdraw. -
#10223 nem, bwinen játszok :)
full-tilt meg bwin sztem 2 legjobb, csak full-tilten 50$ min deposit. Arra még gyűjtögetnem kell pár hónapot / vagy pénzt félretenni rá :)
Amit írtál, komolyan elgondolkodtam, hogy befektetni is kell, sokat játszani és merni,de nem hülyének lenni. Köszi, remélem jó lesz és pár hónap múlva már 3 számjegyű $ lesz a számláimon :) -
#10222 Full Tilten vagy? -
#10221 megy közben a bónusz, csak ilyen limiten lassan gyűlik :) -
#10220 Hidd el, sokat fog javítani a játékodon a gyakorlás. Ha teheted valamilyen bónuszt is pörgess ki közben. Vagy a pontjaidat fordítsd versenyekre.
-
#10219 Nem mindennapi eset. :) -
#10218 Na, a végét sajnos nem sikerült szépen zárni , 3$-t buktam. Sorom volt turnön, kint volt 3 szín, srác csak adta, sajnos 2 színe volt...
Mindegy, 25$-al kezdtem reggel, most pedig 37$ van belőle :)