30077
  • Carloska
    ha bejutok első 7be be küldök neked psre 4$ t
  • Carloska
    nah viszajöttem 624 000 ezere

ász dpáma kézben allin k 8 fogadja flo 8 többi semmleges lap river ász!

szóval még bent vagyok
  • zeli
    Igen igen, tudom. Sztem ez a legnagyobb gyengeségem ebben a játékban, hogy túlságosan forrófejű vagyok hozzá. Erről vagy leszokok, vagy pedig abbahagyom, mert így nem lehet...
    Csöves: Igazad van, persze, nem saját pénz, de amit a kezdőtőkéből nyertem pénzt, azt tekinthetem sajátnak sztem, mert azt ugye én nyertem össze, és idegesítő, ha a nehezen összeszedett pénzt leamortizálod egy pár játék alatt....de hát benne van.
  • kraawz
    párra :D
  • kraawz
    akk all in, bízd magad a szerencsére

mondj all int bármilyen bárra, Ax-re vagy K8+ra.
  • Carloska
    áhh nem bírom tűl nagyok vakok semmi nemjön elfogyok :(
  • Carloska
    kisvak 25000 nagyvak 50000 ante 6250 huh itt már egy hiba és vége lol
  • kraawz
    AK , gombon ülök, 60 centre emelek, 1 gyerek tartja.

Flopon 4 5 7. Check, Check.
    Feljön a király. Meghívom, all-in.. Mondom kis lappal nem ad meg 60 centet, szar kísérője lehet. Erre 6,8 volt nála és ott a sor :D
  • kraawz
    annyi idő alatt kiesett 18,000 ember? az igen.
  • Carloska
    2 óra 41 perc
  • kraawz
    hajrá

hány órája játszol ? :D
  • Carloska
    mekkora partykat nyertem istenem

5dik vagyok! és még 110 játékos

• kraawz
    megint lemákolnak

Turnön Q pár srácnak is, nekem is. Nálam K kísérő, nála 7..

6$-os all in, riveren lejön a 7es.
  • Carloska
    80 cent már tutira megvan lol
  • Carloska
    ept live freeroll pokerstars 17919 induló , 275 játékos van még bent :D

majd írom hanyadik lettem
  • kraawz
    szerencse

bár a srác is kicsit gyenge, semmire hívogat 4,000eket :D
  • Carloska
    ász királyost beszopattam a 6 al lol

• Dick Riddick
    :D
  • Dick Riddick
    Igen.
  • Carloska
    ez nagyon komoly party érdemes megnézni full , pokeré javul!

asztalomnál voltt most

• Carloska
  • kraawz
    moneybookers-ről ingyen utalok be bármelyik terembe, kivételnél is valami minimális összeget ha levonnak.
  • 9csöves9
    rosszul fogalmaztam.hogyha moneybookersről küldesz bármelyik teremhez vagy oldalhoz akkor ennyi a díja,azt tudom.de ha én rendes bankszámlámra akarom utalni mb-ről akkor is?
  • Dick Riddick
    Ez biztosan nem igaz.
    A pénzküldés díja 1%, maximum 0,5 euro.
  • Dick Riddick
    50 szerintem elég, de ne engedj a csábításnak, maradj a mikro-limiten.
    Hogy Omaha, Hold-Em vagy Stud, fix-limit, pot-limit vagy no-limit, cash, sng vagy tournament az döntse el hogy melyik fekszik neked.
    Lehet hogy az lenne a legjobb ha ezzel a pénzzel körülnéznél kicsit, és ízlelgetnéd a játékfajtákat. Egy kis csapongás nem árt a döntés előtt.
    A fix-limitet inkább a kezdők favorizálják, jó átállás játékpénzről valódira. A pot-limit játék már komolyabb, inkább türelemjáték. A no-limit a legveszélyesebb, könnyen jön a pénz, de még könnyebben megy.
  • 9csöves9
    olvastam régebben olyat,hogy ha moneybookersről akarsz kiutalni akkor elég durva összeget vesznek le(asszem 8k).ez megvan még?
  • Dick Riddick
    Érdemes, megkönnyíti a tranzakciót. Ha jól tudom MoneyBookers számlára utaláskor jóval kisebb az átutalási díj.
  • Dick Riddick
    Több mint fél éve játszottam a PS-en utoljára. Kétszer kaptam ingyen pénzt tőlük, egyszer 20, egyszer pedig 10 dollárt. Emlékszem egy pontgyűjtő akcióra is, a részletekre már nem emlékszem.
  • BlackShadow
    én nem szórakoztam ilyennel.. meg arra asszem várni kell :) kártyáról a köv szempillantásban már ott a pénz a teremben s lehet játszani
    partypoker és pokerstars is elfogadta a kártyát (erste)
  • Carloska
    bár a k&h mindig is buzi voltt :D
  • Carloska
    multkor akartam nővérem visa electronjával befizetni 500 at pokerstarsra és nekem azta kártyát blokkolja k&h
  • ba32107
    Tényleg, most nézem hogy pokerstars elfogad visa electront is. Érdemes használni egy moneybookers számlát a terem és köztem? Vagy felesleges?
  • BlackShadow
    nem kell feltétlenül dombornyomott kártya. én egy sima visa electron kártyával fizettem be és ki is.
    én anno fix limittel kezdtem, mert könnyen tanulható, viszont mikrolimiten éppen azért, mert fixált az emelés, iszonyú nehéz nyereségessé válni.. szerintem!
    én 25$-al kezdtem amit bonusszal kiegészítettem.. bár nem elhanyagolható tény, h 2. nap 4. lettem egy versenyen ami megdobott még 73$-al így gyorsan 100ra jutottam.. ott már jó volt játszani :)
  • ba32107
    A cash game és a SNG szimpatikus, cash game azért mert lehet nyugodtan, feszesen játszani, SNG pedig azért mert előre tudom hogy mennyibe fog fájni a játék. Igazából még nem tudom, melyik lenne a jobb. Még dombornyomott kártyám sincs, szóval az is kell. Még kicsit ülök a témán szerintem. Viszont kezdőként mit ajánlasz / ajánlotok, fix limit, vagy mehet egyből a no limit? Azért gondoltam fix limitre, mert ott ugye nem veszthet annyit az ember.... nem?

Ja, és 100 dolcsi szerintetek szükséges kezdőtőkének, vagy elég 50 is?
  • BlackShadow
    én tökre megörültem, h 200$-ig +100% befizető bónusz van.. hát ha 10$-t kiszedek a 200ból akkor már falhozverem a seggem annyira nem ad pontot :)
  • kraawz
    mondassz nekem egy jó pokerstart promóciót az elmúlt egy évből ? :)
  • Dick Riddick
    Ó, igen. Az UltimateBet-en a minimum beülő 40BB. Short Stack játék kizárva.
  • Dick Riddick
    Először döntsd el hogy milyen játékot szeretnél játszani, cash, snG, esetleg versenyek. Teremtől függően mások a vakszintek, a kezdő zsetonok, a játokosok száma, stb. .
    Jobban teszed ha az RNG (random number generator) pletykákat teljesen figyelmen kívül hagyod, sok értelme nincs ezen rágódni.
    Ha saját pénzt fizetsz be, nézd meg azt is mekkora első befizetés bónuszai vannak a teremnek.
    Az UltimateBet-en például a cash asztaloknál lehetséges 200BB-nyi összeggel beülni, és itt találtam meg az egyik legbarátságosabb sng-verseny vakstruktúrát. A full-ring asztalaik 10 fősek. Elég sok játékosuk és asztaluk van. Alapjában véve megkedveltem a termet.
    A Mermaid Poker-en kezdtem, kellemes freeroll versenyeik vannak, az asztalok jól átláthatók, a játékosszám viszonylag alacsony.
    A Mansion Poker szintén egy általam kedvelt terem, közepes játékosszám, a vakstruktúrájuk barátságtalan, elég gyors asztalaik vannak. A cash asztalaik kellemesek. Viszonylag gyorsan jönnek a pontok.
    Most a PartyPoker-en játszom, meg vagyok elégedve vele, sok akciójuk van, talán a pontok kicsit lassabban jönnek. Versenyeken dupla stack-el indulnak a játékosok (3000), a játékmenet dinamikus. A cash asztalok normál, 100BB beülősek, 1-2 centes limittől kezdődnek. Sok verseny és freroll van, sng-t még nem játszottam itt.
    A PokerStars az egyik legnagyobb terem, jól átlátható, rengeteg promócióval és sok freerollal. Itt tényleg mindent megtalálni.
    Most ennyi jut eszembe.
  • BlackShadow
    én most pokerstars-on játszom és végülis megvagyok a termeivel elégedve. van egy valag verseny, és egy csomó cash game termük is. partypokerhez viszonyítva ezerszer jobb termei vannak :) főleg azok tetszenek, ami min 50BB beülős .. így nincs sok sss-s akik az őrületbe kergetnének ^^
  • sandor8206
    tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol nagyon sok freeroll indul, de nem olyanok, hogy 20 leosztást kell játszanod 3 nap alatt stb. csak akkor indulhatsz.
    Unalmamba jó lenne ilyeneken indulni, fizetősen nem akarok, mert ilyenkor már érzem, hogy nem tudok 100%-an figyelni, de azért még szívesen játszanék