Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
? pontosabban?

Carloska
gyertek psre játszani inkább most 1 óra múlva kezdõdik a online poker show freeroll jelszó : luna

Dick Riddick
?

\"Heroes never die. They just reload.\"

Fabio Capello
dögöljé meg 😄

kraawz
Na, ezt már szeretem. A semmiért kaptam,ma jött az e-mailemre.

WM89162 an affiliate of PartyGaming has deposited 20.00 EUR into your PartyAccount on 19-FEB-2009 11:14:56 EST.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
"Free", azaz ingyenes. Ha megnyitod a verseny részleteit, írja is hogy nevezési díj:0 . Az ötven dollár a teljes nyereményalapot jelöli.
Tehát a pénzed nem fogy.

Danny1987
A freeroll hogyan zajlik?
A nevezés ingyenes.
Ha regelsz egy ilyen freelognál 50$ kezdõtõkével akkor azt ott elveszitheted vagy ott csak nyerni lehet?

Live for nothing or die for something.

Dick Riddick
Minimum ennyi legyen. Az a baj, hogy kevesebbel nem fogsz tudni kiegyensúlyozottan játszani. Egy rosszabb széria pedig elvonja majd a figyelmed, mert nincs elég tartalékod.
Az hogy ki mennyivel játszik, ne zavarjon. A lényeg hogy te helyesen járj el.

Danny1987
Ti mennyire tartjátok be a bankroll szabályait?
Legyen 300 nagytéted.
Mert benézet a limit Hold'em-be a $10/20 a csavó 190 $-ral várakozik.

Live for nothing or die for something.

KAMIONOS KOGYO
MSN tudod 😉

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
BP Bosnyák tér

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Dick Riddick
Kár hogy nem vagyok otthon, szívesen elmennék pedig.

kraawz
na de merre?

Dick Riddick
Teljesen azért nem volt eszement. Az igaz, hogy nagyon alacsony húzóról volt szó, de egy pocket pár vagy két magas lap kombináció ellen (kivéve persze a magasabb flöshúzót), még sansza is volt. Jó lett volna tudni a zsetonállásokat és a preflop megmozdulásokat.

Dick Riddick
Tudom.

Így már érthetõ. A 36-os egy fasz. Ezeknek szoktam mondani, hogy az anyád életét tedd fel egy 36-os semmire.<#eplus2>

Carloska
nem én játszottam nyugi 😄

Dick Riddick
Kellemetlen. De a mákolóktól nem véd semmi.

Carloska
aa allin mondot flop után

Ne haragudj de ez így nem sokat ér. Emelésekkel mi van? Mert ha az AA sunyizni próbált és nem emelt akkor nem csoda, hogy megszívta. Ha meg emelt és megadták 36-ra akkor mehet az FF.

Carloska
ez milyen durva party már ilyet se láttam még nagyon érdekes!!

*** TURN *** <2d 8d Kc> ❤️c>
*** RIVER *** <2d 8d Kc 3c> <6c>
*** MUTATÁS ***
texasdog44: mutat (Ász pár)
Chele_Cave: mutat ❤️d 6d> (Hatos és Hármas két pár)
Chele_Cave begyûjtött 67708 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 67708 | jutalék 0
Asztal <2d 8d Kc 3c 6c>
3 szék: texasdog44 (nagyvak) mutatott és veszített ezzel: Ász pár
5 szék: Chele_Cave mutatott ❤️d 6d> és nyert (67708) ezzel: Hatos és Hármas két pár
7 szék: LokiM (button) dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: Gabor Karman (kisvak) dobta ezen: Flop

Dick Riddick
A magyar játékosok megítélése világszerte már így is elég rossz (káromkodás, ügyeskedés), ne rontsunk még mi is a helyzeten. Ezzel maximum azt lehet elérni, hogy egyre több bónuszt lesz elérhetetlen a magyar játékosoknak. Ne toljunk ki egymással.

És még valami: Általában a bónuszok teljes összegét ki kell játszani, különben veszik az egész (termektõl függ persze). Relatíve kevés idõ áll rendelkezésre hozzá, bõven elég egy teremben egyet kijátszani. Ráadásul a pénz kivétele is szabályokhoz kötött.

Dick Riddick
Nagyon rossz ötlet volt. A többszörös regisztrációt igen komolyan veszik. Ha rájönnek (márpedig rá fognak jönni), kizárnak a terembõl, az összes pénzed befagyasztják (ami a pókerszámládon van persze), és könnyen feketelistára is kerülhetsz.
Úgyhogy csak ésszel a késõbbiekben.

9csöves9
baszki,ingyen kapsz 50 dollárt akkor ne akarj már cigánykodni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Vadmeggy
Tudom, hogy ez már lerágott csont de lehet egy kérdésem. Az ingyen 50$ a Partypokeren miért csak egy felhasználóval kapom megXD... Mert csináltam 2-3 accountot de ott nem kaptam meg a kezdõpénzt... Ellenõriznek valahogy? Mert az elsõ acc ra a pénz gond nélkül megjött...

Jack off! I\'m alternative...

Dick Riddick
😊

A lényeg, hogy 4X-es pénzzel szálltam ki.<#vigyor4>

Köszi. Nem ez volt az elsõ eset.<#szomoru1>Sajnos a kicsi sng-t nem tudom komolyan venni. Ez van.

Dick Riddick
A legfontosabb mindig a bankroll. Ezt én is keményen megtanultam.
Ez mással is megesik, ne vegye el a kedved. Nyugodtan, felszabadultan játszani csak megfelelõ háttérrel tudsz. Tedd azt te is! <#eljen>
SnG játéknál a tõkéd 2%-a a maximális, rake nélküli Sng beugró összege. Ez 200 dollárnál max. 4$-os SnG-kat jelent. (+rake).
Short handed NL-nél a bankroll minimális összege 30 beugró (600 nagyvaknyi).
Big stack NL-nél minimum 20 beugrónyi tõkére van szükség (de inkább 25 vagy 30), azaz 2000-4000 nagyvaknyi, attól függõen, hogy az asztal maximális beugrója 100 vagy 200 nagyvaknyi.
Tartsd be te is, ne legyél önmagad ellensége.
És még egyszer: Fel a fejjel, és nyerj mindig sokat! 😊

Na. Sikeresen lenulláztam magam. 6 órányi játék kellett hozzá. Ma csak ellenem volt minden. 12X estem ki egye hellyel a fizetés elõtt. Attól basz szét az ideg. 5-ös asztalon 4X fordultam csiplíderként. Minden alkalommal kiestem 3-nak. Komolyan mondom mint ha összefogna ellnem minden. Egymás ellen négyszer mentek ólinre és minden alkalommal a kisebb zseton nyert. Nem tudták kiejteni egymást. Aztán én JJ-re ólin. Ellenfélnél AK. Flopon AK. Következõnél nálam AQ színben. Ólin. Ellenfélnél JJ. Lent meg 66772. Egész nap ez ment. Így kell kiszórni 60 ropit az ablakon.<#rinya>

Dick Riddick
Attól még megdobban a szívünk, ha meglátjuk a rakétákat. 😄
A 2000 dolláros freerollért tényleg kár.

kas123
én ma eddig csak 2x veszíttettem AA-al 😊 (20 perc alatt) (flop elõtti all inig ment mind2)

mind2szer lejött a drill, neki pedig a flush 😊
de hát ez bennevan 😊

kas123
pl ma is unibeten 2000 eurós freeroll és nem tudok indulni rajta me haverom sznapja lesz 😊 és az ugye sokkalta fontosabb 😊

Dick Riddick
Pedig az AA ilyenkor felér a kaszással. 😄

Dick Riddick
Ahá. Azért csak óvatosan, inkább több legyen mint kevesebb.

Dick Riddick
😊

Amúgy az nagyon komoly volt. A csávó 7 osztásban 6X mondott ólint és pont akkor nem amikor AA-t kaptam.<#wow1>

Olyan sok nincs. Legutóbb 3 napja 30 euróval ültem le. Visszautaltam eddig 110-et és van még 230.

Carloska
találtam egy fasza képet valahogy nagyon megfogott pedig pici de jó msnre kirakni avatarnak 😄

kas123
én is ilyet tervezek 😊
csak nincs idõm freerollozni :S de ami késik nem múlik

Dick Riddick
Én a semmibõl elkezdtem tõkét építeni, meglátjuk meddig jutok.
Tegnap este 6. lettem egy 100$-os freerollon, nyertem 4$-t. Most 7.39$-en vagyok. Nem egy nagy fegyvertény, az igaz, de kíváncsi vagyok meddig jutok.

Dick Riddick
Az elsõ esetnél lehet hogy eldobtam volna. Lehet... Mindenesetre kellemetlen leosztás.
A második eset is eléggé rendben volt, szerintem csak bad luck. Neki 1,8:1 esélye volt, az nem rossz. Ha ezt mindig így játszod meg, többször nyersz vele mint vesztesz.
Fel a fejjel, csak keményen! 😊

Dick Riddick
Nagyon bírom az ilyen kommandózást.
Mindegy hogy én vagy más csinálja.
Szerencse kell és jó megérzések. És persze még egy jó csomó szerencse. 😊
(Nagy mázli kell hozzá hogy a végén elkerülj egy AA-t, az biztos.)
Egyébként nem semmi tõkéd van már, ha 15-20$-os sng-ket nyomsz. Saját tõke vagy épített?

Na most olyat éltem meg amilyet még sose. 20 eurós sng. 5-bõl 3-an voltunk már csak. Nálam 4000 a másik kettõnél majdnem egál zseton. All-inre mennek. Mondom jaj de jó, a biztos pénz meg van. Elsõ kettõnek fizet ugyebár. Nyer a kisebbik. A másiknak maradt kerek 140 zsetonja.
Fogta magát és megnyerte az egészet. 140-rõl egy 4000-es meg egy 3400-as ember ellen. Elõször zsinórban megnyert 3 all-int. Aztán bemondott vagy 5-öt amit nem adtunk meg. Aztán én AA-t kaptam. Na ekkor azonnal eldobta. Aztán kiólinezett a francba mindkettõnket.<#wow1>Mindegy utána megnyertem egy 15.50-est. Ez is valami.

kraawz
Én is leraktam mára, 4$-om odalett.

Elsõ nagyobb kör, J10. Flopon lejön valami J 4 8 , kicsit meghívom, srác megadja. Turn-ön 10. Meghívom keményen, srác all in (2$). Kézben volt négyes pérja, drillel lehúz.

Gyorsan visszanyerem magam 4.50-re.

Kézben pikk KJ. Flopon 10 2 7 pikk. Itt is meghívom erõsen, 2 srác eldobja, a 3. all int mond. Megadom neki. AA-a volt. Na mondom ezt verjük.. Természetesen az egyik ásza pikk volt, és riveren lejött neki a 4. pikk<#gonosz1>

Mára abba is hagytam, maradt 23 $-om 😊

Dick Riddick
Nálad legalább 44 volt. De erre megadni... 😊
50 centes sng-n még csak-csak, de 15$-oson...

Ez a tipikus a két hülye összefut és a hülyébbik veszít dolog volt.<#hehe>

Dick Riddick
És még egy:
2f helyzet: A veszít, B és C döntetlent játszik, ebben az esetben felezik az egész potot.

Dick Riddick
2d helyzet: A B és C emberke döntetlenezik, a fõ-pot háromfelé megy a játékosok között, a mellék-pot kétfelé B és C között.
(Például ha lejön egy osztott flush, és senkinél sincs az adott színbõl.)
2e helyzet: A nyer, B és C döntetlenben a második, A viszi a fõ-potot, a mellék-pot kétfelé megy B és C között.

Azt hiszem így teljes.

Dick Riddick
A megadásod nem volt éppen fényes.
Az õ megadása inkább már tragikus. 😊