Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WM89162 an affiliate of PartyGaming has deposited 20.00 EUR into your PartyAccount on 19-FEB-2009 11:14:56 EST.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Tehát a pénzed nem fogy.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A nevezés ingyenes.
Ha regelsz egy ilyen freelognál 50$ kezdõtõkével akkor azt ott elveszitheted vagy ott csak nyerni lehet?
Live for nothing or die for something.
Az hogy ki mennyivel játszik, ne zavarjon. A lényeg hogy te helyesen járj el.
Legyen 300 nagytéted.
Mert benézet a limit Hold'em-be a $10/20 a csavó 190 $-ral várakozik.
Live for nothing or die for something.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
*** TURN *** <2d 8d Kc>2d 8d Kc> ❤️c>3c>
*** RIVER *** <2d 8d Kc 3c>2d 8d Kc 3c> <6c>6c>
*** MUTATÁS ***
texasdog44: mutat
Chele_Cave: mutat ❤️d 6d>3d 6d> (Hatos és Hármas két pár)
Chele_Cave begyûjtött 67708 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 67708 | jutalék 0
Asztal <2d 8d Kc 3c 6c>2d 8d Kc 3c 6c>
3 szék: texasdog44 (nagyvak) mutatott
5 szék: Chele_Cave mutatott ❤️d 6d>3d 6d> és nyert (67708) ezzel: Hatos és Hármas két pár
7 szék: LokiM (button) dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: Gabor Karman (kisvak) dobta ezen: Flop
És még valami: Általában a bónuszok teljes összegét ki kell játszani, különben veszik az egész (termektõl függ persze). Relatíve kevés idõ áll rendelkezésre hozzá, bõven elég egy teremben egyet kijátszani. Ráadásul a pénz kivétele is szabályokhoz kötött.
Úgyhogy csak ésszel a késõbbiekben.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jack off! I\'m alternative...
Ez mással is megesik, ne vegye el a kedved. Nyugodtan, felszabadultan játszani csak megfelelõ háttérrel tudsz. Tedd azt te is! <#eljen>#eljen>
SnG játéknál a tõkéd 2%-a a maximális, rake nélküli Sng beugró összege. Ez 200 dollárnál max. 4$-os SnG-kat jelent. (+rake).
Short handed NL-nél a bankroll minimális összege 30 beugró (600 nagyvaknyi).
Big stack NL-nél minimum 20 beugrónyi tõkére van szükség (de inkább 25 vagy 30), azaz 2000-4000 nagyvaknyi, attól függõen, hogy az asztal maximális beugrója 100 vagy 200 nagyvaknyi.
Tartsd be te is, ne legyél önmagad ellensége.
És még egyszer: Fel a fejjel, és nyerj mindig sokat! 😊
A 2000 dolláros freerollért tényleg kár.
mind2szer lejött a drill, neki pedig a flush 😊
de hát ez bennevan 😊
Tegnap este 6. lettem egy 100$-os freerollon, nyertem 4$-t. Most 7.39$-en vagyok. Nem egy nagy fegyvertény, az igaz, de kíváncsi vagyok meddig jutok.
A második eset is eléggé rendben volt, szerintem csak bad luck. Neki 1,8:1 esélye volt, az nem rossz. Ha ezt mindig így játszod meg, többször nyersz vele mint vesztesz.
Fel a fejjel, csak keményen! 😊
Mindegy hogy én vagy más csinálja.
Szerencse kell és jó megérzések. És persze még egy jó csomó szerencse. 😊
(Nagy mázli kell hozzá hogy a végén elkerülj egy AA-t, az biztos.)
Egyébként nem semmi tõkéd van már, ha 15-20$-os sng-ket nyomsz. Saját tõke vagy épített?
Fogta magát és megnyerte az egészet. 140-rõl egy 4000-es meg egy 3400-as ember ellen. Elõször zsinórban megnyert 3 all-int. Aztán bemondott vagy 5-öt amit nem adtunk meg. Aztán én AA-t kaptam. Na ekkor azonnal eldobta. Aztán kiólinezett a francba mindkettõnket.<#wow1>#wow1>Mindegy utána megnyertem egy 15.50-est. Ez is valami.
Elsõ nagyobb kör, J10. Flopon lejön valami J 4 8 , kicsit meghívom, srác megadja. Turn-ön 10. Meghívom keményen, srác all in (2$). Kézben volt négyes pérja, drillel lehúz.
Gyorsan visszanyerem magam 4.50-re.
Kézben pikk KJ. Flopon 10 2 7 pikk. Itt is meghívom erõsen, 2 srác eldobja, a 3. all int mond. Megadom neki. AA-a volt. Na mondom ezt verjük.. Természetesen az egyik ásza pikk volt, és riveren lejött neki a 4. pikk<#gonosz1>#gonosz1>
Mára abba is hagytam, maradt 23 $-om 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
50 centes sng-n még csak-csak, de 15$-oson...
2f helyzet: A veszít, B és C döntetlent játszik, ebben az esetben felezik az egész potot.
(Például ha lejön egy osztott flush, és senkinél sincs az adott színbõl.)
2e helyzet: A nyer, B és C döntetlenben a második, A viszi a fõ-potot, a mellék-pot kétfelé megy B és C között.
Azt hiszem így teljes.