Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
PS-en jelenleg 37 dollárom van, a PS által adott 5 dollárból gazdálkodtam ki.
+ unibeten is van még pár dollárom (freerollokról összenyeregetve)
+ 2 éve amikor még a betfreden játszottam (16 évesen, hamis adatokkal), nyertem pár freet és ott is összejött ~30 dollár

Count Adyn
"Póker odds kalkulátort használni olyan, mint könyvbõl dugni" ! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dick Riddick
Én nem is akartam. Megtanultam az egészet. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Danny1987
És mennyit nyertél eddig?

Live for nothing or die for something.

kas123
én nem

Danny1987
Ti használjáték online pokernél a poker odds kalkulátorokat?
És a kezdõ kéz táblázatot?

Dick Riddick
😊)
Az biztos.

Danny1987
A cikkek igen jók.
Az a rész elég motiváló amikor 50$-ról indult 1 hónap múlva 130 óra játékidõ 100000 leosztás és már van 2000$-ja.

Count Adyn
Hát szerintem nagyon messze volt az a jó játéktól. Abban a körben is végig a semmire arcozott, aztán szerencséje volt hogy full laikus volt a csaj(a szabályok szerint persze igaza volt, de annyira bunkón reagálta le egy NÕ-vel szemben hogy csak na). Meg aki heads up ban flop utan 8 out ra megad egy allint az minden csak nem jó játékos😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zeli
Errõl van szó tíz hsz-el odébb.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ChuckyHUN
Lemaradtam, tegnap nézte valaki a PokerStars.Hu-t? a sztárosat?
Néztem, Guszti jól játszik, és jól lekezelte a muckolós kört.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

KAMIONOS KOGYO
Remélem

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

predat000r
Hát nekemse mûködik.Körülbelül 3 hete nem használtam, de elõtte folyamatosan.
Akkor még nem volt vele gond.Biztos kijavítják hamarosan...

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Dick Riddick
Zsetonokat, persze.
Még annyit hozzáfûznék: A sima versenyeken a zsetonok száma fix. Azaz ha 500 játékos van, és mindenki 1500 zsetonnal kezd, akkor az össz-zsetonszám 750.000 . Ha mind nálad van nyertél. De vannak rebuy-os versenyek is, ahol a játékosok az elsõ órában (ha kiesnek), visszavehetik magukat újra a kezdeti zsetonszámra, bármennyiszer. Az elsõ óra végén van egy add-on-nak nevezett rész, ahol a beugró áráért kap a játékos fix mennyiségû zsetont (általában 2000). Ezeknél a versenyeknél csak az elsõ óra után lehet megmondani, hogy mennyi az összes zseton. A rebuy-os versenyeknél a kezdeti nyereményalap akár a többszörösére is nõhet.

KAMIONOS KOGYO
1500 vagy 2000 a kezdõ zseton,de a nyeremény természetesen dollár( $ ) vagy euró

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danny1987
THX.
A freeroll-on is zsetonokat kapsz?

Dick Riddick
A rake az az összeg amit a potból a ház levesz mint jutalékot. Minden olyan esetben amikor pénzt fizetsz a potba (már a kisvak is az), a ház levesz belõle néhány százalékot. Ez a rake.
Az SnG versenyek egy asztalon játszódnak, különbözõ nevezési díjakkal. Egy 2+0.50$-os SnG esetében 2 dollár közvetlenül a nyereményalapba kerül, 50 centet pedig levesz a ház mint jutalékot. Általában 6, 9 vagy 10 fõs SnG játékokat indítanak. A nyereményalap a rake nélküli nevezési díj x a játékosok száma. Ez 6 fõ esetén 12$ . 6 fõs játék esetén az elsõ két helyezett, 9-10 fõs játékoknál az elsõ három között oszlik meg a teljes nyereményalap. Mindenki 1500-2000 zsetonnal indul (teremfüggõ), és innentõl fogva normál versenyként zajlik a játék.
Az SnG-knek és a versenyeknek szabott nevezési díjuk van, amiért cserébe bizonyos összegû zsetont kapsz 1000, 1500 vagy 2000 (minden játékos ugyanannyit). A cél az elsõ hely (de legalábbis a fizetõsek).

Dick Riddick
Remélem tudod majd valamennyire használni õket. <#integet2>

KAMIONOS KOGYO
Percenként elmondják: tv2.hu/poker stb

KAMIONOS KOGYO
Körülbelül 😄

Count Adyn
Jaja nagyon szar😄 Alapbol követhetetlenül van közvetitve maga a játék, arrol nem beszélve hogy egy alsó-középkategóriás pókeres lenullázna az egész bandát 10 perc alatt😄

Danny1987
THX.
A rake mit jelent?
A SnG hogy zajlik?
Van olyan hogy 6$ kell befizetni.
Aztán az asztalnál ilyen 1000 meg 2000 vmi-vel játszanak.
Az gyõz aki az õsszes ilyen pontot megszerzi?

REALista
Báááááááh ez de szar...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Count Adyn
Úristen tv2.t nézni kell, ez kemény lesz😄 "Ezt hivják blöffnek, nincs semmije és megad" D:ASDDD

KAMIONOS KOGYO
THX azért

Dick Riddick

Dick Riddick

Dick Riddick

Dick Riddick
Egyértelmûen nem mûködik.
Ha találok belinkelem.

Danny1987
Vmi könyvet ajánlanátok a pokerrel kapcsolatban?

Vagy nem kell rá pénzt kiadni hanem a neten olvasgassak a témával kapcsolatban?

KAMIONOS KOGYO
és ez neked tölt rendesen?(Mikor pl a flopot megadod a programnak,akkor változtat a nyerési esélyeiden? vagy csak tölt a végtelenig?)

predat000r
Uppsz😄
Amíg linkeltem írtál...
Bocs az offért😄

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Ha mégis progi kellene akkor neten ez a legjobb sztem.
Odds kalkulátor

KAMIONOS KOGYO
csak nekem vagy két napja az a hiba vele,hogy mondjuk lejön a flop és elkezd tölteni,de nem reagál rá!

KAMIONOS KOGYO
nekem ehez hasonló kellene: ODDS Kalkulátor

Dick Riddick

Dick Riddick

KAMIONOS KOGYO
???

Dick Riddick
Elég egy odds táblázat.
Egy hét és már tudod is.

KAMIONOS KOGYO
Valaki tud a neten odds kalkulátort?

Igen ezt tudom, hogy flop elõtt nagyjából egál volt, de utána gázba voltam. Majd szerencsém volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dick Riddick
Turn után már 22:1 .

Dick Riddick
Flop után kb. 11:1 esélyed volt.

Dick Riddick
Hátrányban nem voltál flop elõtt. Flop után már komoly bajban. Összesen két lap segíthetett. Szerencséd volt. 😊

Én máknak éreztem a flop után, de nem vagyok egy nagy esély számolgató. Inkább az volt az érzésem, hogy basszus már flopból drill. Nekem meg két párom van csupán.

Csacsi
Ha preflop all in voltatok, akkor nem mák, mert kb 50-50 az esély, ha flppon toltad be, akkor tényleg mákoltál.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tegnap mázlim volt.
Nálam 88. AJ ellen megyek.
Folp 7JJ
turn 8
river 3

Carloska
aza pokerstars.net

neked a pokerstars.com kell siess 26 perc és kezdés van!!!!

REALista
Felraktam a Pokerstars-t de valamiért nem látok csak play money asztalokat.Pedig régen sokat játszottam itt mi lehet a gond?:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zeli
Ennél pontosabban hogyan lehet?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.