Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Játékpénzes asztaloknál ne is várj mást.

\"Heroes never die. They just reload.\"

bardocz
Persze,ez mindig így van,csak a sok gyökér akkor is tartja a 2 színt a kézben,ha a flushhöz turnön meg riveren is kéne lap,és jön is nekik.
Fabio Capello
Voltam ma két játékpénzes s&g-n, egy hetedik és egy harmadik hely a termés

A harmadik helyesnél a két páromat az utolsó pillanatban verte az illetõ egy flushel... A flushnél nincs undorítóbb dolog a világon, grrrrrr

szerk: persze amúgy lószar sem volt nála...

<#falbav> <#banplz> <#wilting> <#bdead>
bardocz
Mai este is a szerencsejátékosoké...
Dick Riddick
Az a helyzet a vaklopás, amikor azzal a céllal emelsz, hogy dobásra kényszerítsd a kis és nagyvakot, ezzel úgymond "elrabolva" a vaktéteket.
Ezt sokszor az általánosnál gyengébb kezekkel is megteheted.
A vaklopó pozíciók általában a cut-off, a dealer és a semi-blind.

Dick Riddick
Ezt inkább a stack-méret befolyásolja.

Danny1987
Mi az a vaklopás?

Live for nothing or die for something.

bardocz
Versenyen az elsõ órában csak a nagyon jó kezekkel kell játszani,és várni hogy kiessenek a szerencsejátékosok.
Dick Riddick
Az AQ, KJ lapok kiváló vaklopó kezek, és könnyû tõlük megválni.
S&G-ben a végjátékban már csaknem monster kéznek számít.
Cash játékban és versenyek korai-középsõ szakaszában viszont igen óvatosan kell velük játszani.

Dick Riddick
A 23-at ne nagyon kívánd, nem a legjobb dolog alulról csatlakozni a sorhoz. És másra aligha van esély.

az elsõ, mivel az 9ig tart

kas123
56789

Danny1987
Melyik az erõsebb sor?
56789 v A2345

Ez a baj a FL-el, nagyon jo potoddsot ad a huzolapoknak.
Danny1987
Rájöttem az AQ KJ lapokat el kell dobni flop elõtt jól néznek ki de flopnál inkább már a 23ast kivánnád.

bardocz
FL,és folyamatosan hívtam.
kas123
flopp elõtt mekkorát hívtál?

bardocz
AA ellen a T4 szerintetek hívott a riverig a semmire,hogy aztán flösse legyen?
bardocz
1$-os Turbo SnG-n most lettem második,fú milyen mákjaim voltak😊
KAMIONOS KOGYO
na bocs

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Amikor megláttam a 9-es párját,szinte éreztem,hogy lefog jönni egy 9-es.És lássatok csodát:

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

pokerarnold
- reklám -

- Regisztráció idõpontja:2009. 02. 08. - Üzenetek száma: 12 -

Dick Riddick
Sorry, félreértettem.

Dick Riddick
Igazság szerint a kis-közepes párok igazi ereje a flopolt szetben van. Igaz hogy kicsi, de van bemutatási értéke is, ami jól jön ha senki nem talált el semmit. Nem is beszélve arról, hogy jöhet egy nagyon durva flop, ami megijesztheti a játékosokat. Még ha nem is jött le a szet flopon, könnyen lehet hogy nagyon olcsón megnézel akár 5 lapot is.

kas123
énis ezt modntam 😛 csak én cinikusan fejeztem ki magam

Dick Riddick
Azért elég sok flopban nincs magas lap.

Dick Riddick
Kis és közepes párokkal preflop emelést megadni sohasem ésszerûtlen lépés.
A javulásra igaz hogy kis esélye van, viszont az implikált esélyei nagyon jók Ha bejön a szeted, szinte biztos hogy ki fognak vele fizetni. Ennél rejtettebb lap aligha akad a pókerben.
Emelni velük ugyanúgy helyes lépés. Ha csak kis/közepes párokkal limpelsz, és minden mással emelsz, a saját esélyeidet rontod.
Mellettük szól még hogy könnyû tõlük megválni ha nem kedvezõ a flop.

Rolka
természetesen ha ász vagy király pár elfogadja akkor is <#idiota>
de én a kisebb párokra gondolok most

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Ez tényleg így van! utóbbi idõben ha AK-val all in-t megyek preflop és elfogadja ász,királytól kisebb pár mindig kiesek.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

zeli
Oks, majd kikeresem. Igazából a 77-es szituációban az allin nem volt akkora baromság a részérõl, mert asszem már csak 5-en maradtunk. és semmi nem jött le középre. Jellemzõ, mikor QQd van akkor tutibiztos jön egy király, vagy egy ász floppon, de ha Akd van, az Istenért se 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kas123
me aztán minden flopban ott van az A/K/Q...

am írd má le h mi h volt, pozíciók, chipmennyiség, vakok...

zeli
Mondjuk sztem a 66 elég meggondolatlanul játszik, hogyha egy preflop emelést megad. Volt nekem is egy ugyanilyen AQs esetem tournamenten, csak 77 ellen. Végiggondolva 7estõl felfelé bármilyen kézbe pár megveri, és ha csak egy ász vagy egy dáma jön, a hetesei semmit sem érnek. Szóval a preflop emelésemet sztem meggondolatlanul adta meg, mert ha arra játszott, hogy AKm van pl és nem jön le semmi, akkor az mákra játszik, semmi másra.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
Miért? a 66 az AQ ellen nagyjából 50-50%. Szóval semmi mákolás nincs ebben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rolka
ja, fõleg ha lejön a harmadik 6os a floppon

kas123
66tal nagyon is simán, fõleg ha kevés az ellenfél/kicsit hívtak

bardocz
Persze,értem én,de 66-al hogy lehet partiban maradni...
sza23
"....Nekem az baszta ki tegnap a biztosítéket,amikor az AQ-val flopon lejön a Q pár,turnon a drill,végig hívok,és a riveren lever egy 6-os póker...."

ami ha jól értem turnon már full volt, ami elég már a setted ellen. Félre ne értsd nem kötözködni akartam, csak ez a parti már a turnön eldõlt sztem.

Dick Riddick
Gyönyörû póker.

Dick Riddick
Doyle Brunson szerint: "A pozíció minden."
És igaza is van.

KAMIONOS KOGYO
Nagyon fontos egy 10 fõs asztalnál,hogy melyik széken ülsz,akár az egész játékod is múlhat rajta.

Törölt felhasználó
Dick Riddick
A variancia miatt. De a többiek kaptak játszható lapokat.

Dick Riddick
Hát van annál nagyobb élmény mint elsõ helyen végezni?
Nem hiszem. 😊)
Gratulálok. Csak így tovább!

kraawz
Én ma 13 leosztáson keresztül nem kaptam 7esnél magasabb lapot.

Ma próbáltam ki magam a 0.50 centes sit&gon (húú!😄), és elsõ helyen végeztem a felsõ sor ellenére is, 2.50$<#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
Én egy ideig összeesküvés elméleteken törtem a fejem, mert viszonylag sok furcsa leosztást láttam a pókerasztal mellett.
Viszont egy ideje egymagam játszok egy kártyapaklival, gondolkodom a helyzeteken, esélyeket számolok, ilyesmi. Tíz fõs asztalt imitálok. A paklit négyszer keverem át, és elemelem a végén.
Az online póker nokedli ahhoz képest. Egyik hülye helyzet a másik után. Egyszerûen hihetetlen. A legdurvább helyzet eddig az volt, amikor 24 leosztáson keresztül nem volt senkinél semmi, sem két figurás lap, sem magasabb pár. Mai napig nem találok rá magyarázatot. 240 leosztott értéktelen kéz zsinórban egyszerûen lehetetlen.
A lényeg az, hogy egészen más szemmel nézem azóta a lemákolásokat.

bardocz
Nekem az baszta ki tegnap a biztosítéket,amikor az AQ-val flopon lejön a Q pár,turnon a drill,végig hívok,és a riveren lever egy 6-os póker.
Dick Riddick
😊))
Murphy-t egyszer jól meg kellene ruházni, és megetetni vele a törvényeit. 😄

Count Adyn
Én ma majdnem megõrültem, mikor szépen végig csekk-call oltam a floppolt ász-full ommal, és mikor riveren allint hivott rám, akkor szart be a netem...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dick Riddick
A mákolásokat mindig megjegyzi az ember. Az agy a negatív dolgokat könnyebben raktározza el.
A lényeg hogy nyerni menj, és csak pozitívan! Ez a lényeg. <#eljen>