Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harmadik helyesnél a két páromat az utolsó pillanatban verte az illetõ egy flushel... A flushnél nincs undorítóbb dolog a világon, grrrrrr
szerk: persze amúgy lószar sem volt nála...
Ezt sokszor az általánosnál gyengébb kezekkel is megteheted.
A vaklopó pozíciók általában a cut-off, a dealer és a semi-blind.
\"Heroes never die. They just reload.\"
S&G-ben a végjátékban már csaknem monster kéznek számít.
Cash játékban és versenyek korai-középsõ szakaszában viszont igen óvatosan kell velük játszani.
Live for nothing or die for something.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A javulásra igaz hogy kis esélye van, viszont az implikált esélyei nagyon jók Ha bejön a szeted, szinte biztos hogy ki fognak vele fizetni. Ennél rejtettebb lap aligha akad a pókerben.
Emelni velük ugyanúgy helyes lépés. Ha csak kis/közepes párokkal limpelsz, és minden mással emelsz, a saját esélyeidet rontod.
Mellettük szól még hogy könnyû tõlük megválni ha nem kedvezõ a flop.
de én a kisebb párokra gondolok most
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
am írd má le h mi h volt, pozíciók, chipmennyiség, vakok...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ami ha jól értem turnon már full volt, ami elég már a setted ellen. Félre ne értsd nem kötözködni akartam, csak ez a parti már a turnön eldõlt sztem.
És igaza is van.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nem hiszem. 😊)
Gratulálok. Csak így tovább!
Ma próbáltam ki magam a 0.50 centes sit&gon (húú!😄), és elsõ helyen végeztem a felsõ sor ellenére is, 2.50$<#gonosz1>#gonosz1>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Viszont egy ideje egymagam játszok egy kártyapaklival, gondolkodom a helyzeteken, esélyeket számolok, ilyesmi. Tíz fõs asztalt imitálok. A paklit négyszer keverem át, és elemelem a végén.
Az online póker nokedli ahhoz képest. Egyik hülye helyzet a másik után. Egyszerûen hihetetlen. A legdurvább helyzet eddig az volt, amikor 24 leosztáson keresztül nem volt senkinél semmi, sem két figurás lap, sem magasabb pár. Mai napig nem találok rá magyarázatot. 240 leosztott értéktelen kéz zsinórban egyszerûen lehetetlen.
A lényeg az, hogy egészen más szemmel nézem azóta a lemákolásokat.
Murphy-t egyszer jól meg kellene ruházni, és megetetni vele a törvényeit. 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"