Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Flop elõtt AA
Emelek 300 at (stack 2500) Az utanam lévõ nyom egy all-in-t 4000es steack.
Tartom.
99 Volt a kezébe örültem mint állat csak akkor néztem amikor turn-on lejött neki egy 9es meg riveren is egy 9es.

Live for nothing or die for something.

legjobb. 😊
ChuckyHUN
én pkr.comot nagyon szeretem

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kraawz
Ma estére tudtok ajánlani valami jó freerollt ?

Vagy melyik platformon vannak a legjobb freerollok szerintetek ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Count Adyn
zsugabubus😄ASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sza23
"... ha kicsi a tét a kedvem sötét...."<#idiota>

Dick Riddick
Abban én is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

egy ilyen penzes partyban meg enis benne lennek..
500 vagy 1000 beugroval pl
Dick Riddick
Az egyik legelsõ dolog amit megtanultam a pókerrõl, az az hogy pénz nélkül nem megy. Lehet 1 forint is, de akkor is kell.

Dick Riddick
Mindenképpen drukkolok neki.
Az én 35$-ból 1070$-t kirándulásom 3 napig tartott. És nélkülözött minden normális bankroll management-et.
Úgyhogy ha figyel a bankrolljára, még össze is hozhatja.
GOGOGO!!! 😊

Dick Riddick
Only cash.
Egy ötszázas fejenként.

csak osszejon neki<#taps>

100$->10.000$ / 15nap
kas123
cash game: min beszállló 500 ft
torna: min 200 ft, de inkább 500/1000 ft

Carloska
jó elhiszem de gondolom nem 500 / 1000 ret

kas123
a barátaimmal is pénzben játszunk

Carloska
mert ez baráti poker verseny lett volna nem egymás pénzét elnyerjük játék van különbség

Carloska
akkor te a barátaidal is sexelsz vagy a barátidal is csak pénzben játszotok? 😄

Dick Riddick
Sajnos ebben egyetértek veled.
A póker játékpénzzel olyan mint nézni a szexet.
Jó, jó, de nem az igazi.

kas123
Egy játékpénzes versenynek számomra nincs értelme, innentõl kezdve nekem ez felejtõs.
Én pókerezni szeretek és nem mákolgatásokat látni 😊

Rolka
vasárnap lehetne is az elsõ verseny akkor mindenki ráér

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Carloska
aha mert itt lehet nyitni ingyens játékpénzes asztalokat és jelszóval levédeni õket!

Rolka
ez nem lenne rosz ötlet! én is benne lennék és sztem mások is! és akkor itt lenne az octogonpokeren?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Carloska
nah most ha a barátságos akkor minek pénzben játszani?
játékpénzes versenyt kel rendezni ugy legalább mindenki játszana ketten ezt leis tudnánk szervezni itt megkel beszélni mikor hánykor legyen az asztal nyitás minden jelentkezõ megkapja az asztal jelszavát és kész , meg a résztvevõk létszámátol függöen hogy egy asztalon hányan játszanánk és elsõ hány jut tovább következõ körbe nem nagy kunszt

octogonpoker

kas123
húha 8000 zseton, vakok, stack méret stb

Danny1987
kb 8000 zsetont buktam

Danny1987
limit hold em volt.

Dick Riddick
Az a fontos hogy mennyit adtál meg.

Danny1987
Nekem kelett utoljára megadni.
Sosem emeltem csak tartottam.
Riveren bedobtam.

Dick Riddick
Pont a lényeget hagytad ki.
Mi volt az alapállás, milyen megmozdulások voltak.

Danny1987
Ja és AA par volt amivel osztodott a pot.

Danny1987
Ezt hivják ugy hogy tartógép?:

Flop elõtt kör KJ
Flop Kör A2 meg mégvalami
riverig tartottam hogy kijön egy flush de buktam 8000 zseton riveren már dobtam.

Ti tartottatok volna és ha igen meddig?

Dick Riddick
Ebben igazad van, elõször tisztába kell jönni a játék alappillérjeivel, utána jöhet a pénzes játék.

zeli
Jah, de ha ilyen dolgokat nem tud, akkor miért játszik pénzes asztalokon? <#wow3>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dick Riddick
Mi a fene, én is multireg lettem. 😊)
Fogalmam sem volt róla hogy van másik fiókom is.
De mi a fenének csináltam...

Dick Riddick
-

Oké.
Nem is csak a lopás miatt. A korai-középsõ játékszakasz készíti elõ a végjátékot. Ráadásul a korai szakaszban több kezet játszhatsz meg mint a középsõben. A végjátékban pedig ismét lazulsz.
Végeredményben nem is az idõ szabja meg a megjátszható kezek számát, hanem a vaktétek és a staced mérete.
Rolka
tudja

Azt hiszem õ online játékra gondolt. Ha szervezni akartok, egy játékos máris van. <#eljen>
Csacsi
Hát ennek talán van értelme. Mondjuk régebben volt ötlet élõ verseny szerevezésére, amire mondtam, hogy helyet, és asztalokat, zetonokat tudok biztosítani, de aztán elhalt az ötlet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rolka
Ahhha, tényleg! Kösz a választ

Fabio Capello
lehet meddõ ötlet, de összehozhatnánk egy barátságos, sg-s pókerpartit valamikor monnyuk bwinen

Csacsi
Hmmm....talán azért mert nem éri meg. Miért lopjak keveset? Ha már nagy a vak, akkor már sokkal inkább megéri bevállalni a kockázatot, mint az elején. Meg kis vakoknál, könnyebben adnak meg emberek emelést.

Szóval azért érdemes akkor lopkodni, mikor már nagyobbak a vakok, vagy akár ante is van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
privátban várom az oldalt ahol eladhatom 😄

Rolka
Én azt nem értem,hogy versenyen amikor kicsi a vak miért játszunk meg kevesebb kezet és amikor már a vak nagy akkor meg többet!
#5714 ezért???

No problem. Csak nem egyszerû kezdõnek lenni.
szjuca
<#guluszem1>

Carloska
gyüjtsd inkább aj átékpénzt aztán add el vannak ilyen amerikai fórumok ahol pénzért megveszik én 4 napja adtam el 3 millió játékpénzt 70 dollárért

Jó-jó csak egy pillanatra kiakadtam... Ja és bocsi Danny.
Dick Riddick
Õ legalább kérdez. Senki sem kezdi profin.