Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emelek 300 at (stack 2500) Az utanam lévõ nyom egy all-in-t 4000es steack.
Tartom.
99 Volt a kezébe örültem mint állat csak akkor néztem amikor turn-on lejött neki egy 9es meg riveren is egy 9es.
Live for nothing or die for something.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagy melyik platformon vannak a legjobb freerollok szerintetek ? 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
500 vagy 1000 beugroval pl
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az én 35$-ból 1070$-t kirándulásom 3 napig tartott. És nélkülözött minden normális bankroll management-et.
Úgyhogy ha figyel a bankrolljára, még össze is hozhatja.
GOGOGO!!! 😊
A póker játékpénzzel olyan mint nézni a szexet.
Jó, jó, de nem az igazi.
Én pókerezni szeretek és nem mákolgatásokat látni 😊
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
játékpénzes versenyt kel rendezni ugy legalább mindenki játszana ketten ezt leis tudnánk szervezni itt megkel beszélni mikor hánykor legyen az asztal nyitás minden jelentkezõ megkapja az asztal jelszavát és kész , meg a résztvevõk létszámátol függöen hogy egy asztalon hányan játszanánk és elsõ hány jut tovább következõ körbe nem nagy kunszt
octogonpoker
Sosem emeltem csak tartottam.
Riveren bedobtam.
Mi volt az alapállás, milyen megmozdulások voltak.
Flop elõtt kör KJ
Flop Kör A2 meg mégvalami
riverig tartottam hogy kijön egy flush de buktam 8000 zseton riveren már dobtam.
Ti tartottatok volna és ha igen meddig?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Fogalmam sem volt róla hogy van másik fiókom is.
De mi a fenének csináltam...
Végeredményben nem is az idõ szabja meg a megjátszható kezek számát, hanem a vaktétek és a staced mérete.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval azért érdemes akkor lopkodni, mikor már nagyobbak a vakok, vagy akár ante is van.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
#5714 ezért???