Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az AQ, AJ-vel meg csak óvatosan.
Annyit tehetsz hogy jól játszol.
Ha nem játszottad ki a bónuszt, de több pénzed van már az utalt tõkénél, a plusz a számládon marad.
A pénz kivétele is feltételekhez kötött, az Ultimatebet-nél emlékeim szerint 80 pont kell. A kivételhez szükséges pontok gyûjtése ha jól tudom csak a bónusz kiváltása után lehetséges (nem biztos).

Lenne pár kérdésem biztos tudtok válaszolni rá.Szóval 50$ kezdõtõkével kezdtem el játszani a www.yourpokercash.com-ról.Az ultimatebet-re regisztráltam,de néhány dolgot nem értek.
100 raked hands kell a következõ utalásig (5$),és így folyamatosan utalgatnak még 50$.Idáig oké.Olyan 2500 raked hands kell,hogy ki is lehessen utalni pénzt.
Az elsõ kérdésem,hogy hol találom ezt,hogy mennyi a raked hands amit játszottam.A cashier-nél írja,hogy mennyi pont kell még a következõ 5$-ig,de nem látom,hogy mennyi lejátszásnál hogy kapom a pontot,nem értem az egészet 😊
A másik meg mi van ha "tegyük fel" akkora menõ vagyok,hogy sit&go tournaments-ekkel megtriplázom ezt a pénzt.Akkor se vehetem ki a megnyert pénzemet ? Vagy az 50$ felüli összegeket kivehetem ? Mer ugye ezekre csak pár cent vagy dollár a teremnek megy,azért nem sok pontot számol.Indultam egy ilyen sit&go-n és azt megnyertem,de pár centes cash game-ekkel alig tudok összeszedni valamit,meg egy idõ után unalmas.Össze vissza call-ozok miközben netezek,kajálok meg a franc tuggya még mit csinálok 😊
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Akkor ez eldobjatok?
Mi a helyzet ha 56os egyszinû?
Live for nothing or die for something.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Nem értettem az SB játékát flopon. Minbetre minrise. Vajon mire gondolt?
Hát igen ott kellett volna visszatolni rá.
A turnnél is kár volt megadnod. Check-rise-t játszott, és alacsony limiten ritkán blöffölnek.
MP2 kemény játékos lehet. 😄D
Grafikát látod, 10$ ingyé van.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Bárki bármit is mondjon, a két ász látványa fantasztikus.
(Épp ma buktam egy versenyt AA-val, JJ ellen, riveren legyorsult. De akkor is imádom!)
nagyon érdekes játékos állomány volt.
SB: Amikor megláttam a showdownál a 22-t a kezében, csak lestem. Elõtte KQ alatt 1 partit sem játszott meg. (és ha flopba jött az A és volt hívás dobta mint annak a rendje)
UTG1 srác meg csak Ax-el játszott, ha nem volt nála A akkor dobta. o.O
MP2 - nagyvak megad, flopnál dob, nagyvak megad flopnál dob, nagyvak megad flopnál dob, nagyvakig kiegészit flopnál dob, ha hívás van = dobás...ilyet se pipáltam még
D - pont az elõtte levõ körben kapott kézbe KK-t, és úgy játszotta meg mintha egy 72 lett volna, ezzel mindent elárultam róla.
Még1x leírom h tudom h hibáztam, elkövettem uyganazt a hibát amit Kamionos követet el az AA-szal. Ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. Ez van. ^^
Lehet majd találkozunk 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

2.nál pedig preflop

A jelenlegi Hold'em játék során 188 lapot osztottak neked, és flopot néztél:
- 18 alkalommal, amikor nagyvak voltál (összesen 21 alkalommal) (85%)
- 13 alkalommal, amikor kisvak voltál (összesen 20 alkalommal) (65%)
- 27 alkalommal más pozícióból (összesen 147 alkalommal) (18%)
- tehát 58 alkalommal (összesen 188) (30%)
Mutatással megnyert pot - 9, összes 19 (47%)
Mutatás nélkül megnyert pot - 19
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha van sebezhetõ kéz, akkor a két pár az. Sorveszélyes board, kellemes pot-esélyekkel.
Egyszerûen nem lehet slowplay-elni, mert simán lejavulnak.
Szerintem rossz játék volt.
position - chip
UTG1: 2670
UTG2: 850 (sit out)
UTG3: 850
MP1: 850
MP2: 920
MP3: 760 (sit out)
B: 850 (sit out)
D: 752.50
SM: 3137.50
BB (mostantól HERO): 2590
binds: 30/60
preflop:
UTG1 - call 60
UTG2, UTG3, MP1 - fold
MP2 - call 60
MP3, B - fold
D - call 60
SM - call 30
HERO (5s 8d) - check
flop: 8c, 5d, 9s
SB - check
HERO - bet 60
UTG1 - call 60
MP2 - fold
D - call 60
SB - raise to 120
HERO - call 120
UTG1 - call 120
D -call 120
turn: 2s
SB - check
HERO - bet 60
UTG1 - call 60
D - call 60
SB - raise to 540
HERO - call 540
UTG1, D - fold
river: Jc
SB: all in
HERO: call
showdown:
SB: 2h, 2d, 2s, 9s, Jc
HERO: 5s, 5d, 8c, 8d, Jc