Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
A 7 card nem az én asztalom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Carloska
ezt a kezet jól játszotam meg??

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

PokerStars Leosztás #26008356660: Verseny #147629944, Freeroll 7 Card Stud Limit - Szint III (40/80) - 2009/03/15 21:48:00 ET
Asztal '147629944 212' 8-max
1 szék: Genadic (1431 zseton) kiült
2 szék: dasfarid (150 zseton)
3 szék: dowaju (1930 zseton)
4 szék: supermom11 (52 zseton)
5 szék: bluffking007 (4041 zseton)
6 szék: Gabor Karman (2290 zseton)
7 szék: WhiteBear69 (1434 zseton) kiült
8 szék: thawk7 (672 zseton)
Genadic: berakja az antét 8
dasfarid: berakja az antét 8
dowaju: berakja az antét 8
supermom11: berakja az antét 8
bluffking007: berakja az antét 8
Gabor Karman: berakja az antét 8
WhiteBear69: berakja az antét 8
thawk7: berakja az antét 8
*** 3. UTCA ***
Kapott Genadic
Kapott dasfarid
Kapott dowaju <2d>
Kapott supermom11
Kapott bluffking007
Kapott Gabor Karman <7s Ks 7h>
Kapott WhiteBear69
Kapott thawk7 <8d>
dowaju: nyit 40
supermom11: emel 4 eddig 44 és all-in ment
bluffking007: megad 44
Gabor Karman: megad 44
WhiteBear69: dob
thawk7: dob
Genadic: dob
dasfarid: dob
dowaju: megad 4
*** 4. UTCA ***
Kapott dowaju <2d>
Kapott supermom11 <2s>
Kapott bluffking007 <8c>
Kapott Gabor Karman <7s Ks 7h> <7c>
Pár az asztalon - engedélyezett a dupla tét
Gabor Karman: nyit 80
dowaju: megad 80
bluffking007: megad 80
*** 5. UTCA ***
Kapott dowaju <2d Td>
Kapott supermom11 <6h>
Kapott bluffking007
Kapott Gabor Karman <7s Ks 7h 7c> <9d>
dowaju: megad 80
*** 6. UTCA ***
Kapott dowaju <2d Td Ac> ❤️c>
Kapott supermom11
Kapott bluffking007 <9s>
Kapott Gabor Karman <7s Ks 7h 7c 9d> <7d>
Gabor Karman: passzol
dowaju: passzol
bluffking007: passzol
*** RIVER ***
Kapott Gabor Karman <7s Ks 7h 7c 9d 7d> <6c>
dowaju: dob
bluffking007: emel 80 eddig 160
Gabor Karman: emel 80 eddig 240
*** MUTATÁS ***
Gabor Karman: mutat <7s Ks 7h 7c 9d 7d 6c> (Hetes póker)
bluffking007: nem mutatja meg a lapját
Gabor Karman begyûjtött 960 ebbõl: mellék pot
supermom11: nem mutatja meg a lapját
supermom11 kiült
Gabor Karman begyûjtött 240 ebbõl: fõ pot
bluffking007 mondta, "nh"
masonclown kapcsolódva van
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 1200 Fõ pot 240. Mellék pot 960. | jutalék 0
1 szék: Genadic dobta ezen: 3. Utca (nem rakott be tétet)
2 szék: dasfarid dobta ezen: 3. Utca (nem rakott be tétet)
3 szék: dowaju dobta ezen: River
4 szék: supermom11 nem mutatta meg
5 szék: bluffking007 nem mutatta meg
6 szék: Gabor Karman mutatott <7s Ks 7h 7c 9d 7d 6c> és nyert (1200) ezzel: Hetes póker
7 szék: WhiteBear69 dobta ezen: 3. Utca (nem rakott be tétet)
8 szék: thawk7 dobta ezen: 3. Utca (nem rakott be tétet)

Carloska
Apropó Skót:

Az öreg skót hazamegy és egy kurva nagyot belerúg a fia lábába!
-Apám ezt miért csináltad?
-Találtam egy mankót !

Csacsi
Miyen limiten?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dick Riddick
😊
Úgy jó az!

Ez jó volt. Mind az 5 eurómmal beültem és 43-al szálltam ki. Nem játszottam túl jól. Csak jött a lap.<#vigyor>

Hát lehet, hogy betette a zsetonok 90%-át de a telefon miatt nem tudta megadni az ólint.

Dick Riddick
Nem emelnek, mert nem MERNEK emelni. Tipikus kezdõ hiba.
Én már attól félek ha nem emelt potba kell beszállni. 😄

Dick Riddick
Oké. 😊

Csacsi
Az õ szavaival, a gép befoldolta 😄 szóval ez bukó 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Egyébként döbbenetes asztalnál ülök. Nem ismerik a flop elõtti emelést. AQ-ra simán nem emelnek. De nem csak néha hanem 10-bõl 9X-er nem emelnek A figurás lapra.<#wow1>

Nem veszem annak.<#integet2>

Dick Riddick
Ez valószínû.

Dick Riddick
Kérlek ne vedd belekötésnek, de A6 azért nem sima megadó. Fõleg cash-ben. Fõleg annak fényében hogy Ax-re mennek mint annak a rendje.

Hát mert kipipálta a raise anyit.

Éppen 1 perce akadtam össze két carloska-féle úriemberrel. Nálam 20 euró volt és A6. A két ellenfelemnél 2,20 és 1,10. A kisebbik emel 50 centig (10 cent a nagyvak).A6-ra gondolom sima, hogy megadó. Lélekben felkészültem egy ólinre hiszen már csak 60 centje maradt. Megadta a nagyobbik is. Lejön K26. Menetrendszerû ólin megérkezett. Megadtuk mind a ketten. Nagyobbik ellenfelemnek 1.10-e maradt. Turn K. Berakok 70 centet. Megadja. River 4-es. Berakom a maradékot. A gyengébbek kedvéért. Nálam A6.
Lent KK642. Megadta az ólint. És nyertem.
Nem azért tettem be mert azt hittem eldobja vagy mert a 6-os párt ászpókernek néztem. Egyszerûen túl kicsi volt a tét. Már nem volt értelme eldobni. Dehogy mi a retekre adta meg a másik kettõ azt nem tudom??<#wow1>

Dick Riddick
Valójában hazárdjáték.

Csacsi
Arra még mindig nem kaptam választ, hogy ha foldolt a gép a telefon miatt, akkor miért esett ki Carloska. Amúgy Grat minden "igazi pókeresnek". A Play money az valóbán játék.

Én, aki havi kiegészítést érek el a pókerbõl, az nem játék, hanem szórakozás, munka, hobbi, ami pénzt hoz. De egyáltalán nem játék.

Dick Riddick
😊

<#eljen>

Régen volt de azért köszi.

Dick Riddick
Én is így teszek. Ha a semmibõl nem tudok bankrollt építeni, akkor a saját pénzemet minek is tenném fel?

kas123
Én 4 napja kaptam 5 $-t a PokerStarstól és azóta csináltam belõle 80at, lassan de biztosan alapozom a PS bankrollomat 😊.
Azt az elvemet, hogy a saját pénzemet nem kockáztatom online, még nem akarom felrúgni egy jóideig. Tehát én ezekbõl az adományokból és a freerollokon összeszedett pénzekbõl élek. 😊

Dick Riddick
Egyébként gratula az 500 euróhoz. <#eljen>

Dick Riddick
Nekem a maximum 1070 volt.
Most 7 euróval nyomom. 😊

A playmanival az a baj, hogy a játék lényegét öli meg. Én is játszom vele néha. Fél órát havonta. Volt, hogy 10 perc után 30X-os pénzem volt. Nem veszik komolyan. Szerintem.

Köszi. Nem menõzni akarok vele csak itt egyesek úgy villognak freerollos futottak még helyezésekkel, hogy gondoltam mutatok valamit valódit is. Egyébként jelen pillanatban kemény 20 euróval játszom.<#hehe>

ChuckyHUN
nem értem mit õrlitek magatokat... Ki fogtok röhögni én saját szórakoztatásom érdekében pókerezek... nem figyelem % kalkulátort h kijön e a lap, nem stresszelek... igen play money.. freeroll.. de ez 1 játék.. és itt a körülményektõl is sok minden függ..
pl egy tuti lap nem minden helyzetben az😉

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kas123
gratu 😊

Itten meg egy 500 eurós nyeremény.

Nekem volt még sem verem a nyálam egyfolytában.

Dick Riddick
Nem ártana.

befejezitek?

REAL MADRID

KAMIONOS KOGYO
Te honnan veszel ilyet,hogy én lennék a "csúcs" a topikban?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kas123
sztem csak te nem értetted hogy mire gondoltam 😊😛 <#lama>

Carloska
nah te vagy a csúcs a topikban szóval szerintem ez nem te beszélgetésed voltt 😄

hadjátok már abba mert végig témánál leszek és nem lehet majd modi bácsinak szólni hogy valami roszat teszek mert enm fogok , ha végre belenne fejezve akkor énis csendben maradnák már csak nemtook!

KAMIONOS KOGYO
pffff érdekes ember vagy te hallod!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Carloska
akokr mondja meg értelmesen mire gondolt vagy kérdeze meg hogy mennyi van rajta és nem bunkó style ban oltogatni az embert

akkor leírom értse az már kilett kérve , a számlámon jelenleg 32 dollár van öszvisz ennyi és nemis fogok befizetni többet , miért freerollozgatok? mert jó idötöltés és néha még nyerni is lehet vele ennyi

zeli
Bazm, még mindig nem fogod fel ? Õ arra gondolt, hogyha a PÓKERES BANKSZÁMLÁDON van 1000+ DOLLÁR, akkor MINEK baszakodnál freerollokon, jobban megéri a cashgame, vagy a SNG.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carloska
ennyi tudsz látom jobbra nem futja szánalmas vagy mikor kampó van mert valamire nem tudsz belekötni idióta kicsit eröltesd már meg magad látom neked még életedben nem volt 220 ezer forintod

"ha valakinek van ennyi pénze, az inkább sng-zik/cashgamezik/mtt-zik..."

adjak kölcsön kenyére tejre?

Tetszik ez a új póker topic😄

zeli
Hallod, konkrétan ez a mondás jutott eszembe, mikor frissítettem a topikot! 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kas123
"Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és ott legyõznek a rutinjukkal!"

Ezt megfogadva, szia 😊

u.i.: nem azt mondtam hogy 1200 $ sok pénz 1 évhez képest, hanem hogy ha valakinek van ennyi pénze, az inkább sng-zik/cashgamezik/mtt-zik... minthogy hülye freerollokra pazarolja az idejét

Carloska
ugy látszik te nem vagy tisztába a pénz értékével hogy szart se ér már szinte 1200* 190 mert tavaly a körül mozgott a dollár az 228 ezer forintnyermény 365 nap alatt hát 2 havi fizetés több annál csak úgy megsugom mielött azthiszed hogy az hu de kurva sok pénz és utána már nem lehet freerolozgatni...

Carloska
hát pedig de mert 1 év alatt 1200 dollár az lófasz nyeremény se 365 nap alatt miliokat nyernek kisújjbol mások....

Csacsi
Nem at vitattam, hogy 67. lettél, hanem azt, hogy azért etél ki, mert lejárt az idõd. Az a hülyeség, de látom még mindig nem érted. Biztos megint valami A magassal oltad neki, aztán belenéztél valamibe. 😄 És kitaláltad, hogy a gép foldolt, mert lejárt az idõd, és ettõl kiestél. LOL.

kas123
aki nyert 1200 $-t az nem fog utánna freerollozni és nem mond olyan hüyleségeket mint te

Carloska
teis érdekes vagy mert értelmezni nem nagyon tudsz ha tavaly nyertem 1200 at akkor azon mit nem értesz és nem freerollokbol legnagyob freeroll nyeremény szevasz öszvisz 45 dollár voltt nekem partypokeren

Carloska
hát nem csak freerolozok hanem irtam tavaly az tavaly 1200 plusz volt azaz mentem 10 - 20 dolláros versenyeket is nah viszont idén inkább csak frerollozgatok már

Carloska