30077
  • ba32107
    Basszus, nem hiszem el, volt egy mániákus az asztalnál, minden körben preflop all-in.... én meg több asztalon játszottam, és véletlenül megadtam az egyiket A8s-al.... és a poén hogy nála 75o volt, és riveren lejött neki egy ötös. Na mindegy, ez miatt csak magamat okolhatom, aztán végülis vissza is nyertem tőle.

Viszont nem igazán megy a játék, ma is ha leszámítom azt a véletlen megadást, akkor is másfél dollár mínuszos volt a session... vagy a stratégiámmal van baj, vagy a szerencsével, nem tudom, de ez így nem lesz jó. Lehet, hogy kéne egy kis szünetet tartani.
  • Csacsi
    Vannak rossz periódusok, és vannak jók. Ez folyamatosan változik. Nem a termek csalnak. Ha valaki mégis így gondolja, akkor miért játszik?

Hosszútávon a tudás nyerő lehet. Erre van bizonyítékom is akár.Itt van a grafikonom. jól látszik, hogy volt amikor 30-50 Heads Up alatt nem tudtam pluszt termelni. Most már okosabban csinálom. Ha az első 4-et elbukom egy nap, akkor aznap nem játszom. Persze csak akkor, ha egyszerűen lemákolnak. De mint látszik hosszútávon nyerő tudok lenni.
  • Dick Riddick
    Full Tilt, akkor az a Take2 promoció, nem?
  • Tyler Durden
    Hááát party pokeren startoltam 50$-vel, felmentem olyan 120-130 környékére, majd vissza 30-ra, nem is játszottam ott 2-3 hónapja. Olyan szinten mákoltak le, hogy hihetetlen. 1este 3 AA-t buktam, ami a mai napig fájó pont. Egyiket QQ ellen, másik 89!! ellen, harmadikra már nem emléxem. Ezért mondtam a beetetőt :P Vhogy mikor 2-3 héten keresztül csak downswing van, akkor nemtok másra gondolni..
  • kraawz
    beetető.. istenem, nőjetek már fel :D
  • Tyler Durden
    16 ment tegnap előtt, 23 ment tegnap. 30$ kezdőt fizettem be, 61.70$-en állok jelenleg. Nemtom, hogy ez csak a beetető fázis fulltilten, vagy tényleg ekkora halastó.. /btw tegnap starson is jól ment 2 asztalon 5/10 centes alapon 17$ nyerő..
  • Csacsi
    Mi ebből a tanulság? 10 7 offal ne adj meg 5 bb emelést.
  • Carloska
    van mikor a bubi pár a mákos lol ismét egy pokerstars speciális party

• sz4bolcs
    Osztó: Leosztás #32365231226: XXXMinkoXXX osztozik a pot-on: (1 018) ezzel: Ász és Bubi két pár
    Osztó: Leosztás #32365231226: gastifune osztozik a pot-on: (1 017) ezzel: Ász és Bubi két pár
    Comenius1985: nice hand :D
    gastifune: ty
    Comenius1985: not your
    Comenius1985: Minko's hand :D
    XXXMinkoXXX: lol

• Dick Riddick
    Ez nagyon kellemes este volt, 12 dollár csatlakozott a rollomhoz.
    És egy jó hír, elérkeztem az első limit-ugráshoz. Remélem ilyen simán fog menni a többi ugrás is (kop-kop-kop). Most nagyon jól érzem magam.
  • zeli
    Áhh, mára végeztem, nagyon dúrván, ma szinte mindennel lemákoltak....1-2szer nyertem, de nagyon nem kompenzálta...
  • TaRka0107
    Lejön neki a J drill*!:D
  • TaRka0107
    Hát én is ideges lettem egy kicsit! Floshom van és akkor van a másiknak fullja! A legjobb..... QQ pár kézbe, emelgettünk már allinba vagyunk flop előtt és lejön neki riverre a JJ drill! Neki ugye JJ pár volt kézbe!
  • zeli
    Nah, ilyenek.....ász magaslapra adja meg...nem hiszem, hogy lukas sorra vár kiegészülni...és ledobja neki......

• ba32107
    Tényleg jó, most éppen két asztalon játszok, és nagyon őrültek az emberek, emelnek, megadnak, stb.... ezentúl én is ezt fogom nézni!

Amúgy ezek a cap-es asztalok nem jönnek be, most is volt két párom, toltam volna amennyit csak lehet, de nem engedte már a cap, csak 8 centet. Viszont a deep-stack asztalok bejövősek :D
  • sandor8206
    Erről nem is halottam? Ez miért van így? Hogy csak ha 0,25$ érte volna el a visszaemelés akkor lehetett volna újabb raise? Ez csak cash gameben van így?
    Tényleg nem szoktam már cashelni régen se sokat, de SnG-n zsetonnál már nem így van. Mert emlékszek egy partyra, ahol ilyesmi volt nekem KK-val emeltem 400 zsetonnal, egy gyerek megadta, short stack 650-el all-in és én utána 2500 zsetonnal újra tudtam all-int küldeni. Szóval akkor csak cash game-nél van valami szabály erre?
  • zeli
    Régebben én is aszerint néztem asztalt, az avg. potot néztem, de rájöttem, hogy ha feszesen játszom, akkor annál jobb, minél több laza játékos van bent. Szóval én inkább a P\F-et szoktam nézni. :)
    Mansionon az is nagynak számított, ha ez 30% volt, de FTP-en jóval magasabb.
  • Dick Riddick
    1-2 centes limiten sokan ultrafeszesen játszanak. Ne lepjen meg.
  • ba32107
    Én a potátlagot szoktam nézni, minél magasabb, oda ülök be. Melyik a megbízhatóbb adat? (értsd: melyik jelent több fish-t?)
  • Dick Riddick
    Igen, tényleg ez lehetett az ok.
  • zeli
    Én direkt olyan asztalokat keresek, ahol a P/F % (players per flop) magasabb. nagyon feszes asztalokon nem lehet feszesen nyereségesen játszani. ott viszont nem is lesznek ilyenek, hogy 49el megad 4 nagyvaknyi emelést.
  • ba32107
    Hát én pont az ellenkezőjét vettem észre. Lehet, hogy csak nem fogtam ki jó asztalokat, de elég feszesen játszanak, ha becsúszik egy-egy jobb lap, sosem fizetik ki. Volt hogy nagyvakon AA-t kaptam, és még a kisvak se adta meg, úgyhogy begyűjtöttem vele kemény 1 centet.

Viszont nekem is ugyanez a hibám, sokszor nem merek végigmenni középjó lapokkal, mert félek, hogy levernek. Például top pár-jó kickerrel nem merek végigmenni, ha lent van a három szín, stb... sokszor volt, hogy eldobtam egy setet, mert volt lent sor, flössesély, emelnek eszeveszetten, aztán a showdownnál egy közepes párja volt.... szerintetek játsszak kicsit bátrabban? De elvégre, amit nem teszek be, azt nem vesztem el.... de úgy nyerni sem lehet :D
  • zeli
    Pontosan!

Amikor Riddick mondta, elgondolkodtam, hogy tényleg milyen hülye vagyok, de most jut eszembe, hogy én allin akartam menni preflop, de nem tudtam, csak call gomb volt. :D

Amúgy rájöttem a hibámra Fulltilten, annyi calling station van, hogy nagyon agresszívan kell emelni, sztem nem voltam eddig elég agresszív, a KKnál már meguntam, hogy mindenféle lappal jönnek, szal ott már emeltem 5bbt, főleg, hogy mire hozzám elért a játék, 4en bent voltak a nagyvakkal együtt.
  • Csacsi
    Szerintem nem tudott all in menni Preflop. Mert ő emelt 0,25-ig. A másik csak 0,36-ig emelt vissza all in. És így mivel ez nem éri el a 0,25 dupláját, így nem emelhetett újra flop előtt. Bár mivel aki megadott 0,36-ot, az már megadta volna az 1 dollárt is. Ezért kell mindig ismétlem mindig full beülővel cashgamet játszani. Be lehet állítani, hogy azonnal töltse fel, ha már 100bb alá mész.

Aki nem hiszi, az járjon utána.
  • Dick Riddick
    Én is írok elég sokszor baromságokat, úgyhogy...
  • Dick Riddick
    Pot odds, százalékosan: Pot-odds
    Odds-ok és out-ok, részletes táblázattal, aránypárokkal és százalékos formában: Odds és Outs
    Implikált esély röviden: Implikált röviden
    Implikált esély ha PS tag vagy: Implikált PS
    Implikált esély ha nem vagy PS tag: Implikált
    Póker esélyek: Esélyek
    Esélyszámolás alapok: Esélysz. alapok
    Póker képletek: Képletek

Gyorsan összeszedtem párat. Nekem sajnos saját adatbázisom van, azt nem oszthatom meg veletek. De azt hiszem ennyi bőven elég lesz nektek. Good luck! :)
  • sandor8206
    akkor jó gondoltam, amíg írtam a hsz-t, igazoltál :-)
  • sandor8206
    nem tudom csak mondom, cash gamet nem nyomom, de sztem amikor rád emeltek preflopp, ilyen kis tétnél (lehet nagyobbnál is) de + emelés lehetett volna, sokan jöttek be + én még lehet az all-int is beküldtem volna. lehet akkor is bejön és buksz ( sőt valószínű), de ez van.
  • Dick Riddick
    És te hibáztál. Megadsz egy visszaemelést? Azonnal all-in.
  • zeli
    Ezt kicsit nehéz lenyelni.....

A LEGroszabbul játszó játékos nyer mindent.....:|

mai napon vagy 6x mákoltak le ilyne szarokkal, de 5 Bbt emelek, és J10el jön......

egy másik egyszínű 49el vagy mivel jött..végig egy flösshúzóra adott meg...
    jajj annyira Nc ez a cashgame....
  • TaRka0107
    Ezt én is kérni akartam már!:)
  • kraawz
    :)

Végre megtanultam magam nem tiltre vágni, amikor lehetetlen helyzetekből is nyernek.. Nevetek egyet és kész :)

Egy kérésem lenne Riddick:

A leggyakrabban használt és alkalmazott képleteket írd már le. Mennyi az esély, hogy flopra egy pár lejön, mennyi , hogy flopról riverre lejön ez, implikált számítás akármi.. Sok dolgot tudok, de most már mindent tökéletesre akarok fejleszteni. Link is megteszi, kösz :) Szóval ami képleted van/ismersz/használsz, jöhet minden
  • Dick Riddick
    Tegnap én is így voltam. Minden behúzott kasszára jött egy kellemetlen leosztás. Ingázás volt az egész este. A végén kijött 50bb/órára, és ez a lényeg.
  • Dick Riddick
    Egyelőre még távol vagyok az NL25-től.
  • Dick Riddick
    Benéztem. Egyébként is, 20bb a minimum beugró. Sorry.
  • Renegade
    25-ön, 5 a minimum, PP-n csak úgy hemzseg a sok sss 5$-al
  • kraawz
    Na, sok mákolással majdnem oda a tegnapi nyereményem ... :S

Mindegy, bónusz pörgött :D
  • kraawz
    NL10 ... :)
  • Dick Riddick
    NL25-ön vagy bent két dollárral? Jó ötlet ez?
  • Dick Riddick
    Tegnap nekem is bejött egy dáma magas. Szép látvány volt, de csak mérsékelten fizettek ki.
    Egyébként szép volt. :)