30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #10818 Basszus, nem hiszem el, volt egy mániákus az asztalnál, minden körben preflop all-in.... én meg több asztalon játszottam, és véletlenül megadtam az egyiket A8s-al.... és a poén hogy nála 75o volt, és riveren lejött neki egy ötös. Na mindegy, ez miatt csak magamat okolhatom, aztán végülis vissza is nyertem tőle.
Viszont nem igazán megy a játék, ma is ha leszámítom azt a véletlen megadást, akkor is másfél dollár mínuszos volt a session... vagy a stratégiámmal van baj, vagy a szerencsével, nem tudom, de ez így nem lesz jó. Lehet, hogy kéne egy kis szünetet tartani. -
#10817 Vannak rossz periódusok, és vannak jók. Ez folyamatosan változik. Nem a termek csalnak. Ha valaki mégis így gondolja, akkor miért játszik?
Hosszútávon a tudás nyerő lehet. Erre van bizonyítékom is akár.Itt van a grafikonom. jól látszik, hogy volt amikor 30-50 Heads Up alatt nem tudtam pluszt termelni. Most már okosabban csinálom. Ha az első 4-et elbukom egy nap, akkor aznap nem játszom. Persze csak akkor, ha egyszerűen lemákolnak. De mint látszik hosszútávon nyerő tudok lenni.
-
#10816 Full Tilt, akkor az a Take2 promoció, nem?
-
#10815 Hááát party pokeren startoltam 50$-vel, felmentem olyan 120-130 környékére, majd vissza 30-ra, nem is játszottam ott 2-3 hónapja. Olyan szinten mákoltak le, hogy hihetetlen. 1este 3 AA-t buktam, ami a mai napig fájó pont. Egyiket QQ ellen, másik 89!! ellen, harmadikra már nem emléxem. Ezért mondtam a beetetőt :P Vhogy mikor 2-3 héten keresztül csak downswing van, akkor nemtok másra gondolni.. -
#10814 beetető.. istenem, nőjetek már fel :D -
#10813 16 ment tegnap előtt, 23 ment tegnap. 30$ kezdőt fizettem be, 61.70$-en állok jelenleg. Nemtom, hogy ez csak a beetető fázis fulltilten, vagy tényleg ekkora halastó.. /btw tegnap starson is jól ment 2 asztalon 5/10 centes alapon 17$ nyerő.. -
#10812 Mi ebből a tanulság? 10 7 offal ne adj meg 5 bb emelést. -
#10811 van mikor a bubi pár a mákos lol ismét egy pokerstars speciális party
-
#10810 Osztó: Leosztás #32365231226: XXXMinkoXXX osztozik a pot-on: (1 018) ezzel: Ász és Bubi két pár
Osztó: Leosztás #32365231226: gastifune osztozik a pot-on: (1 017) ezzel: Ász és Bubi két pár
Comenius1985: nice hand :D
gastifune: ty
Comenius1985: not your
Comenius1985: Minko's hand :D
XXXMinkoXXX: lol
-
#10809 Ez nagyon kellemes este volt, 12 dollár csatlakozott a rollomhoz.
És egy jó hír, elérkeztem az első limit-ugráshoz. Remélem ilyen simán fog menni a többi ugrás is (kop-kop-kop). Most nagyon jól érzem magam. -
#10808 Áhh, mára végeztem, nagyon dúrván, ma szinte mindennel lemákoltak....1-2szer nyertem, de nagyon nem kompenzálta... -
#10807 Lejön neki a J drill*!:D -
#10806 Hát én is ideges lettem egy kicsit! Floshom van és akkor van a másiknak fullja! A legjobb..... QQ pár kézbe, emelgettünk már allinba vagyunk flop előtt és lejön neki riverre a JJ drill! Neki ugye JJ pár volt kézbe! -
#10805 Nah, ilyenek.....ász magaslapra adja meg...nem hiszem, hogy lukas sorra vár kiegészülni...és ledobja neki......
-
ba32107 #10804 Tényleg jó, most éppen két asztalon játszok, és nagyon őrültek az emberek, emelnek, megadnak, stb.... ezentúl én is ezt fogom nézni!
Amúgy ezek a cap-es asztalok nem jönnek be, most is volt két párom, toltam volna amennyit csak lehet, de nem engedte már a cap, csak 8 centet. Viszont a deep-stack asztalok bejövősek :D -
sandor8206 #10803 Erről nem is halottam? Ez miért van így? Hogy csak ha 0,25$ érte volna el a visszaemelés akkor lehetett volna újabb raise? Ez csak cash gameben van így?
Tényleg nem szoktam már cashelni régen se sokat, de SnG-n zsetonnál már nem így van. Mert emlékszek egy partyra, ahol ilyesmi volt nekem KK-val emeltem 400 zsetonnal, egy gyerek megadta, short stack 650-el all-in és én utána 2500 zsetonnal újra tudtam all-int küldeni. Szóval akkor csak cash game-nél van valami szabály erre? -
#10802 Régebben én is aszerint néztem asztalt, az avg. potot néztem, de rájöttem, hogy ha feszesen játszom, akkor annál jobb, minél több laza játékos van bent. Szóval én inkább a P\F-et szoktam nézni. :)
Mansionon az is nagynak számított, ha ez 30% volt, de FTP-en jóval magasabb. -
#10801 1-2 centes limiten sokan ultrafeszesen játszanak. Ne lepjen meg. -
ba32107 #10800 Én a potátlagot szoktam nézni, minél magasabb, oda ülök be. Melyik a megbízhatóbb adat? (értsd: melyik jelent több fish-t?) -
#10799 Igen, tényleg ez lehetett az ok. -
#10798 Én direkt olyan asztalokat keresek, ahol a P/F % (players per flop) magasabb. nagyon feszes asztalokon nem lehet feszesen nyereségesen játszani. ott viszont nem is lesznek ilyenek, hogy 49el megad 4 nagyvaknyi emelést. -
ba32107 #10797 Hát én pont az ellenkezőjét vettem észre. Lehet, hogy csak nem fogtam ki jó asztalokat, de elég feszesen játszanak, ha becsúszik egy-egy jobb lap, sosem fizetik ki. Volt hogy nagyvakon AA-t kaptam, és még a kisvak se adta meg, úgyhogy begyűjtöttem vele kemény 1 centet.
Viszont nekem is ugyanez a hibám, sokszor nem merek végigmenni középjó lapokkal, mert félek, hogy levernek. Például top pár-jó kickerrel nem merek végigmenni, ha lent van a három szín, stb... sokszor volt, hogy eldobtam egy setet, mert volt lent sor, flössesély, emelnek eszeveszetten, aztán a showdownnál egy közepes párja volt.... szerintetek játsszak kicsit bátrabban? De elvégre, amit nem teszek be, azt nem vesztem el.... de úgy nyerni sem lehet :D -
#10796 Pontosan!
Amikor Riddick mondta, elgondolkodtam, hogy tényleg milyen hülye vagyok, de most jut eszembe, hogy én allin akartam menni preflop, de nem tudtam, csak call gomb volt. :D
Amúgy rájöttem a hibámra Fulltilten, annyi calling station van, hogy nagyon agresszívan kell emelni, sztem nem voltam eddig elég agresszív, a KKnál már meguntam, hogy mindenféle lappal jönnek, szal ott már emeltem 5bbt, főleg, hogy mire hozzám elért a játék, 4en bent voltak a nagyvakkal együtt. -
#10795 Szerintem nem tudott all in menni Preflop. Mert ő emelt 0,25-ig. A másik csak 0,36-ig emelt vissza all in. És így mivel ez nem éri el a 0,25 dupláját, így nem emelhetett újra flop előtt. Bár mivel aki megadott 0,36-ot, az már megadta volna az 1 dollárt is. Ezért kell mindig ismétlem mindig full beülővel cashgamet játszani. Be lehet állítani, hogy azonnal töltse fel, ha már 100bb alá mész.
Aki nem hiszi, az járjon utána. -
#10794 Én is írok elég sokszor baromságokat, úgyhogy... -
#10793 Pot odds, százalékosan: Pot-odds
Odds-ok és out-ok, részletes táblázattal, aránypárokkal és százalékos formában: Odds és Outs
Implikált esély röviden: Implikált röviden
Implikált esély ha PS tag vagy: Implikált PS
Implikált esély ha nem vagy PS tag: Implikált
Póker esélyek: Esélyek
Esélyszámolás alapok: Esélysz. alapok
Póker képletek: Képletek
Gyorsan összeszedtem párat. Nekem sajnos saját adatbázisom van, azt nem oszthatom meg veletek. De azt hiszem ennyi bőven elég lesz nektek. Good luck! :) -
sandor8206 #10792 akkor jó gondoltam, amíg írtam a hsz-t, igazoltál :-) -
sandor8206 #10791 nem tudom csak mondom, cash gamet nem nyomom, de sztem amikor rád emeltek preflopp, ilyen kis tétnél (lehet nagyobbnál is) de + emelés lehetett volna, sokan jöttek be + én még lehet az all-int is beküldtem volna. lehet akkor is bejön és buksz ( sőt valószínű), de ez van. -
#10790 És te hibáztál. Megadsz egy visszaemelést? Azonnal all-in. -
#10789 Ezt kicsit nehéz lenyelni.....
A LEGroszabbul játszó játékos nyer mindent.....:|
mai napon vagy 6x mákoltak le ilyne szarokkal, de 5 Bbt emelek, és J10el jön......
egy másik egyszínű 49el vagy mivel jött..végig egy flösshúzóra adott meg...
jajj annyira Nc ez a cashgame.... -
#10788 Ezt én is kérni akartam már!:) -
#10787 :)
Végre megtanultam magam nem tiltre vágni, amikor lehetetlen helyzetekből is nyernek.. Nevetek egyet és kész :)
Egy kérésem lenne Riddick:
A leggyakrabban használt és alkalmazott képleteket írd már le. Mennyi az esély, hogy flopra egy pár lejön, mennyi , hogy flopról riverre lejön ez, implikált számítás akármi.. Sok dolgot tudok, de most már mindent tökéletesre akarok fejleszteni. Link is megteszi, kösz :) Szóval ami képleted van/ismersz/használsz, jöhet minden -
#10786 Tegnap én is így voltam. Minden behúzott kasszára jött egy kellemetlen leosztás. Ingázás volt az egész este. A végén kijött 50bb/órára, és ez a lényeg. -
#10785 Egyelőre még távol vagyok az NL25-től. -
#10784 Benéztem. Egyébként is, 20bb a minimum beugró. Sorry. -
Renegade #10783 25-ön, 5 a minimum, PP-n csak úgy hemzseg a sok sss 5$-al -
#10782 Na, sok mákolással majdnem oda a tegnapi nyereményem ... :S
Mindegy, bónusz pörgött :D -
#10781 NL10 ... :) -
#10780 NL25-ön vagy bent két dollárral? Jó ötlet ez? -
#10779 Tegnap nekem is bejött egy dáma magas. Szép látvány volt, de csak mérsékelten fizettek ki.
Egyébként szép volt. :)