30077
  • Dick Riddick
    Agresszor ellen egészen nyugodtan.
  • Dick Riddick
    Nem mindig bírhatsz megadásra másokat.
    Már ideges voltam :(

PokerStars Leosztás #32308804161: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2009/09/01 15:01:55 CET [2009/09/01 9:01:55 ET]
    Asztal 'Fini III' 9-max #7 szék a button
    1 szék: Piterpok ($9.70 zseton)
    2 szék: kaveirinha ($5.90 zseton)
    3 szék: implifier ($8.80 zseton)
    4 szék: Deichrapper ($1.80 zseton)
    5 szék: ChrisBorosi ($6 zseton)
    6 szék: JonesBone ($3.30 zseton)
    7 szék: MarmotRU ($1.85 zseton)
    8 szék: dmarkc ($5.05 zseton)
    9 szék: Yakov85 ($5.35 zseton)
    dmarkc: berakja a kisvakot $0.05
    Yakov85: berakja a nagyvakot $0.10
    *** ZÁRT KÁRTYÁK ***
    Kapott ChrisBorosi [Qc Qh]
    Piterpok: dob
    kaveirinha: dob
    implifier: dob
    Deichrapper: megad $0.10
    ChrisBorosi: emel $0.30 eddig $0.40
    JonesBone: dob
    MarmotRU: dob
    dmarkc: dob
    Yakov85: emel $0.30 eddig $0.70
    Deichrapper: dob
    ChrisBorosi: emel $5.30 eddig $6 és all-in ment
    Yakov85: megad $4.65 és all-in ment
    Meg nem adott tét ($0.65) visszajuttatva neki: ChrisBorosi
    *** FLOP *** [5h Ks Js]
    *** TURN *** [5h Ks Js] [Jh]
    *** RIVER *** [5h Ks Js Jh] [9h]
    *** MUTATÁS ***
    Yakov85: mutat [Kc Kh] (full house, Király full Bubi párral)
    ChrisBorosi: mutat [Qc Qh] (Dáma és Bubi két pár)
    Yakov85 begyűjtött $10.35 ebből: pot
    *** ÖSSZEGZÉS ***
    Teljes pot $10.85 | jutalék $0.50
    Asztal [5h Ks Js Jh 9h]
    1 szék: Piterpok dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    2 szék: kaveirinha dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    3 szék: implifier dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    4 szék: Deichrapper dobta előtt Flop
    5 szék: ChrisBorosi mutatott [Qc Qh] és veszített ezzel: Dáma és Bubi két pár
    6 szék: JonesBone dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    7 szék: MarmotRU (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    8 szék: dmarkc (kisvak) dobta előtt Flop
    9 szék: Yakov85 (nagyvak) mutatott [Kc Kh] és nyert ($10.35) ezzel: full house, Király full Bubi párral
  • sandor8206
    chek-raiset jobban szeretem alkalmazni, ha többen vagyunk bent, mert ezen a téten valaki tuti nyit. Akkor ha már úgy alakult, hogy bementem floppon a potnyi nyitás jó volt?! Csak hát az a fránya turn :-)
  • sandor8206
    én is kicsit hívok ilyenkor és valamikor még azt se adják meg.
  • sandor8206
    köszi a választ mindkettőtöktől, hát ja eléggé necces volt a helyzet.
    Megmondom őszintén a turnnél "beszartam" és pont azért mert a másik big stack ellen voltam, kisebb ellenfél ellen simán vertem volna tovább.
    Amúgy a nagy hívás végett én is gyanakodtam, sztem csak egy A párja volt, csak hát ki tudja milyen kísérővel és lehet ahhoz jött a 4. szín.
    Amúgy így utólag nem is tudom miért mentem be, mert általában elég passzívan játszok már ilyenkor, kiülöm nyugiba a többit, csak jó handekkel megyek be.
  • Dick Riddick
    Vannak alapvető játéksémák, nem árt figyelni ezeket, mindegy mekkora a limit. Egy erős flössel passzolt potban sokszor még a fél potnyi hívás is sok, nyugodtan le lehet menni 1/3 potnyira .
  • Csacsi
    Igen ezt még kihagytam. A River hívás túl nagy. Bár ezen a szinten lehet ez működik. NAgyobb téten inkább fél pot körül hívnak, ha kész a flösh. Tehát a river valubet fél pot körül van. Ennél nagyobb hívás gyanakvásra ad okot. De ez már többszintes gondolkodás. Ezen a limiten nem szabad ennyire túlbonyolítani a dolgot.
  • Dick Riddick
    Én azt mondom, pozíción kívül, suited connector lapokkal, egy ellenfél ellen, aki ráadásul szintén big stack hidegen megadni nem a legjobb ötlet. 89s eléggé spekulatív kéz, kevés jó flopot fogsz találni. Még az is jobb lett volna ha visszaemelsz.
    A flop neked tökéletes, viszont védeni is kell a kezed egy magasabb húzótól. Agresszív játékos ellen lehet check-raise-t játszani, viszont ha nem jól lövöd be az ellenfél játékát, és nem emel, adsz neki egy ingyen lapot, a pot pedig nem növekszik. Úgyhogy ezt a játékot csak akkor válaszd ha jó eséllyel emelni fog.
    Ha a nyitás mellett maradsz, akkor a potméretű megfelelő. Visszaemelésre mindent középre teszel, ez a cél.
    Turnon igen rossz lap jött, full nem lehetséges, viszont minden kör J-Q-K ver téged, ami sajnos a kézskálájában benne is van.
    Ettől függetlenül nem biztos hogy verve vagy. A második töltet potfüggővé tenne, ez benne van a pakliban. Ha betelsz, készülj fel rá hogy minden középre kerül. Az emelés/bedobás itt nem működik.
    Passzolás esetén jó esélyed van rá hogy emelnek ellened. Ha az ellenfél passzol, riveren értékért nyitsz.
    A te helyzetedben én all-in mentem volna riveren. Elpasszolni a turnt, nos, lehet csapda is. Viszont riveren miért emelne potnyit? Inkább dobatásnak tűnik mint értékért nyitásnak. Lehet hogy beugratás, de szerintem inkább két pár vagy set volt nála. Én legalábbis erre gondolok.
    Kicsit hosszúra sikeredett, de ez van. :)
  • Csacsi
    Igen. Mégpedig azért, emrt a kisebb Stack ellen nem mehetek tönkre. Többek között ez a lényege a több asztalos Sit&Go-nak. Nem zavar, ha bukok egy kisebb stack ellen, úgy hogy lemákol, mert még mindig versenyben vagyok. És amit nem vesztek el, az megmarad, és később jól jöhet. De én így játszom. Nem kötelező így játszani. És tudom, hogy nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom, hogy én hogy játszottam volna meg.

Persze lehet, hogy én is megadtam volna. Nem tudom. Ez azért szituáció, és ellenfél függő. De általában nem a bug Stackel akarok csatázni a végjátékban. Legalábbis azzal nem, aki kiejthet. Persze, ha mindenki kiejthet, akkor tök mind1. De ha 6-an vagyunk, és van 4 kisebb Stack, és két nagyobb. És az egyik nagy én vagyok, akkor inkább a kisebbekkel csatázom. Hiszen én nem sietek sehová. A sját esélyeimet rontom, ha csatába indulok a big stackel. Minek? Majd HeadsUp-ban :)

És az is lehet, hogy tök értelmetlen amit mondok. Mostanában inkább csak HeadsUp-pot nyomok. Régebben játszottam csak Sit&Got.
  • sandor8206
    Akkor te ilyen lappal ebből a pozícióból ekkora emelésnél, ennyi zsetonnal nem mentél volna be? A lényeg, hogy a másik is big stack volt, ha kisebb zsetonú lett volna, akkor jó a bemenetel ilyen lappal?
  • Csacsi
    Flop check/raise, Turnon meg ugyanúgy tolni neki. Aztán showdown. Persze mindezt azért, mert pozíción kívül megadtad ilyen lappal a másik big stack ellen.
  • sandor8206
    lent volt 4 szín és nekem 9 volt a legmagasabb. Túl nagyot hívott, kisebbet hív, lehet megadom.
  • ba32107
    De ezt miért dobtad el?
  • sandor8206
    Riddick ezt, hogy játszottad volna meg? Bementél volna egyáltalán? Floppon nagyobbat emeltél volna, vagy chek-raise és turnon stb. mit csináltál volna másképp?
    Köszi előre is a választ :-)

Full Tilt Poker Game #14385709353: $1 + 0.25 Sit & Go (105834507), Table 3 - 150/300 - No Limit Hold'em - 10:31:35 ET - 2009/08/31
    Seat 1: coincoin65 (8,487)
    Seat 3: Vongola X (10,370)
    Seat 4: scooter264 (5,280)
    Seat 6: sandor8206 (10,733)
    Seat 9: Dokes Player (5,630)
    scooter264 posts the small blind of 150
    sandor8206 posts the big blind of 300
    The button is in seat #3
    *** HOLE CARDS ***
    Dealt to sandor8206 [8s 9s]
    Dokes Player folds
    coincoin65 folds
    Vongola X raises to 900
    scooter264 folds
    sandor8206 calls 600
    *** FLOP *** [6s 3s As]
    sandor8206 bets 1,950
    Vongola X calls 1,950
    *** TURN *** [6s 3s As] [Ts]
    sandor8206 checks
    Vongola X checks
    *** RIVER *** [6s 3s As Ts] [7h]
    sandor8206 checks
    Vongola X bets 5,850
    sandor8206 has 15 seconds left to act
    sandor8206 folds
    Uncalled bet of 5,850 returned to Vongola X
    Vongola X mucks
    Vongola X wins the pot (5,850)
    *** SUMMARY ***
    Total pot 5,850 | Rake 0
    Board: [6s 3s As Ts 7h]
    Seat 1: coincoin65 didn't bet (folded)
    Seat 3: Vongola X (button) collected (5,850), mucked
    Seat 4: scooter264 (small blind) folded before the Flop
    Seat 6: sandor8206 (big blind) folded on the River
    Seat 9: Dokes Player didn't bet (folded)

Mondjuk a verseny szempontjából nem lett lényeges leosztás, mert végül megnyertem ezt az SnG-t, csak azért érdekelne ha hasonló helyzetbe kerülnék később.
  • dashed_
    Ft biggest bonus-t vki kijatszotta mar?
    Nekem ma lett vege de penzt meg nem latok belole. Promotions alol is eltunt
  • Dick Riddick
    Nem, az biztos. Valószínűleg elindítom a bónuszt, de nem fogok megszakadni a teljesítésében.
  • ba32107
    Nem, akkor a két legjobb eredményű asztalt veszi, és azokat duplázza. Egyébként érdemes a Happy Hour-okat is kijátszani, épp most lett vége az egyiknek, akkor mindent duplán számolnak.
  • TaRka0107
    Nem lesz könnyű 1/2 centes vakoknál!
  • zeli
    Amúgy ennél a bónusznál csak 2 asztalon ad dupla pontokat? Ha pl. bemennék 4-el, akkor duplán számolná mindet ?
  • zeli
    lol.
    Most nézem, hogy a Take2-nak van magyar leírása is, ahol a 'ring game'-t körasztaljátéknak fordították. :D
  • Dick Riddick
    Sok kicsi sokra megy. :)
  • Dick Riddick
    Ja igen, a cash machine. A promonak az a lényege, hogy szeptember hónapban legalább tíz olyan napod legyen, ahol minimum tíz pontot összegyűjtöttél. A hónap végén veszik a 10 legeredményesebb napodat, és ezek közül is azt a napot ahol a legkevesebb pontot gyűjtötted. Az ezen a napon gyűjtött pontok mindegyikéért egy dollárt kapsz.
    A minimum kifizetés 10$, ha ennél kevesebb pontot gyűjtöttél, kapsz egy belépőt a hónap végén megrendezett 25.000$-os freerollra.
  • kraawz
    30$ befizetve, kiv vok jövő hónap elejére mennyi lesz belőle :)

Aug 1-én kaptam 3,000 Ft-ot, azal kezdtem játszogatni bwinen. Most az a 3000 Ft még megvan a számlámon, és van a bwinen 37$-om.

A semmiből szert tettem egy kis pénzre, szóval ebből 30$-t benyomattam Full Tiltre. Jó hónapot zártam, bárhogy is nézem :)
  • kraawz
    most már működik, sorry

az előző video meg nemsemmi :|
  • kraawz
    ez magas ...
  • kraawz
    nem lehet moneybookersről befizetni full tilte ?
  • kraawz
    kösz, akkor regelek is saját névre valódi pénzes számlát :)
  • doxadmin
    Nem befolyásolja a befizetési bonuszt, egyszerre pörög mind a 2.

Engem az érdekelne hogy ugye volt a biggest bonus na szóval kijátszottam belőle x -részt de még nem írták jóvá? Valaki kapott már belőle valamit?
  • ba32107
    Ja és ezt már akartam kérdezni: általában csak úgy vehetek ki pénzt egy teremből, ha be is fizetek, nem? Tehát hiába keresem magam zsírosra a bónuszokkal, nem tudom kivenni, csak ha be is fizetek valamennyit?
  • ba32107
    Baszki ez tényleg rohadtjó! Egy pontot pár perc játékkal össze lehet gyűjteni, nem? Szóval csak annyit kell csinálnom, hogy játszom minden nap szeptemberben (amit amúgy is megtennék), legalább két asztalon (amúgy is megtenném), és kapok 50 dolcsit? Király!

És szerinted ez befolyásolja az első befizetés bónuszt? Mert nekem közben az is pörög, így aztán dupla pontokkal még azt az 50-est is ki tudnám húzni.
  • zeli
    Akkor jól emlékeztem, még régebben Te említetted ezt a fajta promóciót. :)
    Hátakkor Szeptemberre átváltok készpénzes játékra.

Depositra ezt írja Moneybookersen keresztül: The minimum deposit at Full Tilt Poker using Moneybookers is $50 ($10 minimum for your first deposit).
  • TaRka0107
    Lesz valami PP-n is! Pontokat kell gyűjteni és amennyi pontot összegyűjtöttél annyi $-t kapsz! Majd Riddick elmagyarázod nekem hogy hogy van ez, ugye?:D
  • kraawz
    ez kva jó promóció,használd ki

ennek hatására én is befizetek most full-tiltre. Mennyi a min deposit?

Annyi az egész, hogy ha 5 napig játszol 2 asztalon, és legalább 1 pontot gyűjtessz már, akkor érvényes az aznapi játékod. Szóval ha 25 napon keresztül játszol 2 asztalon és csak 1-1 pontokat gyűjtögetsz, akkor kapsz majd 50$-t.

Én a TAKE1-on voltam, ott 2 hétig tartott, mind a 14 nap játszottam és 25$-t meg is kaptam a végén.
  • zeli
    FullTilten most jött be egy ablak, hogy egész szeptemberben Take2 promóció lesz.
    namost, azt írta, hogy ha 5 napig játszok két azstalon, adnak $5-t, ha 10 napig, akkor $15...stb. Mennyit kell játszani egy nap a két azstalon? Az nincs megszabva, mert én olyat nem látok...?
    Lehet ezt most kihasználom, dupla pontokkal seperc alatt meglehetne a bónuszkipörgetés.
  • 9csöves9
    van egy eladó,új super system 2-m,ha valakit érdekel sikítson
  • zeli
    Néha már úgy beírnám neki, hogy ez az ostoba lépés mire volt jó, de rájövök, hogy folytassa csak, neki lesz rossz.
  • ba32107
    Nem hiszem el, fél óra pocsék lapjárás után KK-t kapok, veszélytelen flopnál éppen nyitnék, erre elmegy a net... valami gyerek egy dáma párral vitte a jó zsíros potot. Fene :D
  • Dick Riddick
    Főleg a preflop limp volt igazán jó. :)