Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor insta fold, persze. A manóba, megtévesztett a zsetonok mennyisége.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Viszont flopon 6-7000-es emelés már jobb lett volna. Turnon pedig a check-jére kb. 14000-ig. Ha rádemel, könnyû szívvel eldobhatod.
Egyébként miközben olvastam, éppen az jutott eszembe a river all-in-nél, hogy a barmánál tuti KJ van (mire gondolhatott vajon...).
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én még korábban elbuktam a Pokerstrategy 50 dolláromat a Mansionon (nem ez volt az elsõ elbukott bónuszom). Most úgy döntöttem, bankrollt építek a semmibõl. Egy freerollos 4 dollár lett az alapom. Most 7 euróm van, egy ideje csak 0.10 centes sng-ket játszom, szigorúan bankroll szerint. Az eleje nagyon nyögvenyelõsen megy, sokszor bukok a random lapos bármennyit megadó ellenfelek ellen.
Arra jutottam, ha nem tudok bankrollt építeni a semmibõl, akkor nem sok keresnivalóm van a pókerasztal mellett.
(Egyébként a cbet még nekem sem az erõsségem, sokszor használom, az igaz, de a turn-river folytatás még nem tökéletes.)
2 szék: Messana (105850 zseton)
4 szék: Gabor Karman (60610 zseton)
Messana: berakja a nagyvakot 80
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Gabor Karman
Tybola: dob
Gabor Karman: megad 80
Toula44: dob
Kanuccia: emel 1920 eddig 2000 és all-in ment
gasparin852: megad 1960 és all-in ment
Messana: megad 1920
Gabor Karman: megad 1920
*** FLOP *** <8d 3h Qs>8d 3h Qs>
Messana: passzol
Gabor Karman: nyit 3760
Messana: megad 3760
*** TURN *** <8d 3h Qs>8d 3h Qs>
Messana: passzol
Gabor Karman: nyit 5440
Tybola visszatért
Messana: megad 5440
*** RIVER *** <8d 3h Qs Ac>8d 3h Qs Ac>
Messana: nyit 94650 és all-in ment
Gabor Karman: megad 49410 és all-in ment
Meg nem adott tét (45240) visszajuttatva neki: Messana
*** MUTATÁS ***
Messana: mutat
Gabor Karman: mutat
Messana begyûjtött 117220 ebbõl: mellék pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 125220 Fõ pot 8000. Mellék pot 117220. | jutalék 0
Asztal <8d 3h Qs Ac Tc>8d 3h Qs Ac Tc>
2 szék: Messana (nagyvak) mutatott
4 szék: Gabor Karman mutatott
De amilyen move-ok ott vannak. az elképesztõ 😄 Szinte minden nutsomat kifizetik. A C-betrõl hallottak/olvastak, csak használni nem tudják.
Nem egy potot vittem ki pozicíóbol, õgy hogy emelt a srác flop elõtt. Megadom. Teljesen száraz flop. Jön is a C-bet, amit azonnal megadok, majd a Turn check után pot hívással viszem a kasszát.
A kedvencem a miniemelés. Belimpelek 10 9-el. Õ emel 0,04-ig. 5-en megadják, így én is. Floppolok egy nuts sort, és képes floppon all in menni az AA-val 😄 Szóval jó kis halastó. Ja és persze én vagyok a szemét, hogy lemákolom 😄
Flopon az a 8 out nem túl sok, egy elfogadható hívást még meg lehetett volna adni (de nem 25 dollárt).
Turnon csapdázni szín és sorveszélyes boardon, na ezt Xander csúnyán elbaltázta. És Ajax nagyon helyesen lecsekkelte.
Riveren pedig Xander maga dugta a fejét a kés alá. Ezt Ajaxnak meg kellett adni.
Itt pontosan.
played at "Rawalpindi" for USD RM from 2009-03-19 06:26 until 2009-03-19 06:27
Seat 3: marius2410 ($30.50 in chips)
Seat 4: AFCAjax19 ($86.75 in chips)
Seat 5: Xander34 ($158.90 in chips)
ANTES/BLINDS
Xander34 posts small blind ($0.50), marius2410 posts big blind ($1).
PRE-FLOP
AFCAjax19 calls $1, Xander34 bets $4.50, marius2410 folds, AFCAjax19 calls $4.
FLOP
Xander34 bets $25, AFCAjax19 calls $25.
TURN
Xander34 checks, AFCAjax19 checks.
RIVER
Xander34 bets $62, AFCAjax19 calls $56.75 and is all-in.
SHOWDOWN
Xander34 shows [ AS,AH ]
AFCAjax19 shows [ TC,9C ]
Xander34 wins $5.25, AFCAjax19 wins $172.50.
SUMMARY
Dealer: AFCAjax19
Pot: $179.75, (including rake: $2)
marius2410, loses $1
AFCAjax19, bets $86.75, collects $172.50, net $85.75
Xander34, loses $86.75
Az elején 5 lapot kaptunk amibõl lehetet cserélni.
Aztán jött a texas hold em.
Most pedig olyan van hogy 3at kapsz emiböl a 3ikat látja mindenki.Jön még 3 amit mindenki lát plusz 1 ami rejtve van.
Itt ugyxanazok a szabályok mint a hold emnél?
Live for nothing or die for something.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
BWIN ugyanaz nem?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Két ellenfél ellen még bõven nálam az esély. És mivel ászpárt preflop nem dobunk... 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Remélem felbátorodik rajta, és összefutunk még egyszer egy döntõ asztalon.
Szóval az ilyet túl kell élni.
Én erre írtam amit írtam. Én ezzel nem értek egyet.
nah ehhez kell jó bankroll, mikor napokig semmit sem ad, és csak maximum minimalizálni tudod a veszteséget.
Nagyon vadásszák a multiregeket, nem jó viccelni vele.
Már eltérõ adatok miatt is kizárhatnak.