Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
ezutan kiestem kk-val

Live for nothing or die for something.

Danny1987
oh fuck:

Danny1987
Végre megnyertem!

4$

Danny1987

Danny1987

KAMIONOS KOGYO
😊 Ok,thx! Akkor most már vágom!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danny1987
😊 már megvan a legalsóra gondoltal amikor JJJ van nála😊

Már azt hittem perelhetek😊

Danny1987
????

Az omahanal a 4 kiosztott lapbol 2ot kell felhasznalni az asztalon lévõ lapokból 3at.

KAMIONOS KOGYO
Omahaán a flush nagyobb a full-nál??

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danny1987
sng 1$ omaha

3.ik lettem kk vs A6s flush de az a durva nekem is volt flushom csak nekimagasabb lappal😞
ezt a szívást.

Szép. Azért emelésre és ráemelésre megadta a gyerek egy A10s, nem semmi. A végén jött volna egy Q, berosáltam volna :-)
persze mákja volt, csak azt mondom ,hogy még így is volt 25 % esélye, hogy nyerjen és az bejött. Majd ha egymás után 94 % esélyrõl ki kap vagy tízszer (nekem már volt ilyen) riveren, na az az igazán ciki. Ez benne van.
Danny1987

Danny1987
Amugy nem semmi pár napja még nl25 on voltál nem?
most már nl 50en.

Szerintem nem kéne feladnod mert 1 hónap múlva már nl200-ról tehetnél be leosztásokat.

Danny1987
flopon rádemelt
Elver a kk ak kq kj kt k2 tt 22

neked vagy egy párod közepes kickerrel.

turnun rádtolja a pénzét qj-t is simán rejthet a lapja.

Persze igy hogy látni milyen lapjai voltak tényleg szar érzés riveren kikapni.

kraawz
pontosan

Ha az ember elõnyben van a riveren bármilyen kézzel, és riveren kap ki, az bármikor idegesítõ. Fõleg ekkora pot mellett 😊

Nem baj, pár hónap és nekivágok ismét, remélem akkor is bejön ennyi pénz 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

chalezlopez
Mert ha pre all-in mennek, akkor azt mondom, hülyeség volt. De turnon a kész 2 pár, erre párosodik a board...na az a méreg.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Szóval a gyereknek volt ûber mákja. Maradjunk annyiban.

Vamos Argentina!

preflopp jobb, még floppon is jobb volt a lapja. Azért abból gondolhatta, hogy az emelésére ráemelt a gyerek valószínû jobb lapja volt, így is volt. Az mák, hogy jött a 9, a gyereknek meg mák, hogy jött még egy 10.
Rash87
Nyert a jobb lap?
Magyarán lemákolták,mint a *** Téged nem értelek most. Vagy nem érted,h abban a leosztásban mi volt a lényeg. Szerintem reális a 'felháborodása'.

Glory, Glory Man. United!

eleve mi van ha K10 alapba nála, vagy 22 vagy 10 10. Így utólag ok szar érzés, de feljöhetett volna egy Q vagy J is nem? Persze ha riverre jön a másiknak a nyerõ lap szar érzés, de ez van.
Csacsi
Nem értem mi baj van? Nyert a jobb lap. Ennyi. Az ilyenen nem értem miért idegesítik fel magukat az emberek. Bezzeg ha megnyered, akkor Te nem mákoltál. Szóval tényleg nem értem. De mind1.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

chalezlopez
Ó bazzmeg!! <#zavart2><#zavart2> Ez a póker?<#falbav>

Vamos Argentina!

Daffit
Ma buktam KK-val egy all-int, az egyiknél QQ volt a másiknál AQ, ennek ellenére lejött a negyedik Q...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

kraawz
És akkor ezzel be is fejeztem az online pokert egy jó idõre.
Kiveszem a 2 teremben lévõ 160$-om, az jó 30,000 Ft, meg már kivettem 10,000t. Szép volt, jó volt, de ennyi elég most. Hihetetlen faszmák...
Két nap alatt ez a második ilyen, nem folytatom...

Danny1987
ma buktam néhány beülöt
ak vs kk
ak vs jj
aa vs 89

mégis csak 2 $ minuszban vagyok.

Danny1987
olyat azért mégse rakok be amikor aa-al betoltam a pénzemet a kisvak emelésére õ megadta 89-el és kikapok.

chalezlopez
Ma a riverre leérkezõ biciklihez kellõ kibaszott 4-est a limpelõ megkapta, pedig szétemeltem az agyát AA-val, az meg kivárta A5-el!
2 3 10 8 4 board...<#violent><#violent> Még jó hogy nem emeltem riveren, mert akkor már sejtettem, így csak 1.5$-m bánta...gyorsan még nyereségesen kiszálltam az asztalról, mielõtt full tiltre lövöm magam...<#gun>

Vamos Argentina!

REALista
Nem valami izgalmas leosztások...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jaj bocs elnéztem, azt hittem limpelt.
azért nem semmi, hogy AQs nem emel bele (jó a vége ugyanaz lett volna) de utána az ilyen ne sírjon, ha valaki viszi a kaszát 3 4 két párral.
Danny1987

Danny1987

BlackShadow
titanon nincs senki? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

REALista
Szerintem kevesen ragadnak le egy teremnél..😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

KAMIONOS KOGYO
+Full Tilt + Party Poker + Everest + PKR + UNIBET 😊

gerypapa95
sziasztok. itt mindenki pokerstarozik ?

&#9733; G E R Y &#9733;

Tegnap résztvettem életem harmadik élö versenyén.Egész jo volt a mezöny.
A FT-n volt egy két rizikos leosztás, de azért egész jol jöttek össze a dolgok. A végén megegyeztunk, hogy felezünk. Így nyertem 22 ezer magyar forintot.

chalezlopez
Persze ma short stackként sng-be már a véghajrához közeledve QQ-val futok bele AA-ba. Vicc.

Vamos Argentina!

chalezlopez
tegnap meg ma én is csak szívtam a "lejövetelekkel"

Vamos Argentina!

kraawz
Még rossz linket is rakok be mérgemben, áh..

Mindegy.. Srácnak 3 outja volt, a pot 20$ , és lejött neki riveren,amire várt.

kraawz
Na jó, én most hajítom ki ezt az egész szart...
A gyerek teljesen ész nélkül játszik, és minden lejött neki mindig.

Danny1987
Ebbõl lehet többet is ki lehetett volna hozni:

Csacsi
Akkor adott a lehetõség...és utalj 50 dollárt a Titan-ra. Ugyanott vagy akkor elméletileg 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carloska
fasza 😄

Carloska
feltételekhez van már kötve akkor inkáb befizet ember mindenféle bónusz kikötés nélkül és akkor tud normálisan játszani nem kella pontokra figyelnie

Csacsi
Jah. Milyen szemetek, adnak ingyen pénzt, amit eltapsolhatsz 😊

Csacsi

Carloska
YPC 05-29-2009 Pending Account Notice
Hi Gabor, your Party request is currently pending. To date, you have played 220.79 points after receiving your free bankroll at Full Tilt. Until you reach 300 Full Tilt Points at Full Tilt, we cannot begin processing your Titan request. Please log in to your Full Tilt account and complete the 300 Full Tilt Points so that we can begin processing your Titan request. --YPC Team

elmennek a picsába mekkora átbaszás ez a your poker cash csak akkor vehetem ki a többi bónuszt ha kijátszom a kikértet most nem fogok azért befizetni hogy 80 pontot még szerezek full tilten pfff

Csacsi
Másik ügyes huszár 😊

Full Tilt Poker Game #12499882915: $2 + $0.15 Heads Up Sit & Go (93198447), Table 1 - 15/30 - No Limit Hold'em - 10:22:24 ET - 2009/05/29
Seat 1: c_d_39 (940)
Seat 2: tsatsee (2,060)
tsatsee posts the small blind of 15
c_d_39 posts the big blind of 30
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to tsatsee <9c Tc>
tsatsee raises to 60
c_d_39 calls 30
*** FLOP *** <2h 8c Th>
c_d_39 has 15 seconds left to act
c_d_39 bets 240
tsatsee raises to 2,000, and is all in
c_d_39 calls 640, and is all in
tsatsee shows <9c Tc>
c_d_39 shows <8s Qd>
Uncalled bet of 1,120 returned to tsatsee
*** TURN *** <2h 8c Th>
*** RIVER *** <2h 8c Th Qc>
tsatsee shows two pair, Queens and Tens
c_d_39 shows a full house, Queens full of Eights
c_d_39 wins the pot (1,880) with a full house, Queens full of Eights
*** SUMMARY ***
Total pot 1,880 | Rake 0
Board: <2h 8c Th Qc Qh>
Seat 1: c_d_39 (big blind) showed <8s Qd> and won (1,880) with a full house, Queens full of Eights
Seat 2: tsatsee (small blind) showed <9c Tc> and lost with two pair, Queens and Tens