Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Adott egy álláspont, ami kapott egy kritikát. Ha nem tetszik, írd le mit miért csináltál, vitatkozz, érvelj.
Abból még más is tanulhat.
Ha feszesebb játékosokkal akarsz játszani akkor olyan versenyt keress ahol a nevezési dij 15-20$-tól kezdõdik.
Live for nothing or die for something.
Hátsó pozicióban kaptam egy AQ valaki emel elõttem ha ráemelek akkor allin megy AQ val szar ugy megadni.
Ha meg csak siman megadok akkor lejön egy K és két alacson lap ahol nekem sok esélyem a javulásra nincs.
Aztán csodálkoznál miért nem tudsz nyerõ lenni 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Normális dolog ez?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ne viccelj már😄 (6%os esély kell a megadáshoz)
turn hívás is bakfitty, fõleg h már a pothozvolt kötve...elhibázott blöfföt csináltál, és bebuktad...
nem értem alapból hogy J4re (ami közel sem erõs lap, még HU-ban sem...)minek blöfföltél...
mindegy nembaj mert gyakorolok legalább meg nekem aztán töknyolc elsõ vagy második hely lényeg fizessen valamit <#eljen>#eljen>
szerintem egész jó hely
3,25$ ös nl voltt amugy 45 játékosos
30 dollárt nyertem tudom nem sok de több mint a semmi fõleg nekem
8 szék: Lindadh (16324 zseton)
Gabor Karman: berakja az antét 50
Lindadh: berakja az antét 50
Lindadh: berakja a kisvakot 300
Gabor Karman: berakja a nagyvakot 600
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Gabor Karman
Lindadh: megad 300
Gabor Karman: emel 8400 eddig 9000
Lindadh: megad 8400
*** FLOP *** <7h 5c Ad>7h 5c Ad>
Gabor Karman: nyit 1200
Lindadh: megad 1200
*** TURN *** <7h 5c Ad>7h 5c Ad> <5d>5d>
Gabor Karman: nyit 3600
Lindadh: megad 3600
*** RIVER *** <7h 5c Ad 5d>7h 5c Ad 5d> <9d>9d>
Gabor Karman: nyit 11400
Lindadh: megad 2474 és all-in ment
Meg nem adott tét (8926) visszajuttatva neki: Gabor Karman
*** MUTATÁS ***
Gabor Karman: mutat
Lindadh: mutat
Lindadh begyûjtött 32648 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 32648 | jutalék 0
Asztal <7h 5c Ad 5d 9d>7h 5c Ad 5d 9d>
7 szék: Gabor Karman (nagyvak) mutatott
8 szék: Lindadh (button) (kisvak) mutatott
itt nem értem baszki mire adott meg az egy dolog blöfföltem de akkorse értem tuti hogy nemtudta hogy blöffölök
bp-en mely poker klub(klubbokat) ajanljatok ami megbizhato? ertem ezalatt, hogy azert nem full-pro jatekosok barlangja stb😊 cash gamere gondoltam kiprobalasra magam (online jatek mar-mar nem tetszik)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Vegyétek fel videóra a partyt aztán toljátok fel vhova.
Hogy vitted fel sng cash game vagy egy mtt-n kaszáltál?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
vagy már késõ?
Ahogy te is írtad, egy-két partyban nagy szerencséd volt, de hát végül is ez egy szerencsejáték. Másoknak pedig ellened volt szerencséjük.
Ha szeretsz pókerezni, ne költsd el a pénzt, hanem kezeld befektetésként. Ez lesz a pókeralapod. Játszol, tanulsz és szórakozol egyben.
Csak így tovább! <#eljen>#eljen>
Kellemetlen érzés amikor egy 500-1000 dolláros fiókod megy a levesbe. Arról nem is beszélve hogy a termek között is mûködik a feketelista rendszer. Én személy szerint a tiszta játék híve vagyok.
A kérdésekkel kapcsolatban: Elég a dombornyomású bankkártya, könnyen és gyorsan lehet a be-és kifizetéseket intézni. Nem árt egy ingyenes online bankfiók sem, mint például a moneybookers vagy a PayPal. Internetes tranzakcióknál jól jön. Online fiókoknál érdemes az átutalási megbízások díjszabását átnézni, termenként nagy eltérések lehetnek.
A terembe való regisztrációnál a nevedet angol formátumban írd be, 1. First name (keresztnév) 2. Last name / Surname (vezetéknév). Ne használj ékezeteket és magyar szavakat.
Ha pedig kérdésed van, tedd fel bátran, valaki biztosan válaszolni fog rá. <#eljen>#eljen>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"