Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://img5.imageshack.us/img5/5848/jshotl.png
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
tényleg, Party képes erre? lehet saját asztalt nyitni?
Elég szarul indultam, buktam AA-val, KK-val aztán JJ-vel és így el is ment az elsõ szünetig a 3 rebuy és kihasználtam az Addont is, aztán egy elég szerencsés hand után elkezdtem felívelni. Kaptam egy 99-et és úgy gondoltam rabolok egy picit és betoltam preflop az allint. Jaja, csak fogadta a JJ. Eléggé beszartam, mivel a szünet után már rebuy sincs, de én úgyis kihasználtam mindet. Flop tök jelentéktelen, turn: 9 river jelentéktelen. Hát ilyen mákot😊 Szegény idõs külföldi ember, pedig meghívta az egész asztalt egy italra. Na aztán voltak jó, rossz handek bekerültem a final table-re aztán már csak 5en voltunk és egy kis chipes volt. Megegyeztünk, hogy az 5. hely 10e a 4. hely 15e. Így kiesett gyorsan az 5dik. Aztán nem igazán bírtunk 4en egymással, de már 6 órája játszottunk, aztán limpeltünk 3an egy körben. Nekem Q4 treff másik srácnak J5 treff harmadikat nemtudom és flopra színhúzó. Mindenki check, aztán turnre lejött a 3. treff. Megörültem, de csak checkeltem, mire a másik flössös hívott 3szoros vakot. Eldobta a harmadik én meg hezitáltam. Tudtam, hogy nyerõ vagyok, mert K treff lent volt, csak ász ver meg az is akkor ha van mégegy treffje. Azt mondtam neki, hogy szerintem el akarja vinni a potot könnyen és rátoltam az allint, erre õ kiabálva felpattant, hogy CALL! Megmutatta, láttam, hogy nyerõ vagyok és félve odadobtam a Q4et treffbe. Szegény srác elég csalódott volt. Aztán így 3an maradtunk, mert több zsetonom volt egy picivel és úgy döntöttünk, hogy inkább elosztjuk, így 92ezret nyertem életem elsõ élõ pókerversenyén!😊
Csak gondoltam megosztom veletek az örömöm!😊
Névmegadásnál nemzetközi : "vezetéknév, keresztnév" vagy "keresztnév vezetéknév"
Ékezeteket én hanyagoltam.
én is 2 acc-al vagyok PP-n, egyikre fizettem másik még anno az 50$ ajándék pokerstrategy-s volt
25$-t fizettem be, most járok ~190$-on .. azt a bûvös 200-at nembírom átlépni 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Név és cím megadásnál a magyar formátumot kell használni? Ékezetekkel mi a helyzet? Ahol van külön vezetéknév-keresztnév mezõ ott persze egyértelmû, de ahol nincs, ott vezetéknév vagy keresztnév menjen elõre?
(eddig egyszer használtam a bankkátyámat neten, ott sem volt egyértelmû ez a dolog és nem is sikerült)
Lenne is egy bankos kérdésem: foglalkoznak azzal a bankok, hogy mire használod a kártyát? Lehet, hogy "szerencsejátékra" nem igazán engedik. Vagy felesleges ezen aggódnom?
Ha megkapod érdemes odafigyelni a bankrollodra, ne szórd el pár hét alatt.
És egy tanács: Ne regisztrálj különbözõ pókertermekbe csak úgy, ingyen póker tõkét több helyen is biztosítanak, de akkor kapod meg ha még nem vagy regisztrálva az adott oldalon (a bónuszkód miatt).
Úgyhogy csak finoman, és menni fog. <#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem túl sok de legalább plusszos.(-3$ az átutalásért)
Live for nothing or die for something.
Azért gondoltam hogy sok handat játszottál meg mert 100 hand alatt 10pp nl25 az arra utal.
Persze ha partypont-ot jelent a pp he nem akkor bocsesz.
Ha már megy akkor SnG szeintem, legalábbis az elmúlt 2 napban én nagyon rákattantam.
play-money egy vicc, legalábbis szerintem, ott nincs tétje, mivel ha elveszted a játékpénzt, akkor egybõl illetve másnap feltöltheted újra.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amugy omahaban elég nagyok a swingek.
A fee-rõl viszont irhatnál pár szót 1$sng-nél pl mennyit kell fizetni.
#Game No : 8199561752
***** Hand History for Game 8199561752 *****
$25 USD NL Texas Hold'em - Monday, June 29, 22:41:35 CEST 2009
Table Table 127276 (Nincs SzV) (Real Money)
Seat 10 is the button
Total number of players : 10
Seat 2: BlakyJacky ( $26.24 USD )
Seat 9: EyDocH ( $4.50 USD )
Seat 10: Generation89 ( $4.40 USD )
Seat 6: Hashmodai ( $5.35 USD )
Seat 5: Kukacsi ( $28.61 USD )
Seat 8: LueZaS ( $4.65 USD )
Seat 3: Maveric228 ( $32.06 USD )
Seat 1: Minimus77777 ( $25 USD )
Seat 7: glx88 ( $28.34 USD )
Seat 4: lobo270 ( $36.17 USD )
Minimus77777 posts small blind <$0.10 USD>$0.10 USD>.
BlakyJacky posts big blind <$0.25 USD>$0.25 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ 9c 4s ]
Maveric228 calls <$0.25 USD>$0.25 USD>
lobo270 raises <$1.25 USD>$1.25 USD>
Kukacsi folds
Hashmodai folds
glx88 calls <$1.25 USD>$1.25 USD>
LueZaS folds
EyDocH folds
Generation89 folds
Minimus77777 folds
BlakyJacky folds
Maveric228 folds
** Dealing Flop ** [ 2c, 9s, 9h ]
lobo270 bets <$2.21 USD>$2.21 USD>
glx88 calls <$2.21 USD>$2.21 USD>
** Dealing Turn ** [ Ad ]
lobo270 bets <$5.36 USD>$5.36 USD>
glx88 calls <$5.36 USD>$5.36 USD>
** Dealing River ** [ 5h ]
lobo270 checks
glx88 bets <$8.66 USD>$8.66 USD>
lobo270 calls <$8.66 USD>$8.66 USD>
glx88 shows [ Ac, Kh ]two pairs, Aces and Nines.
lobo270 doesn't show [ Qd, Qc ]two pairs, Queens and Nines.
glx88 wins $33.79 USD from the main pot with two pairs, Aces and Nines.
Game #8199566377 starts.
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
A végén majd azt veszed észre hogy a WSOP döntõ asztalánál vered a blattot. 😊
(mondjuk nem meglepõ, mert múlt héten játszottam életemben elõször 😄)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
4 hónapod van rá aszem, de könnyû kijátszani
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Viszont ha a megadás mellett döntök (van hogy ráérez az ember az ászpárra), akkor végig pozícióm lesz rá.
Ha range ellen játszom királypárral, akkor már az all-in is pozítívba löki át a mérleg nyelvét.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ott megtanulhatod a feszes játékot.
De ami poker videokat néztem(heaven chili) ott a legveszélyesebb játék stílust a laza agresszivnak jelölték be.
Ha olvasod a pokarstrategy cikkeket a wsop a ps csapata ritkaság számban jut fizetõs helyre.
Lehet hogy online jók mert van pár progi ami kiismeri helyettük a játékost de szerintem az élõ póker az teljesen más.