Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 percre ültem be 2-2$-al 2 asztalhoz ugye, nyertem 6$-t, szereztem 10 pontot (egybõl a promóciónak szept1et kipipálta) és a bónuszomból is kipörgettem vagy 0.5$-t. De ezt tényleg szinte nulla erõfeszítéssel 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ma volt egy bunkó, aki 88ra emelgetett, pedig 3 overcard is lent volt, riverre nem kap egy sort. :|
De mai napon egész jól megálltak a lapok.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ilyen 3 6 7 szivárvány flopnál 3man mennek all in, 9-10 KJ meg A10 talán ... 😄
Elõbb nálam AQ , flopon A J 6 , srác all in, megadom, 67 volt nála 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én is úgy használom tesómmal. 2 külön acc 1 IP, eddig nem volt semmi probléma.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Megvan a 2 profil meg 2 gép is van csak a net ugyan az.
Szóval lehet 2 pókerezni egyszerre?
BattleTag: kabel15#2672
Majd tolom happy hourban is. (olyankor 2 asztalnál négyszerez??)
Bwin számlámra megjött az 5000, pókeresen csak 2500 jött még meg..
PokerStars Leosztás #32308804161: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2009/09/01 15:01:55 CET <2009/09/01 9:01:55 ET>2009/09/01 9:01:55 ET>
Asztal 'Fini III' 9-max #7 szék a button
1 szék: Piterpok ($9.70 zseton)
2 szék: kaveirinha ($5.90 zseton)
3 szék: implifier ($8.80 zseton)
4 szék: Deichrapper ($1.80 zseton)
5 szék: ChrisBorosi ($6 zseton)
6 szék: JonesBone ($3.30 zseton)
7 szék: MarmotRU ($1.85 zseton)
8 szék: dmarkc ($5.05 zseton)
9 szék: Yakov85 ($5.35 zseton)
dmarkc: berakja a kisvakot $0.05
Yakov85: berakja a nagyvakot $0.10
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott ChrisBorosi
Piterpok: dob
kaveirinha: dob
implifier: dob
Deichrapper: megad $0.10
ChrisBorosi: emel $0.30 eddig $0.40
JonesBone: dob
MarmotRU: dob
dmarkc: dob
Yakov85: emel $0.30 eddig $0.70
Deichrapper: dob
ChrisBorosi: emel $5.30 eddig $6 és all-in ment
Yakov85: megad $4.65 és all-in ment
Meg nem adott tét ($0.65) visszajuttatva neki: ChrisBorosi
*** FLOP *** <5h Ks Js>5h Ks Js>
*** TURN *** <5h Ks Js>5h Ks Js>
*** RIVER *** <5h Ks Js Jh>5h Ks Js Jh> <9h>9h>
*** MUTATÁS ***
Yakov85: mutat
ChrisBorosi: mutat
Yakov85 begyûjtött $10.35 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $10.85 | jutalék $0.50
Asztal <5h Ks Js Jh 9h>5h Ks Js Jh 9h>
1 szék: Piterpok dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
2 szék: kaveirinha dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: implifier dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
4 szék: Deichrapper dobta elõtt Flop
5 szék: ChrisBorosi mutatott
6 szék: JonesBone dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
7 szék: MarmotRU (button) dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
8 szék: dmarkc (kisvak) dobta elõtt Flop
9 szék: Yakov85 (nagyvak) mutatott
Megmondom õszintén a turnnél "beszartam" és pont azért mert a másik big stack ellen voltam, kisebb ellenfél ellen simán vertem volna tovább.
Amúgy a nagy hívás végett én is gyanakodtam, sztem csak egy A párja volt, csak hát ki tudja milyen kísérõvel és lehet ahhoz jött a 4. szín.
Amúgy így utólag nem is tudom miért mentem be, mert általában elég passzívan játszok már ilyenkor, kiülöm nyugiba a többit, csak jó handekkel megyek be.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A flop neked tökéletes, viszont védeni is kell a kezed egy magasabb húzótól. Agresszív játékos ellen lehet check-raise-t játszani, viszont ha nem jól lövöd be az ellenfél játékát, és nem emel, adsz neki egy ingyen lapot, a pot pedig nem növekszik. Úgyhogy ezt a játékot csak akkor válaszd ha jó eséllyel emelni fog.
Ha a nyitás mellett maradsz, akkor a potméretû megfelelõ. Visszaemelésre mindent középre teszel, ez a cél.
Turnon igen rossz lap jött, full nem lehetséges, viszont minden kör J-Q-K ver téged, ami sajnos a kézskálájában benne is van.
Ettõl függetlenül nem biztos hogy verve vagy. A második töltet potfüggõvé tenne, ez benne van a pakliban. Ha betelsz, készülj fel rá hogy minden középre kerül. Az emelés/bedobás itt nem mûködik.
Passzolás esetén jó esélyed van rá hogy emelnek ellened. Ha az ellenfél passzol, riveren értékért nyitsz.
A te helyzetedben én all-in mentem volna riveren. Elpasszolni a turnt, nos, lehet csapda is. Viszont riveren miért emelne potnyit? Inkább dobatásnak tûnik mint értékért nyitásnak. Lehet hogy beugratás, de szerintem inkább két pár vagy set volt nála. Én legalábbis erre gondolok.
Kicsit hosszúra sikeredett, de ez van. 😊
Persze lehet, hogy én is megadtam volna. Nem tudom. Ez azért szituáció, és ellenfél függõ. De általában nem a bug Stackel akarok csatázni a végjátékban. Legalábbis azzal nem, aki kiejthet. Persze, ha mindenki kiejthet, akkor tök mind1. De ha 6-an vagyunk, és van 4 kisebb Stack, és két nagyobb. És az egyik nagy én vagyok, akkor inkább a kisebbekkel csatázom. Hiszen én nem sietek sehová. A sját esélyeimet rontom, ha csatába indulok a big stackel. Minek? Majd HeadsUp-ban 😊
És az is lehet, hogy tök értelmetlen amit mondok. Mostanában inkább csak HeadsUp-pot nyomok. Régebben játszottam csak Sit&Got.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Köszi elõre is a választ :-)
Full Tilt Poker Game #14385709353: $1 + 0.25 Sit & Go (105834507), Table 3 - 150/300 - No Limit Hold'em - 10:31:35 ET - 2009/08/31
Seat 1: coincoin65 (8,487)
Seat 3: Vongola X (10,370)
Seat 4: scooter264 (5,280)
Seat 6: sandor8206 (10,733)
Seat 9: Dokes Player (5,630)
scooter264 posts the small blind of 150
sandor8206 posts the big blind of 300
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to sandor8206 <8s 9s>8s 9s>
Dokes Player folds
coincoin65 folds
Vongola X raises to 900
scooter264 folds
sandor8206 calls 600
*** FLOP *** <6s 3s As>6s 3s As>
sandor8206 bets 1,950
Vongola X calls 1,950
*** TURN *** <6s 3s As>6s 3s As>
sandor8206 checks
Vongola X checks
*** RIVER *** <6s 3s As Ts>6s 3s As Ts> <7h>7h>
sandor8206 checks
Vongola X bets 5,850
sandor8206 has 15 seconds left to act
sandor8206 folds
Uncalled bet of 5,850 returned to Vongola X
Vongola X mucks
Vongola X wins the pot (5,850)
*** SUMMARY ***
Total pot 5,850 | Rake 0
Board: <6s 3s As Ts 7h>6s 3s As Ts 7h>
Seat 1: coincoin65 didn't bet (folded)
Seat 3: Vongola X (button) collected (5,850), mucked
Seat 4: scooter264 (small blind) folded before the Flop
Seat 6: sandor8206 (big blind) folded on the River
Seat 9: Dokes Player didn't bet (folded)
Mondjuk a verseny szempontjából nem lett lényeges leosztás, mert végül megnyertem ezt az SnG-t, csak azért érdekelne ha hasonló helyzetbe kerülnék késõbb.
Nekem ma lett vege de penzt meg nem latok belole. Promotions alol is eltunt
Most nézem, hogy a Take2-nak van magyar leírása is, ahol a 'ring game'-t körasztaljátéknak fordították. 😄
A minimum kifizetés 10$, ha ennél kevesebb pontot gyûjtöttél, kapsz egy belépõt a hónap végén megrendezett 25.000$-os freerollra.
Aug 1-én kaptam 3,000 Ft-ot, azal kezdtem játszogatni bwinen. Most az a 3000 Ft még megvan a számlámon, és van a bwinen 37$-om.
A semmibõl szert tettem egy kis pénzre, szóval ebbõl 30$-t benyomattam Full Tiltre. Jó hónapot zártam, bárhogy is nézem 😊
az elõzõ video meg nemsemmi :|
Engem az érdekelne hogy ugye volt a biggest bonus na szóval kijátszottam belõle x -részt de még nem írták jóvá? Valaki kapott már belõle valamit?