Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen téten játszol?

Carloska
kraawz
elkezdõdött a take2, használjátok ki ti is! 😊

20 percre ültem be 2-2$-al 2 asztalhoz ugye, nyertem 6$-t, szereztem 10 pontot (egybõl a promóciónak szept1et kipipálta) és a bónuszomból is kipörgettem vagy 0.5$-t. De ezt tényleg szinte nulla erõfeszítéssel 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
kezd derengeni, miért is szerettem én ezt a termet. kop-kop

zeli
Kb. Így játszanak....De idegesítõ, mert sokszor mákolnak ilyen szarokkal. .D
ma volt egy bunkó, aki 88ra emelgetett, pedig 3 overcard is lent volt, riverre nem kap egy sort. :|
De mai napon egész jól megálltak a lapok.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
Gyerekek, ez a Full Tilt kész halastó 😄

Ilyen 3 6 7 szivárvány flopnál 3man mennek all in, 9-10 KJ meg A10 talán ... 😄

Elõbb nálam AQ , flopon A J 6 , srác all in, megadom, 67 volt nála 😄

doxadmin
Szerintem ugyanarra a versenyre nem is nevezhettek, hisz 1 IP alat fut mind 2 account. Bár csak tippelek, nem próbáltam, csak cash gamenél.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

zeli
Külön van Happy Hour SNGre, és Cash Game-re. A vigyorgó fejet kell nézni. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Akkor elvileg minden megszerzett pontot duplán számol fel, még SNG és tournament nevezésen is.

kabel15
És ha döntõ asztalhoz kerülünk meccsen?

BattleTag: kabel15#2672

doxadmin
Lehet, de 2en ugyanannál az asztalnál nem lehettek.

Én is úgy használom tesómmal. 2 külön acc 1 IP, eddig nem volt semmi probléma.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

kabel15
1 IP címrõl lehet 2 külömbözõ BWIN profilba belépni?
Megvan a 2 profil meg 2 gép is van csak a net ugyan az.
Szóval lehet 2 pókerezni egyszerre?

BattleTag: kabel15#2672

kraawz
semmi, értem így is ,köszi 😊

zeli
nah, sikeresen félreírtam a rövidítést is...

zeli
BZSN amúgy, nem is láttam a hszt-, sry. 😊

kraawz
Persze. De pár év múlva már $ lesz.

zeli
jahh, értem. Mindegy végülis, 4 asztalra még simán oda lehet figyelni cash game-n, a bónuszpörgetéshez jó lesz. 😊
Majd tolom happy hourban is. (olyankor 2 asztalnál négyszerez??)

Mármint forint, ugye? 😄

kraawz
Ma van szülinapom, és bwin írt, ha befizetek 2500at, adnak még mellé 2500at 😊

Bwin számlámra megjött az 5000, pókeresen csak 2500 jött még meg..

Dick Riddick
Ezért kár volt.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Agresszor ellen egészen nyugodtan.

Dick Riddick
Nem mindig bírhatsz megadásra másokat.

Törölt felhasználó
Már ideges voltam 😞
Törölt felhasználó

PokerStars Leosztás #32308804161: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2009/09/01 15:01:55 CET <2009/09/01 9:01:55 ET>
Asztal 'Fini III' 9-max #7 szék a button
1 szék: Piterpok ($9.70 zseton)
2 szék: kaveirinha ($5.90 zseton)
3 szék: implifier ($8.80 zseton)
4 szék: Deichrapper ($1.80 zseton)
5 szék: ChrisBorosi ($6 zseton)
6 szék: JonesBone ($3.30 zseton)
7 szék: MarmotRU ($1.85 zseton)
8 szék: dmarkc ($5.05 zseton)
9 szék: Yakov85 ($5.35 zseton)
dmarkc: berakja a kisvakot $0.05
Yakov85: berakja a nagyvakot $0.10
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott ChrisBorosi
Piterpok: dob
kaveirinha: dob
implifier: dob
Deichrapper: megad $0.10
ChrisBorosi: emel $0.30 eddig $0.40
JonesBone: dob
MarmotRU: dob
dmarkc: dob
Yakov85: emel $0.30 eddig $0.70
Deichrapper: dob
ChrisBorosi: emel $5.30 eddig $6 és all-in ment
Yakov85: megad $4.65 és all-in ment
Meg nem adott tét ($0.65) visszajuttatva neki: ChrisBorosi
*** FLOP *** <5h Ks Js>
*** TURN *** <5h Ks Js>
*** RIVER *** <5h Ks Js Jh> <9h>
*** MUTATÁS ***
Yakov85: mutat (full house, Király full Bubi párral)
ChrisBorosi: mutat (Dáma és Bubi két pár)
Yakov85 begyûjtött $10.35 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $10.85 | jutalék $0.50
Asztal <5h Ks Js Jh 9h>
1 szék: Piterpok dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
2 szék: kaveirinha dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: implifier dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
4 szék: Deichrapper dobta elõtt Flop
5 szék: ChrisBorosi mutatott és veszített ezzel: Dáma és Bubi két pár
6 szék: JonesBone dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
7 szék: MarmotRU (button) dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
8 szék: dmarkc (kisvak) dobta elõtt Flop
9 szék: Yakov85 (nagyvak) mutatott és nyert ($10.35) ezzel: full house, Király full Bubi párral
chek-raiset jobban szeretem alkalmazni, ha többen vagyunk bent, mert ezen a téten valaki tuti nyit. Akkor ha már úgy alakult, hogy bementem floppon a potnyi nyitás jó volt?! Csak hát az a fránya turn :-)
én is kicsit hívok ilyenkor és valamikor még azt se adják meg.
köszi a választ mindkettõtöktõl, hát ja eléggé necces volt a helyzet.
Megmondom õszintén a turnnél "beszartam" és pont azért mert a másik big stack ellen voltam, kisebb ellenfél ellen simán vertem volna tovább.
Amúgy a nagy hívás végett én is gyanakodtam, sztem csak egy A párja volt, csak hát ki tudja milyen kísérõvel és lehet ahhoz jött a 4. szín.
Amúgy így utólag nem is tudom miért mentem be, mert általában elég passzívan játszok már ilyenkor, kiülöm nyugiba a többit, csak jó handekkel megyek be.
Dick Riddick
Vannak alapvetõ játéksémák, nem árt figyelni ezeket, mindegy mekkora a limit. Egy erõs flössel passzolt potban sokszor még a fél potnyi hívás is sok, nyugodtan le lehet menni 1/3 potnyira .

Csacsi
Igen ezt még kihagytam. A River hívás túl nagy. Bár ezen a szinten lehet ez mûködik. NAgyobb téten inkább fél pot körül hívnak, ha kész a flösh. Tehát a river valubet fél pot körül van. Ennél nagyobb hívás gyanakvásra ad okot. De ez már többszintes gondolkodás. Ezen a limiten nem szabad ennyire túlbonyolítani a dolgot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dick Riddick
Én azt mondom, pozíción kívül, suited connector lapokkal, egy ellenfél ellen, aki ráadásul szintén big stack hidegen megadni nem a legjobb ötlet. 89s eléggé spekulatív kéz, kevés jó flopot fogsz találni. Még az is jobb lett volna ha visszaemelsz.
A flop neked tökéletes, viszont védeni is kell a kezed egy magasabb húzótól. Agresszív játékos ellen lehet check-raise-t játszani, viszont ha nem jól lövöd be az ellenfél játékát, és nem emel, adsz neki egy ingyen lapot, a pot pedig nem növekszik. Úgyhogy ezt a játékot csak akkor válaszd ha jó eséllyel emelni fog.
Ha a nyitás mellett maradsz, akkor a potméretû megfelelõ. Visszaemelésre mindent középre teszel, ez a cél.
Turnon igen rossz lap jött, full nem lehetséges, viszont minden kör J-Q-K ver téged, ami sajnos a kézskálájában benne is van.
Ettõl függetlenül nem biztos hogy verve vagy. A második töltet potfüggõvé tenne, ez benne van a pakliban. Ha betelsz, készülj fel rá hogy minden középre kerül. Az emelés/bedobás itt nem mûködik.
Passzolás esetén jó esélyed van rá hogy emelnek ellened. Ha az ellenfél passzol, riveren értékért nyitsz.
A te helyzetedben én all-in mentem volna riveren. Elpasszolni a turnt, nos, lehet csapda is. Viszont riveren miért emelne potnyit? Inkább dobatásnak tûnik mint értékért nyitásnak. Lehet hogy beugratás, de szerintem inkább két pár vagy set volt nála. Én legalábbis erre gondolok.
Kicsit hosszúra sikeredett, de ez van. 😊

Csacsi
Igen. Mégpedig azért, emrt a kisebb Stack ellen nem mehetek tönkre. Többek között ez a lényege a több asztalos Sit&Go-nak. Nem zavar, ha bukok egy kisebb stack ellen, úgy hogy lemákol, mert még mindig versenyben vagyok. És amit nem vesztek el, az megmarad, és késõbb jól jöhet. De én így játszom. Nem kötelezõ így játszani. És tudom, hogy nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom, hogy én hogy játszottam volna meg.

Persze lehet, hogy én is megadtam volna. Nem tudom. Ez azért szituáció, és ellenfél függõ. De általában nem a bug Stackel akarok csatázni a végjátékban. Legalábbis azzal nem, aki kiejthet. Persze, ha mindenki kiejthet, akkor tök mind1. De ha 6-an vagyunk, és van 4 kisebb Stack, és két nagyobb. És az egyik nagy én vagyok, akkor inkább a kisebbekkel csatázom. Hiszen én nem sietek sehová. A sját esélyeimet rontom, ha csatába indulok a big stackel. Minek? Majd HeadsUp-ban 😊

És az is lehet, hogy tök értelmetlen amit mondok. Mostanában inkább csak HeadsUp-pot nyomok. Régebben játszottam csak Sit&Got.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akkor te ilyen lappal ebbõl a pozícióból ekkora emelésnél, ennyi zsetonnal nem mentél volna be? A lényeg, hogy a másik is big stack volt, ha kisebb zsetonú lett volna, akkor jó a bemenetel ilyen lappal?
Csacsi
Flop check/raise, Turnon meg ugyanúgy tolni neki. Aztán showdown. Persze mindezt azért, mert pozíción kívül megadtad ilyen lappal a másik big stack ellen.

lent volt 4 szín és nekem 9 volt a legmagasabb. Túl nagyot hívott, kisebbet hív, lehet megadom.
De ezt miért dobtad el?

Riddick ezt, hogy játszottad volna meg? Bementél volna egyáltalán? Floppon nagyobbat emeltél volna, vagy chek-raise és turnon stb. mit csináltál volna másképp?
Köszi elõre is a választ :-)

Full Tilt Poker Game #14385709353: $1 + 0.25 Sit & Go (105834507), Table 3 - 150/300 - No Limit Hold'em - 10:31:35 ET - 2009/08/31
Seat 1: coincoin65 (8,487)
Seat 3: Vongola X (10,370)
Seat 4: scooter264 (5,280)
Seat 6: sandor8206 (10,733)
Seat 9: Dokes Player (5,630)
scooter264 posts the small blind of 150
sandor8206 posts the big blind of 300
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to sandor8206 <8s 9s>
Dokes Player folds
coincoin65 folds
Vongola X raises to 900
scooter264 folds
sandor8206 calls 600
*** FLOP *** <6s 3s As>
sandor8206 bets 1,950
Vongola X calls 1,950
*** TURN *** <6s 3s As>
sandor8206 checks
Vongola X checks
*** RIVER *** <6s 3s As Ts> <7h>
sandor8206 checks
Vongola X bets 5,850
sandor8206 has 15 seconds left to act
sandor8206 folds
Uncalled bet of 5,850 returned to Vongola X
Vongola X mucks
Vongola X wins the pot (5,850)
*** SUMMARY ***
Total pot 5,850 | Rake 0
Board: <6s 3s As Ts 7h>
Seat 1: coincoin65 didn't bet (folded)
Seat 3: Vongola X (button) collected (5,850), mucked
Seat 4: scooter264 (small blind) folded before the Flop
Seat 6: sandor8206 (big blind) folded on the River
Seat 9: Dokes Player didn't bet (folded)

Mondjuk a verseny szempontjából nem lett lényeges leosztás, mert végül megnyertem ezt az SnG-t, csak azért érdekelne ha hasonló helyzetbe kerülnék késõbb.
Ft biggest bonus-t vki kijatszotta mar?
Nekem ma lett vege de penzt meg nem latok belole. Promotions alol is eltunt
Dick Riddick
Nem, az biztos. Valószínûleg elindítom a bónuszt, de nem fogok megszakadni a teljesítésében.

Nem, akkor a két legjobb eredményû asztalt veszi, és azokat duplázza. Egyébként érdemes a Happy Hour-okat is kijátszani, épp most lett vége az egyiknek, akkor mindent duplán számolnak.

TaRka0107
Nem lesz könnyû 1/2 centes vakoknál!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

zeli
Amúgy ennél a bónusznál csak 2 asztalon ad dupla pontokat? Ha pl. bemennék 4-el, akkor duplán számolná mindet ?

zeli
lol.
Most nézem, hogy a Take2-nak van magyar leírása is, ahol a 'ring game'-t körasztaljátéknak fordították. 😄

Dick Riddick
Sok kicsi sokra megy. 😊

Dick Riddick
Ja igen, a cash machine. A promonak az a lényege, hogy szeptember hónapban legalább tíz olyan napod legyen, ahol minimum tíz pontot összegyûjtöttél. A hónap végén veszik a 10 legeredményesebb napodat, és ezek közül is azt a napot ahol a legkevesebb pontot gyûjtötted. Az ezen a napon gyûjtött pontok mindegyikéért egy dollárt kapsz.
A minimum kifizetés 10$, ha ennél kevesebb pontot gyûjtöttél, kapsz egy belépõt a hónap végén megrendezett 25.000$-os freerollra.

kraawz
30$ befizetve, kiv vok jövõ hónap elejére mennyi lesz belõle 😊

Aug 1-én kaptam 3,000 Ft-ot, azal kezdtem játszogatni bwinen. Most az a 3000 Ft még megvan a számlámon, és van a bwinen 37$-om.

A semmibõl szert tettem egy kis pénzre, szóval ebbõl 30$-t benyomattam Full Tiltre. Jó hónapot zártam, bárhogy is nézem 😊

kraawz
most már mûködik, sorry

az elõzõ video meg nemsemmi :|

kraawz

kraawz
nem lehet moneybookersrõl befizetni full tilte ?

kraawz
kösz, akkor regelek is saját névre valódi pénzes számlát 😊

doxadmin
Nem befolyásolja a befizetési bonuszt, egyszerre pörög mind a 2.

Engem az érdekelne hogy ugye volt a biggest bonus na szóval kijátszottam belõle x -részt de még nem írták jóvá? Valaki kapott már belõle valamit?