Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és ezt már akartam kérdezni: általában csak úgy vehetek ki pénzt egy terembõl, ha be is fizetek, nem? Tehát hiába keresem magam zsírosra a bónuszokkal, nem tudom kivenni, csak ha be is fizetek valamennyit?

Baszki ez tényleg rohadtjó! Egy pontot pár perc játékkal össze lehet gyûjteni, nem? Szóval csak annyit kell csinálnom, hogy játszom minden nap szeptemberben (amit amúgy is megtennék), legalább két asztalon (amúgy is megtenném), és kapok 50 dolcsit? Király!

És szerinted ez befolyásolja az elsõ befizetés bónuszt? Mert nekem közben az is pörög, így aztán dupla pontokkal még azt az 50-est is ki tudnám húzni.

zeli
Akkor jól emlékeztem, még régebben Te említetted ezt a fajta promóciót. 😊
Hátakkor Szeptemberre átváltok készpénzes játékra.

Depositra ezt írja Moneybookersen keresztül: The minimum deposit at Full Tilt Poker using Moneybookers is $50 ($10 minimum for your first deposit).

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Lesz valami PP-n is! Pontokat kell gyûjteni és amennyi pontot összegyûjtöttél annyi $-t kapsz! Majd Riddick elmagyarázod nekem hogy hogy van ez, ugye?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kraawz
ez kva jó promóció,használd ki

ennek hatására én is befizetek most full-tiltre. Mennyi a min deposit?

Annyi az egész, hogy ha 5 napig játszol 2 asztalon, és legalább 1 pontot gyûjtessz már, akkor érvényes az aznapi játékod. Szóval ha 25 napon keresztül játszol 2 asztalon és csak 1-1 pontokat gyûjtögetsz, akkor kapsz majd 50$-t.

Én a TAKE1-on voltam, ott 2 hétig tartott, mind a 14 nap játszottam és 25$-t meg is kaptam a végén.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zeli
FullTilten most jött be egy ablak, hogy egész szeptemberben Take2 promóció lesz.
namost, azt írta, hogy ha 5 napig játszok két azstalon, adnak $5-t, ha 10 napig, akkor $15...stb. Mennyit kell játszani egy nap a két azstalon? Az nincs megszabva, mert én olyat nem látok...?
Lehet ezt most kihasználom, dupla pontokkal seperc alatt meglehetne a bónuszkipörgetés.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

9csöves9
van egy eladó,új super system 2-m,ha valakit érdekel sikítson

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zeli
Néha már úgy beírnám neki, hogy ez az ostoba lépés mire volt jó, de rájövök, hogy folytassa csak, neki lesz rossz.

Nem hiszem el, fél óra pocsék lapjárás után KK-t kapok, veszélytelen flopnál éppen nyitnék, erre elmegy a net... valami gyerek egy dáma párral vitte a jó zsíros potot. Fene 😄

Dick Riddick
Fõleg a preflop limp volt igazán jó. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

persze lényegtelen, de a gyerek is jól megjátszotta a QQ :-)
amúgy NH
Dick Riddick
Betalált. 😊

TaRka0107
Szép, nem mindennapi hand!

Dick Riddick
***** Hand History for Game 8377359865 *****
$2 USD NL Texas Hold'em - Sunday, August 30, 22:12:42 CEST 2009
Table Table 169189 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 9
Seat 3: CheckpointNL ( $2.38 USD )
Seat 1: CyberToxin ( $0.35 USD )
Seat 4: Lucutus_Borg ( $2.13 USD )
Seat 2: MiracleMove ( $1.98 USD )
Seat 5: NeatTrick ( $3.70 USD )
Seat 9: PunkyPoker33 ( $1.07 USD )
Seat 7: Racus89 ( $1.53 USD )
Seat 6: Still_01 ( $0.39 USD )
Seat 8: kkkubekkk ( $1.81 USD )
CyberToxin posts small blind <$0.01 USD>.
CheckpointNL posts big blind <$0.02 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to NeatTrick [ 3c 3h ]
Lucutus_Borg folds
NeatTrick calls <$0.02 USD>
Still_01 calls <$0.02 USD>
Racus89 calls <$0.02 USD>
kkkubekkk folds
PunkyPoker33 folds
CyberToxin calls <$0.01 USD>
CheckpointNL checks
** Dealing Flop ** [ 3d, 6s, 3s ]
CyberToxin bets <$0.07 USD>
CheckpointNL calls <$0.07 USD>
NeatTrick raises <$0.28 USD>
Still_01 folds
Racus89 raises <$0.51 USD>
CyberToxin folds
CheckpointNL folds
NeatTrick is all-In <$3.40 USD>
Racus89 is all-In <$1 USD>
** Dealing Turn ** [ 9h ]
** Dealing River ** [ Ts ]
Racus89 shows [ Qd, Qc ]two pairs, Queens and Threes.
NeatTrick shows [ 3c, 3h ]four of a kind, Threes.
NeatTrick wins $2.17 USD from the side pot 1 with four of a kind, Threes.
NeatTrick wins $3.10 USD from the main pot with

TaRka0107
Én a bankroll bulideresrõl jutottam tovább a mai versenyre!

sajnos csak az elõdöntõbe (mint írtam oda azért jó párszor)

itt a selejtezõ struktúra:

katt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TaRka0107
Erre a versenyre jutottál tovább?

a szeptemberi az így néz ki:
1: 240K
2: 131,5K
...
5: 51K
...
61-80: 3K

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TaRka0107
Akkor jó sokat lehet nyerni! 1-10 nyer csak vagy hogy van?

640$
1M összdíjazás

Díjazás? Ha nem selejtezõrõl mész mennyi lenne a beugró a fõversenyre?

szerintem a kollegák már megint elkötöttek valamit.
Pedig már hívtam az ügyfélszolit, ilyen vicces lett volna:
Szia! Megtudod mondani, hogy ti rontottátok el a ciscok routingját, vagy a PP-nél kötöttek el valamit? :-)

TaRka0107
Laptopon belépett! Akkor már a gépen is belépne!

meggyógyult

TaRka0107
Nincs!

ok :-)
akkor ez a baj.(én is T)
kikötöttem a routert, így sem csatlakozik, viszont mobilnettel igen.
Kedves a T-tõl, hívom õket.
Nincs mobilneted?

TaRka0107
Mindjárt sírok, nem akar belépni a PP-be! Már 15 napja várok erre a versenyre ami 20 perc múlva kezdõdik!

Dick Riddick
A legjobb ha nem kap semmi információt a játékáról. Isten ments hogy felismerje miben hibázott.
Egyébként valószínûleg azért játszott így, mert még tapasztalatlan, az is lehet hogy eddig cash asztaloknál volt.

TaRka0107
T-Home!

nem hülyéztem le, csak megállapítottam a tényállást :-)
amúgy a mondandómnak nem is az volt a lényege, hogy õ ki-micsoda, hanem, hogy (sztem) az SnG póker egyik alap dolgával nincs tisztában. Aztán szépen nyer egy SnG versenyt :-)
amúgy nem okítottam csak tényleg érdekelt a dolog, hogy ezt ilyenkor valaki miért csinálja, mert Zelivel nem tudtuk megfejteni.
Telekom a szolgáltatód?

Dick Riddick
Magyar nyelven használom a szoftvert, mûködik, semmi probléma.

most tényleg vakarom a fejem.

játszok PP-n, egyszer csak kiírja, hogy megszakad. KIpróbáltam mobilinternetrõl, úgy megy.
Az asztali gépemen viszont semmit nem állítottam, a routeren sem. Még kikapcsolt tûzfallal sem csatlakozik, kipróbáltam egy másik gépen is a router mögül, úgy sem megy. Én ezt nem értem

TaRka0107
Nem igaz újratettem a PP-t és még most se lép be! Riddick neked angol a Party Pokered?

Dick Riddick
Hogyne függne össze, minõsíted a játékát. Alapból más lehülyézése gyerekes dolog (még ha meg is érdemelte). Arról nem is beszélve hogy más játékosok okítása nem a legjobb ötlet.

zeli
Dehát tényleg idióták. 😄
Én akkor szoktam beírni, ha vki szar logikából szar döntést hoz, és mákol....

TaRka0107

az lényegtelen, hogy így milyennek minõsülök, mert attól õ még egy idióta, ha én meg bunkó vagyok az meg már más kérdés :-)
+ persze, hogy azt csinál a pénzével amit akar, nem azt mondtam neki, hogy most emeljen, most dobjon, csak megjegyeztem, hogy idióta a kettõ nem függ össze.
doxadmin
bwin-en játszik valaki nl 4 vagy nl 10 en? Milyen az átlagszínvonal játékosilag? Ott is szanaszét mákolnak, vagy azért visszafogottabb? Full tilt most nagyon fölnyomta az agyam, szóval mennék más terembe, és bwinre gondoltam.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Dick Riddick
Ha le-idiótázod, az téged minõsít. Amíg a saját pénzével játszik, azt csinál amit csak akar, ez a helyzet.

Dick Riddick
Nálam mûködik.

én 18:10-tõl nem tudok, még a login ablakig sem jut el.

TaRka0107
Hát remélem belép, mert 20:30-kor freeroll fõversenyem lesz!

pp-sekhez:
be tudtok lépni? mert én nem igazán

amikor megláttam a lapját, felment a pumpa. És még kérdezgeti, hogy miért írom neki, hogy idióta :-)
zeli
Jahh, amikor minden szarral megadják, és feltápolják a shortstackeket....annyira idegesítõ..

Zeli

Volt megint egy eset, tudod amit beszéltünk. Na elmagyaráztam "szépen" :-) egy dán gyereknek a Full tilten, hogy miért hülyeség all-int küldeni floppon ha nincs semmid egy kiesõjelölttel szemben és kizárni a többit. Nem fogta fel. Ilyeneket írogatott, hogy "miért, blöfföltem és eldobtad. Ez fáj neked?" stb.
Mondjuk arra a kérdésemre, "és nyertél valamit?" már nem válaszolt, az idióta.
Amúgy kiesõ jelöltnél 55, nála A9 (nem jött neki semmi), nekem lett volna egy 10-es párom. De utálom az ilyen ahhhhhhhh..
Aztán késõbb vele headsupoltam a végén és levert :-D mondjuk mindenre all-int mondott és AQo megadtam, nála 67s, jött egy 6-os.
Gondolom õrült a feje, hogy leverhetett <#hehe>
bizony :-)

Aha! Tételezzük fel most továbbjutsz. Az már fõverseny lesz?