Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És szerinted ez befolyásolja az elsõ befizetés bónuszt? Mert nekem közben az is pörög, így aztán dupla pontokkal még azt az 50-est is ki tudnám húzni.
Hátakkor Szeptemberre átváltok készpénzes játékra.
Depositra ezt írja Moneybookersen keresztül: The minimum deposit at Full Tilt Poker using Moneybookers is $50 ($10 minimum for your first deposit).
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ennek hatására én is befizetek most full-tiltre. Mennyi a min deposit?
Annyi az egész, hogy ha 5 napig játszol 2 asztalon, és legalább 1 pontot gyûjtessz már, akkor érvényes az aznapi játékod. Szóval ha 25 napon keresztül játszol 2 asztalon és csak 1-1 pontokat gyûjtögetsz, akkor kapsz majd 50$-t.
Én a TAKE1-on voltam, ott 2 hétig tartott, mind a 14 nap játszottam és 25$-t meg is kaptam a végén.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
namost, azt írta, hogy ha 5 napig játszok két azstalon, adnak $5-t, ha 10 napig, akkor $15...stb. Mennyit kell játszani egy nap a két azstalon? Az nincs megszabva, mert én olyat nem látok...?
Lehet ezt most kihasználom, dupla pontokkal seperc alatt meglehetne a bónuszkipörgetés.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
amúgy NH
$2 USD NL Texas Hold'em - Sunday, August 30, 22:12:42 CEST 2009
Table Table 169189 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 9
Seat 3: CheckpointNL ( $2.38 USD )
Seat 1: CyberToxin ( $0.35 USD )
Seat 4: Lucutus_Borg ( $2.13 USD )
Seat 2: MiracleMove ( $1.98 USD )
Seat 5: NeatTrick ( $3.70 USD )
Seat 9: PunkyPoker33 ( $1.07 USD )
Seat 7: Racus89 ( $1.53 USD )
Seat 6: Still_01 ( $0.39 USD )
Seat 8: kkkubekkk ( $1.81 USD )
CyberToxin posts small blind <$0.01 USD>$0.01 USD>.
CheckpointNL posts big blind <$0.02 USD>$0.02 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to NeatTrick [ 3c 3h ]
Lucutus_Borg folds
NeatTrick calls <$0.02 USD>$0.02 USD>
Still_01 calls <$0.02 USD>$0.02 USD>
Racus89 calls <$0.02 USD>$0.02 USD>
kkkubekkk folds
PunkyPoker33 folds
CyberToxin calls <$0.01 USD>$0.01 USD>
CheckpointNL checks
** Dealing Flop ** [ 3d, 6s, 3s ]
CyberToxin bets <$0.07 USD>$0.07 USD>
CheckpointNL calls <$0.07 USD>$0.07 USD>
NeatTrick raises <$0.28 USD>$0.28 USD>
Still_01 folds
Racus89 raises <$0.51 USD>$0.51 USD>
CyberToxin folds
CheckpointNL folds
NeatTrick is all-In <$3.40 USD>$3.40 USD>
Racus89 is all-In <$1 USD>$1 USD>
** Dealing Turn ** [ 9h ]
** Dealing River ** [ Ts ]
Racus89 shows [ Qd, Qc ]two pairs, Queens and Threes.
NeatTrick shows [ 3c, 3h ]four of a kind, Threes.
NeatTrick wins $2.17 USD from the side pot 1 with four of a kind, Threes.
NeatTrick wins $3.10 USD from the main pot with
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1: 240K
2: 131,5K
...
5: 51K
...
61-80: 3K
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1M összdíjazás
Pedig már hívtam az ügyfélszolit, ilyen vicces lett volna:
Szia! Megtudod mondani, hogy ti rontottátok el a ciscok routingját, vagy a PP-nél kötöttek el valamit? :-)
kikötöttem a routert, így sem csatlakozik, viszont mobilnettel igen.
Kedves a T-tõl, hívom õket.
Nincs mobilneted?
Egyébként valószínûleg azért játszott így, mert még tapasztalatlan, az is lehet hogy eddig cash asztaloknál volt.
amúgy a mondandómnak nem is az volt a lényege, hogy õ ki-micsoda, hanem, hogy (sztem) az SnG póker egyik alap dolgával nincs tisztában. Aztán szépen nyer egy SnG versenyt :-)
amúgy nem okítottam csak tényleg érdekelt a dolog, hogy ezt ilyenkor valaki miért csinálja, mert Zelivel nem tudtuk megfejteni.
játszok PP-n, egyszer csak kiírja, hogy megszakad. KIpróbáltam mobilinternetrõl, úgy megy.
Az asztali gépemen viszont semmit nem állítottam, a routeren sem. Még kikapcsolt tûzfallal sem csatlakozik, kipróbáltam egy másik gépen is a router mögül, úgy sem megy. Én ezt nem értem
Én akkor szoktam beírni, ha vki szar logikából szar döntést hoz, és mákol....
+ persze, hogy azt csinál a pénzével amit akar, nem azt mondtam neki, hogy most emeljen, most dobjon, csak megjegyeztem, hogy idióta a kettõ nem függ össze.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
be tudtok lépni? mert én nem igazán
Volt megint egy eset, tudod amit beszéltünk. Na elmagyaráztam "szépen" :-) egy dán gyereknek a Full tilten, hogy miért hülyeség all-int küldeni floppon ha nincs semmid egy kiesõjelölttel szemben és kizárni a többit. Nem fogta fel. Ilyeneket írogatott, hogy "miért, blöfföltem és eldobtad. Ez fáj neked?" stb.
Mondjuk arra a kérdésemre, "és nyertél valamit?" már nem válaszolt, az idióta.
Amúgy kiesõ jelöltnél 55, nála A9 (nem jött neki semmi), nekem lett volna egy 10-es párom. De utálom az ilyen ahhhhhhhh..
Aztán késõbb vele headsupoltam a végén és levert :-D mondjuk mindenre all-int mondott és AQo megadtam, nála 67s, jött egy 6-os.
Gondolom õrült a feje, hogy leverhetett <#hehe>#hehe>