Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
Szép jó látni végre ilyeneket is 😊

Danny1987
mennyi idõ amig megérkezik a kiutalás?
KB?(2-4 nap?)

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ja tegnap utalatam ki magamnak 50 $-it netelerre igy maradt 49 valamennyi
Most 107 felett van.

Danny1987
Én behuztam egy 2$ 90 fõs sng-t amire 2 órát vártam,hogy megteljen az asztal.

Danny1987
Grat<#eljen><#eljen><#eljen>

jeeeee, behúztam egy 45 fõs SnG-t, 17,5 dolcsi, pedig sort stack voltam, de annyira ki akartak ejtetni, hogy minden kezemet megadták ritka s*ar lapokkal.
Heads upba egyenlõ zseton a sráccal, kisvakból AA limp :-) reménykedtem, hogy lesz valami magas lap nála, mert akkor már all-int ment, hát volt A8s <#eplus2>

Mennyinek kell lenni a bankrollodnak, az SnG beülõkhöz? Hány %?
Carloska
ezért ne játsz ekkora téten csak idegeskedés lesz belõle mert bármire beszáll mindenki inkább játszál min Nl 0.25 - 0.50en sztem én egyedül ott tudtam mostanában nyerni

TaRka0107
Elhiszem hogy nem kell nagy tudás ehhez, de féltem hogy két párja lesz mivel itt emeleséket olyan lapokra adják meg amiket én már rég dobok!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carloska
ehhez nem kelett nagy tudás allint raksz akkoris megadja 100%

TaRka0107
Mert ugye a hibáiból tanul az ember!

TaRka0107
2$-al szálltam be és 6,44el szálltam ki! Már így megy pár napja, most virulok!<#idiota> Kipróbáltam 2 asztalon de 2$ minuszba mentem, most csak 1 asztalra figyeltem és meg lett az eredménye!

Amúgy ha hibát láttok a játékomba, biztos van benne akkor várom a kritikákat!😊

TaRka0107

Huhh...féltem hogy 2 párja lesz! Végén az a check nem kellett volna, de egyébként csak nem adott meg egy emelést K7 vagy valami más kisebb kickerre!

Carloska
baszki belabácsi 5 ötdik lett pokerstarson

a 10,300$ on nyereménye 173,420$ grat neki

Daffit
Ez a pár már jobb lett 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

nem volt az rossz megadás, jó helyen is voltál (többi dobta), csak a magasabb kézbe pároktól kellett fo*nod, de ott is csak a közepeseket (7-J), AA, KK, QQ még nem így játszotta volna meg sztem.
Ha van zsetonod sajnos SnG így kell játszanod sztem, ahogy te is most én is ilyen kézbe párokkal szórom ki a short stackeket, ha meg vitte volna mi van istenem? 150 vaknál, marad 7000 zsetonod.
Bár én inkább csak 88-tól keménykedek, de inkább 99-tõl.
Daffit
Utálom az alacsony párokat, csak be akartam nézni és volt egy megérzésem:

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Danny1987
KK-m van középen.
emelek 4 BB-t egy megadja.
flopy xQT nyitok kb 3/4 potnyit erre rámemel.én visszatolom J9-et mutat.
Turn 8 river x
Jó játékos😊

KAMIONOS KOGYO
Én tudok egyet! <#smile><#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

TaRka0107
kezdõ szócskát nem akartam beletenni...

TaRka0107
Full tiltre valami jó kezdõ befizetés nélküli bonuszt tudtok?

hehe, AA nálam preflopp emelek 2-en bejönnek, floppon mindkét gyereknek CSAK flush esély, ugyanazzal természetesen, egyiknek K4s, másiknak 10 7s all-in megyünk mert keménykednek, turn és river 10,10 :-D
KAMIONOS KOGYO
Na kaptam 25$ a party-ra:

"Az átutalás napjától számítva 30 napod van a pontok összegyûjtésére, ne habozz hát!"

Nem is habozok,megyek játszani!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Tyler Durden
Játékát elismerem, de az asztalnál soxor úgy viselkedik, ami megengedhetetlen..
Nekem a kedvenceim Negreanu,Hansen és Patrik Antonius. / a régiek közül meg Stu Ungar/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Daffit
Itt nem tudom mivel adta meg, de féltem a 10-tõl és AK-tól. Na meg attól, hogy elsõ hand és ki is esek. Utálok az elsõ pár körben beszállni sng-n, mert nem ismerem a játékosokat, na meg UTG is voltam, de bejött:

Daffit
Danial Negreanu

Csacsi
Phil Ivey, Daniel Negrenau!

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

TaRka0107
Igen, õt kihagytam😄

KAMIONOS KOGYO
Phil Ivey!!!

TaRka0107
Nekem Gus Hansen és Eric Lindgren játéka tetszik nagyon!

Dick Riddick
Hellmuth az én személyes kedvencem. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Danny1987
Murdrock tartja a licitet 40 értékben.
honore60 bedobja lapjait.
anhanga bedobja lapjait.
danny87ers19 emel 120 értékben.
KenVI bedobja lapjait.
thomasols bedobja lapjait.
Murdrock tartja a licitet 120 értékben.

A flop következik:
Qp Jkõ 7t.

Murdrock passzol.
danny87ers19 hív 220 értékben.
Murdrock tartja a licitet 220 értékben.

A turn következik: 3t.

Murdrock hív 900 értékben.
danny87ers19 feltesz mindent (all-in) 1,240 értékben.
Murdrock tartja a licitet 340 értékben.

Showdown:

Murdrock megmutatja lapjait.: 8kó 7kó
7t 7kó Qp Jkõ 8kó
Egy pár: Hetes

danny87ers19 megmutatja lapjait.: Jt Jp
Jkõ Jt Jp Qp 7t
Drill: három Bubi

A river következik: 4p.

Murdrock megmutatja lapjait.: 8kó 7kó
7t 7kó Qp Jkõ 8kó
Egy pár: Hetes

danny87ers19 megmutatja lapjait.: Jt Jp
Jkõ Jt Jp Qp 7t
Drill: három Bubi

danny87ers19 megnyeri a potot (3,300).

Szerintetek ez most mi akart lenni?

Tyler Durden
Lehet a kártya a gond. Nekem dombornyomott mastercard van, azzal minden okés.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Akkor lehet, hogy a bankkártyám nem jó ehhez? Visa Electron. De moneybookers-nél ki tudtam választani, szóval elméletileg mûködnie kéne.

Tyler Durden
Én is CIB-nél vagyok és eddig nem volt gond.

Ellenõrizni akartam a bankkártyámat moneybookers-en, de a bankom visszautasította. Ugye azt jelöltem be, hogy "for GAMING purposes", mert persze pókereznék a pénzzel. Szerintem lehet, hogy a bank ezért utasította vissza (moneybookers szerint legalábbis). A CIB-nél van számlám. Van aki tudja, hogy a CIB tiltja-e pénz küldését pókeroldalaknak?

Tyler Durden
Huhh ne is emlegesd. Phil Hellmuth meg õ az akit vascsõvel megcsapkodnék. Lehet jó pokeres mind2, de emberileg akkor férgek, hogy az vmi hihetetlen.

Ez a Shaun Deeb is nagy játékos, most le lehet ordibálni engem meg akármi, meg tõlem lehet profi, nem profi, szerezhetett eddig milliárdokat, de amit itt lemûvelt nevetséges.
Azért kíváncsi lennék mire gondolt, preflopp fél blöff mintha magas kézbe párja lenne és ha mégse jön be 88 se rossz figurás ellen? Vagy azt hitte a gyereknél figurások vannak? Hinni a templomba kell!
Néztem már sok partyt tévében 88 preflopp all-int még nem láttam, ennyi zsetonnál-vaknál.
Mondjuk õ nyert :-D
még nem is a megadás, hanem hogy preflopp hívott egy olyan lapra, ami még limpre se jó.
Dick Riddick
Ebben teljesen igazad van.

Carloska
John Brock Parker vs Shaun Deeb

Belabacsi 9 edik helyen van kk vs aq kitartott a király pára

Carloska
belabacsi wcoop 10,300$ 25 dik hely

Carloska
de amugy ebbõl is látszik milyen emberek játsznak a pokerstarson 80%ban túl van reklámozva minden hülye ezt hallja tvbõl gyere fizess be vidd el a bónuszt és nyerj legyél te a profi stbb meg keresd meg magadban a pokersztárt akkor ne soroljam

lehet hogy inkább itt már a megadása amit nézni kell mert valami botrányos , de télleg ez már nem poker ami ott megy rosszabbb mint fél éve

Dick Riddick
Nice! 😊

Carloska
Micsoda flop baszki

AAA

Dick Riddick
Így kell ezt! <#eljen><#nevetes1>

Dick Riddick
Én használom a felugró ablak opciót, és játék közben mindent kikapcsolok ami zavarhat.

Hát gyerekek, nyomtam egy SnG-t, bubble helyen vagyunk már csak, fo*ott mindenki mint állat, egyszerûen senki nem bírt kiesni. Mondom nem bírok kiülni egy fizetõs helyet? Short stack voltam és még lapot se kaptam, ott ültünk már vagy 40 perce és senki nem akart kiesni én meg ha 15-ször nem kaptam 27o egyszer sem, amikor már megláttam csak röhögtem.
Na úgy lementem, hogy a nagyvak volt 800, nekem zsetonom 594<#eplus2>
Ekkor kaptam egy AA beültem, mindenki megadta, hogy biztos ami biztos kiessek :-D szépen végig chekelték én meg vittem a kasszát, senkinek semmi extra!
Na ezen úgy belelkesedtem, hogy olyan játékot nyomtam, hogy csak úgy szórtam kifele a jónépet és heads up-oltam egyet!! Bár azt elbuktam, egyenlõ zsetonnal nálam A8s, nála J10o, all-inre mentünk, csak egy J jött.
De egyáltalán nem bánom, mert hihetetlenül jó érzés volt játszani, nem is a nyeremény a lényeg, hanem még most is tele vagyok adrenalinnal, jó érzés na<#taps>
Dick Riddick
Jó olvasni hogy vannak sikerek. Csak így tovább! 😊
Én sajnos egy nagyon komoly negatív hullámban vagyok, már harmadik napja. Nem is emlékszem hogy valaha is lett volna ilyen negatív szériám. A játékom nem lett lazább, nem vagyok kevésbé passzív, az ellenfelek sem jobbak. Egyszerûen nem tudok behúzni nagy potokat, ellenben sokat elbukok. És az az igazán komoly baj hogy erõsen plusszos partykat vesztek el.
Jelen állás szerint -40 dolláron állok, és nem úgy tûnik hogy vége lenne a bukó szériának.
Nagyon úgy fest hogy még egy két nagyobb bukta után vissza kell mennem 1/2 centre. A pontok rendesen jönnek, de a lényeg a pénz. És az most folyik el tõlem.
Nem vagyok bad-beat rajongó, azért írom be hogy enyhüljön kicsit a feszültségem.

zeli
Ilyen nekem is volt. Linkeltem is képet. Véletlenül eldobtam AAt, és floppoltam egy ászpókert. 😊
Pókerezés közben kapcsold ki az MSNt, legalábbis tedd magad elfoglaltba, vagy zárold le...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carloska
Nah majd hétfõn b+ kávézni nem megy bent melóhelyen mert esküszöm ráöntöm