Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most 107 felett van.
Live for nothing or die for something.
Heads upba egyenlõ zseton a sráccal, kisvakból AA limp :-) reménykedtem, hogy lesz valami magas lap nála, mert akkor már all-int ment, hát volt A8s <#eplus2>#eplus2>
Mennyinek kell lenni a bankrollodnak, az SnG beülõkhöz? Hány %?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy ha hibát láttok a játékomba, biztos van benne akkor várom a kritikákat!😊
Huhh...féltem hogy 2 párja lesz! Végén az a check nem kellett volna, de egyébként csak nem adott meg egy emelést K7 vagy valami más kisebb kickerre!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha van zsetonod sajnos SnG így kell játszanod sztem, ahogy te is most én is ilyen kézbe párokkal szórom ki a short stackeket, ha meg vitte volna mi van istenem? 150 vaknál, marad 7000 zsetonod.
Bár én inkább csak 88-tól keménykedek, de inkább 99-tõl.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
emelek 4 BB-t egy megadja.
flopy xQT nyitok kb 3/4 potnyit erre rámemel.én visszatolom J9-et mutat.
Turn 8 river x
Jó játékos😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
"Az átutalás napjától számítva 30 napod van a pontok összegyûjtésére, ne habozz hát!"
Nem is habozok,megyek játszani!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nekem a kedvenceim Negreanu,Hansen és Patrik Antonius. / a régiek közül meg Stu Ungar/
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
honore60 bedobja lapjait.
anhanga bedobja lapjait.
danny87ers19 emel 120 értékben.
KenVI bedobja lapjait.
thomasols bedobja lapjait.
Murdrock tartja a licitet 120 értékben.
A flop következik:
Qp Jkõ 7t.
Murdrock passzol.
danny87ers19 hív 220 értékben.
Murdrock tartja a licitet 220 értékben.
A turn következik: 3t.
Murdrock hív 900 értékben.
danny87ers19 feltesz mindent (all-in) 1,240 értékben.
Murdrock tartja a licitet 340 értékben.
Showdown:
Murdrock megmutatja lapjait.: 8kó 7kó
7t 7kó Qp Jkõ 8kó
Egy pár: Hetes
danny87ers19 megmutatja lapjait.: Jt Jp
Jkõ Jt Jp Qp 7t
Drill: három Bubi
A river következik: 4p.
Murdrock megmutatja lapjait.: 8kó 7kó
7t 7kó Qp Jkõ 8kó
Egy pár: Hetes
danny87ers19 megmutatja lapjait.: Jt Jp
Jkõ Jt Jp Qp 7t
Drill: három Bubi
danny87ers19 megnyeri a potot (3,300).
Szerintetek ez most mi akart lenni?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Azért kíváncsi lennék mire gondolt, preflopp fél blöff mintha magas kézbe párja lenne és ha mégse jön be 88 se rossz figurás ellen? Vagy azt hitte a gyereknél figurások vannak? Hinni a templomba kell!
Néztem már sok partyt tévében 88 preflopp all-int még nem láttam, ennyi zsetonnál-vaknál.
Mondjuk õ nyert :-D
lehet hogy inkább itt már a megadása amit nézni kell mert valami botrányos , de télleg ez már nem poker ami ott megy rosszabbb mint fél éve
\"Heroes never die. They just reload.\"
Na úgy lementem, hogy a nagyvak volt 800, nekem zsetonom 594<#eplus2>#eplus2>
Ekkor kaptam egy AA beültem, mindenki megadta, hogy biztos ami biztos kiessek :-D szépen végig chekelték én meg vittem a kasszát, senkinek semmi extra!
Na ezen úgy belelkesedtem, hogy olyan játékot nyomtam, hogy csak úgy szórtam kifele a jónépet és heads up-oltam egyet!! Bár azt elbuktam, egyenlõ zsetonnal nálam A8s, nála J10o, all-inre mentünk, csak egy J jött.
De egyáltalán nem bánom, mert hihetetlenül jó érzés volt játszani, nem is a nyeremény a lényeg, hanem még most is tele vagyok adrenalinnal, jó érzés na<#taps>#taps>
Én sajnos egy nagyon komoly negatív hullámban vagyok, már harmadik napja. Nem is emlékszem hogy valaha is lett volna ilyen negatív szériám. A játékom nem lett lazább, nem vagyok kevésbé passzív, az ellenfelek sem jobbak. Egyszerûen nem tudok behúzni nagy potokat, ellenben sokat elbukok. És az az igazán komoly baj hogy erõsen plusszos partykat vesztek el.
Jelen állás szerint -40 dolláron állok, és nem úgy tûnik hogy vége lenne a bukó szériának.
Nagyon úgy fest hogy még egy két nagyobb bukta után vissza kell mennem 1/2 centre. A pontok rendesen jönnek, de a lényeg a pénz. És az most folyik el tõlem.
Nem vagyok bad-beat rajongó, azért írom be hogy enyhüljön kicsit a feszültségem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Pókerezés közben kapcsold ki az MSNt, legalábbis tedd magad elfoglaltba, vagy zárold le...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.