30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#14826 Nekem ilyen az Omaha Hi/lo-nál volt, hogy nem igazán értettem a szabályt. De aztán 3. lettem asszem, vagy 2.:D -
ddt500 #14825 Ne becsüd alá az elme hatalmát. Elég sokan vannak akik az emelés utáni ólint instant blöffnek veszik és azonnal megadják akár még semmire is. Ezért kell ólint mondani ha settet floppolsz. -
ddt500 #14824 Mókás volt ahogy játék közben a netet bújtam a szabályok után.De elég hamar belejöttem. Persze inkább a hold'em omaha részen nyomultam. De Razz-on is nyertem 2-3 ólint. -
#14823 És megatta..., de itt is lehetett volna akármije...
-
#14822 Végülis nincs abban semmi rossz ha valaki allin megy, mert top párnak gondolja a lapját, csak idegesítő, hogy jön is neki. -
#14821 Na, full ugyanez a szitu... -
#14820 Emöljé, emöljééé, ha nincs semmid, még allin is mennyééé, ...visszamennyé.
-
ba32107 #14819 Erről ez jutott eszembe -
ba32107 #14818 Mit akarsz, csak védte a vakját :D:D -
Lory87 #14817 hehe ez joo :) -
#14816 Tudjátok, mi a leghatásosabb módszer a tilt ellen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sz4bolcs1985: ****imkin te cukor kis nyuszimusz
Sz4bolcs1985: jó nagy nyomorék vagy te seggfej
Sz4bolcs1985: büdös kurva
Sz4bolcs1985: pina te mocskos ribanc
Sz4bolcs1985: szétszopatnám a kicsi szádat
Sz4bolcs1985: kiakadna az álkapcsod
-
#14815 Mekkorát emeljek az ilyen nyomorékokra????
Flopon már sejtettem, hogy 5öse van, csak kíváncsi voltam rá, hogy van-e hozzá kettese is........
-
#14814 Az milyen szívás már, hogy találok egy 3as drillt 5magas flopon, erre előttem allin mennek KK-val, én megadom, és turnon jön a K ??? -
ba32107 #14813 Az bátor próbálkozás volt akkor :D -
ddt500 #14812 Szép. Mesélni valóm van.Beültem egy 200 dolláros HORSE torna satellitjére. Na most az tudni kell, hogy a Razz-ról még csak nem is halottam soha. Emeltem a KKKK-ra mint a barom oszt kiderült, hogy a létező legrosszabb lapom van. Maradt 500 zsetonom. 3 óra múlva meg volt a 216 dolláros beülő.2 ember jutott be egy meg kapta a maradék pénzt.
Itt van pár osztás a végéről.
-
#14811 idén az első rúúúyál flassom! :D -
#14810 YOWSSSAAAA!!!
-
#14809 Flopon 0,30% esély. Na ezt szeretem látni. :D -
#14808 Beleszaladtam egy tilten lévőbe. Pár handdel ezelőtt bukott egy nagyobb összeget. Majd elkezdett all-in menni. Ezelőtt a hand előtt AA-ja volt, valaki lesipuskás meg is adta KQ-val, pechjére. Mákom volt, hogy nagy lapot kapott, én meg instacall.
-
sandor8206 #14807 Sajnos ilyen a SSS, preflop lecallolnak mindennel, beülnél max beülővel, nem hinném, hogy flopon callolnák az emelésed runner runner flushre.
Amúgy tényleg nagy balszerencséd volt, de sajna ilyen amikor végig megy a party és esik riverre a 10-es neki, amikor a flop KQx.
Azért a pár pár ellen, tényleg gázok főleg ennyiszer. Szar érzés tudom. Az 50-50 partyk meg már csak ilyenek, azokon felesleges idegeskedni. -
#14806 Pedig 'ász majdnem mindig van a flopon.' -Korda György. -
#14805 Te jó ég, menj már el valami boszorkányhoz, hogy vegye le rólad a rontást! xDDD -
#14804 10 es mindig jön! -
Rainbow15 #14803 Az elsőt rosszul linkeltem
-
Rainbow15 #14802 Na újrakezdtem
[flash=]http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1276372[/flash]
A mai napra ennyi elég lesz azt hiszem. Hihetetlen :D -
Lory87 #14801 A pokersavvy-t kukkintsd meg -
#14800 Jézusom, mennyi shit, ezeket rossz nézni. :////////// Én már rég fölkötöttem volna magam. :D -
#14799 A Cool Hand Pokernál van vmi olyasmi bonus,h valaki alá beregisztrálsz,aztán ha teljesíted a feltételeket,te is kapsz vmennyit,meg ő is? -
#14798 Nekem egy CD van a lyukra rakva, hogy mindig emlékeztessen rá, hogy nem ez a helyes megoldás. :/ -
#14797 Ez amit mondasz szerintem a tilt egyik fajtája. Mikor többször egymás után rádemel a srác, és te azt hiszed, hogy téged szivat, nem pedig, hogy jönnek neki a lapok, végül megadod. Veszélyes dolog.. -
#14796 Lol, mint ha csak magam látnám, én CS miatt ütöttem be az ugynilyen ajtóm. :D
Most már csak szolidan ütöm az asztalt ha lemákolnak, vagy sipítozok, ha jön egy jó lap. xDD -
Lory87 #14795 Bocsi pLau rossz ''válasz erre'' gomra kattoltam :D -
Rainbow15 #14794 Ja most pihenek picit. Ez előtt Everesten voltam, ott nagyon sokat mákoltam, de ez a Pokerstars teljesen más, nem nekem kedvez. Remélem minél előbb meg lesz a bónusz, aztán megyek is el. -
#14793 Ez az amit én is utálok és kezd elmenni az önbizalmam, amikor 80%-ban te vagy a jobb és lemákolnak egymás után 5ször. FÚ de rossz ez. Együttérzek. Kicsit pihentesd a pokert és utána te fogsz makkolgatni -
pLau #14792 mivan?:D csak kérdeztem... -
Lory87 #14791 UUU basszus ezek brutálok, az ilyenektől a falramászok :) -
Rainbow15 #14790 Hali
Ilyen rosszul még nem ment. Utóbbi fél óra:
Hülyén csináltam? -
pLau #14789 Fulltilten mikor kapom meg a rakebacket? -
#14788 Ezt a HSZ-t ahogy beírtam pont cash game asztalon amikor beszálltam a játékba nagyvakként KK-t kapok. Emelnek előttem, visszaemelek, nagy gondolkodás után visszaemel, én allin, megadja. Nála AA persze semmi nem jött. Ezeket a laptalálkozásokat úgy utálom.8$ oda:D -
#14787 Én is úgy vagyok vele, hogy menjek be fizetős helyig mert nekem minden kis pénz is számít. Ha pedig bent vagyok akkor az első helyet akarom megszerezni természetesen.