Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Party Pókeren nagyon megindult a szekér. 420 dolláron állok jelenleg. Hétfõn még csak 27 körül volt 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most nézem hogy ha a 8as nem párosodik akkor biztos a nyerés! ÁÁÁÁ
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Turn->river: 46-outok száma/outok száma (arány)
Flop->river: 100/((1-((47-Out)/47)x((46-Out)/46))*100) (arány)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Olvastam hogy kivenni nem tudom ha nincs meg x PS pont, de így legalább nyugodt vagyok. Köszi még1x!
Regeltem a pokerstrategy-n, megkaptam az 50$ kezdõtõkét. Ha esetleg akkora szerencsétlen lennék, hogy mind elbukom, vissza kell fizetnem esetleg? Azért kérdem, mert amíg nem tudom a választ, nem akarok belemerülni komolyabban a pénzes játékba.
Ilyet néha én is csinálok, hogyha a short stack mögöttem ül, akkor limp, és az allinjét csak megadom. Bár ritkábban csinálom, mert rizikós.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Döntõ asztalon voltunk, volt egy gyerek aki úgy vadászott a short stackekre, hogy ha elõl volt csak limpelt AK-val, QQ-al stb. máskor dobás, mással nem is limpelt talán, short stackek all-in ilyen KJs, meg kis párokkal meg ilyenekkel õ meg csak call és veri ki õket, ki is figyeltem, figyeltem is rá ha limpelt elsõ helyrõl ilyen QJs dobtam pedig a zsetonom vagy 7-8 vak lehetett, persze egy gyerek beküldte 66-tal õ neki QQ, ki is verte a kis párt + engem is ha keménykedtem volna, máskor nyugodtan beküldtem az all-int.
Na nekem is leosztás KK, gyerek megint limpel elsõ helyen, komolyan mondom a rossz érzés elfogott, tudtam ott van valami DE 200 nagyvaknál volt kb. 1200 zsetonom, nem tehettem mást all-in és bíztam benne, hogy nem AA van nála, hát az volt <#eplus2>#eplus2>
Gondolhatod, hogy egy $500-os beülõs versenyen nem .20-lesz a házé. 😄
Cash Game-ben pedig van egy felsõ határa a rake-nek, azt hiszem $3-nál nem lehet több.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azért csak 60ig emeltem vissza preflop, mert azt gondoltam, hogy eldobják, ha nagyobbat emelek. Tudom, hogy rizikós volt, de többet akartam kihozni ebbõl a handbõl. 😊 és örömömre, mind2 betolta..😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A rake egy néhány százalékos rész a potból, ami lényegében a terem jutaléka. Ebbõl származik a fõ bevételük.
Olyan kérdésem lenne még hogy a rake mit jelent?😊