Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
De azért nem rossz, ha ilyne gyökér ül az asztalnál. 😊 (nem nagy pot, de simán jó sztem.)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
...és gyakran az ilyen gyökérarcok gyõznek!
(épp most ültem be egy SNgbe)

Full Tilt Poker Game #14907053728: $1 + $0.25 Sit & Go (109388669), Table 2 - 15/30 - No Limit Hold'em - 14:01:37 ET - 2009/09/24
Seat 1: pokerleo (1,500)
Seat 2: zeli0726 (1,500)
Seat 3: DrChemist (1,500)
Seat 4: poreboy44 (1,500)
Seat 5: FERRO_KK (1,500)
Seat 6: Naildy (1,500)
Seat 7: the one492 (1,500)
Seat 8: roose4444 (1,500)
Seat 9: benny_poker6 (1,500)
pokerleo posts the small blind of 15
zeli0726 posts the big blind of 30
The button is in seat #9
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zeli0726
DrChemist calls 30
poreboy44 folds
FERRO_KK has 15 seconds left to act
FERRO_KK has timed out
FERRO_KK folds
FERRO_KK is sitting out
Naildy folds
FERRO_KK has returned
the one492 raises to 1,500, and is all in
roose4444 folds
benny_poker6 folds
pokerleo folds
zeli0726 folds
DrChemist calls 1,470, and is all in
the one492 shows <6d 6c>
DrChemist shows
*** FLOP *** <7s Jh Ks>
*** TURN *** <7s Jh Ks> <9d>
*** RIVER *** <7s Jh Ks 9d> <6s>
the one492 shows three of a kind, Sixes
DrChemist shows a pair of Tens
the one492 wins the pot (3,045) with three of a kind, Sixes
*** SUMMARY ***
Total pot 3,045 | Rake 0
Board: <7s Jh Ks 9d 6s>
Seat 1: pokerleo (small blind) folded before the Flop
Seat 2: zeli0726 (big blind) folded before the Flop
Seat 3: DrChemist showed and lost with a pair of Tens
Seat 4: poreboy44 didn't bet (folded)
Seat 5: FERRO_KK didn't bet (folded)
Seat 6: Naildy didn't bet (folded)
Seat 7: the one492 showed <6d 6c> and won (3,045) with three of a kind, Sixes
Seat 8: roose4444 didn't bet (folded)
Seat 9: benny_poker6 (button) didn't bet (folded)

nem a river6os a lényge, hanem bent van 45 zseton, és rátol 1500at...ez a tudás...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Némelyik ember komolyan rejtély nekem, 20-as nagyvak mindenkinek még 1500 zseton, 77 van nála emel elsõ helyrõl 240-et, egy gyerek adja. Nálam AKs, emelek kb. 650-ig, erre gyerek rámemel 1000-et, másik dobja én all-in, megmondom õszintén dobatni akartam, vissza all-inen meg is lepõdtem, de ezen a szinten (1 $ SnG) már néha AQ all-ineznek az elején.
Ok kiestem, mert nem jött semmi.
Én se a legjobban játszottam meg, mert itt még lehet elég lett volna a call és nézni floppot, DE ha én belefutok valami jobb lapba ez van, de õ a versenykorai szakaszába, ennyi zsetonnál egy 77 így megjátszani sztem nevetséges. Az én ráhívásom simán takarhatott volna egy KK vagy AA, magas figurások ellen is 50-50 az esélye (persze az õ játékában is benne volt a magas kézbe pár van nála) ami persze majd be kell vállalni, de nem a verseny korai szakaszában.
Tehát én se voltam valami fényes, itt még feszesen kell játszani és én nem azt tettem, de hogy lehet 77-el elsõ helyrõl nyitni ???
Ez nagyon ott van!

Dick Riddick
Az a kiindulási helyzet hogy elõl vagy. Nem lehet túlságosan tapasztalt játékos ha 1.80-al ül bent. Sok mozgástere nincs, ezt a lépést sok kézzel teheti, a top pártól a kész flössig. Sokszor látsz náluk két párt vagy húzót. Kedvezõtlen a nem emelt pot és a sok ellenfél, viszont kész flös ellen is jók az esélyek, flopon 7, turnon már 10 out. Azt figyelembe véve hogy lehet nála rosszabb kéz, és hogy kevesebb mint fél beülõ van elõtte, a megadás teljes mértékben helyes.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Én se. Hogy itt megadtam volna, azt nem tudom, helyzetfüggõ.

Csacsi
Ez igaz, de nem lehet egyértelmûen flushre rakni. Lehet akár két pár is amit próbál védeni flushdraw ellen. Én biztos nem tolnám be floppon flushel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akkor elvileg 8 out. De még úgy sem helyes a döntés, mert a pot odds csak 1.2.

Csacsi
Általában azt modnják, hogy ha két lap kell a flöshöz, akkor azt +1 outtal kell számolni. Ez itt erre is igaz.

Tehát ha van 6 outom, és esélyem a runner runner flushre, akkor 7 outtal számolhatok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hogy kell ilyen esetben outokat számolni? Ugye lejöhet a másik három J, a másik 3 hatos, és az utolsó 5. Ez öszvisz 7. Hogy kell belevenni azokat az outokat, ami itt történt? (utolsó két lapra lejön egy pár)

Anélkül így csak 1.2 pot-odds van, ami elvileg nem elég.

Dick Riddick
Teljesen sztenderd helyzet, ezt így kell.

TaRka0107
Tudtam hogy flöshe van, de sok out-om volt!

Vagy inkább ilyet ne csináljak még egyszer!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Kössz!

kraawz
köszi 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Carloska
2.Months.2.Million.S01E06.HDTV.XViD-CAST

http://www.megaupload.com/?d=7DMA7T0V

Na utánanéztem, a PokerStrategy-s kezdõtõkét tényleg csak akkor lehet kivenni, ha az ember kijátssza a maradék 50 dollár bónuszt is. És akkor vajon mi van, ha decemberig mondjuk csak 45 dollárt tudok kijátszani? Akkor buktam az egész pénzt?

YourPokerCash-en pedig ha jól látom, 2500 raked handet kell lejátszanom, hogy kivehessem a pénzt. Erre nincs idõkorlát ugye?

Ott van a bannerben 😄

kraawz
ehhez a royal bonushiz egy link ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
😊)

Nem hiszem el, most azért nem tudom elküldeni a confirmation fotót, mert nincs töltött akksim a fényképezõbe 😄 Most várni kell reggelig 😄

Dick Riddick
Akkor semmi gond. Nem baj ha vannak amerikai játékosok, sõt! Sok náluk a szerencseb*zi, ami nem rossz. 😊

Az UB vakstruktúrája tényleg nagyon jó, utánanéztem. Viszont a Titan Poker is nagyon tetszik. De rájöttem, hogy nem is kell választani, mert az egyikhez tudom használni a YourPokerCash-t, a másikhoz pedig a Royal Bonus-t az ingyen tõkémhez (elvileg).

Dick Riddick
Ha a lényeg az SnG lenne, érdemesebb lenne a vakstruktúra szerint döntened.

Még valami, Titan Pokeren nincsenek amerikai játékosok. Ez pozitívum, vagy negatívum?

Na olvasgattam mindkettõrõl, de nem tudok dönteni: Titan Poker, vagy Ultimate bet? Pokerlistings szerint a Titan a jobb, és ott állítólag több a fish. További pozitívum, hogy ott van DoN SnG. Ultimate bet-en van? Dick szerint frankó az UB, most kíváncsi lennék egy Titan-os véleményére is. Köszi.

Dick Riddick
Amúgy szép volt. <#eljen><#nevetes1>

TaRka0107
Egyébként ha felhívja a robothang akkor nem kell érte fizetnie? Mert a mai világba így megy!😊

Fiuk vannak ezek a Videok a http://www.pokerakademia.com/poker_videok/ amiket lelehet tölteni , de ha én böngészövel leakarom öket tölteni mind szakad meg az elején és nemtudom letölteni öket, valakinek valami ötlete hogyan tudnám megnézni öket? Esetleg még meglehet szerezni valahol öket, vagy tud valaki egy joo kis programot ami segitségével lelehetne tölteni öket ? 😄 Ty

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

TaRka0107
Tesóm majd most megy valamikor a koncertjükre... örülni fog ennek a számnak!😄

zeli
a YPC akkor hív fel, amikor rákattintasz...amúgy egy robothang bemond egy számot, amit beírsz, és ennyi...

Törölt felhasználó
Köszi! Még egy kérdés: a YourPokerCash-tõl mikor hívnak fel? Úgy értem, regisztráció után x órával? Mert nem akarom, hogy akkor hívjanak, ha épp suliban vagyok. És mit kérdeznek, vagy sokat kell velük beszélni? 😄

zeli
Full Tilt Poker Game #14883943830: Table Bonita - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 12:04:16 ET - 2009/09/23
Seat 1: gdghfhh336 ($1.70)
Seat 2: Venturio ($10.52)
Seat 3: zeli0726 ($2)
Seat 4: Luckyelven1 ($15.31)
Seat 5: damirspeka ($2.20)
Seat 6: hellojj ($2.69)
Seat 7: NEA_PYC ($1.40)
Seat 8: nata_1952 ($1.85)
Seat 9: Larnach Castle ($6.12)
damirspeka posts the small blind of $0.05
hellojj posts the big blind of $0.10
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zeli0726
NEA_PYC has 15 seconds left to act
NEA_PYC raises to $1.40, and is all in
nata_1952 folds
Larnach Castle folds
gdghfhh336 folds
Venturio folds
zeli0726 raises to $2, and is all in
Luckyelven1 folds
damirspeka has 15 seconds left to act
damirspeka raises to $2.20, and is all in
hellojj folds
damirspeka shows
NEA_PYC shows <8d Ac>
zeli0726 shows
Uncalled bet of $0.20 returned to damirspeka
*** FLOP *** <4s Jd 4h>
*** TURN *** <4s Jd 4h> <5c>
*** RIVER *** <4s Jd 4h 5c> <2s>
damirspeka shows a full house, Jacks full of Fours
zeli0726 shows two pair, Kings and Fours
damirspeka wins the side pot ($1.12) with a full house, Jacks full of Fours
NEA_PYC shows a pair of Fours
damirspeka wins the main pot ($4.02) with a full house, Jacks full of Fours
zeli0726 adds $2
NEA_PYC is sitting out
*** SUMMARY ***
Total pot $5.50 Main pot $4.30. Side pot $1.20. | Rake $0.36
Board: <4s Jd 4h 5c 2s>
Seat 1: gdghfhh336 didn't bet (folded)
Seat 2: Venturio didn't bet (folded)
Seat 3: zeli0726 showed and lost with two pair, Kings and Fours
Seat 4: Luckyelven1 (button) didn't bet (folded)
Seat 5: damirspeka (small blind) showed and won ($5.14) with a full house, Jacks full of Fours
Seat 6: hellojj (big blind) folded before the Flop
Seat 7: NEA_PYC showed <8d Ac> and lost with a pair of Fours
Seat 8: nata_1952 didn't bet (folded)
Seat 9: Larnach Castle didn't bet (folded)

najóvan..mindjár széttörök vmit. :@

~ -$10. szép....

Csacsi
Ne aggódj, semmi jónak nem vagyok az elrontója. Tisztában vagyok Vele, hogy ugyan ilyen könnyen el is mehet. De azért nem hagyom magam, és köszi a jó tanácsot is.

zeli
jó...AJre lejön két pár, riverre ledobja neki a sort QTvel eszáll be...

zeli
áhbazz.....elmúlt két hétben minden nap pluszban zártam, mai nap a forduló. 😞
AQ, Aj-kre semmisejön, KKval AAval vesztettem...
AA vs K3s, backdoor flush powa...:C
Kj limpre jött JJ, lejött neki turnre egy flöss....
Úgy érzem mára hagyom.

Dick Riddick
Csak vigyázz rá. Nagyot nyerni könnyû, megtartani már nehezebb.

Dick Riddick
Én az UltimateBet-et ajánlom. Náluk találtam meg a legjobb vakstruktúrát. Az én személyes kedvencem.

Na újabb kérdés: SNG játékom fejlesztéséhez szerintem nem megfelelõ a FullTilt. Innen a kezdõknek szánt oldalak közül melyiket ajánljátok? Elsõsorban fisheket akarok, profitot növelni, gyakorolni a SNG játékot. És úgy gondoltam, hogy a yourpokercash-es kezdõdtõkét fogom használni. Az menni fog ugye? A Titan Poker jó választás?

doxadmin
Nekem is jöhetne egy hasonló, és havi 300$ral megelégszem <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Az ICM modell alkalmazható szatellit / DoN bubble játékra is?

Csacsi
Jah, én is kíváncsi vagyok meddig tart 😊

Eddig 2982 Hand ment le, szóval kicsi a minta, és 13BB/100-am van 😊

Bár mondjuk ha ez be is áll, olyan 5 BB/100-ra, már akkor elégedett lehetek, hiszen az havi 1500 dollár lenne 😊 És szerintem az ezen a mezõnyön simán hozható.

Galy
nice upswing! 😊
TaRka0107
Aha, értem! Kössz a választ!

Csacsi
Hát elég régóta játszom. Stratégiám annyi van, hogy elolvastam Collin Moshman féle Heads Up sit and go könyvet, végignéztem a pókerarcok oldalon Luigi Heads Up oktataóvideókat. És deucescracked.com*ra fizettem elõ, ahol folyamatosan videózom napi 1-1,5 órát, ezzel is fejlesztve a játékomat.

Plusz egyéb sajáõt ötlet alapján játszom. De HeadsUp-ra nincs általános stratégia, ami mindenki ellen mûködik. Folyamatosan alkalmazkodni kell az ellenfélhez(akár egy ellenfélhez többször is, éppen hogy váltogat õ is), különben hamar megütheted a bokád.

Csacsi
A legkisebb Sit&go Headsup asztal, az 6 dollártól kezdõdik. Cashgamen meg 0,25/0,50-es alapon kezdõdnek.

TaRka0107
Egyébként mióta pokerezel? Használsz valami stratégiát, vagy saját stílus?

TaRka0107
Amúgy party pokeren csak én nem találok headsup-ot?

TaRka0107
Az nem semmi pénz! Gazdag vagy....!😄