Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Csak hogy legyen min fujjogni. :Ð Lassan már érthetetlen, hogy ilyen játékkal egyáltalán hogyan termeltem micro limiten 2 hét alatt 400 dodo profitot. :Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
még1 'szar' játék 😄

sz4bolcs
vaze, most nézem, miket nyert az a kriken1989 gyerek, akivel döntõ headsupoztam 90-es versenyen.... nem gyenge:

kriken1989

sz4bolcs
ja anno engem omahában az idegesített legjobban, mikor kurvahitelesen tudta a fish elõadni a nagyerõs lapját, és kiderült hogy drill volt a kezében, és azzal dobatott.... és akkor szûrd ki, hogy tényleg megvan neki valami handje, vagy csak azt hiszi 😄

sz4bolcs
Mire nekem ezt sikerült fölfognom.... xD

szomferi
ó, akkor értem már... köszi a segítséget!
azt hittem itt is 5 lap számít, de mindegy hogy mikbõl jön össze, nincs ilyen 3+2 kikötés :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

sz4bolcs
Omahában 3 lapot kell fölhasználnod a boardról és kettõt a kezedbõl. Ezért pl. ha AAAA-t kapsz kézbe, vagy drillt, vagy hasonlót, az majdhogynem totál értéktelen.

sz4bolcs
én jövök, srácok:

szomferi
üdv mindenkinek!

itt valami nem tiszta, de lehet már csak amiatt bambulok mert éjszaka van... ezt a két handet miért is nem én nyertem?

nem sûrûn (gyakorlatilag 0x) játszok Omahát, - inkább Texas párti vagyok, de ez HORSE volt, így sok választásom nem volt - lehet ebbõl is fakad a tudatlanságom 😄

elõre is bocs ha valami bõdületes marhaságot kérdeztem <#worship>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Lammer
most mit izelsz? volt 2 outja, na... meg kulonbeniZS 2-en adtak... ez mar preflop statisztikailag sem olyan jo, hiaba vannak zsebraketaid... na... <#vigyor5> river, 5%, PS -> check xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

Valóban a második egyértelmûen olyan volt, hogy "jaj emelek egy kicsit de csak azért hogy úgy tegyek mintha, és közben hátha kijön a flössöm". Ha lett volna értékelhetõ lapja akkor turnon biztos, hogy nagyobbat hív. A river all in meg szinte felért egy "Blöffölök add meg" felkiáltással. Mondjuk As2-re beeshetett volna neki egy set amit megjátszhatott volna ugyan így.

Lammer
Szerintem sem volt feltetlen szar megadas... azok a betek eleg bovlik voltak 😊

mas: tegnap eZSte tesztkepp (masfel het pause) nyomtunk hugiekkal egy sessiont offline... mindkettonek jol megy eloben nagyon.. persze mibe futok bele megint.. flopwheel.. (torkig vagyok a soroktol)lefogyok rogton utana AKs... shove J9 ketpar kaszal... lol pihi tovabb 😊

sz4bolcs
"de nutflushdraw amiben úgy igazán reménykedtem, mert akkor van kb. 3 outja." -mármint ha nem jön káró, ami nekem biztos dobás, csak 3 lapot kell 'elkerülnöm'.

sz4bolcs
Ja, meg azzal, hogy nem emeltem flopon, azt gondolom, hogy KJ-ra, vagy KQ-ra tett, amibõl talán az egyik szín, amivel megéri végigcallolnom. Sok ilyen összetevõje van annak, hogy így történt ez az egész.

sz4bolcs
Még a logikáját is meg tudom magyarázni ennek a line-nak. Mivel feszesen játszom, ilyen flopon van, hogy föladom ezt az AQ-t. Most is ez volt a terv. Egészen a minibetjéig, amire kb. ráírta a homlokára, hogy "flushdrawm van geci, dobjá" Ráadásul egy párt, akármekkora párt.. soha nem fog így játszani. Tehát jó, akkor nézzünk turnt. Nézzük, segít-e a kárójának, +pot controll, hátha még meggondolja magát, ami sokszor elõfordul. Turn nem káró.. ok, nézzük. Újabb, szinte nevetséges minibet. Itt a betméretezésével sikerült leszûkítenie magát K vagy A káróra+ valami magas lapra, J, vagy 10.. esetleg Q. KJ-t, KQ-t, vagy AJ-t tettem a kezébe, ahol a magasabb lap káró, de nutflushdraw amiben úgy igazán reménykedtem, mert akkor van kb. 3 outja. Ott voltam river elõtt, és ami a fejemben volt: ha nem káró, és nem K vagy J a river, akkor elõl vagyok.
River totál blank. Itt már annyi infot összeszedtem, ami nekem kötelezõ ilyen callhoz, de ok... legyen egy kis % esélye, hogy mégis valami párja van értéktelen káróval, és akkor szarabbul játszotta végig ezt a line-t, mint én, ezért check. Értéket nem nyerek ha belehívok, az egyetlen értelmes befejezése ennek a partynak, ha hagyom, hogy megpróbáljon kiblöffölni.
Akármilyen szar játék, ha nem hagyom, hogy találja ki, mit akar, soha nem kapok annyi plusz infot a bet-méretezésébõl, amibõl így le fogom tudni callolni ha esetleg föladom turnön és riveren allin megy. Ha river K, J, káró, akkor nekem ez dobás, de így nem volt okom azt feltételezni hogy valami jobb van nála.

Csacsi
Azért arra kíváncsi lennék milyen ranget állítottál fel neki, ami ellen azthitted, hogy elõl vagy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ezt megkaptad <#taps><#banplz>
sz4bolcs
Köszi a tanácsot. Majd többet olvasok, hogy találjak még olyan stratégiát, amivel be tudom tetetni a stackjét busted flushdrawra. :Ð

Csacsi
A második leosztás kb olyan fish játék volt, mint amit te ellened játszott a többi fish az elõzõ leosztásokban már ne is haragudj.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
30%-on volt a félelemszintem, 70%-on pedig a bátorságszintem.. 😄

Lammer
meg nincs episodokra szedett profi videok* (kommentarok stb) meg csak amator videok vannak fel tecso"-n 😊

*varom

A másodiknál picit sem féltél egy pocket overpártól? 😄
sz4bolcs
elsõnél: turn - szabad a pálya, gyerekek

kommentár nélkül (ez tetszeni fog) 😊

sz4bolcs
nem.. muti

Lammer
ja az megvot nektek, hogy az ubermakos Isildur behuzta a 2012-es PCA-t???

Meg le is nyilatkozta, hogy nem jo mtt gamer (ugye innen senkinek sem kell magyarazni, hogy online hr cash gamer) es meg van mit tanulnia...

meh...

Lammer
azert vannak melegek... a QQ-nal nekem mar az ellennel reg A vagy K szokott lenni :|

Szabolcs kitapasztalja a tutit😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Hasznos megjegyzés: Ha valami reg azt mondja nektek, hogy éjjel éri meg játszani, mert több a fish... ne higgyetek neki. Ma már több a reg éjjel, mert mindenki azt gondolja hogy éjjel több a fish..., de játsszatok pár versenyt 2 és 6 közt...

sz4bolcs
Ez a verseny: Ship of fools, és én vagyok a kapitány <#idiota><#idiota><#idiota>

Áhhh hihetetlen faszok vannak 😄
sz4bolcs
Figyelem! A következõ képsorok megzavarhatják egyes nézõink nyugalmát!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kipörgettem a bónuszt hétfõn, cashout bwinrõl-> nagy meglepetésemre netellerre iszonyat hamar megérkeznek a pénzek😮 Másnap 11kor már rajta volt a "vagyonom"
Hova is menjünk... ongame +EV-s teljesen, de inkább az Unibetet választottam ezúttal. Hát... HIBA volt. Pedig mindenkitõl csak jót hallottam.
Indok:
-Kevés asztal (már bwinhez képest)
-Nit gyökerek
-Alig van idõd gondolkodni
-Betsizer beszarik sokszor
-Netem ip-t újított, ekkor épp setem volt, szerintetek megvárt disconnectnél a site?😊)
-Alig látod milyen pozícióban vagy
-2 monitorom van... õ ahogy nyitogattam meg az asztalokat, szépen mindkettõ monitort kitapétázta vele😄 (ez ellen késõbb tudtam tenni😊 )

Egyébként a szoftver nagyon tetszett elsõre.. de áhh... ennyit még nem üvöltöztem póker miatt, mint tegnap este..
cashout->11kor már megint ott van a netelleremen😊
Most Betfairre megyek inkább... szinte ugyan az, mint a bwin csak kevesebb asztal.
Lehet visszamegyek aztán majd bwinre, mert csak a pokerstrategy pontok miatt jöttem el (pókersuli anyagot le akarom szedni), illetve az ótvarrosz rakeback miatt... de ez ellen a "játékosállomány" kárpótol rájöttem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
14 vakból limpelek.... jajj, nem, meggondoltam magam, nekem gecierõs lapom van

sz4bolcs
jó, dobjatok össze nekem sunday millionra xDD

elitehun
Ezt szeretem, nem pókerezek egy hétig utána az elsõ alkalommal nyerek 12 ezret 😄
Lammer
😛 😄

egyebkent azon gondolkoztam, hogy ha lenne lovettam, akkor biztos "befektetnem" hogy toljal valami komolyabb versenyen 😛 jol is tolod, meg extramakos vagy... mi kell meg? 😛PPP

amugy innen az otlet... Galen Hall csak igy birta megnyerni a PCA-t
KATT IDE (Ha ez igaz)

sz4bolcs
Gyorsuljon. Mondjuk egy turn, vagy river treff Dámával 😄

Lammer
"Csak fogom a fejem sokszor a replayeiden hogy miket mutatnak az ellenfelek"

szerencses... es mint irtam korabban, nem azert mert jon neki, hanem, mert "megadjak" (<- ha ilyen megadoim lennenek, akkor live-onlineban is durvan pluszban lennek)... erdekes nekem ilyen szitukban az ellenfelnek mar reg egy szinben van asz kicsi, vagy asz egy szin amivel ugye legyorsul, mert jon a 4ik ofkorsz 😉

sz4bolcs
Játékosfüggõ. Nem mindenki ellen, mindig, mindenhogyan...

Én pl. ezt a legutóbbit sem biztos hogy le mertem volna callozni. De ezek szerint többször fogok nyerni ilyenekkel mint bukni
sz4bolcs
Még meg volt nyitva tabban replay 4 ilyen line-ról tegnap estérõl, de már nem volt kedvem belinkelni õket, az összes ugyanilyen. Pokerstars+sok herocall, kevés blöff=profit.

Tényleg ekkora donk blöfferek vannak? Csak fogom a fejem sokszor a replayeiden hogy miket mutatnak az ellenfelek
sz4bolcs
shálálálálá

Még jó, hogy az OTP részvényeim 9%-ot erõsödtek vétel és eladás között. Így könnyebb elviselni. De egy jó ideig nem fogok pókerezni. Egyszerûen pszichikailag nem vagyok rá alkalmas. De ez a 8-10 nap a Pokerstarson jó volt azért. Hihetetlen mennyiségû hülye van. Csak lap kell ellenük és kifizetnek mindent. Blöffölni viszont szinte felesleges. Floppolt két párral végig adja az emelést. Mindegy, hogy mi a turn meg a river.
Na mindegy majd fél év múlva.<#wave>
ui. Azért benézek majd párszor.

sz4bolcs
Vigyázz Anakin, a félelmünk a sötét oldal felé sodor.

Döbbenetes, hogy miféle seggfejekkel találkozni PLO400-on is.

300$ ültem be.

Utólag visszanézve itt pecsételõdött meg a sorsom. Ezt kellett volna behúznom a távozáshoz.

Asszonnyal összevesztünk, elbuktam 6 beülõt PLO25-ön. A vicc az, hogy ezen az asztalon 3X is eljutottam 400$-ig ahol kiszállhattam volna.