Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
kriken1989
azt hittem itt is 5 lap számít, de mindegy hogy mikbõl jön össze, nincs ilyen 3+2 kikötés :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
itt valami nem tiszta, de lehet már csak amiatt bambulok mert éjszaka van... ezt a két handet miért is nem én nyertem?
nem sûrûn (gyakorlatilag 0x) játszok Omahát, - inkább Texas párti vagyok, de ez HORSE volt, így sok választásom nem volt - lehet ebbõl is fakad a tudatlanságom 😄
elõre is bocs ha valami bõdületes marhaságot kérdeztem <#worship>#worship>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mas: tegnap eZSte tesztkepp (masfel het pause) nyomtunk hugiekkal egy sessiont offline... mindkettonek jol megy eloben nagyon.. persze mibe futok bele megint.. flopwheel.. (torkig vagyok a soroktol)lefogyok rogton utana AKs... shove J9 ketpar kaszal... lol pihi tovabb 😊
River totál blank. Itt már annyi infot összeszedtem, ami nekem kötelezõ ilyen callhoz, de ok... legyen egy kis % esélye, hogy mégis valami párja van értéktelen káróval, és akkor szarabbul játszotta végig ezt a line-t, mint én, ezért check. Értéket nem nyerek ha belehívok, az egyetlen értelmes befejezése ennek a partynak, ha hagyom, hogy megpróbáljon kiblöffölni.
Akármilyen szar játék, ha nem hagyom, hogy találja ki, mit akar, soha nem kapok annyi plusz infot a bet-méretezésébõl, amibõl így le fogom tudni callolni ha esetleg föladom turnön és riveren allin megy. Ha river K, J, káró, akkor nekem ez dobás, de így nem volt okom azt feltételezni hogy valami jobb van nála.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
*varom
kommentár nélkül (ez tetszeni fog) 😊
Meg le is nyilatkozta, hogy nem jo mtt gamer (ugye innen senkinek sem kell magyarazni, hogy online hr cash gamer) es meg van mit tanulnia...
meh...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hova is menjünk... ongame +EV-s teljesen, de inkább az Unibetet választottam ezúttal. Hát... HIBA volt. Pedig mindenkitõl csak jót hallottam.
Indok:
-Kevés asztal (már bwinhez képest)
-Nit gyökerek
-Alig van idõd gondolkodni
-Betsizer beszarik sokszor
-Netem ip-t újított, ekkor épp setem volt, szerintetek megvárt disconnectnél a site?😊)
-Alig látod milyen pozícióban vagy
-2 monitorom van... õ ahogy nyitogattam meg az asztalokat, szépen mindkettõ monitort kitapétázta vele😄 (ez ellen késõbb tudtam tenni😊 )
Egyébként a szoftver nagyon tetszett elsõre.. de áhh... ennyit még nem üvöltöztem póker miatt, mint tegnap este..
cashout->11kor már megint ott van a netelleremen😊
Most Betfairre megyek inkább... szinte ugyan az, mint a bwin csak kevesebb asztal.
Lehet visszamegyek aztán majd bwinre, mert csak a pokerstrategy pontok miatt jöttem el (pókersuli anyagot le akarom szedni), illetve az ótvarrosz rakeback miatt... de ez ellen a "játékosállomány" kárpótol rájöttem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egyebkent azon gondolkoztam, hogy ha lenne lovettam, akkor biztos "befektetnem" hogy toljal valami komolyabb versenyen 😛 jol is tolod, meg extramakos vagy... mi kell meg? 😛PPP
amugy innen az otlet... Galen Hall csak igy birta megnyerni a PCA-t
KATT IDE (Ha ez igaz)
szerencses... es mint irtam korabban, nem azert mert jon neki, hanem, mert "megadjak" (<- ha ilyen megadoim lennenek, akkor live-onlineban is durvan pluszban lennek)... erdekes nekem ilyen szitukban az ellenfelnek mar reg egy szinben van asz kicsi, vagy asz egy szin amivel ugye legyorsul, mert jon a 4ik ofkorsz 😉
Na mindegy majd fél év múlva.<#wave>#wave>
ui. Azért benézek majd párszor.