Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát legyen elég annyi, hogy annyit keresett már pókerrel, hogy ha az IMF nem ad hitelt Magyarországnak, akkor Orbánék majd jönnek sz4bolcs -hoz

<#idiota>

Bazinga!

Szia!
Úgy látom, nagyon jó partikat linkelgetsz be ide, de ha mindent egybevetve megnézed, hogy mennyi mánit fektettél be eddig össz-vissz a pókerbe, és mennyit nyertél eddig, akkor hogy áll az egyenleged? Már csak azért kérdem, mert attól még, hogy a sok jót megmutatod (aminek örülök - ne érts félre!), még lehet, h emellett szép nagyokat (vagy sok kicsit) buksz is, csak azt nyilván nem mutatja meg az ember.

sz4bolcs
Ez a party kb. mindent überel, amit 3 év alatt láttam online pokerben. 😄
Magyarázat: Teljesen 0szint fogalmatlan játékos, 150-es vaknál limpelt 1800 zsetonból, aztán még 450-et callolt a maradék 1500-ából 67 suited-del (KK ellen)..., a QQ minraisemre meg visszatolta a ~20 vakos stakjét KJs-sel tudván, hogy baromi feszesen játszom, és az összes ilyen jött neki, azért jutott el headsupig. Ezen a flopon ellene instaallin bármilyen két lappal, amivel én pozíción kívül ráemelek a limpjére.
Abban egészen biztos voltam, hogy nálam van a jobb lap, de ezen felül én egészen reális esélyt láttam egy ilyen foldra is.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Olyan instaallinre tettem, hogy megijedt betenni még 1000 zsetont a 12000-es potba xDDDDD ez ...epic

sz4bolcs
ha ezt valaki utánam csinálja....:

Lammer
Te mekkora makteMger vagy 😛PPPPP

egyebkent aki valaszolt a korabbi kerdesemre: nem csalodtam, ezeket a valaszokat vartam 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
buszke is vagyok ra ^^

mar tobben mondtak akik ott szoktak fuggeni, hogy "felnek tole"... gondolom szokatlan nekik, hogy egy szoszke jol tud jatszani 😊

En olyanokat megmondom oszinten ferfiasan nem merek amiket o" muvel... raise-re kap egy reraiset es ott bedob egy ollet a KOMPLETT semmire... csak annyi, hogy parosodik az asztal, szitu rulez 😊 a csekkolokat meg kegyetlenul bunteti 😊) amikor ott vagyok, akkor meg szokta mondani a tolem tanultakat (gyengeseget mutatott, tehat hivok, meg kiizolalom stb. 😄DD)

sz4bolcs
pár makkolás:

Tegnap ez mentett meg, hogy ne olyan rossz szájízzel feküdjek le (100$ bukó, amit vissza sikerült hozni úgy 50re, ennek köszönhetõen meg "elenyészõre"😊 )

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
soha rosszabbat 😊

Bazinga!

petesilver
Meg az sem elhanyagolható pl, amiket ma osztottam nekik 😊 mondjuk minden ismerõsömnek ma durva lapokat szórtam, nem is értettem hogyan. Húgodnak pl. ilyeneket: 2 színû A7 allinre ászhoz ledobtam a flösst 😄 De azért a húgodban van kurázsi is, szemrebbenés nélkül csinált pár durva blöfföt is, bár addigra tartottak tõle, tipikus: neked eldobom dumával 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Egyikre se, mert pont leszarom a tornákat😄

sz4bolcs

precision
én élõre 😊

Bazinga!

Lammer
hmmm okes... elmeleti kerdes!

mire mennetek szivesebben? Kapnatok mondjuk 1000 dolcsit...
-Online nagyobb torna?
-Elo nagyobb torna?
(elo eseten az utazasi koltseg fizetve oc.)

😊

sz4bolcs
Nyehehe. Én már kiskoromban is csodálkoztam, mikor osztálykirándulás után mindenki mesélte, hogy mik történtek vele, én meg csak néztem bambán, pedig velem is ugyanúgy történt mindenféle, csak a tudatos gondolkodásom némileg deficites az intuitívval, és érzelmivel szemben, nincsenek ilyen 'töréspontok', amik eseménnyé állnak össze, hanem 'áramlás' van. A memóriám is így mûködik: Érzésekre sokkal pontosabban emlékszem, és tudom megfogalmazni õket, mint akár az eseményeket, amik kiváltották õket. Ez sokáig zavart (és zavar most is), eléggé feminim tulajdonság.

Ma ha minden igaz feljutok NL30ra😊)
Ennek azért örülök, mert ahogy látom Ongame-nél sokkal lazábbak ott az asztalok, mint 20on... ez nem tudom miért lehet😄

Hát én tuti nem fogom soha leváltani az online-t élõre... az elmúlt hónapokban túlzottan +EV-ssé vált az online, ahhoz, hogy most elkezdjek bohóckodni élõben😄

Lammer
viszont!

Hugi es sogorjelolt bejutottak a legjobb 50-be (pontverseny volt 1 honapig) es indulhatnak universumban a 300K osszdijert 😊 Koszonhetoen annak, hogy a kisebb MTT-ken (minnel nagyobb volt egy MTT, annal nagyobb volt a szorzo) ITM es kozeleben voltak most orrba-szajba...

buszke vagyok rajuk ^^

Lammer
en nagyon ra vagyok allva az elore... ugye nincs "szoftver" ezert nekem kell szamolnom... en szamon tartok mindent egy versenyen (cashen lazabb vagyok)... ki mikor, honnan, mennyit, mivel... szoktunk dumalni szunetekben es en szoktam megmondani 4 ora utan is, hogy "emlexel, amikor mutattad ezt es ezt?" valasz: "biztos, aha" 😄

ha mindent szamoltok, fejben a potot, emberek hogyan reagalnak, memozol stb, akkor azert el lehet faradni a vegere 😊 de jo, szerintem tok fun ^^

Jaja:S ÉN is olyan szerencsétlen voltam ezekben... úgy kb 6-7szer voltam élõben haverokkal... de a végére tényleg egy picit jobban átláttam... úgy fél éve nem voltam élõn, mert igazából nem szeretem (jah de voltam ugye universumban pár hónapja😄)

Amúgy a másik, ami nekem nem megy az a handek elmesélése... 2 nagyon jó barátom állandóan meséli a handjeit, de én ilyeneket nem jegyzek meg... mindig mondom nekik... nagyon szívesen hallgatlak titeket, de bennem nincs meg ez a skill😄D

sz4bolcs
Voltam egy live mtt-n itt pécsett helyi pokerklubban, olyanokat beletrollkodtam a potba, hogy csak néztek xDDD
Amúgy gondolom sok élõ játék után kialakul, hogy az ember látja, mennyi van éppen bent, meg mennyi a többi játékos elõtt, csak idõ...

Same problem here😄DDD

precision
a 2. annyira pokerstars.... 😄

tipikus nagylap-kétszín flop, és turn-river -re lejön a szín az esélytelenebb embernek 😊 (a straight az már csak bónusz) 😊

kb egycsilliárd ilyen leosztást láttam ill. volt benne részem a pokerstarson

viszont paradise -on tegnap egy új játékosoknak való 1000 eurós freerollon nyertem 60 eurot 😊

Bazinga!

sz4bolcs
Csak haverokkal játszom élõben, am nagyon balfasz vagyok, mert nincs komfortom élõ pokerben. Nem írja ki a díler a potméretet, meg az ellenfelek zsetonszámát, meg ilyen alapvetõ problémáim vannak... 😄 2-3 hónap rendszeres live poker, mire ezeket az akadályokat kiküszöbölném, de lusta vagyok hozzá, amikor itt a kényelmes online. (Pécsi vagyok)

Lammer
szerintem kezdjel el nevezgetni nagyobb versenyek selejtezojere, megneznelek eloben egy nagyobb versenyen 😊

btw: Nincs kedved valami normalis mtt-re leugrani (ha Bpesti vagy es kornyeke) universumba??? (gondoltam itt 12K folott, 12,28,36,50K hufon mar jo jatek van)

sz4bolcs
flopon olyan szomorú fejet vágtam 😄 Aztán turnön elkezdtem hunyorítani :Ð:Ð

Lammer
btw lehet nekem egy kicsit innom kell:

ma csaladi poker, omaha:

flop QQ8... es tokre le is szarom... nem is "veszem" eszre, hogy kezben Q8... aztan raise, reraise allin es akkor kapcsolok: rézolle... dob, allin benmarad...
turn: Q

😄DDDD

minden jott, flopsor, fullok, szinek A magassal 😄

Lammer
masodik: elmesz a... 😄 makosteszta! 😛 nem eleg a sima floss... 😛

sz4bolcs
Hagy izgassam még a közönséget xD

egy pro haverom mondta egyszer, a pókerben semmi más nem számít csak a pénz ha az jön, jó vagy
ha õ így játszik és nyer (hosszútávon) akkor legyen az a range amit õ akar
Lammer
nem akarom elkiabalni de:
igaz nem 1000 minta... de amiota fejben tartom a jatekaimat van egy erdekes stat:
QQ nekem baromira jon... kb 90%... ezt nem tudom hova rakni... remelem meg is marad 😊

Lammer
persze hulyesegeket beszelek... igen... mert imadok trollkodni, mi? lol...

leszarom, hogy elhiszed vagy sem... nekem az AA baromi rosszul sul el... nem fogok betenni "statot", mert van onlineon kivul egy valodi eletnek nevezett valami (utobbi 2 honapban felmentem 3-4 sng-re akkor sok), ahol eloben is lehet jatszani... es ott piszok szarul jon nekem, akarcsak online elotte... ez van... aki ismer engem eloben az tanusithatja 😉 es ezert tudok piszok boldog lenni ha bejon (erted best hand preflop es orulni kell neki, ha okes, gaz)

durva hand ez is: http://goo.gl/fGwgV
Csacsi
Persze...gondolom több ezres mintád van errõl.

vagy legyen inkább csak 1000. Ha beteszed a statokat 1000 AA-ról, és nem nyert legalább 80%-ban, akkor megkövetlek. Persze az is elõfordulhat, de minimum 70%-ban nyer.

Amennyiben nincs ilyen statisztikád, akkor egyszerûen csak hülyeségeket beszélsz, aminek nincsen valós alapja.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Az hogy te a ranget, egy konkrét lapban határoztad meg, az óriási hiba már ne is haragudj. De nem fogok veled vitatkozni, mert nem is érdekel téged.

De nyugodtan kérdezz meg kompetens játékost, és hidd el, hogy ugyanazt fogja mondani mint én.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Pénteki összeröffenés haverokkal picit rövidebbre sikerült, mint szokott->irány az onlinepóker világa-> NL20 és NL10 keverve-> sok sok részeg fish (egyikkel még HU-zni is maradtam)-> +100$ a rollomnak 1 óra alatt^^

sz4bolcs
Amikor ilyet hallok, olyankor szoktam elkezdeni menekülni 😄

Benned van minden reményem :'D

sz4bolcs
nefélj, majd teszek vidámkodós handeket xDD

Én meg a siránkozást😊

Lammer
erdekes... az itthoni statisztika (eleg sokat jatszunk azert xD) szerint eleg szepen kitart a ket zsebraketa... persze live/onilne penzes tornan/cashen nagyon komolyan elverzos 😞 uuuuutalom <#levele>

sz4bolcs
Pocket rocket

Lammer
voltam casshen elo... elenyeszo plusz (500 ft xD)

hazajovok, meselem anyumnak a handeket... van kedved egy heads-uphoz? mar faradt meg minden, de okes... xD (melyik csalad ennyire pokerbuzi meg? 😄) 1000 zseton 10/20 kezdes... 2-ik vakszint... kapok D/SB-bol tole egy miniraiset... en ratolom a 3X, megadja...

flopon meghivom kassza felet... megadja... (magyarazat, folepar) turnon pot fele... felerak meg mindig es gondolom bizik egy A vagy 3-ban... Riveren allinre viszem (milyen szar river neki 😄) megadja, mert meg mindig azt hiszi, hogy legyorsult az A-val (JJ-KK range)... mondom igazad volt, foleparom volt, de ez full 😄 nagy mosolygas... i love live poker ^^

sz4bolcs
el fogok kényelmesedni xDDD

sz4bolcs
ilyen széljárást mindenkinek! (...illetve nem, mert akkor kitõl fogok nyerni? :Ð)

NL20😊

sz4bolcs
Jó, de te a range-dzseket a kisujjadból szoptad, én meg ott ültem vele egy asztalnál, és tudtam, hogy melyik move-ja mit jelent. Flop raise után ki is veheted a JJ-55, ATs+, KTs+, AJo+ range-t a kezébõl. Turn allinnél meg leszûkítheted bubidáma offsuited-re.

Csacsi
Text results appended to pokerstove.txt

162,000,478 games 86.125 secs 1,880,992 games/sec

Board: 8h Tc 7c 2c
Dead:

equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 35.825% 30.73% 05.09% 49789604 8247060.00 { AhJc }
Hand 1: 64.175% 59.08% 05.09% 95717534 8247088.50 { JJ-55, ATs+, KTs+, AJo+ }

Stove szerint kb 36%-od volt. A pot oddsod, meg nem volt meg a callra. Szóval valóban 'szar' játék volt.