Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
tudtommal ilyennek csak egyetlen oka lehet: -Nõ xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Christian88
Mi juttatott el odáig, hogy beülj hirtelen oda?

http://www.twitch.tv/hegii

Nem kötöttem fel magam. Ez is valami. <#idiota>

sz4bolcs
omfg ddt, ..amúgy jól vagy? :Ð

sz4bolcs
Na, asszem ennek a lapjaiból kisajtoltam a maximális értéket (missclick power) <#idiota><#idiota><#idiota>

Lammer
uhhh also durva... ugy latszik abban a sessionben nem akartak jonni a szinek...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A csávó két all int bukott egymás után. 800$. Várható volt, hogy 3-ra nyer.

Lammer
en is csak kostolgatom az omahat, de szerintem donk call volt a villain reszerol, dobnia kellett volna a raise-reraise szitut... egyertelmuen beraktad magadat ... mazlista kocsog! (koltse gyogyszerre)

sajnalom 😞

Most hosszasan is válaszolhatnék de röviden: Igen.

Amúgy én is gondoltam már rá hogy beülök NL25-re a 25$-os bankrollommal PKR-en de valamiért mindig visszakozok. Pedig csak rugdalózok...
<#wilting> Most komolyan beültél full bankrollal CG-zni és ennyi volt? <#miaz>
Ennyi volt srácok!<#wave>

Akkor már inkább összeülni 6-an igazi paklival és zsetonokkal, igazi pénzben 😛
Tegnapi session végeredménye: +80 dollár 7 óra alatt😄
Volt az 110 is, de a végét elidétlenkedtem😄DD (aztán inkább ki is ültem)
Hatalmas party volt, egyik srác iszonyat nagy "downswingben" volt... és tényleg olyanokat mesélt, hogy AAval kikapott AA ellen, meg set vs river flöss... de aztán reggel megnéztem és HOPPÁ... láss csodát a felét szarul játszotta meg... nah ez a tipikus eset, amikor óbégatnak az emberek tök fölöslegesen😛 De majd jobb lesz õ is... még csak mostanság állt át sng-rõl SH CGre😊

Poénos események akkor kezdõdtek, amikor rájöttünk, hogy az ongame-nek igenis vannak közös SH asztalai (úgy tudtam bwinnek csak sajátjai vannak)
Észreveszem, hogy haver ott ül egyik asztalnál... és redkingses😄 Aztán úgy dötöttünk játszogatunk... elõször AT vs AT flopon betoltuk, aztán õ meg anyázott (persze csak poénból), de én meg mondtam, hogy: srác... nem én adtam meg AT-el a 4betet😛😄

Aztán nálam megint AT, nála A6... és le is hoztam... nem nagyon hitte el nekem😄
Utána jött a hab a tortán... egy másik srác is beült arra az asztalra... õ konkrétan mellettem ül a laptopjával is😄 Érted... amikor az online pokerben is takargatnod kell a lapodat:'D A fél asztalt mi tettük ki 3man... reméljük nem bsznak meg összejátszás miatt😛 (nem volt ilyenrõl szó... inkább szopattuk egymást😄)

Szóval jó móka volt ez a maratoni "lan-party" session, mindenkinek csak ajánlani tudom a hasonlókat😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sokszor tényleg azt hiszem (pedig tudom hogy nem így van (vagy mégis)) hogy igaz az a teória hogy a deep stack felfalja a többi kis stackest...

Mondjuk rám pont az ellenkezõje igaz, ha én leszek a legdeepebb az asztalnál és én csinálom ezt a random callt egy shortynak többször veszítek mint mákolok.
Ezeket a deep stack callokat imádom, igen nagy százalékban a nagyobb stack nyer, de nem fogom fel hiába matematikailag többször kéne nyernem, mégis ha egy hozzám képest bitang deep callozza az allinem random 2 lappal akkor igen valószínû hogy õ nyer mindig...
Lammer
az egy lapos RF meg SF nem akkora szam :ppppp

(amugy szep volt! 😊)

sz4bolcs
Ez milyen perverz már. Egy royal flös már föl sem izgat, csak ha színsort dobhatok Royal ellen 😄😄😄

sz4bolcs
Am az elsõnél annyira vártam riveren egy allint. És dobtam volna életemben elõször színsort royal flös ellen. 😄

sz4bolcs
három szépséges tornahand:

sz4bolcs
de ilyen is van:

sz4bolcs
Ennyi zsetonnal amúgy azért játszom így ezeket a lapokat, mert tartom annyira kiszámíthatónak ilyen szituációkban a játékomat, hogy még a legidiótább fishek többsége is fölfogja, hogy nem azért csinálom ezt, hogy õnaccsága emelésére még tudjak dobni. Srácnak nem ment át az üzenet..

sz4bolcs
Én is mutatok ilyet:

Christian88

petesilver
Boltban:
- Elnézést, itt kártyával tudok fizetni?
- Igen, természetesen!
- Tud visszaadni két királyból, meg egy ászból? 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

sz4bolcs
elõzõ vasárnap óta nekem $250 😊

Én 30 dollárt profitáltam (csak mert nem játszottam többet, mert holnap hosszú session😄)
Haver 130at😄DDD

444.44$. Le kéne állnom az MTT-kel mert csak viszik a pénzt. 4 MTT-n játszom egyszerre és halálra unom magam mert 30 percen keresztül minden lapot el kell dobni. Két PLO CG asztallal jobban elvagyok.

Most beültem 3 sng-re. 2-õn második lettem. Az utolsón 4X volt nálam 7000 zseton a 9000-bõl. A csávó olyan szarul játszott, hogy rossz volt nézni. Adta, adta, adta. És amikor 1500 zsetonja volt emeltem call és jött neki a lapot. Pár szemelvény ebbõl:

A végén természetesen én veszettem.

sz4bolcs
amúgy vigyázzatok, péntek 13 van :Ð

precision
ez elég szép, grat

Bazinga!

precision
már én is unom fikázni a pokerstarst, de ez annyira tipikus pokerstars... 😞

Bazinga!

Egyébként lassan fellélegzek amikor beülök egy PLO CG asztalra. Az elmúlt 2 napban kb. 20MTT neveztem be és abszolute 0 az eredmény. Max. 1 all int nyerek. Arról nem beszélve, hogy egy nyomorult A7-re fél órát kell várni.

Hajrá! Hátha.<#hehe>

Jóóólvanmár, én is mindjárt beülök egy NL200as asztalra😛😄

sz4bolcs
bad beat xD

Agy.

Köszi. Ahogy beléptem össze is dõlt az oldal.<#hehe>

Christian88

4 beülõ és 500$. Volt némi kockázat.

Én ezt szoktam használni😊

Mint ha lenne online oldala ahol szintén van ilyen grafikon. Pokerlabs talán?

Hogyhogy hol? A saját grafikonodat?😊 Hát Holdem managerben, ha van.

Ez nem rossz. hol is tudom ezt megnézni?? Közben épp egy "monsterpotot" replayes-ek nektek.<#vigyor2>

Kis helyzetjelentés😊
Januárom eddig így alakult... még a felénél sem tartunk, de az elmúlt 1-2 hónapban erõsödött leginkább a játékom, azt elmondhatom. Holnap haverok átjönnek és tartunk egy laza 10-12 órás sessiont😄D Délután alvás, este póker + energiaital😊))) Kíváncsi vagyok mi lesz a vége... remélhetõleg hasonlóan jól fog alakulni + a 100 dolláros bónuszom is unlockolódni fog.
Ha minden terv szerint halad (márpedig miért ne haladna😄) jövõ héten már NL20at nyüstölhetem😊

sz4bolcs
Hát, hogy minden létezõ handet verjél mindenhogyan :Ð Ebbõl sztem a maxot kisajtoltad..

Köszi. Mondjuk az a rohadt bubi minek jött le??<#fejvakaras>

sz4bolcs
szép játék 😊

Nem eldobta a disznó??