Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
sajnalom 😞
Volt az 110 is, de a végét elidétlenkedtem😄DD (aztán inkább ki is ültem)
Hatalmas party volt, egyik srác iszonyat nagy "downswingben" volt... és tényleg olyanokat mesélt, hogy AAval kikapott AA ellen, meg set vs river flöss... de aztán reggel megnéztem és HOPPÁ... láss csodát a felét szarul játszotta meg... nah ez a tipikus eset, amikor óbégatnak az emberek tök fölöslegesen😛 De majd jobb lesz õ is... még csak mostanság állt át sng-rõl SH CGre😊
Poénos események akkor kezdõdtek, amikor rájöttünk, hogy az ongame-nek igenis vannak közös SH asztalai (úgy tudtam bwinnek csak sajátjai vannak)
Észreveszem, hogy haver ott ül egyik asztalnál... és redkingses😄 Aztán úgy dötöttünk játszogatunk... elõször AT vs AT flopon betoltuk, aztán õ meg anyázott (persze csak poénból), de én meg mondtam, hogy: srác... nem én adtam meg AT-el a 4betet😛😄
Aztán nálam megint AT, nála A6... és le is hoztam... nem nagyon hitte el nekem😄
Utána jött a hab a tortán... egy másik srác is beült arra az asztalra... õ konkrétan mellettem ül a laptopjával is😄 Érted... amikor az online pokerben is takargatnod kell a lapodat:'D A fél asztalt mi tettük ki 3man... reméljük nem bsznak meg összejátszás miatt😛 (nem volt ilyenrõl szó... inkább szopattuk egymást😄)
Szóval jó móka volt ez a maratoni "lan-party" session, mindenkinek csak ajánlani tudom a hasonlókat😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mondjuk rám pont az ellenkezõje igaz, ha én leszek a legdeepebb az asztalnál és én csinálom ezt a random callt egy shortynak többször veszítek mint mákolok.
(amugy szep volt! 😊)
- Elnézést, itt kártyával tudok fizetni?
- Igen, természetesen!
- Tud visszaadni két királyból, meg egy ászból? 😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
Haver 130at😄DDD
A végén természetesen én veszettem.
Jóóólvanmár, én is mindjárt beülök egy NL200as asztalra😛😄
Januárom eddig így alakult... még a felénél sem tartunk, de az elmúlt 1-2 hónapban erõsödött leginkább a játékom, azt elmondhatom. Holnap haverok átjönnek és tartunk egy laza 10-12 órás sessiont😄D Délután alvás, este póker + energiaital😊))) Kíváncsi vagyok mi lesz a vége... remélhetõleg hasonlóan jól fog alakulni + a 100 dolláros bónuszom is unlockolódni fog.
Ha minden terv szerint halad (márpedig miért ne haladna😄) jövõ héten már NL20at nyüstölhetem😊