Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nekem is van rengeteg ilyenem, de nem húzom föl magam.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Legjobb, ha a mák faktort számûzöd a gondolataidból.
És ne legyél langyos, a pokerben csalódni fogsz, ha "emelek is meg nem is" sémát követed. Engedd magadnak, hogy egyértelmû döntéseket hozz, van, mikor rosszak lesznek, és van, mikor jók, de mindkettõ jobb, mint ha nem döntenél.
2 vakos emelésekkel sok partyban leszel, túl ellenfél ellen, és baromi sokszor fognak lemákolni.
http://www.twitch.tv/hegii
szerintem ha ez sikerulne, akkor utana gyorsan elmennek cashelni es behuznek rogton egy 3-as allint, meg jonne a nutroyalam (vegre mar egyszer az eletben) 😄
<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
A lényeg, hogy amivel emelsz abban legyél biztos, és az ellenfeleknek is azt mutasd, hogy biztos vagy benne. Ilyen emeléssel nem reprezentálsz erõt, és ennek megfelelõen is fognak allin menni ellened és callolni.
Tiszta, egyértelmû játék kell ezen a szinten, még úgy is bõven lesz alkalmad találgatni, hogy melyik 2 lappal callolták le az emelésed.
De kezdjük az elején: 2 vak emelés értelmetlen. Nálam 3 a standard, de ha még nincs infója az ellenfélnek a standard játékomról, akkor monsterrel 5 vakor emelek. ha nincs limper elõttem.
A10o abból a pozícióból ezen a vakszinten dobás, de talán még az AJo is.
Posflop játék flopon: a pot kétharmadát kellett volna belehívnod egy húzós flopon, hogy matematikailag ne érje meg neki adni. Hidd el, azt is adják egy sima flöshúzóra, sorhúzóra... tehát szépen, miután beledonkbetelt, te emelsz olyan 140-150 körülit
Turn: Megszólal a vészharang, nagyon húzós board, a checkje után dobatni akarsz, mert nincs szükség olyan riverre, amin ki tud blöffölni, ezért emelsz olyan 270 körülit, a flop játékhoz képest ez az emelésed még jónak is mondható.
River: Azt a 60at simán lecallolhatod, nincs szükséges hõsködésre a 10-es drilled nagyon elromlott, soha nem fog ekkora emelést amekkorát emeltél -szarabb lappal callolni, mint az A10-ed.
http://www.twitch.tv/hegii
A fenti meg egyszerûen pech...
Dealer: Hand #74437044511: Sz4bolcs1985 wins main pot (2,144) with a Royal Flush
Dealer: LDnutz666 finished the tournament in 4th place
Dealer: Sadat1011 finished the tournament in 5th place
lavoyer: lol
lavoyer: man
lavoyer: vnh
Sz4bolcs1985: 😊
Sz4bolcs1985: today I got another one
lavoyer: xD
Sz4bolcs1985: really...
Sz4bolcs1985: dont believe? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De akkor még játékpénzben toltuk.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Most olvasgattam és elvileg jó, csak ugye akkor váltogatni fogja neked... viszont én régen amikor próbáltam HUF alapú MBrõl dollár alapúba befizetni, akkor nem akarta az igazságot😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx