Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

precision
ill. lejön neki a flush 😊 a riveren persze 😊

Bazinga!

precision
a második ha velem fordult volna elõ az ellenfélnél tuti lett volna egy király 😊

Bazinga!

sz4bolcs
A nap handjei (royalflösmentes) xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
TJs-t imadom!!! .) tok jo raise initiator... de mar nalam nem megado mtt-n pre-flop sajnos 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
Egy szép hand

sz4bolcs
pl.:

nekem is van rengeteg ilyenem, de nem húzom föl magam.

sz4bolcs
xDD

sz4bolcs
Nem az a lényeg, hogy lemákolnak vagy sem, hanem hogy ha le is mákolnak, legalább jól játsszd végig a partyt.
Legjobb, ha a mák faktort számûzöd a gondolataidból.
És ne legyél langyos, a pokerben csalódni fogsz, ha "emelek is meg nem is" sémát követed. Engedd magadnak, hogy egyértelmû döntéseket hozz, van, mikor rosszak lesznek, és van, mikor jók, de mindkettõ jobb, mint ha nem döntenél.
2 vakos emelésekkel sok partyban leszel, túl ellenfél ellen, és baromi sokszor fognak lemákolni.

Christian88
Igen, csak amikor ilyenek ülnek mellettem, sajnálom azt a plusz 1 vakot is. Lehet, hogy rossz játék, de szeretem kivárni, amíg nagy nehezen kizúgnak az ilyenek vagy normálisabban játszanak ha már 3x annyi zsetonuk van. (persze ha van infóm róluk, akkor más.

Lammer
en mar tenyleg meg szeretnelek erinteni! 😄

szerintem ha ez sikerulne, akkor utana gyorsan elmennek cashelni es behuznek rogton egy 3-as allint, meg jonne a nutroyalam (vegre mar egyszer az eletben) 😄

<#zavart1><#idiota>

sz4bolcs
Pedig szokj hozzá, hogy amivel emelsz azzal ezen a szinten 3+ bb-t emelsz, mert ez így lófax.. veszteséges lesz a játékod. Ha allin mennek, nem bûn AJs-t sem bedobni úgy, hogy benne van 3 vakod a partyban.
A lényeg, hogy amivel emelsz abban legyél biztos, és az ellenfeleknek is azt mutasd, hogy biztos vagy benne. Ilyen emeléssel nem reprezentálsz erõt, és ennek megfelelõen is fognak allin menni ellened és callolni.
Tiszta, egyértelmû játék kell ezen a szinten, még úgy is bõven lesz alkalmad találgatni, hogy melyik 2 lappal callolták le az emelésed.

sz4bolcs
Ajaj, itt alapvetõ problémák vannak. Ha én ülnék mögötted egy ilyen emelésnél, callolnálak minden kis párral, minden szebb suited connectorral.

De kezdjük az elején: 2 vak emelés értelmetlen. Nálam 3 a standard, de ha még nincs infója az ellenfélnek a standard játékomról, akkor monsterrel 5 vakor emelek. ha nincs limper elõttem.
A10o abból a pozícióból ezen a vakszinten dobás, de talán még az AJo is.

Posflop játék flopon: a pot kétharmadát kellett volna belehívnod egy húzós flopon, hogy matematikailag ne érje meg neki adni. Hidd el, azt is adják egy sima flöshúzóra, sorhúzóra... tehát szépen, miután beledonkbetelt, te emelsz olyan 140-150 körülit

Turn: Megszólal a vészharang, nagyon húzós board, a checkje után dobatni akarsz, mert nincs szükség olyan riverre, amin ki tud blöffölni, ezért emelsz olyan 270 körülit, a flop játékhoz képest ez az emelésed még jónak is mondható.

River: Azt a 60at simán lecallolhatod, nincs szükséges hõsködésre a 10-es drilled nagyon elromlott, soha nem fog ekkora emelést amekkorát emeltél -szarabb lappal callolni, mint az A10-ed.

Christian88
Nem szoktam az elején 3-4 BB-vel emelni ilyen alacsony beülõs játékban( kivéva ha olyan a lap), mert mindennel all in-t nyomnak.

Elõzõ hsz.-em neked ment 😊
Az lenti handnél a preflop raise nagyon kicsi... Ha emelsz egy ilyen lappal azt szerintem vagy 4bb+limpelõk alapján tedd vagy inkább dobd el. Az ilyen min raisekkel csak felbátorítod a fisheket hogy callozzanak le, más kérdés hogy flopon érthetetlen a játéka, bár nyilván azt gondolta miért pont tizesed lenne és jónak hitte magát a 4-es párjával majd turnon már a flösshúzóra is callozott és riveren behúzta. Ez ilyen sajnos, de lehet menthetted volna magad ha rendes mérettel emelsz és nyitsz. Úgy talán nagyobb erõt sugalltál volna.

A fenti meg egyszerûen pech...
Christian88

Christian88

precision
a nyakamat rá hogy ez misclick volt a részedrõl... 😄DD

Bazinga!

sz4bolcs
csak kérjetek, és adatik... 2. xDD

Dealer: Hand #74437044511: Sz4bolcs1985 wins main pot (2,144) with a Royal Flush
Dealer: LDnutz666 finished the tournament in 4th place
Dealer: Sadat1011 finished the tournament in 5th place
lavoyer: lol
lavoyer: man
lavoyer: vnh
Sz4bolcs1985: 😊
Sz4bolcs1985: today I got another one
lavoyer: xD
Sz4bolcs1985: really...
Sz4bolcs1985: dont believe? 😄

sz4bolcs
Volt már olyan húzótok, ami riveren is 50%-os? 😄😄

sz4bolcs
Ez a lol party:

sz4bolcs
Ez pedig egy külön hozzászólást érdemel.. hiszen... ebben az évben ez az elsõ 😄

sz4bolcs
Hogy foldoljunk overpárt szekció következik (elég büszke vagyok rá):

sz4bolcs
egyre jobban kételkedem abban a KK foldban. Az egy dolog, hogy értelmes arcnak tûnt, de õ is annak tûnt (csak a flop nem volt annyira gázos):

sz4bolcs
Így kell limpbõl támadásba lendülni: xDD

sz4bolcs
xDDD kompenzációként:

sz4bolcs
mi az a standard raise minta? 😄

Lammer
en is vartam, hogy beesik neked a poker xD

sz4bolcs
2 pár

Látom nem a standard raise minta szerint játszol 😊 Amúgy itt mit tippeltél az ellennél?
sz4bolcs
xD nesztek

Tigristank
Én speciel azt vártam, hogy megadod, és a végén erõsebb fullal lenyom. <#vigyor1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
Ja, gondolom mindenki várta a megszokott nagy csattanót, hogy vmi kacifántos gondolatmenetet alkalmazva lejátszom az asztalról. xDD

nice fold. Már kezdtem abban bízni hogy itt valami ninja játékstílust alkalmazol 😊
Én is láttam olyat hogy SB rálimpelt BB-re és BB simán eldobta check nélkül preflop XD
sz4bolcs
szar dolog, ha az embernek vannak postflop "elvei" 😄

sz4bolcs
jaa 😄 Anno haverom is csinált ilyet. Nem jött flopra jó lap, akkor egyszerûen elfoldolta, merthogy már úgyse jön lap, ami segíthet. 😄😄
De akkor még játékpénzben toltuk.

Tigristank
Player 4 river utáni játékát figyeld, check után fold következik. És nem egyszer csinált ilyet. Volt olyan kör is, hogy megadott 1 emelést turnön, aztán meg riveren nyitásként foldolt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
Jót linkeltél? Nem sok hasonlóságot látok

Tigristank
Én láttam már hasonló marhákat (és nem egyszer...): <#idiota>

sz4bolcs
Jó, de mindenképp lesz átváltási veszteség. Ha dollár alpú mb-d van, akkor mb->bank tranzakciónál terhelik. Nem?

Fogalmam nincs😄
Most olvasgattam és elvileg jó, csak ugye akkor váltogatni fogja neked... viszont én régen amikor próbáltam HUF alapú MBrõl dollár alapúba befizetni, akkor nem akarta az igazságot😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az durván olyan 900 ezer Ft profit. Szép! <#eljen>

sz4bolcs
Gondolom $ alapú az csak pénz mozgatására kell pokertermek között. Ha én csak ps->mb->otp pénzmozgatására használom, akkor jó a HUF alapú, ugye?

Hát a nevén kívül nem tudom mi😄 De most szereztem róla tudomást, hogy be lehet zárni a régi accot és lehet újat csinálni dollár alapra😊

sz4bolcs
Mesélj, mi változott meg, és hol olvashatok ezekrõl a változásokról?

Moneybookers ugye megváltozott... nem tudja valaki most már tud-e olyat (régen nemigen), hogy HUF alapú Moneybookersrõl (skrill) Dollár alapú pókerszámlára vagy épp Holdem manager oldalra be tudjak fizetni?😊

sz4bolcs
Még gondolkodtam ezen a handen lefekvés elõtt, és van pár lap a pozíción kívüli emelõ rangemben, amivel nem megyek instaallin, pl. nagyon szép K-magas connectorok. Tehát csak a pozíción kívüli emelõrangem 80%-ával megyek instaallin ebben a szituációban.

sz4bolcs
Nem tudom, számold össze all date scheduled-nél, és all date sng-nél. Aztán olyan 5-700 dollárt vonj le belõle, kb. annyit elcashgameltem.