Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
pl.: ma élõ játéknál ász párt kaptam kézbe,na mondom szépen megjátszuk!
Flopon jött egy ász,egy király,meg egy alacsony lap hívok neki vagy 4-5 ezret,gyerek adja.
turnon jött még egy alacsony lap (5) hívok megint nagyokat,gyerek adja.
riveren leesett még egy ász 😊,így pókerem lett,behívom az all-int ,gyerek gondolkodás nélkül adta!
Én mutattam elõször,megmutattam a két ászt,a gyerek nézett nagyokat,meg se mutatta,miután behúztam a kasszát,mondtam neki legalább mutassa már meg,hogy mire adott ennyit, és mutatott 10 10-et áhh mondom ilyen van?
Ez volt az asztalon: A x K 5 A és 10-es párral a kezében végig adta,majd all-in!
Tehát vannak ilyenek!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hihetetlen, SZARUL játssza meg, és nyer, tököm tele van már ezzel a sok hulladékkal.....az nem zavarja, hogy ott van két hetes, és egy király, meg sem fordul a pici agyában.. -.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
néha nekünk is lehet mák :-D
Jelezném csak azért adtam csak meg preflopp, nem visszaraise mert nem akartam elijeszteni a gyereket elég agresszív volt, nem akartam kalapáccsal elintézni + rebuyos torna volt így kicsit lazábban játszottam, gondoltam elég lesz egy JJ is csapdázni + tudtam már hogy csak õ lesz ellenfél, minden a koreográfia szerint alakult, csak kicsit erõsebb lap volt nála mint amire számítottam :-D
Visszaemelésnél már gondoltam hogy baj lesz DE tényleg elég idióta volt AK is így játszotta volna meg, kifigyeltem már magamnak elõre :-) legfeljebb újra vettem volna magam.
am. GRAT! Szép az a 90.000 Ft plusz!
Grat amúgy, én sosem játszom tornákon mert egyszerûen nem értem, hogy lehet azokat megnyerni 😄 Nekem még egy mezei egyasztalos SNG is kihívás.

Itt bemondtam Q5s-re az ólint A7 fogadta és kiestem. A kövi osztásban kiesett a másik shortstack is 88-al. Ha azt megvárom...+140 euró.
Nem jön át így teljesen, ugye itt nem látszanak az idõhúzások, stb, lehetett egy kicsit érezni hogy nincs nála magas lap
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Már régen írtam ide, de még mindig pókerezem, azóta "hülyére kerestem magam",de már nem freerollozom.
Nem tudom, mennyire lehet itt reklámozni, ennyit beírok: pokersavvy, ismeri valaki, tud még hasonlót?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
A PS bónuszt már kijátszottam, egy kis plusszal, úgyhogy a jövõ héten én is elköltözöm róla, valószínûleg a Mansion-re.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ak-val többet nem megyek all-in csak belimpelek és ha floppon jön valameik lap hozza akkor All-in és ugy több esélyem lecc nyerni 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
WSOPos dolgokat toljátok spoilerbe pls.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nagyon jónak tûnnek a versenyek.. Most nézem, az OKT 24-i Sunday Million versenyen a 9. egy miskolci srác lett, 12,300 $-t nyert vele.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ki is vettem a maradék pénzemet pokerstars-ról, nagy szar egy terem az