Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CG-sek: kis-közepes párokat hogyan játszátok meg preflop?

És ha onnan elutalom máshova, akkor mi van? Azt nem engedik?

Persze, kaptam is a Pacific Pokerre 30 dollárt, simán. Érdekes hogy a moneybookers számládra dobják rá, ahonnan neked kell továbbutalnod...

Fiuk porbálta már valaki a PokerInside -os ingyen kezdötökét? PokerStation szerint küldenek 50$ MoneyBookerszre hogy befizess vele egy terembe, valaki már használta ,müxik vajon még? 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

KAMIONOS KOGYO
Persze neki most nem jött be!<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Vannak ilyen emberkék,csak az a baj,hogy bejön nekik.

pl.: ma élõ játéknál ász párt kaptam kézbe,na mondom szépen megjátszuk!
Flopon jött egy ász,egy király,meg egy alacsony lap hívok neki vagy 4-5 ezret,gyerek adja.
turnon jött még egy alacsony lap (5) hívok megint nagyokat,gyerek adja.
riveren leesett még egy ász 😊,így pókerem lett,behívom az all-int ,gyerek gondolkodás nélkül adta!

Én mutattam elõször,megmutattam a két ászt,a gyerek nézett nagyokat,meg se mutatta,miután behúztam a kasszát,mondtam neki legalább mutassa már meg,hogy mire adott ennyit, és mutatott 10 10-et áhh mondom ilyen van?

Ez volt az asztalon: A x K 5 A és 10-es párral a kezében végig adta,majd all-in!

Tehát vannak ilyenek!<#fejvakaras>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Errõl eszembe jut egy mai leosztás, hetes-király fullt flopoltam, persze egy centet sem tudtam kihúzni a többiekbõl, csak a vakokat vittem -.-

zeli
4.5 % grt, póker.<#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
na ere is csak egy hatalmas b***meget tudok mondani. -.-
hihetetlen, SZARUL játssza meg, és nyer, tököm tele van már ezzel a sok hulladékkal.....az nem zavarja, hogy ott van két hetes, és egy király, meg sem fordul a pici agyában.. -.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

na hogy ne csak bad beatek legyenek a topikban
néha nekünk is lehet mák :-D
Jelezném csak azért adtam csak meg preflopp, nem visszaraise mert nem akartam elijeszteni a gyereket elég agresszív volt, nem akartam kalapáccsal elintézni + rebuyos torna volt így kicsit lazábban játszottam, gondoltam elég lesz egy JJ is csapdázni + tudtam már hogy csak õ lesz ellenfél, minden a koreográfia szerint alakult, csak kicsit erõsebb lap volt nála mint amire számítottam :-D

Visszaemelésnél már gondoltam hogy baj lesz DE tényleg elég idióta volt AK is így játszotta volna meg, kifigyeltem már magamnak elõre :-) legfeljebb újra vettem volna magam.
Igen. 16-an voltunk és mindenképpen be akartam kerülni a buborékba. Viszont az AKs semmiképpen nem akartam dobni. A nagyvak már akkora volt, hogy az is elég lett volna. Így meg, hogy emelt (valszeg valami szarra) bõven elég volt amit azzal nyerek. Viszont ha megadja Q8-ra és kibuktat agyvérzést kaptam volna.

10-15000 Ft. Köszi szépen.

KAMIONOS KOGYO
és hétvégenként mennyit szoktál berakni?
am. GRAT! Szép az a 90.000 Ft plusz!

Hát szerintem AKs-el duplázni is tudtál volna, szerintem nem kellett volna beírni. Vagy volt rá valami különös okod?

Grat amúgy, én sosem játszom tornákon mert egyszerûen nem értem, hogy lehet azokat megnyerni 😄 Nekem még egy mezei egyasztalos SNG is kihívás.

Dobni preflop

zeli
szép, grt. 😊 majdnem pont hétköb 😄

Mondjuk amikor 180 zsetonom volt össz-vissz akkor ez igencsak távolinak tûnt. Sosem szabad feladni emberek!!<#ravasz1>

Hogy ne tünjek kamuridernek.

Nekem olyan nincs. Minden hétvégén betolok valamennyi pénzt oszt go torna. 3-4 hetente döntõ asztalig jutok. A nyeremény egy részét kiveszem a többit eljátszom. Augusztus óta olyan 100 000 pluszt szedtem össze. De sajnos az a kis plusz mostanában hiányzik. Mindig 7-4-hely közé jutok és ugye az elsõ 3 kapja a nagy pénzt. Most a 3-ik 480 eurót kapott a 2-ik meg 730-at.
Itt bemondtam Q5s-re az ólint A7 fogadta és kiestem. A kövi osztásban kiesett a másik shortstack is 88-al. Ha azt megvárom...+140 euró.

sz4bolcs
De durván kened. Mekkora a bankrollod?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Hmm érdekes...

4-ik lettem. 343 euró.

sz4bolcs
Fekete Volga lol 😄😄:😄

Chrisx
Szerintetek mit kellett volna?

Most egy furcsa dolgot csináltam és érdekelne a véleményetek. A csiplíderrel ülök egy asztalnál és mindig emel. Elég gyakranm megadja az ólint is. Nagyvakra AKs kaptam õ elsõnek emelt is. Én beírtam a chatbe, hogy AKs van nálam és all-int fogok mondani. Meg is tettem. Kis gondolkozás után eldobta. Én megmutattam az AKs-t. A célomat elértem. Szerintetek?

Imádom, amikor egész nap játszok és a végén nullszaldóba jövök ki 😄

Jah. Közben buborékban vagyok.<#gun>

TaRka0107
Az mekkora jó lehet már! Öledbe ugrik 1miska😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Aki annál az asztalnál ült ahol történt az eset. A másik 9 ember.

Mi a véleményetek errõl a megjátszásról?

Nem jön át így teljesen, ugye itt nem látszanak az idõhúzások, stb, lehetett egy kicsit érezni hogy nincs nála magas lap

TaRka0107
Többi asztalnál ülõ? Az is kap pénzt aki a többi jackpot asztalon ült?😄

Most vertem kézbe AA-t kézbe 1010-el.<#fejvakaras>

Ja tényleg tegnap sportingbeten leesett a bead bet jackpot. A csávó KKKK-val veszített. 210 000 eurót kapott érte a többi asztalnál ülõ pedig 6000-et.

kraawz
BAAAAAAAAAZDMEEEG , erre mit mondjak:

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Utolsó 30 eurómmal beültem egy tornára. Eddig ez történt. JJ-vel vesztettem sokat. 88-ra ólin KJ fogadta nyertem fullal. Utána 77-re megadtam egy dupla ólint QQ A10 ellenében nyertem settel. Most jön a vicces rész. AA-val emelek 400-ig jön a 425-ös ólin 3-an megadják és nem enged ugye reraise ólint mondani a gép. Lebuktam KJ ellenében úgy, hogy 180 zsetonom maradt. Utána 66-ra ólin 4 megadó és nyerek settel. Aztán KJ-vel megadom az AQ ólinját és nyerek 2párral. Most 2000-em van és a 44-ik vagyok az 56-ból. 150-es vak. Ebbõl mi lesz? <#wilting>

Sziasztok!
Már régen írtam ide, de még mindig pókerezem, azóta "hülyére kerestem magam",de már nem freerollozom.
Nem tudom, mennyire lehet itt reklámozni, ennyit beírok: pokersavvy, ismeri valaki, tud még hasonlót?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dick Riddick
Magyarázkodásnak helye nincs, nézz ki az ablakon, a fekete volga bármelyik pillanatban megérkezhet. <#ejnye1><#alien2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A PartyPoker-t nagyon unszimpatikus teremnek találom, több tekintetben is.
A PS bónuszt már kijátszottam, egy kis plusszal, úgyhogy a jövõ héten én is elköltözöm róla, valószínûleg a Mansion-re.

\"Heroes never die. They just reload.\"

TaRka0107
Valaki szokott netbankra küldeni pénzt?

Én most estem ki egy tornárol AK val, Short stack voltam igy muszájvolt All-in mennem egy emberke Call 10.7o val és neki sorja lett ,kiestem 😊
Ak-val többet nem megyek all-in csak belimpelek és ha floppon jön valameik lap hozza akkor All-in és ugy több esélyem lecc nyerni 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Szar az összes. Az utóbbi 2 nap termése. Tegnap kiestem a final tablen 7-nek AK-val 44 ellen. Ugye sima 50-50 tehát különösebben nem lehettem mérges.(40euró) Utána 5 tornán estem ki all-in AK-AQ-val. A legerõsebb ellenfél egy 1010 volt. A többi mind jóval gyengébbb lap volt pl. AK vs. K10. És akkor a mai nap. 5 eurós headhunter torna. Nyerem az ólin-t KK-val, utána mégeggyet 1010-el. Aztán éppen mikor bekerülnék az elsõ 10-be jön az AA. All-in ellenfélnél KJ floppon KK. Ennyi.<#falbav>

zeli
Huh, még jó, hogy az elsõ két szó után nem olvastam tovább.
WSOPos dolgokat toljátok spoilerbe pls.

Barnabyka
Miért van,az hogy tölteném a pokerstars klienst és a nodom megõrül,hogy ilyen-olyan vírus meg stb.??

Semmi gáz, nem akartam káromkodni, csak hirtelen felindulás volt 😊

Tyler Durden
Bocsi, nem akartam lelõni a poént. ESPN fogja csak közvetíteni megvágva, most meg jópár helyen lehet online követni az eseményeket.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kraawz
Most regeltem PokerStarsra, Party Pokert hagytam a fenébe...

Nagyon jónak tûnnek a versenyek.. Most nézem, az OKT 24-i Sunday Million versenyen a 9. egy miskolci srác lett, 12,300 $-t nyert vele.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jóvan tragédia azért nem történt, de szerettem volna úgy megnézni hogy nem tudok elõre semmit, na mindegy.

Bazmeg.... kösz hogy lelõtted....... hát ez nem igaz

Tyler Durden
WSOP 2009 final table már csak 5en vannak. Ivey-t pont a nagy amatõr Moon búcsúztatta.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Ki is vettem a maradék pénzemet pokerstars-ról, nagy szar egy terem az