Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
/Fire in the hole!/ <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Moneybookers-nél regisztráltam, de nem engedi levenni a pénzt. Ha jól értelmezem elõször kell rá feltöltenem?
Létezik ez?

Ha érdekel titeket november 13.-án este 8kor egy 100 dolláros freeroll
Látogassatok el ide: http://pokerjunkiee.com
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezek szerint kimutattad a végén, hogy hadd érezzék a súlyodat. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A lényege annyi, hogy van egy lista, rajta a termekkel, és a követelményekkel. Például a legegyszerûbben kijátszható teremben 300 raked handet kell összeszedni, korlátlan idõ alatt. Én ezt 4-5 nap alatt megcsináltam NL2-n, és kaptam érte 80$, +extrát. (extra, ha valakit érdekel írjan rám, nem akarok reklámozni, mert bünti lenne)
Most játszom a 3. termet, a partypoker-t, NL10-en, ez már kocsit hosszabb idõ kijátszani, szerintem lesz min. 2 hét, 100 pontot kell összeszedni, és kapok érte 70$-t + extrát.
45$ os csomagokban lehet kiutalni MB-re.
Én anyám nevén játszom, mivel az én nevemen már sok terembe regisztráltam, és friss reg. kell.
Röviden ennyi 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem vagyok az a fajta ember aki rossz hírét kelti a termeknek, ezért nem írom le a véleményemet. Maradjunk annyiban hogy nem jött be, és a tournamentek sem lettek a kedvenceim.
Eddig a következõ fordulókra jelentkeztél:
Budapest (döntõ)
Pécs
Összes fizetendõ összeg (várólista nélkül): 6000Ft, amibõl eddig már befizettél 3000Ft-ot.
Ez miatt gyanítom, hogy valami nem kerek, bár nekem az égvilágon senki nem szólt, hogy ott is fizetni kéne. E-mailt írtam nekik, nem válaszoltak.
amúgy lényegében ennél a leosztásnál a stratégiám az volt, hogy ne higgye , hogy van királyom, vagy hetesem, és becsapdázom. Igen, ha flopon emelek, eldobta volna, de ezzel a trükkel maximalizálhattam volna a nyereséget, sztem. Csak hát rám javult, két lap volt jó neki, lejött...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
**** A pókerbónusz beváltásához az elsõ befizetéstõl számítva 60 napon belül bónuszdolláronként 8 pókerpontot kell gyûjteni. A bónuszt csak a „Póker“ pont alatt felkínált termékekre lehet beváltani. Amint sikerült a szükséges pontszámot összegyûjteni a bónuszt automatikusan jóváírjuk a felhasználó bwin számláján. Amint a felhasználó a bónuszt beváltotta, illetve amint a bónusz érvényessége lejárt a következõ bónuszt aktiváljuk. A pókerbónuszt csak egy alkalommal lehet beváltani.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
És még meg sem köszönték :-) de jó 1,5 órás játékkal megdupláztam a beülõmet, óóóóóóóóóóóóó jó órabér na<#eplus2>#eplus2>
Pl én most 50$-t akarok befizetni, abból elvileg 100$-t csinálnak. De ha nem akarok összevissza kapkodni, és csak lassan növekszik a pénz az itt mûködik?
Azt hittem, te ott építed a bankroll-odat
mi nem tetszik benne?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,