Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs itt semmi gond, utalj be valami kis összeget a számlára, aztán egyben kiveheted az egészet. Ez azért van, ha valaki megszerzi a jelszavadat, ne utalhassa ki saját magának, csak olyan helyre ahová neked is van hozzáférésed.

Törölt felhasználó
Ott ezt írja:

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
Dick Riddick
Royal flesh még nem volt. 😊
/Fire in the hole!/ <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Flosh, Flash... 😄 Az flush 😄

Withdraw

TaRka0107
<#eljen>Igen ez tényleg nagy hiba! Én is ezt fogom ki mindig SnG-n! Túl feszesen játszik headsup-ba, viszem a vakot és annyira elhúzok tõle hogy allint mond 2 6-ra és lecallozom J8al és nyerek😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Törölt felhasználó
Melyik az a menünpont ahol a kártyámra tudok utalni?
kraawz
te a feltöltésre mentél rá alapból...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Törölt felhasználó
Az f@sza 😊 És azt a pénzt nem is tudom levenni? Vagy utána engedi?
Én ugytudom hogy elöször bekell fizess a MB -re hogy kitudd kérni a pénzt

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Törölt felhasználó
Helló!

Moneybookers-nél regisztráltam, de nem engedi levenni a pénzt. Ha jól értelmezem elõször kell rá feltöltenem?
Létezik ez?

Sziasztok
Ha érdekel titeket november 13.-án este 8kor egy 100 dolláros freeroll
Látogassatok el ide: http://pokerjunkiee.com

sz4bolcs
Van egy olyan elvem, hogy amég esélyes vagyok a Royalra, addig akárhány párja, drillje, fullja van az ellenfélnek, és akármekkorát hív, én megadom, hogy láthassam a következõ lapot.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Rooyal Flash? Pikkbõl? Ez hány évente van? 😄

Ezek szerint kimutattad a végén, hogy hadd érezzék a súlyodat. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ÁÁÁÁÁÁ Royal Flosh még én is befostam hogy most ezt hogy is játszam meg 😄DD szerencse 4 en Calloltak Drill meg Floshökkel 😄

Dick Riddick
<#eljen>

Dick Riddick
hát igen, ez benne van a pakliban.

A másodiknak se volt sokkal több, de egész este nem volt semmi akció csak ez a kettõ, és akkor ez is ilyen 😄

Na joccakát. Leragad a szemem.<#wave>

Gyõztem. Nem akarok menõzni de az utolsó embert szanaszéd szedtem. Miután kettesben maradtunk 5 perc sem kellett és végeztünk. Ja és teljes egálról indultunk. Semmilyen emelést nem adott meg. Ami 1000-es nagyvaknál elég komoly hiba. (Összesen volt kb. 30 000 zseton).<#fejvakaras><#wink>

Dick Riddick
Nem biztos. 😊

Hihetetlen. 30 perce játszunk 3-an. Reggel 5-kor megyek melózni.<#wilting>

Egy A-7-es tornén buborékban vagyok.<#wink>

Dick Riddick
Az elsõnek csak kevés zsetonja volt.

Mondjuk a saját szemszögükbõl nézve jól játszottak, de fel nem tudom fogni, mi a jó ebben az SSS-ben. Órákig várnak arra az egy jó lapra, aztán ha esetleg lecallozzák õket akkor nyernek kemény 2 dollárt.

Rohadt SSS gecik, hát ez hihetetlen <#falbav>

😄

Dick Riddick
Gyanítom nem is vagy a döntõben, ugye? 😊

Na válaszoltak, nem kell fizetnem semmit szerencsére.

Dick Riddick
Akkor gond egy szál se. 😊

Igen, tudom. Már kiderítettem, hol lehet családon belül több személynek regisztrációja, a legtöbbnél szerencsére engedik.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dick Riddick
Így már világos. Vigyázz a regekkel, talán az lenne a legjobb ha szólnál a supportnak (nehogy zárolás legyen a vége).

pokersavvy.com
A lényege annyi, hogy van egy lista, rajta a termekkel, és a követelményekkel. Például a legegyszerûbben kijátszható teremben 300 raked handet kell összeszedni, korlátlan idõ alatt. Én ezt 4-5 nap alatt megcsináltam NL2-n, és kaptam érte 80$, +extrát. (extra, ha valakit érdekel írjan rám, nem akarok reklámozni, mert bünti lenne)
Most játszom a 3. termet, a partypoker-t, NL10-en, ez már kocsit hosszabb idõ kijátszani, szerintem lesz min. 2 hét, 100 pontot kell összeszedni, és kapok érte 70$-t + extrát.
45$ os csomagokban lehet kiutalni MB-re.
Én anyám nevén játszom, mivel az én nevemen már sok terembe regisztráltam, és friss reg. kell.
Röviden ennyi 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dick Riddick
Na ez fura. Vagy kavarodás van, vagy nem teljes a döntõ létszáma, és lehet rá jelentkezni. Se így se úgy nem frankó a dolog...

Dick Riddick
Bankroll szempontjából nem volt igazi választás, mivel ez volt az utolsó olyan online terem ahol még nem volt számlám.
Nem vagyok az a fajta ember aki rossz hírét kelti a termeknek, ezért nem írom le a véleményemet. Maradjunk annyiban hogy nem jött be, és a tournamentek sem lettek a kedvenceim.

Jelentkezéseid

Eddig a következõ fordulókra jelentkeztél:
Budapest (döntõ)
Pécs

Összes fizetendõ összeg (várólista nélkül): 6000Ft, amibõl eddig már befizettél 3000Ft-ot.

Ez miatt gyanítom, hogy valami nem kerek, bár nekem az égvilágon senki nem szólt, hogy ott is fizetni kéne. E-mailt írtam nekik, nem válaszoltak.

Dick Riddick
Melyik oldalon szerepel-e?

Dick Riddick
Gyanítom a döntõre nem tudod befizetni magad. Vagy tévedek?

zeli
nah grt, legalább neked sikerült. 😉
amúgy lényegében ennél a leosztásnál a stratégiám az volt, hogy ne higgye , hogy van királyom, vagy hetesem, és becsapdázom. Igen, ha flopon emelek, eldobta volna, de ezzel a trükkel maximalizálhattam volna a nyereséget, sztem. Csak hát rám javult, két lap volt jó neki, lejött...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

PrisonMan
Terms and conditionsban ezt találtam a bónusszal kapcsolatban:

**** A pókerbónusz beváltásához az elsõ befizetéstõl számítva 60 napon belül bónuszdolláronként 8 pókerpontot kell gyûjteni. A bónuszt csak a „Póker“ pont alatt felkínált termékekre lehet beváltani. Amint sikerült a szükséges pontszámot összegyûjteni a bónuszt automatikusan jóváírjuk a felhasználó bwin számláján. Amint a felhasználó a bónuszt beváltotta, illetve amint a bónusz érvényessége lejárt a következõ bónuszt aktiváljuk. A pókerbónuszt csak egy alkalommal lehet beváltani.

KAMIONOS KOGYO
Miért is?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Most néztem a HUPT honlapját, ezek még képesek és lehúznak megint 3000 forinttal a döntõre is...

Esküszöm ez már pofátlanság, 27 fõs SnG a döntõ 9 fõs asztalról én vertem ki a 4 kiesõt, 5. helytõl volt fizetõs erre ki az 5. kiesõ., hát én<#hehe>
És még meg sem köszönték :-) de jó 1,5 órás játékkal megdupláztam a beülõmet, óóóóóóóóóóóóó jó órabér na<#eplus2>
Aki új terembe megy, elötte érdemes megnézni, hogy ezen az oldalon szerepel e az adott terem, mert nagyon megéri.

Nem kapsz több kezdõtõkét. Mást mit tudnának? Más kérdés, hogy miért ne utalnád oda, hisz elég jó hely...

PrisonMan
A bwinnél a bónuszokról nem tudtok valamit? Mert most regisztráltam oda, max 250$-ig 100% bónuszt ad. De ophu.com-on olvastam vannak olyan helyek, ahol a megkapott bónusz X idõ alatt le kell játszani. Ez bwinnél hogy van?
Pl én most 50$-t akarok befizetni, abból elvileg 100$-t csinálnak. De ha nem akarok összevissza kapkodni, és csak lassan növekszik a pénz az itt mûködik?

Fiuk van olyan Program ami rögziti a játékom ugy mint egy hand history és késöbb visszatudom nézni benne hogy mit hogy játszodtam meg? 😄

nahát, nem kedveled a PP-t?
Azt hittem, te ott építed a bankroll-odat
mi nem tetszik benne?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Attól függ hol ülök. Elölrõl szinte mindig emelek (hiszen egy 77-es %-an ugyan azt tudja mint az AK) de hátulról csak megadok vele. És ha lejön a set akkor lehet aratni pláne ha mellédob egy Q vagy egy K-t.

Én belimpelek Drillre vadászva , ha nemjön ossze a Drill akkor dobom, de ha összejön akkor kaszálok vele 😊aszem 8:1-az eséje hogy osszejön