Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz szépen elõre is 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Oops... the following errors were encountered:
Please make sure you are uploading the complete unedited hand history text - options to display partial hands are provided at the bottom of the import form. Please see our FAQ for further questions or send us feedback.
amúgy annyi extra, hogy a kiemelésem jól sikerült :-D kegyetlenek
ja és a flopon a 2. srácnak a megadása tökéletes, ritkán látni ilyen szép callt :-)
A döntõ asztalra minimum zsetonnak érkeztem (2000), már az is csoda volt, hogy olyan lapokkal eddig eljutottam, dobált az asztalok között úgy, hogy nekem nem is osztottak lapot, és minden asztalon azt láttam érkezéskor, hogy éppen allin mennek ketten, hárman. Egyszer csak azt veszem észre, hogy kiírja a program, hogy "gratulálunk, bejutottál a döntõ asztalra." 😄
Szóval volt kb. 2000 zsetonom, az asztal nagyjából kiegyenlített volt, mindenki elõtt kb. 7-10ezer zseton. De az allin itt is folytatódott, és azt vettem észre, hogy fogynak az emberek, 5-4-3, néha loptam vakot, így én is feljöttem 7k zsetonig. És egyszer csak ott voltam heads upba egy sráccal, neki kb. 2,5x zsetonja volt.
3x tettem allinre jó lapokkal, az összeset lecallolta szarokkal, és veszített. A végén 60k-m volt, neki meg 4500. Ekkor a srác sztem kidobta a gépét az ablakon, és megszakadt a kapcsolata. Ezres nagyvakok elvitték a srácot, csak 10 percet kellett rá várnom. 😄😄😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Aztán nagy mákkal dupláztam, és egy szerencsére rögtön utána két arc sort flopolt, egyiknek magasabb, all-in mentek, úgyhogy beértem a pénzbe, de nem az én érdemem volt.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
(tényleg akkor mi van, ha lent van a 10 poker, és valakinek még kézben 9 is van? van ilyen hogy poker + pár vagy tök mindegy, amúgy is én nyertem volna a poker + A-val?)
A4s nálam jópáran elöttem limpeltek igy én is belimpeltem direkt Flösh-re ha nemjönne be eldobom gondoltam magamban, de már Floppon flöshöm lett hálistennek <#nevetes1>#nevetes1>mindenki Check igy én is, egy gyerek beemelte a pot 2xeresét igy mindenki dobott kivéve én mert én Calloltam , mivel a gyerek látta hogy Floppon checkeltem Turnon meg Calloltam nemlehet valami nagylapom igy Blöffölt All-in al (mindig Allinelt Riveren hogy dobjuk el a lapokat) Riveren alli-int nyomott ,én rátoltam a Call-t és a gyerek mutatott egy nagy semmit igy ki is esett 😄 <#hehe>#hehe>
Tegnap is elkaptam egy callozó királyt
88 emeltem, bejöttek 3-an
Flopp 458 (mondom ha valakinek flop sora van így jártam de ezt végig tolom), mindenki chekolt emelek potot
egy gyerek call
turn Q, megint pot hívás, gyerek call
river Q (na mondom most már szarok a sorodra ha az van :-D ) gyereket nem emeltem all-inra csak kb. a megmaradt fele zsetonját, gyerek call
nála 66 <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
és még írja chatbe, hogy Nice hand én meg erre csak azt tudtam írni, hogy Nice call <#eplus2>#eplus2>
De most képzeljétek el a következõt. Nálad AKs elsõ helyrõl emelsz 9BB-t 1megadó. Flopon Q52, checkelsz az ellenfél betsz 1BB-t!!! Te ráemelsz 6-ot. Call. Turn J beteszel 20BB-t call, river 7. Check-cejc és az ellenfél felmutatja a J7-et. És most nem viccelek, nem túlzok 10-bõl 8 osztás ilyen volt!!! Bármit emeltünk megadta és flop után betett 10 centet. Ha nem toltál all-int bármilyen visszaemelést megadott. Ja és ezzel a stílussal kb. 1 órát át húzta 2 rebuy-al.
Tudom nem kéne felhúznom magam sõt örülnöm kéne az ilyen fisheknek de amikor már a 10-ik osztást nyeri 2 párral ami a floppon még sehol sem volt....<#violent>#violent>
Más: na most én is használtam a fulltiltes "make a deal" opciót. SNG végén heads-up voltunk, és mindketten jobbnak láttuk így. Elsõ ránézésre elég bonyolult, én voltam chipleader, úgyhogy én tehettem meg az elsõ ajánlatot, vagy átadhattam a lehetõséget. Eredetileg fele-fele arányban akartam, de azt valamiért nem engedte, úgyhogy a zsetonok arányában osztoztunk, az is kb fele-fele volt. Jó kis opció ez, kb egyforma jól játszottunk, szóval így volt igazságos.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Lényegében:
"Röviden összefoglalva ezt a témakört: bár számos helyen hirdetnek ilyen képzést, gyakorlatilag mindegyik kizárólag a "lehúzásra" megy, higgyétek el. A jelentõs gyakorlattal rendelkezõ rutinos osztók sem találnak maguknak munkát, pláne nem annyit, amibõl meg is lehet élni.
....
Bármilyen vonzó lehetõségnek is tûnhet, fõleg a pókerjátékosoknak, szerintem hagyjátok a francba."
Viszont külföldön egész jó meló lehet, fõleg Amerikában.
Amúgy semmivel nem szörnyûbb, mint ha 2es drillel mákolja be.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Csak sajnos régiek és pestiek is..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A dealerkedés engem is érdekelne! Érdekes kis kiegészítõmeló lehetne!
Aztán egy 7 8 J flopon checkolt mindenki, és volt az asztalnál egy srác, aki rengeteget blöffölt. Jött még egy hetes, nálam K 8 volt, mondom J tuti nincs senkinél.. Emeltem, a blöffölõ srác all in ( vagy negyedjére ... ) Én megadtam és egy másik srác is. Nálam ugye két pár, srácnál drill, aki all-in ment, most az egyszer nem blöffölt, 910-el flopon sora volt.. Rebuyolni nem akartunk, szóval ez lett a vége.
Viszont ez a srác profi osztó volt. Nem tudjátok véletlenül, hol lehet ilyet tanulni/mennyiért/hol érdemes kérdezõsködni?
Vagy esetleg vki más? (HUPT,Debrecen)
Aztán még mindig megadhatja pl.: AQ-val, és két overrel rá is javulhat.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.