Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Jelenleg 2. vagyok a tornán😄 Elején még le mentem 390-re😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ilyet én még nem láttam, annyira hatékonynak tûnik a játék, amit játszott... meg kéne tanulnom.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tegnapi legjobb handem 😊
<object width="400" height="240"><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1143146"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1143146" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="240"></embed></object>
Az elsõ $5 versenyem. 😊