Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt jól elbasztam. Ebbõl nem lesz buborék. 2/3-ad zseton oda.

Ugyan ez.

TaRka0107
Még egy kérdés😊 (tudom hogy nem chat) Scott Fischman is részt vesz a versenyen meg akik pirossal vannak szedve?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Mi a nicked fulltilten?

TaRka0107
Nekem még az is jó lenne ha pont fizetõs helyen lennék, mert nincs pénzem full tilten<#hehe>

TaRka0107
Én is bennt vagyok. Csak nekem pézem nincs hogy arra befizessek. Tovább jutottam két torán. Kiváncsi leszek hogy meddig tart, mert nekem holnap suli, bár lehet hogy kiesek hamar.😄

Én beneveztem 22dodóért a 200 000dolláros tornára. Max.9000-en leszünk.<#hehe>Remélem még hajnali 4-kor is itt ülök majd a gép elõtt!<#wink>

Fiuk a Pokerstrategy kezdõtõkét meik teremben érdemes kikérni? Fulltilt/Pokerstars kilõve 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

TaRka0107
Ez a laptalálkozás:

Jelenleg 2. vagyok a tornán😄 Elején még le mentem 390-re😄

Tournamentekhez van, lejjebb linkeltem kettõt is

TaRka0107
Akkor hogy mennyi pluszba van vagy mennyi minuszba. Ilyen van, nem?

Olyan tuti, hogy nincs, az a személyes adatok durva megsértése lenne szvsz.

TaRka0107
Szevasztok. Melyik programmal lehet megnézni hogy kinek milyen a bankrollja?

sz4bolcs
😄DDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azért jó ez a playerstatos oldal mert amikor valaki kiver pl. most a figura K8-ra adta meg az 5BB-s emelést és persze nyert, hogy utána rákeresek és megnyugodva konstatálom, hogy 800 dollár bukóban van.<#hehe>

sz4bolcs
De bírom, mikor hosszú küzdelem után egy hasonló szintû játékost becsalok a csapdába, és allinel A6-tal a KK-m ellen, és õ nyer. 😄

Itt meg a flop után 99%-ot adtam volna arra, hogy veszítek.

Persze mázlim is volt.<#vigyor4>

Hálás köszönet. Ezt a leosztást öntömjénezés gyanánt raktam be. Nem viccelek centire az történt amit akartam. Azért emeltem csak 1BB-t, hogy azt higyjék monster pár van a kezemben. Amúgy keveset emeltem és sosem adták meg. Szóval próbáltam eljátszani a kézbe AA-t.

zeli
Elején kimaradt a [ flash ] (space nélkül)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Na hol rontottam el?

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1146951[/flash]

Tegnap élõben játszottunk barátokkal. Kicsit se volt cold deck 😄 Heads-up, nálam AJ, nála AK, board: Kxx, J, A. Vesztettem egy pár zsetont 😄 Aztán 4-en voltunk, kaptam A7o-t, mondom kis változatosság, agresszió, stb, elviszem a vakokat, all-in mentem preflop. Ketten megadják, KJ, AT. Lejött a flössöm, alig fértem el a zsetonoktól 😄 Heads-up shortstack all-in megy, 88-al megadom, nála KK. Flop 8xx turn K 😄

TaRka0107
BB Forum code-ot választ. Azt hiszem ez a neve. Azt bemásolod ide és kitörlöd az elején a méretet ami a szögletes zárójelben van. (persze vele együtt a zárójelt is😄)

Hogy tudom a handemet berakni ide? Már megcsináltam a replay-t de utána, hogy linkeljem be?

TaRka0107
Hát az alap hogy headsupba nem lehetsz feszes, szinte mindennel agresszorkodni kell.

Illetve a másik módszer mindenre re-raise. Így pontosan olyan kiismerhetetlen leszel mint õ.

zeli
Pedig nem éppen bonyolult. Biztos látta, hogy feszes vagy, ezért kivétel nélkül mindenre emelt, ezek között csak ritkán lehetett jó lap. Ilyenek ellen, akik nagyon agresszívak, úgy szoktam játszani, hogy nagyon jó lappal csapdába csalom õket. Hagyni kell emelni, amúgy is szeret, de ne mutass erõt, mert akkor bedobja; Ilyeneket könnyû megkopasztani, csak ehhez jó lap kell. sztem.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Elkezdtem heads-upokat játszani, volt egy játékos, akivel egyáltalán nem bírtam, valami 10 dollárt áldoztam arra, hogy játsszak ellene, hogy kitanuljam a technikáját. Mindenre emelt preflop kivétel nélkül, de mindig csak a nagyvak összegével. Aztán egyszer sem volt olyan, hogy flop után ne emelt volna, egyszerûen a hajam téptem, annyira kiismerhetetlen játékot játszott. Nem tudtam, mi lehet nála egyáltalán, õ csak emelt, emelt, és végül mindig én voltam kénytelen bedobni pár kivétellel.

Ilyet én még nem láttam, annyira hatékonynak tûnik a játék, amit játszott... meg kéne tanulnom.

Csacsi
Lurdy ház. Mint látszik. 100ft kisvak.200ft nagyvak. Minimum beülõ 10.000Ft.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az 1-es játékos megérdemelte.<#hehe>

hol? és mennyivel lehet asztalhoz ülni?

KAMIONOS KOGYO
vakok,stb....

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
és hol voltál?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danke.

Csacsi
Nem tudom miért nem mutatja, de én nyertem a végén AK-val. Bár szerintem ez mindenkinek látszik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Hoppá. Remélem így jó lesz. 😊

Csacsi
Tegnap élõ cashgame. Az értékek valódiak, csak nem dollárban, hanem forintban értendõ. Jó kis party volt. Így 60.000 pluszban zártam a tegnap estét 😊 Elõtte kedden 40.000 plusz volt. Asszem megyek vasránap is 😊
Tegnapi legjobb handem 😊

<object width="400" height="240"><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1143146"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1143146" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="240"></embed></object>

Agresszió 😄

sz4bolcs
Hogy kell heads upot játszani? 😄

sz4bolcs
Eddig tartottam magam ahhoz, hogy 1 beülõre ne menjen el a bankrollom 2%-a, de egy helyben topogok 60$ körül már egy hónapja. De ezen nem valószínû, hogy az változtatna, hogy magasabb nevezésû versenyre megyek, csak a csõd kockázatát növelné. :/

sz4bolcs
Szerintetek $65-tel már érdemes $5 versenyekre nevezni? 13 beülõ. :/

sz4bolcs
"A versenyt a(z) elsõ. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 22,50 értékû díj."

Az elsõ $5 versenyem. 😊

sz4bolcs
nekem is

Valaki adna egy linket arra az odlalra ahol beírom a játékos nick-jét és kiírja, hogy hogyan is áll?

sz4bolcs
Az ilyeneket az sem zavarja meg, ha lejön az asztalra egy ászpár és egy királypár, tovább licitál a JJ-re. 😄

TaRka0107
Nahh.. elbuktam fulltilten amit freerollon megnyertem. Mindig elmákoltak olyanokkal hogy már csak nevettem az egészen. 29re megad egy emelést flopon. Van egy lyukas sora és turnon le is jön neki. Volt egy ember aki 80 as potra 480at hívott😄 Fúú tiszta ideg vagyok..😄:

TaRka0107
Igaz csak freeroll, de akkor is.

Ezelõtt meg flöshel húzták le a chipsem, flöshúzóval allin ment a csávó, nekem top pár, és turnre jött neki😄