Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
real moneyoson persze hogy emelek de allin azért nemakarok KQ val menni 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
De persze ez csak egy vélemény.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sztem.
faszom fog 400 ftért szenvedni 2 orát kis téten ...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
amúgy jas11 vagy valami hasonló a F tiltes felhasználó neve.
El szeretném menteni, hogy rosszabb napokon legyen, ami ösztönöz, csak nem találom.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Persze ma kaptam 2 KK, meg egy AA párt, mindent buktam
AA vs 10 10, Flopon 10
KK vs QJ, Flop K10x turn A river semleges
KK vs AJ Flop 99A turn 9, nehogy esélyem legyen egy river K
De ha idióta vagyok és tudtam, hogy gyenge a kezem de leszarom, mert leszarom akkor meg nyertem volna :-D
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Most beültem egy 9500 dollárosra. 395 ember kellett ahhoz, hogy összejöjjön a pénz de csak 330-an lettünk. Reakció? Late reg és még 10 perccel a torna kezdete után is regisztráltak. 470-en lettünk. De pl. Paradise pokeren is az van alapból kiírva, hogy +10 min ha nem jön össze a létszám. Ez elég nagy geciség. A garantáltnak csak akkor lenne értelme ha többet lehetne nyerni mint amennyi összejön a befizetésbõl. Szerintem.
Ez a Ps 2500$ freeroll egyike folyamatosan top 20 ban voltam és elpártolt tölem a szerencse 😄 sebaj megvan a 8. tiket a 25000$ freeroll Bombára 😄
de azért még probálkozok mert 60. -ként végeztem a tegnapin akkor ugyestem ki hogy anyám kihúzta a gépet az árambol mert nem mentem vacsorázni 😄 peddig 34. voltam lol persze amire már vacsoráztam addigra már foglalt volt a gép a Mutter már nyomta a szaros miniclip gamejait<#wilting>#wilting>
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1125208
<object width="400" height="240"><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1125208"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1125208" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="240"></embed></object>