Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért nem emeltem preflop mert amikor emeltem 3-4x BB-t akkor tolták már az All-int 😊 (Freeroll)
real moneyoson persze hogy emelek de allin azért nemakarok KQ val menni 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

persze de így nem tudod nagyjából se hogy mire tedd, most hurka lap volt nála de lehetett volna KK,AA is, ha beemelsz button környékérõl "értelmes" játékos ellen más "választ" kapsz egy SB KK-tól,AA-tól, AQ-tól és mást egy A2o-tól.
De persze ez csak egy vélemény.
TaRka0107
Hát ha emelt volna akkor más lett volna a flop, mert azt mondják hogy mindig keveredik a cucc, de hát ki tudja😄 Kitudja lehet nem adta volna meg az emelést, bár... ha A magasra megadja az allint...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

preflop azért emelhettél volna, pozíciód király, lapod rendben van de csak akkor ér valamit, ha jól játszod meg. Ne vele foglalkozz, te játszd meg jól. Persze akkor is buksz, de nem az a lényeg.
Sztem.
Egy profin megjátszott JJ ,tapsot neki<#taps>

Ez a csõró tudhat valamit, a pokerstrategyn gondolom ugytanulta hogy A2o mindent ver 😊

Carloska
de nem is játszok már majd ha lesz 40 - 60 ezrem csak játékra akkor majd játszok újra

faszom fog 400 ftért szenvedni 2 orát kis téten ...

Carloska
minde 3adik ilyenél soral vernek

sz4bolcs
Neked nem J szokott jönni riverre? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Carloska
el classico partym voltt most aq- vs ak

sz4bolcs

sz4bolcs
pech... de mit akart, mit akart a srác A5-tel? Én be sem limpelek A5-tel..

Chrisx
A flop után 99% az esély, csak úgy nyerhetett ha jön még két ász.

na

én meséltem, keresd meg :-) amúgy nem lett multimillomos csak + 300 000$ :-)
amúgy jas11 vagy valami hasonló a F tiltes felhasználó neve.
sz4bolcs
Valaki elõ tudja bányászni annak a hozzászólásnak a számát, amiben leírta valaki egy srác sikertörténetét, hogy hogyan lett 10 dollárból multimilliomos? 😄😄😄

El szeretném menteni, hogy rosszabb napokon legyen, ami ösztönöz, csak nem találom.

TaRka0107
Tényleg annyi, így hogy mondtad én is megnéztem pokerstove-ba.😄

4.545% pokerstove-ba beírtam 😄

zeli
asszem 5% (nem számoltam ki, ezt hasból mondtam.)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
2 outja volt. Az hány % esély? Amúgy hogy is kell kiszámolni az esélyeket? Mit kell osztani mivel?😄

Cash game-ben nem játszanám meg, de heads-up sng-ban én is csináltam már hasonlót.

sz4bolcs
Ha én csinálok ilyet, akkor fish vagyok, és itt a fórumon mindenki örülne, ha velem játszhatna egy asztalnál. De végülis jó húzás volt.

TaRka0107
Elfelejtettem betenni a handet:

TaRka0107
Ezt nagy mákkal megnyertem és hogy feldupláztam a tornát is😄 Továbbjutottam egy versenyre ahol elsõ 300.-ik tovább jut egy másikra ami már 200K összdíjazású.

Tiszta nevetséges ez a póker, akkor nyertem volna ha HÜLYE vagyok! Kiszámolnám biztos lenne vagy 6-10 % esélyem preflop

Persze ma kaptam 2 KK, meg egy AA párt, mindent buktam
AA vs 10 10, Flopon 10
KK vs QJ, Flop K10x turn A river semleges
KK vs AJ Flop 99A turn 9, nehogy esélyem legyen egy river K

De ha idióta vagyok és tudtam, hogy gyenge a kezem de leszarom, mert leszarom akkor meg nyertem volna :-D
Na harmadik Full Tilt-es tornámon buborékban vagyok.<#wink>

Elsõ "normális" pókerem

Csak ugyanarra jutottunk 😄

Szerintem nem volt olyan rossz játék az. Azon a szinten már egész másféle játék megy. A másik csávó nulla lappal is ugyanúgy nyitott volna. Turnön pedig színsorhúzóval all-in menni szerintem igenis jó húzás lehet, a másik nem nagyon tudja megadni semmivel, és nem tud tovább blöffölni sem. Kénytelen dobni. Ha mégis megadja mondjuk AT-vel, akkor is van 11 outja a gyõzelemre. Most épp belefutott egy pókerbe, pech. Lejött a színsora, az meg mák 😄 Szóval szerintem mi ne bírálgassuk a játékát, végülis kicsit magasabb szinten mozog nálunk, és elég szépen megy is neki 😊

amúgy nem ez alapján a leosztás alapján nyilatkozom, mert azért a profik másképp játszanak, nem volt ez rossz játék, flush húzó, sor húzó, straight flush huzó + a lényeg a dobatás, pechje volt a 10 pókerral, mákja a riveren.
pókerhez szerencse is kell ez a durr gyerek meg ritka nagy idióta, ennyi.
Tudom. Ezért mondom, hogy mocsokság. Amúgy köszi.

doxadmin
Igen, de a terem nem a te szempontodat nézi hanem az övét. Ha vagytok 300an egy 10k$os versenyen, és így nincs meg a 10k+$ akkor late reg van, mivel a terem veszít x ezer dollárt ha indítaná. Én legalábbis így vettem ezt észre.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Nem írja ki, hogy mi van a kezedben.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

A második kérdést megoldottam.

TaRka0107
<#duma>

Két kérdés full tilt-el. Van-e olyan hogy kiírja az éppen aktuális lapomat. Paradise-on megszoktam, hogy kiírja ha sorom van. Csak kényelmi szempontból.A másik, hogy a hand hístoryt megtaláltam de ti, hogy szoktátok lementeni? Kijelölöm az egészet és utána?

Amúgy AQ ólin 88 adja jön az A nyerek. Csávó kövi osztásra ólint mond a 265 zsetonjára nálam AJs megadom. Felmutat J7. Flop J710, tJ, r10 döntetlen. Kövi osztásban Q9-el dupláz A10 ellenében, utána 33-ra setje lesz, majd 77 vs Q9 és most 2400 zsetonja van. Még, hogy a nagyobbat segíti az asztal.<#fejvakaras>

Egy körkérdés. Szerintetek van-e értelme annak ha egy torna Garantált megjelölésû? Pl.10 000 dolláros garantált nyeremény. Másképpen kérdezve látott már valaki olyat, hogy egy garantált tornán kevesebb ember gyûlt össze mint amennyi kiadta volna a nyereményt?
Most beültem egy 9500 dollárosra. 395 ember kellett ahhoz, hogy összejöjjön a pénz de csak 330-an lettünk. Reakció? Late reg és még 10 perccel a torna kezdete után is regisztráltak. 470-en lettünk. De pl. Paradise pokeren is az van alapból kiírva, hogy +10 min ha nem jön össze a létszám. Ez elég nagy geciség. A garantáltnak csak akkor lenne értelme ha többet lehetne nyerni mint amennyi összejön a befizetésbõl. Szerintem.

Ha jól tudom Tom Dawn a neve.

sz4bolcs
Ez kicsoda????

Chrisx
Még egy:
csak 99%om volt a nyerésre

Chrisx
Ez mennyire szar már 😊

Én amúgy ezért rühellem a durrr-t. Annyi ilyen osztást láttam már tõle, hogy hihetetlen. Mert ez mi volt ha nem fish?

Lol:

Bazzzzz 😄

Chrisx
Ez mennyire durva, és ez real money.

sz4bolcs
Így kell ezt, srácok:

Ouch ugylátszik nemvolt elég Turnon a 90%,és ez beinditott egy láncreakció mert 4 ora folyamatos Zseton emelkedéssel 1-perc alatt kiestem

Ez a Ps 2500$ freeroll egyike folyamatosan top 20 ban voltam és elpártolt tölem a szerencse 😄 sebaj megvan a 8. tiket a 25000$ freeroll Bombára 😄
de azért még probálkozok mert 60. -ként végeztem a tegnapin akkor ugyestem ki hogy anyám kihúzta a gépet az árambol mert nem mentem vacsorázni 😄 peddig 34. voltam lol persze amire már vacsoráztam addigra már foglalt volt a gép a Mutter már nyomta a szaros miniclip gamejait<#wilting>

Ez proba mert még nemtom hogykell behelyezni
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1125208
<object width="400" height="240"><param name="movie" value="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1125208"></param><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></param><param name="quality" value="high" /></param><param name="allowScriptAccess" value="always" /></param><param name="scale" value="Exactfit"></param><embed src="http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1125208" bgcolor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" scale="Exactfit" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="240"></embed></object>

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1125208