Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
(off: ez milyen IM program?)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A versenyt a(z) másodil. helyen zártad. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került a(z) USD 72,00 értékû díj."
180 playeres játék. 😊
Dan Harrington is dobott QQ 13 BB zsetonnal az asztalnál, az se jobb ha így nézzük õ meg már csak tudja, hogy mit csinál.
Az azért elgondolkodtató, hogy reménytelen helyzetben, minimális nyerési eséllyel megéri nem kivárni a fizetõs helyet, és megpróbálni a lehetetlent? Hajthattam volna a biztos pénzre, de... azt hiszem a sportszellem ezt követelte meg.
pl: haverom úgy bukott el miniumim 200 ezer Ft-ol, hogy magasan chipleader volt ilyen 1,5 millió zsetonnal, 2. gyereknek 1 millió, többinek 150-200 ezer átlagba.
Mondta elég jó volt játszani, jó társaság volt, simán beírogatták néha a lapjaikat chatbe stb.
persze összeakadt a 2. helyezettel, nála AA, emel gyerek visszaemel, õ erre all-in, be írja AA, gyerek írja nála QQ DE õ azt nem dobja el senki kedvéért, megadta (amúgy a gyerek jó nagy idióta volt, játékán látszott + jó nagy minuszban is volt) riverre esett a Q
következõ körben haveromnak 99, bemegy emelésre ugyanez a gyerek ellen, flopon gyerek nyit tovább, haverom all-in , mert érzi nincs semmi a gyereknek, nem is volt csak flush huzó az meg persze szépen bejött és potty :-)
Szóval nem éri meg akár a 80% nyerési esély miatt sem kockáztatni egy versenyt, ha akkor haverom szépen CSAK kiül, utána nézte simán 3. vagy 4. ilyen zsetonmennyiséggel és kaszál min. 200 000, így meg szinte lófas*t se kapott.
+ szinte mindig AA miatt esik el a nagy lóvétól
Balszerencse.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Ak normál stackem van All-in duplázás reményében nagyobb Stack megadja (az egy idiota volt ,mindennel megadta mások all-injét és J4-el lenyomta a KK-t is) és mutat egy KJ-t mondom király most dulázok, erre Turn J...kiestem
De sebaj mert jolszórakoztam az elején , elsõ lapom AA UTG-ben All-in tudtam ugyis megadja valaki, erre megadták 6-an mindenféle lappal 😊) repûltek is, 1 órán át elsõ voltam 😄<#nevetes1>#nevetes1>
Utánna peddig megnyertem egy 200$ Christmas Freerollt 😄 jöttek a lapok és hulltak a parasstok
Amúgy tegnap sikeresen kihoztam a napot nullába 😞 Nah nem baj, majd legközelebb. Addig jó, míg nem bukok 😊