Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elõttem limpelnek.(200 az NV)
Emelek 800ig. Mindenki megadta aki belimpelt😄 Voltunk vagy 5en játékba.
Lejön A8x treff egyszín. 4000es potra az egyik emel 600at, a másik 1200-ig, én 2600ig. Ketten dobták. Megadta a kis stackû játékos meg aki mellettem ült nagy stackel. River pikk 2es. Csávó allin küld, megadom.
Mutat AK-t. Hát a fene se gondolta hogy AK-a van mivel nem emelt flop elõtt. Valami KQ-ra gondoltam színhúzóval. De annyira utálom az ilyen versenyeket, mindenki csak megad mindent.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Vamos Argentina!
Flopon alacsonyabb lapok voltak. Emeltem. Megadta.
Turnon is alacsonyabb lap jött. Turnon allin mentünk. Mutatott egy 9-es párt kézbe.
River szerintetek mi? áááááááááá
Aztán átmentem texas holdemezni, ott meg már ki se voltam a Q3, J3, Q4, J4, 84-bõl. Nagyon sokat vesztettem. De ma már biztos nem játszok.
Emlékszem egy tegnapi szitura, már egy órája dobáltam be a lapjaim, mikor kisvak rámemelt, de amikor ránéztem az asztalra, látom nagyvakként QQ van a kezemben, kisvak rámemel a fele zseotnjával, abban a fél másodpercben gondolkodás nélkül ment neki az allin. És meg volt fogva. Ez a legszebb az egész pokerben, mikor azt hiszik rólad, hogy egy beszari alak vagy, csak lébecolsz az asztalon, dobálod be a lapjaid, miközben te a koncentrációtól, a helyes dobásaidtól pörögsz, a topon érzed magad, és bármelyik pillanatban kész vagy odacsapni, ha arra kerül a sor. Errõl épp most olvastam a pokerstrategyn, ott ezt a mentalitást harcmûvészetekhez, pontosabban a kung-fuhoz hasonlítják:
"A „tökéletesebb önuralom" kifejezés stratégiai értelemben a „feszes-agresszív stílus". Ez közismerten az egyetlen nyereséges pókerstílus. Akkor miért nem gyakorolja ezt mindenki? Miért olyan nehéz ezt megtanulni? Egyszerû a válasz. Mert nem ez a természetes! Ez olyan „valami", ami a szabad természetben ritkán fordul elõ, ezért komoly energiaráfordítással kell megdolgoznunk érte.
A feszes-agresszív stílus ellentmondásos. Egyik oldalon nagyon visszafogottnak tartjuk magunkat, azonban ha játszunk, akkor általában nagyon határozottan és agresszíven. Nem hasonlítható egyik jellemtípushoz sem. Természetesen vannak indulatosak, akik hosszú ideig nyugodtan maradnak, aztán amikor elérnek egy bizonyos pontot, ez robbanáshoz vezet. De ez nem feszes-agresszív stílus, hanem indulatos vak düh. A TAG (feszes-agresszív játékos) a turn-ön vagy riveren mindenkor meg tudja húzni a vészféket, ha látja, hogy legyõzték."
Ehhez kapcsolódóan kis offtopic videó 😊
Nektek hányat sikerült?
Vamos Argentina!
Flop AJx, gyerek hív all-int küldök, MEGADJA K5-tel
turn 5
és ennyi :-D