Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is úgy lettem kiesõ 3. hogy chipleader voltam KK, emelek gyerek rámtolja all-int megadom nála KQ, Flop QQx-lefelezett
következõ körben nálam KQ rámemel én tolom rá az all-int, na nála AQ nem jött semmi pá.
ja igen a póker nem szerencsejáték, pfúúú hagyjuk már
KK -nálamvolt 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Engem Pokerstarson most ejtettek ki 3 ora játék után fix ITM elött KK val nagyobb stack Allin hivta az emelésem és JJ vel lenyomott 😞
Lejátszom a 25000 dolcsis Feerollokat és Uninstall

kraawz
Áh, ez már hihetetlen..

nálam AQ , srácnál JJ .. vesztek

nálam JJ , srácnál AK.. vesztek

nálam AK, srácnál JJ.. vesztek

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Abban.<#hehe>

TaRka0107
Sakkhoz tuti hogy nem kell szerencse, ezen nem tudom miért vitáztok. Sakkhoz csak tudás kell, és elõre kell gondolkodni a lépéseken.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

doxadmin
Sakknál több? Olyan játékhoz is szerencse kell, amiben nincs ismeretlen?Ezek után akkor miért pókerezünk?!

Sakkban semmi köze nincs a szerencsének, össz-visz taktika kérdése az egész. Ugyan annyit sakkoznák mint amennyit pókerezek,( az életemet merném rá tenni) elõbb lennék profi sakkos, mint milliomos pókerbõl.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

zeli
nahh, most hagytam abba a cash gamet, ritka jó sessiont zártam. 😊
ezen az elsõk közötti Q4 vs AQ-n kívül egy partyt nem vesztettem kb, elég jól jöttek a lapok, vagy 5 kk-t kaptam, és jól fizették is!
végre átértem a $150-os határt, majdnem megvan a 160 is. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Meg mit keresett a party-ban Q4 offal? Rühellem az ilyen idiótákat. Jó mondjuk biztos bukóban van.

Nem tusdom amúgy mi a faszt képzelt. Mert azt láthatta, hogy nem fogod eldobni.

zeli
na, egy qq vs AKval visszahoztam ezt a leosztást!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
jó, hogy csak egy flösshúzóm volt, de bazdmeg....a semmire és négyes....😄D😄😄

KAMIONOS KOGYO
Jaaa laptop! azt valahogy nem láttam,a P4 miatt egybõl gépre gondoltam!
Akkor viszont tényleg taliga!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nem biztos, nekem 512 ram van a laptopomban, és windows + tûzfal + böngészõ már nagyon belassítja a rendszert..... ehhez még hozzájön egy-két pókerszoftver, az a 256 szerintem tuti nem lesz neki elég.

KAMIONOS KOGYO
netezni elég!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

100 dolcsi gyanúsan olcsó, a ram rettenetesen kevés, még a windows is nyökögve futna rajta. Szerintem ne vedd meg.

KAMIONOS KOGYO
19.000 Ft-ért? simán!

Fiuk egy emberke itt a városban árul 100$-ért egy P4 1.7 Ghz, 256Mb ram, 20 Gb HDD, 15.4 képernyõ-s Laptopot
Használ valaki hasonlót? Nekem csak Netezni meg Pokerezni kellene 4-6 asztalon, szerintetek érdemes megvenni?

TaRka0107
Hát ezt nem hiszem el. Elindultam egy 6$-os versenyen.
250en indultunk. 5percenként emelkedik a vak.
Short stack lettem, mert semmi nem jött és lehúzta a pénzem a vak.
K4 egyszínnel allin megyek, megadja 78 egyszín.
Feldupláztam.
K10el emelek. EGy megadja.
Bejön egy 10 es top pár. Allin megyek, megadja, nyerem.
KK pár kézbe. Emelek, 2 megadó
flop:976 Emelek, visszaemel allin.
Megadom AA pár van nála.
Marad 1080-am. Allin K10el. Megadja egy. Mutat AA párt😄 HÁt anynira hihetetlen ez a party poker néha. ALig kaptam jó lapot és ha kapok is akkor a másiknál jobb van.

Ez igaz 😊

KAMIONOS KOGYO
<#felkialtas>
kezdõknél 50-50
aztán minnél több a gyakorlat,tudás már 75-80% 25-20% meg szerncse!!!!!

96%-ék nem egyenlõ azzal hogy nyersz XD.
De szerintem már leírtam ezerszer: "A pókerben a profi abban más egy kezdõtõl,hogy a profi többet nyer jó lapokkal és kevesebbet veszít rossz lapokkal mint egy kezdõ".
Szerintem is szerencsejáték amúgy.

sz4bolcs
"Jó, igen, a sakknál több szerencse kell hozzá" 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ez bizony kõkemény szerencse játék sajnos! Az amit a TV ben mondanak meg itt-ott hogy: ''A poker NEM szerencsejáték'' ez bizon átverés parasztvakítás hogy minél többen játszodjanak, én is azthittem hogy ha többet tudok, tapasztaltabb leszek akor majd lerabolom az asztalokat. Ahham!

Itt preflop miniraiselek hogy azért minden szutyokkal nelimpeljenek
Csodás Flop Drillem van egyet csabdázok BB-nyit belehivok gyengeséget mutatva hogy emeljen rám, All-in mi kell ennél jobb? Mutatja a lapjait mondom csodás van 95% esélyem nyerni ha ezt nemnyerem meg akkor mit nyerek meg? Turn FullHouse-om van ezzaz 96% ÉSS BAMMM meszenekem 96% lol

doxadmin
#14218 Sakk az mióta szerencsejáték? <#merges2>

Ezzel én is így vagyok. 4 hónapja szenvedek mikro limiten, igaz kezdõdött sss, majd 1 kis sng, majd FL, most meg 2 hónapja csak BSS. Ebben legalább +os vagyok hála a rakeback+bónuszoknak, de én is rendre bukom a 80-20at.

Valaki meg már egy mezei sss-sel NL50en tart, mindez 4 hónap alatt. Bevallása szerint elõtte azt se tudtam mik a szabályok.

Én türelmes vagyok, 1x jönni fog az a várva vár upswing.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Casinetoval egy darabig én is foglalkoztam , de amikor hallottam hogy 2 honapot tart egy kifizetés(jobb esetben) akkor hagytam a pics.ba 😊
Freeroll minden teremben van!!(kissebb nagyobb összegüek)
Érdemes egy terembe mindig ugy regisztrálni,hogy egy jó oldal referral linkje után regelni amelyek pl: kezdõtõkét adnak vagy pl rendszeres Privát Freerollokat rendeznek.

freerollban az baj ott sok kisgyerek van akik minden lappal bemennek hívnak mint az állat, képesek egy 2 7 végigmenni vagy egy 10 2.

angyal2232
mégvalami? amin rendszeresen van freeroll?

24h poker, minden este 7-tõl 500 dolláros freeroll

angyal2232
Sziasztok, egy buta kérdés! én ilyen freerollos arc vagyok és csak abból játszom amit nyerek, sosem töltöm fel! (jelenleg csak casineton játszom és elég könnyû ott nyerni!) azt szeretném kérdezni hogy hol van még lehetõség ilyenre ahol freerollal egész szép összegeket lehet csinálni fizetés nélkül?😊

kraawz
2 tornán indultam, mindkettõ jól ment

Az 5$-oson már fizetõs helyen vagyok, ott még küzdök (1800 induló)

A 4$-os tornán 1000 induló volt, 104et fizettek, és egy rossz döntés/szar leosztás miatt a 109. helyen kiestem .. Legközelebb jobban figyelek 😊

kraawz
Utána QQ-mat 35 fogadja és flopra 2 4 6 jön :

kraawz
Beadta 😄

sz4bolcs
Nem is hiba, az nem a korrekt kifejezés. Harakiri, vagy öngyilkosság, már nagyon mentem volna aludni. Miért csinál ilyet valaki?

sz4bolcs
ÁÁÁ, nem bírtam idegileg, egy szar hibával estem ki.

sz4bolcs
Szerintem nem is jó belegondolni ilyenbe, egyszerûen allint kell adni a jobb lappal, és ha nem jön be, akkor tudomásul venni. Nem elõször történik ilyen.

sz4bolcs
Elég durva, 4 órája megy a játék, 10 000 indulóból már csak 150en maradtunk, és a 42. vagyok, de már csak az allinek mennek. Elég idegõrlõ, fõleg ha belegondolok, hogy egy AKm is veszíthet QJ ellen..., nem is tudom megszámolni, 4 óra alatt hány ilyet láttam.

...Egyszer még fogok döntõ asztalhoz ülni egy ilyen nagy versenyen.

chalezlopez
Grat... a csába, kellett volna betolnom kis zsét nekem is.<#szomoru1>

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Olyan zseniális vagyok. Megvan az 5. depositos freeroll kuponom. Szegény ismim meg egyre sem tud nevezést nyerni. :/

chalezlopez
Na ma megdõlt az elméletem kicsit... AA KK QQ és JJ-vel vittem a nagy potokat... Ma nem a sorokkal és a fullokkal fizettettem.<#vigyor1>

Vamos Argentina!

kraawz
Egyszerûen képtelen vagyok ésszel felfogni, de kva idegesítõ.

Van olyan ember, akinek folyamatosan járnak a lapok és folyamatosan nyer. Egyik ismerõsöm NL50-en havi 100e-et nyer, de min 10bõl 2x fullja lesz. Eszméletlen, mindig jön neki.

Nekem mostanában pedig semmi, 100 coin flipbõl szerintem 80at vesztek, riveren rendre kikapok az erõsebb kezemmel, mert leesik..

Amerikában pont hogy sokkal nagyobb kultúrája van a szerencsejátékoknak. Ott teljesen elfogadott, hogy valaki x dollárral elmegy kaszinózni 😄 Itt nem annyira 😄

az a lényeg, hogy ha leülsz egy profival pókerezni, az esetek bizonyos %-ban te fogsz nyerni, hiába tud többet mint te DE ha leülsz egy profi sakkozóval sakkozni mindig õ fog nyerni.
sztem tök felesleges ezen lovagolni, tök egyértelmû, hogy szerencsejáték fõleg ha a sakkhoz viszonyítjuk.
tudás + szerencse kell hozzá, sakkhoz meg csak tudás
sz4bolcs
Ha a pokerhez 70% tudás kell, és 30% szerencse, az azt jelenti, hogy 30%-ban úgy mákolod le az ellenfelet.

sz4bolcs
De játsszák.

zeli
De azt nem játsszák pénzre.

sz4bolcs
Mi az, hogy 30% szerencse? 30%-ban jönnek neked jó lapok a 70%os tudásod mellé, vagy mi?

sz4bolcs
Jó, igen, a sakknál több szerencse kell hozzá, de pl. ott a counter-strikeban a 'lövedékek' szóródása. Akkor az is szerencsejáték?

KAMIONOS KOGYO
szerintem olyan 70% tudás,30% meg szerencse!