30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#28874 Paul: a lelemenyesebbje kanadai "szinekben" jatszik ;) -
#28873 húúúú... de jó lenne -
xxxpaulxxx #28872 Hmmm:)
És amúgy... szerintetek az amcsik újra játszhatnak majd valahol, valamikor onlinepokert?:D Az lenne aztán az igazi kánaán! -
#28871 FullTilt reménysugár :) -
xxxpaulxxx #28870 Jajj de utáltam március utolsó két napját... no mind1 itt az április... új remények, új esélyek:D -
#28869 nalam a charsetben van english (united states) + hungarian variacio... egy laza (bal)alt+shift komboval atvaltok (ez a default charset valtas) angolra...
es ott: (bal)alt 0191 lesz a forditott kerdojel :)
hf :) -
#28868 Hogy kell csinálni ilyen fordított kérdőjelet PS-en? Próbáltam ASCII kóddal de nem jó.
kabia_west: ?¿
-
#28867 Úristen.
-
xxxpaulxxx #28866 Tényleg nem tudom hogy tud unalmas lenni... a bad beat és a cooler is a poker része:) -
#28865 most mar nagyon ritkan :) neha-neha -
xxxpaulxxx #28864 De ha ennyire unalmas, akkor minek játszol? -
#28863 6 nap kihagyas...
otthoni jo kis csatak... megint egy mini mtt:
KTs nalam:
Anyum(!!! :D) meghivja utgbol 3x BB, azaz 150
mondom call (pedig gondolkoztam, hogy fold SBbol)
ketten feszulunk a flopnak:
flop:
TAx
check: anyum belehiv 200-ig, hezitalok, stackem meg epp birja call
turn(rainbow):
K
mondom check, anyum 400-ig... mondom olle... hezital... hezital... call
mutatas: AQ van nala... buszken bemutatom a ket part...
river: of korsz JACK...
tudom-tudom... ha nagyon szetelemezzuk nem volt jo jatek (??? ugye?)
de mar tenyleg kezd egy kicsit unalmas lenni -.- -
#28862 koszi! :) -
xxxpaulxxx #28861 Azért boldog névnapot!:D -
#28860 6 nap kihagyas... nevnapom van... csaladi session.... hugom kiesett (tole kell felni ugye live jatek eredmenyesseg miatt :D)
megint beleszaladas, megint sogorka... ez mar kiserteties...
Shorty: A4 push... (vegre egy asz)
lecall: AT
flop:
576
turn:
8 (JEEEEEEE)
flop:
9
-.-
na mondom koszonom szepen a jatekot... megint pause... -
#28859 Istenem de jó lenne... Márciusban mondjuk már biztos nem, kevesebb mint egy hét van belőle, de ha áprilisban elindulna...
Tudnék neki örülni :) -
ntex #28858 Nem tudom mennyire hihető:
Startol márciusban Full Tilt Poker!? -
#28857 megoldódott! -
#28856 agyfaszt kapok...
Meg akartam venni a HM2 small stakes-t akciósan $25-ért, fel is töltöttem moneybookers-re utalással 5500 Ft-ot, azonban ez $24.29-re lett átváltva így most van $24.50
Valakinek nem leledzik véletlenül szaros 50 cent a MB accján amivel meg tudna szánni? :/ Utalással megint csak hétfőre-keddre érkezne meg a lóvé de már úgy beüzemelném
Ígérem aki megszán ha egyszer összefutunk meghívom egy sörre, vagy visszaküldöm az első cashoutnál
Ha valaki megszánna, számlaadatokat küldöm priviben. -
#28855 oké :)
sok sikert a többi kipörgetéséhez.
én sajnos elomaháztam :DDD -
#28854 az a 10 már 25 inkább -
#28853 igen, mind a $10-t, bár nem tudom miért jó az neked. :D
Ha a fennmaradó $240-et is ki szeretnéd venni, azt először ki kell pörgetned. 375 pontonként szabadítanak fel $5-t asszem. -
#28852 Nincs különösebb bajom vele.
Megkaptam az ingyenes 10$ kezdőtőkét és lassan összegyűlik a 100pont is bulldogon ezekután csak be kell fizetnem legalább 25$-t és így már szabadon kivehetem az egészet is akár?
-
#28851 én játszottam ott... a szoftver elég ganaj. -
#28850 Tolja vki bulldogon yourpokercashen keresztül? -
#28849 Jóféle akció, ha valakinek még nem lenne meg :)
Én tuti beújítok egy small stakes-t, mire odajutok hogy pro verzió kéne már bőven meglesz az upgrade költség. -
#28848 Elég vicces játék volt. Mondjuk szerintem én már preflop ráborítom. Bár tetszett a preflop call is nála. A stackeje 50%-ért azért még floppot néz.
Amúgy ha már így történt floppon biztos behívom a stackjét. -
sandor8206 #28847 béta verziójú jövőbelátóprogram levert :-)
-
sandor8206 #28846 be lehet vállalni, de ellenfél függő ha sokat kiegészít SB-ből akkor simán jó a push -
#28845 (jah bocs: flop 9T8, nem veletlen irtam, mert ugye turnon mar "egesz jo" voltam :) -
#28844 nah most egy kis kihagyas utan itthoni jatek... mostanaban meg van beszelve, hogy mindenki jaccccon ugy, mint ha komolyabb verseny lenne... el is szokott tartani egy itthoni miniMTT orakig :)
jo dontes, vagy nem?
HU az elso leosztas!
zsetonok nalam: kb 1/6... nagyvak maradt kb 9BB...
sogorom belep... mondom nalam KTo allin... ebbe beleneztem mondja ... call:
AA
flopon: 9Tx
turn:Q
river:x
gg
egesz vegig tok jokat csataztunk, erre egy ilyen szar moveval elrontja a jatekot... nem a szokasos belenezeses antimazlim bosszant, hanem a szar move... :S
szerintetek? -
#28843 Ja igen, az ezer eurót valahogy úgy kapod meg hogy az elején pár kisebb részlet (először pl. csak $3-t kapsz) aztán egy olyan minimális bankrollnyit, asszem a vége felé kapsz egy $500-ast. -
#28842 nem, pont leszarják mit csinálsz, de a vizsgafeladat akkor teljesül ha valamelyik pont sikerül:
-Három egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első felébe (pl 100 indulóból, első 50-be)
-Két egymást követő freerollon, amin elindulsz, érj be a mezőny első negyedébe (pl 100 indulóból, első 25-be)
-Érj ITM-be egy freerollon (egyszerűbben érj pénzbe)
Nem kell mindegyik, csak az egyik. -
xxxpaulxxx #28841 Kivágnak, ha első handtől kezdve pusholgatok mindennel?:D
Amúgy az 1000 eurót hogyan kapja meg az ember? Vagy ilyen nagyon kis részletekben? -
#28840 nosztalgia bad beat:
-
#28839 A vizsgafeladatra gondolsz?
Háááát ja, annak semmi értelme. Nem tudom minek kell nyomorogni vele, de 1000 euróért nekem megéri. :D -
#28838 Sz4bolcs1985: xDDDDDDDD
Sz4bolcs1985: és most, hogy mar itm vagyunk, nyugodtan beszelgethetunk a huvelygombarol
-
xxxpaulxxx #28837 De amúgy ezek most komolyan rá akarnak venni ENGEM, hogy induljak a nyomi freerolljukon?:D -
xxxpaulxxx #28836 SH:)
Waki tartotta és nagyon tanulságos! Bár mondjuk én utólag már örülök, hogy előtte "kijártam" a kezdő sulit is... kellett a "szamárlétra":) -
#28835 ez a preflop megadas... meg az allin post-flop... ez mar a zsenialitast surolja (NOT! vagy inkabb idiot) :D
az ilyenek miert nem lottoznak inkabb? vagy rulett, mert az styelosabb -.-