Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
csillogott villogott a sok házértékû üveggyöngy az asztal közepén :Ð

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Szerintetek amúgy ez az Isildur gyerek normális? Épp nézegettem a potlimit omaha asztalait, és erre lettem figyelmes:

PokerStars Hand #75156429666: Omaha Pot Limit ($50/$100 USD) - 2012/02/07 1:11:52 CET <2012/02/06 19:11:52 ET>
Table 'Brauna III' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: Jeans89 ($19434.50 in chips)
Seat 2: Theo J ($30837.25 in chips)
Seat 3: eitan2134 ($15052 in chips)
Seat 4: 1-ronnyr3 ($47207.25 in chips)
Seat 5: Lrslzk ($9460.48 in chips)
Seat 6: Isildur1 ($17015 in chips)
Theo J: posts small blind $50
eitan2134: posts big blind $100
Jeans89: posts the ante $20
Theo J: posts the ante $20
eitan2134: posts the ante $20
1-ronnyr3: posts the ante $20
Lrslzk: posts the ante $20
Isildur1: posts the ante $20
*** HOLE CARDS ***
1-ronnyr3: folds
Lrslzk: raises $250 to $350
Isildur1: raises $970 to $1320
Jeans89: calls $1320
Theo J: folds
eitan2134: folds
Lrslzk: raises $4230 to $5550
Isildur1: calls $4230
Jeans89: raises $13864.50 to $19414.50 and is all-in
Lrslzk: calls $3890.48 and is all-in
Isildur1: calls $11445 and is all-in
Uncalled bet ($2419.50) returned to Jeans89
*** FLOP *** <7c Ts 4d>
*** TURN *** <7c Ts 4d> <9c>
*** RIVER *** <7c Ts 4d 9c>
*** SHOW DOWN ***
Isildur1: shows (two pair, Tens and Sevens)
Jeans89: shows (a straight, Nine to King)
Jeans89 collected $15109.04 from side pot
Lrslzk: shows ❤️d 9d Kc Ac> (two pair, Kings and Nines)
Jeans89 collected $28588.44 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot $43700.48 Main pot $28588.44. Side pot $15109.04. | Rake $3
Board <7c Ts 4d 9c Ks>
Seat 1: Jeans89 (button) showed and won ($43697.48) with a straight, Nine to King
Seat 2: Theo J (small blind) folded before Flop
Seat 3: eitan2134 (big blind) folded before Flop
Seat 4: 1-ronnyr3 folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: Lrslzk showed ❤️d 9d Kc Ac> and lost with two pair, Kings and Nines
Seat 6: Isildur1 showed and lost with two pair, Tens and Sevens

Th 5d 7d 2h <#idiota><#idiota><#idiota>

jó de ezért mondom, hogy szitu függõ, mert pl: BB-ben ült volna és te vagy first in buttonról akkor már valószínû jó a call egy A2s-el
Mindegy, már alapból elbaszta azzal hogy limpelt 12BB-bõl 😊 A másik fail meg az volt hogy ha limpel ha nem, nem lett volna szabad calloznia egy 8BB-s pusht A2s-el 😊 Ebbõl adódóan gondoltam hogy fingja nem volt az end-game státusz menetérõl és egy máker fish volt csak...
azt nem értem, hogy ICM nem mutat olyat, hogy valaki limp és utána szabad-e callolnia egy pusht
természetesen szar játék volt tõle, de ezért jó a poker mert sok a szar játékos
Szóval mit nem értesz? 😊

9 fõ volt az asztalnál. Volt 8BB-nyi zsetonom, BU-ra KK-t kapok. Srác UTG+2-rõl limpel Ad2d-vel (olyan 12BB-nyi stackbõl), én kapásból széles vigyorral rápusholtam a 8 BB-t, vakok fold, õ meg némi gondolkodás után call. Turnig egy káró esett, már írtam chatbe a /thx -et mikor riverre bezuhan az ásza... ICM szerint 12BB-vel alapból fail a limp, A2s-el meg simán fold a 8BB rebound...
sz4bolcs
Csatlakozom az elõttem szólóhoz
$6-os 45-ösön 3handed adtam meg allint A6-tal shortként, és nem volt allinkényszerem, talán még 20 vak fölött is voltam. Aztán ugyanennek a srácnak az allinjét izoláltam J10s-sel, annyira lazán allinelt. Nagyon élvezem, mikor van egy ilyen hiperagresszív nagyon laza ellenfél, azonnal alkalmazkodok, és átváltok hyperturbo üzemmódba. 😄

nem értem? Buttonról pusholtál és UTG+2 callozott? limpelt és callozott? Mutass már nekem egy olyan ICM ami ilyet mutat? hogy mi a helyes és mi nem
Lammer
termeszetesen pozi es szitu fuggvenye... en nem szeretem... pedig mentett mar meg mtt-n kiesestol eleg soxor... de valahogy akkor sem :S

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát ha ICM szerint nézem kurvára -EV volt neki a call mert buttonról pusholtam, õ meg UTG+2-bõl callozott... Egyszerûen fogalma nem volt a játékról, lecallozott és lemákolt
meg lehet adni vele egy pusht simán, nem az a lényeg, hogy milyen lapod van hanem milyen rangel pushol az ellenfél, milyen az állás az asztalon és akkor kell dönteni, hogy akár egy K9s is meg adod-e vagy sem
Ax suited jó lap, persze szitutól függõen
nem rossz lap az Ax suited, szeretek velük pozícióból játszani de egy pusht ne adjon már meg vele a szerencsétlen... 😄
Lammer
hidegrazasom van az A2s-tol... es ugy altalaban minden T kickerkombiig... pont ezt beszeltuk cimbivel legutobb, hogy az emberek sokkal szarabb egyszinukben "biznak"... ha meg meglatnak egy A gyenge/kozepes kezbesuitedet, akkor meg barmire kepesek... idiotak -.-

agyonrugdalnam mind!

Lammer
"A játékom is arrafele fejlõdik, hogy pozíción kívül egyre feszesedik, pozícióból lazul, fõleg ha én lehetek az agresszor."

online mtt,sng-n en is detto ezt a stilust kepviselem 😊

Eloben kene "merni igy jatszani" 😊)

sz4bolcs
Nekem is vmi hasonló a véleményem. Én is megjátszom a 23 suited-et gombról, vagy cutoffról, de hogy akármikor akárhonnan akármit calloljak vele az kizárt. A játékom is arrafele fejlõdik, hogy pozíción kívül egyre feszesedik, pozícióból lazul, fõleg ha én lehetek az agresszor.

Az ilyen callolászós srácoknál olyankor kezdõdnek a gondok, amikor rájuk emelek AA-val, õk callolnak A-raggel, flopra meg jön Axx, és nem képesek elengedni. Múltkor egy ilyen szituban ment allin ment ellenem egy playa outok nélkül úgy, hogy azt gondolta, hogy nála van a jobb lap top párral. És sokkal többször fog ilyenekbe futni egy lazán calloló, mint ahogy kellemes lenne neki.

25 hand alatt két játszható lapot kaptam 0.60-as SNG-n. kapok egy KK-t, mondom végre, egy limper után be is toltam a 8BB-met, erre A2s-el le is callozza, river ofc A...
Christian88
Igen, ez idegesít engem is, hogy megadják nem õk kezdeményeznek. Tegnap már AK-val is 5 BB-t emeltem, hogy van valamim és eldobassam velük, de kaptam rá két call-t. Flop mind alacsony rainbow. Turn alacsony, river alacsony. Õ A3 o-val megadta SB-rõl és utána végig callozta a floppolt legalacsonyabb hármas párt.

http://www.twitch.tv/hegii

Most egy picit nekem is elegem lett a sok idiótából... plusz az én szar játékomból... néhány nap szünet, addig is keressük a hibát a játékban😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
"latjak a tevebol"

az a baj, hogy osszetevesztik a kezdemenyezest a megadassal... lehet T8s-el vitezkedni, de nem megadokent, hanem kreativ kezdemenyezokent... lattam en mar agressziv prot versenyen 23-al kezdemenyezni, cbetelni allinig 😊 (mondjuk piszok mazlija volt, mert jott neki csunyan) az oke, mert a folyamatos agressziv jatekaval kialakit egy olyan imaget amit piszok nehez leolvasni, es eleg egyszer belefutni ugye 😊

precision
micsodát? 😊
hogy 10-8 -ra meg kell adni preflop egy 4BB -s emelést? 😊 hogy egy 8 -as párra meg kell adni egy 3/4 -es ill. egy egész potos betet úgy hogy van kint A is meg K is? 😊

akkor ezek is a rulettmûsort nézhetik vagy a lottó-sorsolást...

Bazinga!

precision
a játékosok 95% -a azt hiszi a lottózóban van vagy a casinóban a rulettasztalnál
így nehéz õket kiejteni, pláne ha mákolnak is... és ilyenkor azt hiszik, hogy õk jó játékosok 😄

Bazinga!

Christian88
Most is van egy srác és nem tud kiesni 4.-nek. Volt 4000-re lebukja 2000-re all in mutat KJ AK ellen. Lejön neki a 4 szín. újra 4000 megint elbukja, mert próbál játszani. 2000 all in, mutat JJ nekem AK flop után flush húzó, de nem jön semmi és most ott tartunk, hogy 6000-el uralja az asztalt...

sz4bolcs
Rájöttem, hogy 3 dollároson nagyon magas extra profitom abból volt, hogy értelmetlen blöfföket herocallolásztam. 7 dollároson meg teljesen hiányoznak ezek az üres blöffök, ha blöffölnek, akkor figyelnek rá, hogy elõ is adjanak valami hihetõt vele.

sz4bolcs
Jó, itt most ezeknek volt... Konkrétan flip volt az egyik másikat meg (most ne nézzetek ide) calloltam. :ÐÐÐ

sz4bolcs
Azért stílusos befejezése egy versenynek, hogy belimpel suited AQ-val, aztán 1 párral betolja az összes zsetonját 'vakon' :Ð

sz4bolcs
Seat 3: Sz4bolcs1985 (40582 in chips)
Seat 7: frenki75 (26918 in chips)
Sz4bolcs1985: posts the ante 75
frenki75: posts the ante 75
frenki75: posts small blind 600
Sz4bolcs1985: posts big blind 1200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Sz4bolcs1985 <6d Ah>
frenki75: calls 600
Sz4bolcs1985: checks
*** FLOP *** <6c Tc As>
Sz4bolcs1985: checks
frenki75: checks
*** TURN *** <6c Tc As>
Sz4bolcs1985: bets 1200
frenki75: raises 24443 to 25643 and is all-in
Sz4bolcs1985: calls 24443
*** RIVER *** <6c Tc As Jd> <4d>
*** SHOW DOWN ***
Sz4bolcs1985: shows <6d Ah> (two pair, Aces and Sixes)
frenki75: shows (a pair of Aces)
Sz4bolcs1985 collected 53836 from pot
frenki75 finished the tournament in 2nd place and received $52.82.
Sz4bolcs1985 wins the tournament and receives $76.19 - congratulations!
*** SUMMARY ***
Total pot 53836 | Rake 0
Board <6c Tc As Jd 4d>
Seat 3: Sz4bolcs1985 (big blind) showed <6d Ah> and won (53836) with two pair, Aces and Sixes
Seat 7: frenki75 (button) (small blind) showed and lost with a pair of Aces

Sz4bolcs1985 says: szopjá' sok limpergecit

Ezt látják a tvbõl😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
a sok gyökér miért nem hiszi el hogy van valamid amikor betelek/raiselek? nem vagyok az a laza agresszív típus... de ezek a "kisgyerek" fish -ek SEMMIT nem hisznek el... avagy mindenre megadnak, akármennyit hívok akármikor

legutóbbi hand, AK kézben, emelek preflop 4 BB -t, 1 ember call, flop A,8,3 õ chekkel, hívok kb 3/4 potot, megadja, turn K, megint chekkel, hívok egy egész potot, megadja, river 8, checkel, szerencsére én is chekkeltem és mutat egy 8-10 -et...

f.szkivanmár komolyan mondom...

Bazinga!

mondom, hogy szarok a játékosok még itt is
játszd felesbe a 3,5 és 7
+ mindenképp vegyél holdem managert ilyen bankrollnál már nem összeg
és ezen a szinten már kell, mert kevesebb az a fish aki felduplázz minden szarral
sz4bolcs
Máskor ne floppolj A-t xD

Christian88
A 10 vs J 10 floppotam egy A-t turn K river Q, Ennyi.

sz4bolcs
ezalol xDD

Christian88
De felcsesz, hogy így vagyok negyedik mindig. Nem tudom linkelni, mert nem megy nekem a hand replay. AQ vs A7 floppon ott a AQ vs 9J river J és egyik sem short stack-ként.

Lammer
szanj ra egy kis idot, nezz bele (spectelj tobb asztalon egyszerre) a 7-es folottibe es ha ott mar "normalisabb" a jatek, akkor grindelj addig, amig a brm-ed megengedi, hogy beulj 7 fole...

szerintem 😊

sz4bolcs
am most vattafakk legyen? lépjek vissza $3,5-sre, amit fixen verek, és azt grindeljem? De egyszer úgyis limitet kell lépni.

Lammer
"gombról limpelek" "AA-val"

jo, hogy szobahoztad a temat!

en AA(+KK)-val ha lehet addig emelgetek vissza amig lehet, akar allinig... de neha, mondjuk ha egy tobb lepcsos réz-rirézben van benne az ember, akkor is rirez kifulladasig(olleig), vagy szlópléj es csak call mondjuk egy elso lepcsos rirez utan? ez nalam orok dilemma... mert ha csak rezcall, akkor (szvsz) gyengeseget mutatunk (vagy betesszuk magunkat fake rangebe?), nem? ehhhh

valaki irhatna egy normalis sosszenetet is errol (pszihologia, jatekmechanika)... szivesen fogadom(juk gondolom)...

😊

sz4bolcs
nyertem megint pár versenyt, és 1k fölé mentem, de erõsen gondolkodom rajta, hogy visszalépek 3,5 dollárosra, azon kétszer ennyi a fish.

Vagy meg kéne tanulni pokerezni xD

sz4bolcs
Én ettõl sírógörcsöt kapok bakker. headsup is... 10x végig kell néznem egymás után hogy AK-val gombról limpel és végigcheckolja/callolja. Mert emelni nem szabad vele, de eldobni azér nemlehet. Ezt tanítják valahol? Van valami limper stratégia, ami ezen a szinten eredményes, vagy mi?

Pszichikailag összezúz, hogy nincs preflop játék, és úgy kell kiszopnom a kisujjamból, hogy mi lehet náluk.

ne foglalkozz velük, tuti veszteséges játék
az hogy limpelnek magasabb vakoknál buttonról, csak veszteséges lehet
mert amilyen lappal akciót kapnak SB-tól és BB-tõl azoktól a lapoktól ugyanúgy kapnák a restealt vagy a callt
így meg játszaniuk kell egy több fõs partyt random kezek ellen

+ sztem azért csinálják, mert az én tapasztalatom szerint tényleg elég feszes a mezõny már 7$-on és szinte mindenre dobnak

ha all-in mentem szinte csak a lapok 10%-val adtak meg
bár sajnos ez elég sokszor volt náluk januárban és buktam keményen :-)
sz4bolcs
Na komolyan... valaki, aki nyom magasabb szintû 6maxos sng-ket, magyarázza már el hogy mi ez a "gombról limpelek AQ-val, AA-val" és társai.. Teljesen kifordítják a játékukat, és mondjuk K10-zel emelnek gombról, mert hogy jobb lapok dobjanak, K10 fölött meg limp, vagy hogy van ez?

Lammer
nem akartam irni, mert nyavalygasnak tunne... de tegnap + ma is voltam cashezni... elo cash...

tegnap 6 orat toltam... sikerult -5000 Ft-rol "visszajonnom" -2000-re... hajnali fel 1-re 😄

tegnapi nap: AK, AQ, AJ ketszer verez el... TT elverez... K9-et eldobom flopon 789 boardon, mert emelnek egy egeszsegeset (78 suited, sorgyanu stb)... egetes(nem en kertem, 3ik tag) Turn: 9 River: K... nem birtam megszolalni fel oraig... uveges tekintet rulez...
minden amit megjatszok szar sem jon... amit meg dobok fantaziadus lapok (magas suited connectorok, kozepes kezbepar stb JOTT volna eleg durvan).
Joekey baratom 30K-val kiul (10K beszallo, nekem is)... orulunk...

Ma: folytatodik a fostenger... 5 playeres shorthanden 10 korig hetes magas!!!! stb...

es vegul elerkezunk a forduloponthoz... nagyon elfaradtam... mert ott ultem mar 4 oraja... 8K jatekpenzem benn es abbol megvan kb 6,X K... (vakok megettek, plusz 1-2 kis pot vitel mellett)
igenyesek forduljanak el, mert most bizony szar jatekkal vittem durvan:
77 kezben... belimpelek (50 Ft. 😄)...
kapok egy raiset 300 Ftig...
megadom... utanam meg 2, 4 player
flop: 7h6h4d
mondom akkor kerem alassal: 550-es hivas
megad
megad
preflop raiselo: kettoezersok
mondom akkor olle...
utanam a srac 2 percig gondolkodott (mondom szinhuzo? aha a valasz)... (felalltam, torkomban a szivem) dob...
utana megint szenvedes... dob (kesobb mondta, hogy 55 fold volt)
ramraiselo megadja egybol...
turn:K
river: 4

mutatas, villain: AA
ehhhhhhh... es az a szar, hogy avval a sraccal joban vagyok, nagyon jol jatszik amugy, tobbszor jatszottam vele (tok sokat elmelkedtem vele, meg matekoztunk... kiderult matematikus 😄)

sorry es kezet fogtam vele... fel orat ucsorogtem es kiultem 8K-> 14K...

ennyi 😊

precision
oda a bankrollom...

f.szkivan...

<#gonosz3>

Bazinga!

zeli
Értem, köszi.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
megyek ki hógolyózni xD

sz4bolcs
Hát ez engem kikészít. Ritkán megyek tiltre mostanában, de most besokalltam ezektõl a köcsög nyomorék buzi aljas geci limperektõl. Headsupban is... limp limp limp, mikor ráemelek KQs-sel, callol, és végigcallol pozícióból AQx flop. coolertõl, bad beattõl nem tiltelek, de ez a játékstílus így kiakaszt..

precision
én is szeretek/szerettem csapdázni de hosszútávon nálam bukó volt
inkább meghívom flop elõtt aztán annyi... nagyon ritka esetben limpelek csak monsterrel... ha pl tudom hogy egy ultralaza fish utánam vagy flop után úgyis emelni fog 😊

Bazinga!

sz4bolcs
Visszaestem 980 dollárra, és úgy döntöttem, hogy 1500 dollárig vegyesen fogom játszani a 3,5-öst és 7 dollárost. Nincs teljes komfort $7-esen.
Ami a legtöbb gondot okozza, hogy baromi sok a monsterrel, vagy monster-közeli lappal limpelõ, és fõleg magasabb vakszinteken. Gombról már nem is emelnek JQ-tól fölfelé, egyszerûen csak belimpelnek. Nem nagyon vágom, mi ez a tendencia, de valszeg nyereséges, ha ennyien csinálják. Én azért szeretnék a játékomnál maradni, nem preflop nyomorkodással gyõzni..

Csacsi
Rakeback nem nagyon van. Max pontokból.

Ahhoz, hogy 600 dollár befizetési bónuszt megkaphasd, akkor befizetésnél a "STARS600" kódot kell megadni.

Értelemszerûen annyi bónuszt kapsz, amennyit befizetsz. De 600-nál nem kapsz többet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Christian88
fify50-eztem, de aztán rájöttem, hogy ez jobb 😄