Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sz4bolcs1985: jó nagy nyomorék vagy te seggfej
Sz4bolcs1985: büdös kurva
Sz4bolcs1985: pina te mocskos ribanc
Sz4bolcs1985: szétszopatnám a kicsi szádat
Sz4bolcs1985: kiakadna az álkapcsod
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Flopon már sejtettem, hogy 5öse van, csak kíváncsi voltam rá, hogy van-e hozzá kettese is........
Itt van pár osztás a végérõl.
Vamos Argentina!
Amúgy tényleg nagy balszerencséd volt, de sajna ilyen amikor végig megy a party és esik riverre a 10-es neki, amikor a flop KQx.
Azért a pár pár ellen, tényleg gázok fõleg ennyiszer. Szar érzés tudom. Az 50-50 partyk meg már csak ilyenek, azokon felesleges idegeskedni.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A mai napra ennyi elég lesz azt hiszem. Hihetetlen 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Glory, Glory Man. United!
Most már csak szolidan ütöm az asztalt ha lemákolnak, vagy sipítozok, ha jön egy jó lap. xDD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ARSENAL&POKER
Ilyen rosszul még nem ment. Utóbbi fél óra:
Hülyén csináltam?
ARSENAL&POKER
Ez csak 10+1$ buyinos volt (10k guaranted) 995 induló
Kiejtettem vagy 6 embert szépenmegjátszott Drillel meg sorral
100-tól volt a fizetõs hely 103. lettem mert tulértékeltem az AK-t , nemkellett volna all-in mennem! Ezután ugyjátszom meg az AK-t hogy 3-4x BB-t emelek és ha nemjön semmi a Flop-on akkor dobás ha rámemelnek és legalább nem esek ki vele 😊
Tehát AK-ra ólin. Legközelebb ugyan ebben a helyzetben nyersz és vigyorogsz mert már fizetõs pozícióban vagy és te vagy a csiplíder.<#eljen>#eljen>
ui.Én a képernyõt szoktam verni de úgy, hogy néha napokig fáj utána az öklöm. A jó öreg CRT bírja. Remélem nem robban bele egyszer a pofámba.
10k$ Torna, 3 óra játék után bubbleban fix bubbleban ÁÁÁÁ még 5 percet várok akkor fizetõs helyen vagyok és jool is áltam zsetonból ,AK nálam elöttem mindenki dobott Buttonon All-In tolom , kisvak kicsivel több zsetonnal habozás nélkül megadja és A6-ot mutat Board:398A6... kiestem
Annyira felhúzott és hirtelen elöntötte a testemet az adrenalin ,hogy felugrottam a székbõl elórdítottam magam és azzal a felgyülemlett energiát ugy adtam le hogy befejeltem a szobám ajtaját<#falbav>#falbav> komolyan egy nagy lyuk van most ezen a szar plefeleajtón. Én hülye most vehetek ujj ajtót és a fejem is fáááj <#szomoru1>#szomoru1>
Fenébe bele már ez megy napok óta! Ha az elején esnék ki nem is zavarna, de miért kell mindig bubbleban kiesnem a jobb lappal?
Ilyenkor az zavar a legjobban hogy 3 orát ültem a gép elõtt és rákoncentráltam a játékra a semmiért!
Ti hogykezelitek az ilyen helyzeteket? Én elég szarul mert ideges tipus vagyok 😊 Kurvára jolesett volna lefejelni a Callozo köcsögöt... 😄, nem nekem való a póker mert az ellenfeleket ellenségeknek nézem <#violent>#violent>
Vamos Argentina!
Itt nem tudom miért adtam csak meg. Túl gyors voltam.
De nem számított. Következõ, utolsó osztás.
Glory, Glory Man. United!
Vamos Argentina!