Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tudjátok, mi a leghatásosabb módszer a tilt ellen?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sz4bolcs1985: ****imkin te cukor kis nyuszimusz
Sz4bolcs1985: jó nagy nyomorék vagy te seggfej
Sz4bolcs1985: büdös kurva
Sz4bolcs1985: pina te mocskos ribanc
Sz4bolcs1985: szétszopatnám a kicsi szádat
Sz4bolcs1985: kiakadna az álkapcsod

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mekkorát emeljek az ilyen nyomorékokra????
Flopon már sejtettem, hogy 5öse van, csak kíváncsi voltam rá, hogy van-e hozzá kettese is........

sz4bolcs
Az milyen szívás már, hogy találok egy 3as drillt 5magas flopon, erre elõttem allin mennek KK-val, én megadom, és turnon jön a K ???

Az bátor próbálkozás volt akkor 😄

Szép. <#taps> Mesélni valóm van.<#buck>Beültem egy 200 dolláros HORSE torna satellitjére. Na most az tudni kell, hogy a Razz-ról még csak nem is halottam soha. Emeltem a KKKK-ra mint a barom oszt kiderült, hogy a létezõ legrosszabb lapom van. Maradt 500 zsetonom. 3 óra múlva meg volt a 216 dolláros beülõ.<#hehe>2 ember jutott be egy meg kapta a maradék pénzt.
Itt van pár osztás a végérõl.

sz4bolcs
idén az elsõ rúúúyál flassom! 😄

sz4bolcs
YOWSSSAAAA!!!

sz4bolcs
Flopon 0,30% esély. Na ezt szeretem látni. 😄

chalezlopez
Beleszaladtam egy tilten lévõbe. Pár handdel ezelõtt bukott egy nagyobb összeget. Majd elkezdett all-in menni. Ezelõtt a hand elõtt AA-ja volt, valaki lesipuskás meg is adta KQ-val, pechjére. Mákom volt, hogy nagy lapot kapott, én meg instacall.

Vamos Argentina!

Sajnos ilyen a SSS, preflop lecallolnak mindennel, beülnél max beülõvel, nem hinném, hogy flopon callolnák az emelésed runner runner flushre.
Amúgy tényleg nagy balszerencséd volt, de sajna ilyen amikor végig megy a party és esik riverre a 10-es neki, amikor a flop KQx.
Azért a pár pár ellen, tényleg gázok fõleg ennyiszer. Szar érzés tudom. Az 50-50 partyk meg már csak ilyenek, azokon felesleges idegeskedni.
sz4bolcs
Pedig 'ász majdnem mindig van a flopon.' -Korda György.

sz4bolcs
Te jó ég, menj már el valami boszorkányhoz, hogy vegye le rólad a rontást! xDDD

KAMIONOS KOGYO
10 es mindig jön!<#guluszem1><#wow3><#zavart2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Az elsõt rosszul linkeltem

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Na újrakezdtem

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1276372

A mai napra ennyi elég lesz azt hiszem. Hihetetlen 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A pokersavvy-t kukkintsd meg

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

sz4bolcs
Jézusom, mennyi shit, ezeket rossz nézni. :////////// Én már rég fölkötöttem volna magam. 😄

Rash87
A Cool Hand Pokernál van vmi olyasmi bonus,h valaki alá beregisztrálsz,aztán ha teljesíted a feltételeket,te is kapsz vmennyit,meg õ is?

Glory, Glory Man. United!

sz4bolcs
Nekem egy CD van a lyukra rakva, hogy mindig emlékeztessen rá, hogy nem ez a helyes megoldás. :/

sz4bolcs
Ez amit mondasz szerintem a tilt egyik fajtája. Mikor többször egymás után rádemel a srác, és te azt hiszed, hogy téged szivat, nem pedig, hogy jönnek neki a lapok, végül megadod. Veszélyes dolog..

sz4bolcs
Lol, mint ha csak magam látnám, én CS miatt ütöttem be az ugynilyen ajtóm. 😄

Most már csak szolidan ütöm az asztalt ha lemákolnak, vagy sipítozok, ha jön egy jó lap. xDD

Bocsi pLau rossz ''válasz erre'' gomra kattoltam 😄

Ja most pihenek picit. Ez elõtt Everesten voltam, ott nagyon sokat mákoltam, de ez a Pokerstars teljesen más, nem nekem kedvez. Remélem minél elõbb meg lesz a bónusz, aztán megyek is el.

TaRka0107
Ez az amit én is utálok és kezd elmenni az önbizalmam, amikor 80%-ban te vagy a jobb és lemákolnak egymás után 5ször. FÚ de rossz ez. Együttérzek. Kicsit pihentesd a pokert és utána te fogsz makkolgatni<#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

mivan?😄 csak kérdeztem...

ARSENAL&POKER

UUU basszus ezek brutálok, az ilyenektõl a falramászok 😊

Hali
Ilyen rosszul még nem ment. Utóbbi fél óra:

Hülyén csináltam?

Fulltilten mikor kapom meg a rakebacket?

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Ezt a HSZ-t ahogy beírtam pont cash game asztalon amikor beszálltam a játékba nagyvakként KK-t kapok. Emelnek elõttem, visszaemelek, nagy gondolkodás után visszaemel, én allin, megadja. Nála AA persze semmi nem jött. Ezeket a laptalálkozásokat úgy utálom.8$ oda😄

TaRka0107
Én is úgy vagyok vele, hogy menjek be fizetõs helyig mert nekem minden kis pénz is számít. Ha pedig bent vagyok akkor az elsõ helyet akarom megszerezni természetesen.

Uhhh a te eseted durvább mint az enyém 😊
Ez csak 10+1$ buyinos volt (10k guaranted) 995 induló
Kiejtettem vagy 6 embert szépenmegjátszott Drillel meg sorral
100-tól volt a fizetõs hely 103. lettem mert tulértékeltem az AK-t , nemkellett volna all-in mennem! Ezután ugyjátszom meg az AK-t hogy 3-4x BB-t emelek és ha nemjön semmi a Flop-on akkor dobás ha rámemelnek és legalább nem esek ki vele 😊

Az ajtó megoldva mert felragasztottam egy nagy Punisher-es Posztert igy a beszakadt rész nemlátszik <#nyes>, de a fejem még mindig fáj lol én hülye

Ja és némely ellenfelemet én is ellenségnek tekintem. Biztos nektek is van olyan, hogy egy asztalon úgy érzed valakivel kapcsolatban, hogy ellened játszik. Folyton megadja az emelésedet, visszaemel stb. Na ezeket egy idõ után kurvára gyûlölöm.<#violent>

Figyu. Tegnap egy 75 dolláros tornán (22000 jött össze) 36-tól fizetett én kiestem 38-nak. És nem azért voltam mérges magamra, hogy QJ-re ólint mondtam (KK fogadta flopon K esélyem sem volt).Hanem azért mert elõtte eldobtam vagy 5 A-alacsony kisérõs lapot ahelyett, hogy ólint mondtam volna az emelésre. 28 000 zsetonom volt és onnan 1,5 órán keresztül mindent dobtam mert vártam a nagy lapot. Nem jött. Ja és 20 perccel a kiesésem után még 37-en voltak. A dolog marha egyszerû. Tornán nem a bubble-ra kell hajtani hanem az elsõ 5-re. Pl. ezen a tornán a 28-36-ik hely 97 dollárt fizetett. Az azt jelenti, ho 36-najk esek ki akkor 4 óra játék után nyerek 22 dollárt. A tornának akkor van értelme ha 10-20X-os pénzt nyersz. 2-3X-al szart sem érsz.
Tehát AK-ra ólin. Legközelebb ugyan ebben a helyzetben nyersz és vigyorogsz mert már fizetõs pozícióban vagy és te vagy a csiplíder.<#eljen>
ui.Én a képernyõt szoktam verni de úgy, hogy néha napokig fáj utána az öklöm. A jó öreg CRT bírja. Remélem nem robban bele egyszer a pofámba.

Rash87
képt😄😄

Bocsi nemtudom miért panaszkodom hisz a freerollon nyert 7 Dollárt már meg többszázszoroztam de az ilyen idiótáktól mindig elborúl az agyam <#nevetes1>

Á de szar ez a póker 😞(
10k$ Torna, 3 óra játék után bubbleban fix bubbleban ÁÁÁÁ még 5 percet várok akkor fizetõs helyen vagyok és jool is áltam zsetonból ,AK nálam elöttem mindenki dobott Buttonon All-In tolom , kisvak kicsivel több zsetonnal habozás nélkül megadja és A6-ot mutat Board:398A6... kiestem

Annyira felhúzott és hirtelen elöntötte a testemet az adrenalin ,hogy felugrottam a székbõl elórdítottam magam és azzal a felgyülemlett energiát ugy adtam le hogy befejeltem a szobám ajtaját<#falbav> komolyan egy nagy lyuk van most ezen a szar plefeleajtón. Én hülye most vehetek ujj ajtót és a fejem is fáááj <#szomoru1>
Fenébe bele már ez megy napok óta! Ha az elején esnék ki nem is zavarna, de miért kell mindig bubbleban kiesnem a jobb lappal?
Ilyenkor az zavar a legjobban hogy 3 orát ültem a gép elõtt és rákoncentráltam a játékra a semmiért!

Ti hogykezelitek az ilyen helyzeteket? Én elég szarul mert ideges tipus vagyok 😊 Kurvára jolesett volna lefejelni a Callozo köcsögöt... 😄, nem nekem való a póker mert az ellenfeleket ellenségeknek nézem <#violent>

chalezlopez
<#hehe><#hehe>

Vamos Argentina!

Az mi?<#hehe>

chalezlopez
És a BRM?<#vigyor3>

Vamos Argentina!

Ja azt hozzátenném, hogy ha ezt nem nyerem meg 2 dollárom lenne.<#buck>

Köcce.

chalezlopez
Grat!!

Vamos Argentina!

chalezlopez
Jaja, ha öreganyámnak pöcse lett volna... <#vigyor1> Na ha van nála 6-os, akkor addig maradok, amíg vissza nem nyerem tõle. Aki flop elõtt kb 10 handenként all in megy, attól nem vártam "pont" a 6-ost...<#vigyor3>

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Jíííháááá xD

Ez egy 24 dolláros satelit vége. Az elsõ reggel egy 200 dolláros versenyre. Nem voltam balszerencsés asszem.

Itt nem tudom miért adtam csak meg. Túl gyors voltam.

De nem számított. Következõ, utolsó osztás.

Rash87
De ha lett volna nála egy 6os,akk megint jött volna a "napi szívásod" egyike 😄

chalezlopez
Emberünkrõl tudtam, hogy egy mániákus idióta. Kicsit rá voltam állva, hát sikerült is lefosztanom.

Vamos Argentina!

sz4bolcs
"...csak én vagyok egyedül helikopter" szindróma. =))

sz4bolcs
Azt, hogy az elsõ beszélõ blöfföl, a második beszélõ hülye, az utolsó beszélõnek nincs semmije és bedobja, neki pedig jön az áááász. 😄