Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
szeretem az ilyen szerencsevadászokat, csak nem értem :-)
nekem szerda jó
zeli
ddt500
Rash87
sz4bolcs (?)
sandor8206 (?)
kraawz (?)
Válaszoljatok hogy kinek jó, kinek nem jó, ha nem jó, mikor lenne jó.
de a J4s mi a francot akart? :-D
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
NL10en 35 centig emelnek . KK nálam, visszahívok 1.20-ig. Erre all-in megy 35s-el , és flopon Q35.. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Velem olyan volt, hogy egymás utáni körben kaptam 99-et, JJ-t, meg KK-t. Nyomtam neki, mint egy barbár. 😄
2x 24o-ra jött le 😄 Egyszer Q10-re 😊
zeli
ddt500
sz4bolcs
Rash87
én
Ennyi embernek nem tudom hogy indítanak-e. sandor8206 te nem akarsz jönni? Asszem te is játszol Full Tilten. Mindenesetre most írok nekik egy mailt, és megkérdezem a részleteket. Most vasárnaptól keddig pont ráérek, mert otthon fogok feküdni a fájós derekammal, szóval valamikor akkor este lenne 😄
amikor flopon talált valamit már éreztem ,hogy lejavul :-)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ba32107: van amúgy vmi hír errõl a privát SNGrõl?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
van olyan lehetõség a bwinen, hogy asztalt csinálok és csak a haverokkal játszok? Tehát zártkörû legyen és játékpénzben? És ha van ez hol található, hogy kell. Elõre is köszi :-)
A múltkor felvetõdött, milyen struktúrában érdemes az otthoni/házi bajnokságokat lefolytatni. Akkor belinkeltem egy pár honlapcímet mely ezekkel foglalkozik, de most megtaláltam a régi számítógépemen néhány nagyon hasznos segédanyagot, programot.
Van 3 excel file ami kifejezetten zsetonok elosztását számolja ki a bevitt adatok alapján. Viszonylag egyszerû kezelni õket, és természetesen angol nyelvûek. Az idõ tényezõt sajnos ezek egyszerûségük miatt nem kezelik. Ezt tapasztalat alapján kell belekalkulálni.
ChipStackCalculator
Setuptournament
tourney_setup_v3
A másik amit feltöltök a TournamentDirector nevû program. Honlapja itt tekinthetõ meg. Ez ugye fizetõs...
A honlapon minden részletesen megtalálható, de elöljáróban annyit. ez egy nagyon komoly tudású szoftver. Mindent be lehet rajta állítani, még többet is mint kellene😊
Tournament Director
Mindenki használja egészséggel és GL!
elég kemény, tényleg. 😄
KK-mat mákolta JJ, azóta nem próbálkoztam (ez is elsõre volt)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én amúgy csak jokerstarson játszom.
Sajnos egybe sem sikerült bekerülnöm, pedig egész hajnalban voltam, viszont a 13 eurombol csináltam 85öt 😊
ja igen és az aktuális shortstack sose tudott kiesni, persze csak én :-)
KQs vs AJ, jött a Q riverre meg a A
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
alacsony téten (0.02/0.04) ~ $1,5 pot (ami ott azért nem számít rossznak), riveren allin mentem $0.16-tal és eldobta. 😄