Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvárjuk mit mondanak a többiek, lehet hogy eltoljuk hétvégére vagy jövõ hétre, hogy mindenki tudjon játszani.

TaRka0107
Tegnap pokereztünk... haveromnak nagyon adta a lapokat, minden körbe top párja volt. Short stack lettem és allin mentem J52 flopon A7el és persze hogy J10e volt. Most meg azt álmodtam hogy lemákolt KJ-val. QJ-m volt, flopra nem emlékszem de ott volt egy Q. Turn:J Két párom van fasza vagyunk, allin megyünk és mondom csak K-al nyerhet és jött riverre.... Olyan ideges lettem...(álmomba)😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

némelyik embert tényleg nem értem mit callozgat lyukas sorra?
szeretem az ilyen szerencsevadászokat, csak nem értem :-)
sajna nem, de lehet a többieknek ok. majd akkor legközelebb :-)
Szerda részemrõl sztornó, sõt valószínûleg a hét többi része is, minden nap 6-ig dolgozok, és van hogy nem is haza megyek, szóval géphez sem nagyon jutok. Hétfõ?

kedd este sajna nekem sehogy nem jó
nekem szerda jó
Na, válaszoltak Full Tilrõl, minimum két játékos kell, szóval fasza a dolog. Most jöttem rá, hogy ez nem is SNG, szóval valószínûleg úgy megy, hogy aki tudja a jelszót az jöhet, és nincs felsõ létszámkorlát, bár azért majd beleírom az emailbe, hogy mondjuk max 10 játékos, annál többen úgysem leszünk. Én úgy gondoltam hogy legyen $1+$0.10 a beugró, az 5-6 embernél 5-6 dolláros prize pool és az elsõ két hely fizethetne, mondjuk 70-30 vagy 60-40 arányban. Idõpontról: nekem kedd estig akármikor jó, döntsetek ti. Gondolom a legtöbbeknek az esti órák a jók, 18-20 körül. Mondjuk akkor azt mondom hogy legyen kedd este 18:00-kor. Ez kinek jó, kinek nem jó? Addig válaszol aki akar jönni, és a Full Tiltesek is fel tudják dolgozni. Résztvevõk:

zeli
ddt500
Rash87
sz4bolcs (?)
sandor8206 (?)
kraawz (?)

Válaszoljatok hogy kinek jó, kinek nem jó, ha nem jó, mikor lenne jó.

naaaaaaaaa

de a J4s mi a francot akart? :-D
Szeretem a Titan pókert 😊 náluk van a legjobb support, már fél órája chatelek Zoeval 😄, tök jól el lehet vele haverkodni 😊.

kraawz
Nekem már nagyjából sikerült.. Igaz, több mint fél év kellett hozzá 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

chalezlopez
Ezekhez nehéz hozzászokni...

Vamos Argentina!

kraawz
Istenem, ekkora barmot..

NL10en 35 centig emelnek . KK nálam, visszahívok 1.20-ig. Erre all-in megy 35s-el , és flopon Q35.. 😄

kraawz
megyek én szívesen, csak eléggé idõpont függõ, azért nem is jelentkeztem látatlanban.

sz4bolcs
Te ugye nem akarsz jönni sg-s pokerre...?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Csiter! 😄

Velem olyan volt, hogy egymás utáni körben kaptam 99-et, JJ-t, meg KK-t. Nyomtam neki, mint egy barbár. 😄

kraawz
40. leosztás, 4. full house .. hihetetlen 😄

kraawz
30 leosztás alatt 3x floppoltam full houset...

2x 24o-ra jött le 😄 Egyszer Q10-re 😊

tõlem lehet, persze idõpont függõ, hogy mikor lenne
sz4bolcs
Én úgy tudok jönni, hogy valaki küld nekem nevezési díjat, én pedig küldök neki pokerstarson, mert nincs kártyám, amivel tudnék föltölteni. Bár lehet, mire lenne ez a verseny, már megoldom. (Ismerõsöm szokott feltölteni, ha kell)

Eddig ha jól számoltam csak öten lennénk:
zeli
ddt500
sz4bolcs
Rash87
én

Ennyi embernek nem tudom hogy indítanak-e. sandor8206 te nem akarsz jönni? Asszem te is játszol Full Tilten. Mindenesetre most írok nekik egy mailt, és megkérdezem a részleteket. Most vasárnaptól keddig pont ráérek, mert otthon fogok feküdni a fájós derekammal, szóval valamikor akkor este lenne 😄

sz4bolcs
Elírta a jokert.

mármint hogy szerepel benne a póker :-P
a nick-je a legjobb :-)

amikor flopon talált valamit már éreztem ,hogy lejavul :-)
Rash87
Én is benne lennék 😊

Glory, Glory Man. United!

kraawz
Ha nem is nekem sikerült, de legalább egy magyar nyerte 😊

Csacsi
Ha valaki velem akar játszani, akkor este keressen a Lurdy házban 100/200-as cashgame asztaloknál 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Ja, nagyon várom már, szívesen játszanék az itteni pokeresekkel. 😊

zeli
én se gondoltam vmi nagy összegre, de játszanék szívesen egy SG-s baknokság keretében. (vagy ha itt nem vagyunk elegen, esetleg még mások)
ba32107: van amúgy vmi hír errõl a privát SNGrõl?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

srácok
van olyan lehetõség a bwinen, hogy asztalt csinálok és csak a haverokkal játszok? Tehát zártkörû legyen és játékpénzben? És ha van ez hol található, hogy kell. Elõre is köszi :-)
sz4bolcs
Én is jönnék fulltiltes házi bajnokságra, de csak ha nem túl nagy a nevezési díj, mert én szegény vagyok, mint a templom egere. 😄

asafderg
Egy kis segítség a közösségnek!

A múltkor felvetõdött, milyen struktúrában érdemes az otthoni/házi bajnokságokat lefolytatni. Akkor belinkeltem egy pár honlapcímet mely ezekkel foglalkozik, de most megtaláltam a régi számítógépemen néhány nagyon hasznos segédanyagot, programot.

Van 3 excel file ami kifejezetten zsetonok elosztását számolja ki a bevitt adatok alapján. Viszonylag egyszerû kezelni õket, és természetesen angol nyelvûek. Az idõ tényezõt sajnos ezek egyszerûségük miatt nem kezelik. Ezt tapasztalat alapján kell belekalkulálni.

ChipStackCalculator

Setuptournament

tourney_setup_v3

A másik amit feltöltök a TournamentDirector nevû program. Honlapja itt tekinthetõ meg. Ez ugye fizetõs...

A honlapon minden részletesen megtalálható, de elöljáróban annyit. ez egy nagyon komoly tudású szoftver. Mindent be lehet rajta állítani, még többet is mint kellene😊

Tournament Director

Mindenki használja egészséggel és GL!

zeli
Én próbáltam, ahogy írtam is...
elég kemény, tényleg. 😄
KK-mat mákolta JJ, azóta nem próbálkoztam (ez is elsõre volt)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Királyság! 😄

Én amúgy csak jokerstarson játszom.

kraawz
este paradise-on volt promó, hogy a 2MRD. leosztás nyertese nyer 25,000 eurot, az aztalnál ülõk pedig 2,500-at mindenki. Aki meg 1MRD 950M , 960M stb.. voltak, õk fejenként 1000 eurot nyertek.

Sajnos egybe sem sikerült bekerülnöm, pedig egész hajnalban voltam, viszont a 13 eurombol csináltam 85öt 😊

na buborékban chipleaderbõl végül bublefiú lettem :-) 10-er több volt mint a többinek és az összes jó lapomnál vagy jobb volt az ellenfélnél vagy lemákoltak, hihetetlen volt
ja igen és az aktuális shortstack sose tudott kiesni, persze csak én :-)
KQs vs AJ, jött a Q riverre meg a A
sz4bolcs
Aha, mondd! xD

kraawz
esetlen van még valaki ?😊

sz4bolcs
10k zsetonját amúgy melyik versenyen szerezte?

sz4bolcs
Lehet félrenyomott, vagy valami. Ilyet nem csinál normális ember. 😄

Fiuk kiprobálta valaki a Fulltiltpokeren a NEW Rush Pokert? nagyon brutál😄 Az nem Poker ami ott folyik ,az valami máás lol

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

de õszintén nem kibaszottul kemény, 2 üres lappal megadtam volna azt a 144-et :-D kegyetlen emberek vannak
sz4bolcs
lol, én nem is errõl beszéltem, sorry. Félreértettelek, és nem vettem észre, hogy mennyit kellett volna megadnia a BB-nek. Valóban idióta. 😄

zeli
Ilyenem nekem is volt....

alacsony téten (0.02/0.04) ~ $1,5 pot (ami ott azért nem számít rossznak), riveren allin mentem $0.16-tal és eldobta. 😄

persze de amit õ mond az is hülyeség, már 10 BB-nél eléggé sok minden all-ines lap pozicíóban meg még több lap, 1 BB-nél meg fõleg (bár én nem nagyon szoktam ennyire lemenni :-D akkor inkább szevasz elõbb kiesek)
Elbeszéltek egymás mellett, szabolcs (és én is) azt hitte, hogy azzal van bajod, hogy az ürge all-in ment. De most nézem, hogy a BB nem adott meg még 100-at 😄 Tényleg idióta 😄

Amúgy én arról beszélek, hogy a BB nem adta meg az emelést és foldolt, de ha te egy nagyvakkal nem küldöd be KK-val az all-int mert ülnek mögötted 20-an , akkor azt hiszem nagyobb a probléma mint gondoltam. Tényleg ne haragudj de nem hiszem el, hogy ezeket komolyan írod, mert akkora baromságok.
sz4bolcs
KK van a kezedben és van 1 nagyvakod, ülnek utánad 43534-en. Naná, hogy bedobod, és megvárod, amég ketten maradsz a kisvakkal. (?)

ezt most komolyan írtad, ha igen hagyd abba a pókert.
sz4bolcs
"ász dámára raktam 😄😄😄😄😄" xDDDDDDDDDD

sz4bolcs
Bakker, ez milyen tré????????? Még mutatáskor is csak kerestem, hogy mije van neki. Õ meg szerintem várt rá. xDDDDDDD