Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Tessék: Így kell játszani AA-t pozíción kívül K10 flushdraw-s boardon

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Christian88
Egyszerûen muszáj néha ilyeneket megadni. Úgy érzem ez is jó játéknak indult, de a call már lehet, hogy nem volt jó 😄.Kár hogy a gondolkodás nem jön át a replay-en, de ezt ilyen "nõi" megérzésre toltam be 😄. Én ezeket a srácokat mindig megjelölöm PS-n belül, már szinte akármikor játszok, mindig van egy emberrõl valami infóm.

Az 55-el úgy voltam, hogy egyik csak kiesik legfeljebb hátrányból indulok HU-ban vagy nyerek, ami most bejött.

http://www.twitch.tv/hegii

sz4bolcs
Megmutattad, hogy ki a kakas a szemétdombon xDD

Limpelés A5s-sel 3 handed awesome, 55 limp rendben van, 22 allin brutál a gombon limpelõ ellen, akinél any2 van AA-t is beleértve, A5 call nevetséges, és a hab a tortán az 55 call xDD

Kijelenthetõ, hogy ebben az 5 move-ból álló partyban egyedül a limpelésed volt helyes játék, az összes többi katasztrófális. Megérdemeltétek volna, hogy mindhárman kiessetek, én pedig elsétáljak a zsetonokkal. 😄

sz4bolcs
A másodiknál mint ha nem lenne egészen a helyén a józan ítélõképességed, amúgy szép "mákolás" :Ð

Christian88
Biztos vagyok benne, hogy hívott volna floppon, de mindegy ezt már nem tudjuk meg és szerencsére jól végzõdött. Ennek örömére itt van két nekem szép hand 😊

Bár gondolom itt se fog tetszeni sokaknak a megadás 😊

sz4bolcs
Vagy szerintem akár check-raise allin is jó ilyen flopon, ha túl agro, és a stackedbe is kerülhetne egy showdown.

sz4bolcs
Persze mert Ászpár ellen legtöbbször AJ AQ kõr lesz nála ilyen flophoz :Ð
Nem JK, J10, Q9, A2s-A10, alacsony pár, meg ilyen fasságok. Ilyen flopon a legparásabb, hogy van-e nála K10, ha kombodraw-ja van az már nagyon cooler számodra. Ilyen flopon az allin is vállalható, mert mondjuk van nála egy KQ és azzal beteszi, stb...
Vagy ha nagyon parás a flop, nem c-betelsz, hanem, check-check/check-call után blank turnön visszaveszed az irányítást.

Christian88
Miért vagy te biztos abban, hogy bedobja flop után?flop után Ha emelek és all in megy, akkor lehet nála egy AJ, AQ kör vagy jó esetben egy AK, de akkor is nehezebb lett volna megadni, mint így.

sz4bolcs
Ha eltekintesz attól, hogy most épp 9es párja volt, sok mindennel megpróbálhat vakot védeni akár passzívan, akár olyan lappal is, amit egy visszaemelés utáni preflop allinre be kell dobnia. Ha simán ráemelsz, és mondjuk játszani akar, lejön ez a flop, ok, hogy nem vagy pozicióban, de egy c-betre simán bedobja, ha pedig callol, és lejön valami ijesztõ lap, akkor is callolhatsz egy value betet riveren az Ászaiddal, és valszeg nem kell kockáztatnod a teljes stacked.

Christian88
Vissza akartam lopni egy nagy vakot.Pechére lapom is volt hozzá. Ha 3 Betelek megint vagy csak megadok, szerintem megint all in rak. Utána már ki dobta volna el?

sz4bolcs
Régebben olyan playák ellen nyomtam ilyet, akikrõl gyanítottam, hogy hajlamosak megfejteni, hogy ezt kettes és ötös pár között csinálom vmivel.

Csacsi
Rossz volt a push...a megadása meg mégrosszabb. Egy ilyen szituban maximum call az AA. Valószínûleg az életben nem hallott még az ICM-rõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ritka szar játék volt tõled...az övé meg még jobban
sz4bolcs
De mi volt a célod ezzel az allinnel? Ha dobatni akartál, és az volt a gondolatmeneted, hogy erre inkább fog dobni, mint 4bet allinra, akkor szar játék volt.
Én akármilyen bubbleben, akármekkora stackkel csak akkor játszom így AA-t, ha tudom, hogy így fog bekerülni legnagyobb eséllyel preflop mindkettõnk stackje. 😄

Christian88
Mivel bõven volt zsetonom és az írt szitu miatt, emellett döntöttem. Nem értem miért kellenek ilyen callok, de azt hiszem, ha lejön neki a 9-es akkor sírok és lehet szidom magam, amiért így játszottam meg.

Szegény orlandini AK-ját lemákoltam A4 sorral és kihoztam sorint másodiknak 😄

sz4bolcs
Hát akkor baromi szépen "becsapdáztad", már ha nem dobatni akartál... (ugye, nem dobatni akartál?), és ez szerintem egy szar call volt.
Így, hogy rátolod az egész stacked, tudnia kellett, hogy legjobb esetben flipet játszik, és elég mély stackje volt, nem volt kényszerben egy ilyen callhoz. Ügyesen kiszûrted, hogy a srác képes ilyen move-okra.
A rossz hír a számára, ha csak simán emelsz, és nagyon agro, akkor ugyanúgy allin fog kerülni preflop.
Én egy sima emelést csak lecallolok ezzel ilyen szituban, pont azért hogy ne kerüljek vele nehéz preflop döntés elé, és még mindig lehet, hogy az ellenfelem tud dobatni velem postflop, vagy pedig nem játszik elég agresszíven ahhoz, hogy lestackeljen. Neki ez, hogy rátoltad a stacked, optimális lett volna ahhoz, hogy nagyon olcsón megússza ezt a partyt. Bubbleben ez, akármilyen lazán emelgetsz rá, ekkora stacknél szar call...

Christian88
Na szerintetek ez jó megadás volt? 3 hely fizetõs.
Egyik 3betes lopásomra all in ment. Úgyhogy most emellett döntöttem.

sz4bolcs
A mákolás lényege, ha érzed, hogy nagyot mákoltál, akkor nagyot kaszálj vele, like this:

Christian88
Én nem értek egyes embereket. 200/100-as vakok, négyen vagyunk és 8000 meg 5000 zsetonnal dobálják a lapokat és adják oda vakokat a 900 zsetonosnak.

tudta, hogy riverre fog esni a tuti és becsapdázott :-)
sz4bolcs
mint valami fogyatékos debil xDD

a K10-es srác viszont mekkora arc, mikor elkiabálja magát, hogy The ten! 8)

sz4bolcs
ja, mondjuk ez akkor jó, ha tudod, hogy az ellenfél szeret ilyen másod, meg harmadpárral játszogatni, mert azt elég erélyes játékkal valszeg ki tudod verni veszélyes turnön a kezébõl.. vagy ha nem, akkor is van egy occsó rivered, ami még mindig segíthet, ha pedig az sem, akkor sem fog nagyon ugrálni a szarjával value-betekkel, és gyûjtesz tõle infót.

sz4bolcs
pl. ha emelek vmi connectorral, és cbetelem a flopot amin van akármilyen húzóm, akár csak backdoor, és call után turnön javulok, de még mindig nem kész kézre, hanem mondjuk 40%-ra, akkor ugyanúgy emelek tovább, mint ha flopon kész kezem lett volna.

sz4bolcs
hát, sztem a gutshot+flushdraw baromi erõs, "értékálló" kéz, még turnön is 40%-a marad ha blank a turn.

Nem a lapokban kell bízni, hanem hogy helyes logikát követ az ember, a lapok csak a színjáték kellékei.
50%-ban nem fogjas eltalálni a random calloló ellenfeledet a flop, akkor hülye lennél nem emelni bármilyen kombinációra, ami a végén kijöhet a lapjaidbõl. Ha tudsz dobatni draw-val, dobass...
Nekem még az is le szokott pörögni a fejemben, hogy backdoor flösdraw-m van 😄

Lammer
JESSSSSSSSSSSSSSZ!

GYULOLOM AZT A RIPACSOT!!4NÉGY!

kibeb*szott idegesito tud lenni, mar lattam egy csomo videoban... -.-

eloben felrugnam a capajaval egyutt, az tuti! 😄D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
szerintem nem volt jo jatek a reszerol... 9-es magas flushdraw? lyuk draw (natur openendert dobok, nem hogy lyukat*)??? persze igy utolag okosak vagyunk, hogy jogos a megadoja, mert ugye ~~39%... de nekem meresz kategoria volt akkor is 😊

*azt azert magyarazzatok mar el, hogy az emberek miert biznak a lyukdrawban? meg egy openender meg talan-talan nalam... (amugy dobom ollera, ha stackem java szazalekban veszelyben)

legutobb is elo cash 1-el nagyobb tetet specteltem... (vartam kis tetes helyre)... faszi HARMADIKKENt ad meg egy ollet... EEEEEs jott neki a lyuk... 30-40K-t vitt hufban -.-

sz4bolcs
mondjuk határeset szitu, gutshot+flushdraw, kellett is neki tolnia, csak akkor miért nem tett allin flopon...

Lammer
"játékpénzes" -> mondjuk ezeknek a playaknak ez lehet "jatekpenz"... mi meg itt gorcsolunk par(szaz) dollalert 😄

(<#szomoru1>)

sz4bolcs
hogy tolta belfele a srác a zsetonját a pénznyelõbe 92-vel... (15 dolláros verseny)

sz4bolcs
lol xDDD Miket nem tud, aki nem cashgamel xD

Tigristank
5 dollárt a plafon miatt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
2:30 "THE TEN!!!!! xDDD"

sz4bolcs
Arika hogy megvicceli az öreget xDDD

sz4bolcs
Ezek szerint az ott bent az asztal közepén 10 milla + az apró 😄
Ilyenkor milyen durva rake-et kaphat a terem... 😄

sz4bolcs
2 óra gondolkodás után fölfogtam ;Ð

"kicsit beneztem magas tetes PLO-ra..." 😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
úgy akartam kérdezni, hogy játékpénzes cashgame, vagy vmi sima verseny

sz4bolcs
Játékpénzes verseny?

Lammer
? 😊

en azon huledezek meg mindig, hogy egy leo alatt ONLINE megvan egy 50Nm2-es kis panellakasod 😄

sz4bolcs
Ez miféle chio chips? 😄

Lammer
na bocsi:

Lammer
Vartam cimborara... kicsit beneztem magas tetes PLO-ra...

na most itt ki volt a rosszabb? 😄

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4102282

Jó móka, de nekem nem jobb😊

Christian88
Szétnézni, hogy pörög a heti 30000$-os ingyenes verseny 😄

precision
pedig szerintem sokkal jobb mint az online 😊

Bazinga!

Ejj de nem szeretem én az élõ játékot😄

sz4bolcs
minek neked silverstar státusz? 😄

Christian88
Hát régen én olyat olvastam , hogy BR 2%-val többasztalos és 5%-val egy asztalos versenyen induljunk.

Bár én szeretném elérni a silverstar VIP-et és ahhoz meg ez a 3,5$-os verseny jobb, mint a nagyobb limiteken.

Csacsi
Kedvenc napom volt ma is. Abba is hagyom inkább.

Biztos nektek is volt olyan napokat, hogy képtelenek voltatok showdown-t nyerni.

Így kell elbukni 8 BI-nt egy 4 órás session alatt.

Most majd megint 2-3 nap lesz, mire visszahozom ezt a bukót.

Szóval képzeljetek el egy olyan napot, amikor kb 24%-ban jutottál mutatásig...és abból csak 25 %-ban nyertél. Nem kívánom senkinek, de vannak ilyen napok.

Igen 3 db AA-m, és 3db KK-m is elvérzet.

Mégis ez a két a lap a legnagyobb nyerõ handem..és még mindig kb 80%-ban nyerek velük.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sz4bolcs
Amikor megzavarja az elméd a gondolat, hogy "mennyibe került ez a verseny?" és a "ezt nem szabad elveszítenem", onnantól garantáltan véged van.