Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Megint 20 felett.
Aztán elfogytak az ellenfelek és ennyivel zártam.
Másik asztal 2-ik osztása.
3-ik és utolsó.
És most három osztás majdnem egymás után. A harmadik kifejezetten szar játék volt a részemrõl de vazze! Mind a 3-on játékban pont 1-el nagyobb lap vert meg!!
Tudom nem kellett volna preflop ólin menni de vazze! AAA6-ra bemondani omahan és ahogy vesztettem az is egy kabaré.
Második beülõm.
Szóval mint ha a terem direkt úgy csinálná, hogy ne mehessen el nagyon az ember a többiektõl. Persze valszeg hülyeség.<#wilting>#wilting>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
ARSENAL&POKER
Grat! Nehogy abba hagyd! 5 hónap alatt 250$ a semmibõl nem rossz ám😊 Most nekem is ilyen céljaim vannak. Csak én még nem tudom mit vegyek. Mondjuk egy házat majd kocsikkal?:-)))
Ugy 5 hónapja azért kezdtem el pókerozni hogy megpróbáljak nyerni annyit hogy lecseréljem a 15-inches CRT monitoromat , elõször csak freerollokon játszodtam ,az egyiken sikerült behuzzak 7$-t és abból játszogattam SnG meg Tournamenteket ,volt mikór egy nap többet is de volt hogy 1 hét alatt csak 1 versenyen játszodtam,igy lassacskán épitgettem a Bankrollom 😊
Most kivettem a Moneybookers Mastercardal 250$-t és megvettem egy Samsung 24-inches LCD monitórt 😄
Tudom nemsok ,de az enyém ,és a pókerozásból van 😄
http://ahapc.hu:8000/public/upload/kepek/monitor/samsung/2433lw.jpg
Most hogy már elértem célomat nemtudom eldönteni hogy pókerozzake tovább, hisz a tournamentek nagyon sok idõbe telnek van mikór egy rebuyos versenyen 4-5 óra játék után kiesek bubbleban és az nagyon bosszantó tud lenni 😊
Lehet hogy ujjabb célt kellene kitûznöm magamnak hisz csak most jöttem bele igazán 😊
Sok sikert mindenkinek!
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Asszem' legközelebb inkább dobom.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ez jól is mutat mindent, de a valóságban az történt, hogy én is, és õ is 20 centtel kevesebb pénzzel ültünk a hand után! Ezt ilyenkor hogy tudom bebizonyítani? Vagy most ilyenkor mi van? A last hand historyban rosszul mutatja:
És tényleg elvesztettem azt a 20 centet, szóval annyival kevesebb a pénzem. Keressem a supportot, vagy én vagyok hülye?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
AmiGo-HUN said, "49"
AmiGo-HUN: raises 375 to 385 and is all-in
Stefo Al.: folds
rosewood5: folds
fityfirity61: calls 380
rubik63: folds
*** FLOP *** <5h 7c Kh>5h 7c Kh>
*** TURN *** <5h 7c Kh>5h 7c Kh> <4h>4h>
*** RIVER *** <5h 7c Kh 4h>5h 7c Kh 4h> <9c>9c>
*** SHOW DOWN ***
fityfirity61: shows <8d 8s>8d 8s> (a pair of Eights)
AmiGo-HUN: shows <4c 9s>4c 9s> (two pair, Nines and Fours)
AmiGo-HUN collected 780 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 780 | Rake 0
Board <5h 7c Kh 4h 9c>5h 7c Kh 4h 9c>
xP
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,