Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá. Omahában milyen lapokkal kéne játszani?<#help>

Dick Riddick
Már nem azért, de azzal semmit nem mondok, hogy nagyon határeset lapokkal játszol. A döntéseid is furcsák.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nightt
En ezert jatszok ugy, h ha duplaztam, akkor kiszalok es beulok masik asztalra... nekem bejon!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

sz4bolcs
TRAP!:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Bocs, hogy televágtam a fórumot de gondoltam alátámasztom az elméletemet. 2-300 ilyet berakhatnék. Akármilyen jó lapjaim vannak, akármilyen jól játszom a 3X-os vagy több pénz olyan ritka mint a fehér holló.<#szomoru1>

És innen volt visszaút.

Megint 20 felett.

Aztán elfogytak az ellenfelek és ennyivel zártam.

Másik asztal 2-ik osztása.

3-ik és utolsó.

Megint dupla pénz.

És most három osztás majdnem egymás után. A harmadik kifejezetten szar játék volt a részemrõl de vazze! Mind a 3-on játékban pont 1-el nagyobb lap vert meg!!

Itt talán túl agresszív voltam. Az elsõ beülõvel ez votl a plafon.

Tudom nem kellett volna preflop ólin menni de vazze! AAA6-ra bemondani omahan és ahogy vesztettem az is egy kabaré.

Második beülõm.

A sok összeesküvés elmélet mellé gyártottam egy sajátot. 4 évnyi sok site-on átívelõ pókeres pályafutásomnak egy állandóan visszatérõ pontja van. A dupla pénz. Eddig 3 pókerteremben játszottam sok cashgame-t és mindháromnál ugyan azt figyeltem meg. Ha van pénzem (2-3 beülõt be tudok tolni egy asztalra) szinte mindig eljutok a dupla pénzig. Lehet, hogy elsõre elbukok egy beülõt de a következõt megduplázom. Viszont nincs az az Isten, hogy tovább tudjak menni. Na már most ha elbukom a felét vagy még többet akkor is visszajuttat a gép a dupláig. Eleinte azt gondoltam, hogy a több zseton miatt lazább leszek de nem! Régen lehet, hogy így volt de ma már nem. Csak a mai termés. Omaha 10 dolláros asztal. Elsõ beülõt felviszem 25-re majd nullázok. Következõ beülõ megint felmegy 20-ig, onnan le 3 dollárra majd fel 23-ig és megint elbuk. 3-ik beülõ fel 18 dollárig majd bukta. Persze olyan lapok ellen, hogy sírva röhögtem. Ja és persze én is olyanokkal nyertem néha, hogy egy vicc volt az egész.
Szóval mint ha a terem direkt úgy csinálná, hogy ne mehessen el nagyon az ember a többiektõl. Persze valszeg hülyeség.<#wilting>

Attól függ honnan limpelt.

sz4bolcs
Nagy volt az esélye annak, hogy ha más is belimpel, akkor nem fogja tudni megítélni, hogy mi van a másik kezében. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

grat😉 de annak kicsi volt az eselye hogy ket parod legyen , neki meg a legnagyob parja volt😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Nightt
Egy idiota limpelt KKval, en meg egyszinu Q7-tel. Flop: Q75. Emelek, o allin, megadom. Nem jott le K, igy nyertem 10$-t egy szar lappal KK ellen es azert mert csapdazni akart... hat jol beleesett! En ezert nem csapdazok, preflop soha!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Pokerstars-on milyen surjen szoktak lenni Freeroll versenyek ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

bardocz
Köszi! Magyar oldalon ezt nem találtam.
bardocz
Everesten mennyi summit point jár az SnG-kért? Ezt nem találom az oldalukon, csak egy számológépet, amivel CG-t lehet számolni.
Grat! Én is a semmibõl lettem "gazdag" 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

KAMIONOS KOGYO
A nyert 7$-ból milyen nevezésû SNG,MTT-ken indultál?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nagyon nagy grat ez tisztelendõ sokunk számára sztem!

ARSENAL&POKER

<#eljen>

bardocz
Ugyan ilyen monitorom van, csak 22"-os😊

Grat! Nehogy abba hagyd! 5 hónap alatt 250$ a semmibõl nem rossz ám😊 Most nekem is ilyen céljaim vannak. Csak én még nem tudom mit vegyek. Mondjuk egy házat majd kocsikkal?:-)))
Sziasztok! Egy kis sikertörténet <#vigyor3>

Ugy 5 hónapja azért kezdtem el pókerozni hogy megpróbáljak nyerni annyit hogy lecseréljem a 15-inches CRT monitoromat , elõször csak freerollokon játszodtam ,az egyiken sikerült behuzzak 7$-t és abból játszogattam SnG meg Tournamenteket ,volt mikór egy nap többet is de volt hogy 1 hét alatt csak 1 versenyen játszodtam,igy lassacskán épitgettem a Bankrollom 😊
Most kivettem a Moneybookers Mastercardal 250$-t és megvettem egy Samsung 24-inches LCD monitórt 😄
Tudom nemsok ,de az enyém ,és a pókerozásból van 😄

http://ahapc.hu:8000/public/upload/kepek/monitor/samsung/2433lw.jpg

Most hogy már elértem célomat nemtudom eldönteni hogy pókerozzake tovább, hisz a tournamentek nagyon sok idõbe telnek van mikór egy rebuyos versenyen 4-5 óra játék után kiesek bubbleban és az nagyon bosszantó tud lenni 😊
Lehet hogy ujjabb célt kellene kitûznöm magamnak hisz csak most jöttem bele igazán 😊

Sok sikert mindenkinek!

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Daffit
Utolsó három kiesésem élõben, kézbe KK-val történt. Ellenfelek: 55/AQ/JJ.

Asszem' legközelebb inkább dobom.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

bardocz
Ezért igazán szívás, ha végén döntetlen van 😄 Senki se jár jól vele, csak a terem.
Baaazmeg.... most számoltam utána, nincs itt semmi bug. Igaz hogy mindketten vesztettünk 32 centet, de azzal bizony nem mást fizettünk ki, mint a rake-et. Hát bazmeg 😄 Ez mekkora geciség 😄

Uhh segítsetek egy picit... van ez a hand:

Ez jól is mutat mindent, de a valóságban az történt, hogy én is, és õ is 20 centtel kevesebb pénzzel ültünk a hand után! Ezt ilyenkor hogy tudom bebizonyítani? Vagy most ilyenkor mi van? A last hand historyban rosszul mutatja:

És tényleg elvesztettem azt a 20 centet, szóval annyival kevesebb a pénzem. Keressem a supportot, vagy én vagyok hülye?

LOOOOOOOL... ez mégis mit hitt? 😄😄

Jól elvagy itt magadban 😄

KAMIONOS KOGYO
(nem érti!)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Carloska
nah jó poénkodás vége ennyi kelett 😄

Carloska
kurva nagy 😄😄😄😄

Carloska
nem tudom, mekkorák a vakok, mekkorák a stack-ek,

Carloska
akkor neked való

Galy
poénnak szar
Carloska
jézusom ember ez egy poén party voltt nehogy már elkezdjél itt statisztikázni ez a látnoki képességemrõl szól

Galy
nem tudom, mekkorák a vakok, mekkorák a stack-ek, 8as párral meg akár simán call..
Carloska
bemondtam egybõl asztalra milyen lapom van egyik azthitte kamuzok erre feljött 49 hiába látnom vagyok nem tehetek róla ....

Carloska
nem érted? 😄

Galy
?
Carloska
Dealt to AmiGo-HUN <4c 9s>
AmiGo-HUN said, "49"
AmiGo-HUN: raises 375 to 385 and is all-in
Stefo Al.: folds
rosewood5: folds
fityfirity61: calls 380
rubik63: folds
*** FLOP *** <5h 7c Kh>
*** TURN *** <5h 7c Kh> <4h>
*** RIVER *** <5h 7c Kh 4h> <9c>
*** SHOW DOWN ***
fityfirity61: shows <8d 8s> (a pair of Eights)
AmiGo-HUN: shows <4c 9s> (two pair, Nines and Fours)
AmiGo-HUN collected 780 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 780 | Rake 0
Board <5h 7c Kh 4h 9c>

Barnabyka
hát ez ilyen(:

Carloska
Milyen nyugalom van 😄

Jah télleg rég néztem már be XDXD

2 legnagyobb terem, szóval a nagy számok törvénye alapján több a jó játékos is és több a fish is :-D
D4nY
köszönöm szépen, megvan 😊

xP

D4nY
vki a fél óra múlva kezdödõ paradise pokeren lévõ tele magyar 100 freerollra jelszót privibe eltudná küldeni? köszi! 😊

xP

bardocz
<#nevetes1>
A PS(stars) és a FT(fulltilt)-n sok a hal? Azt olvastam, hogy ezeken több a jó játékos. De valahol meg azt, hogy FT-n sok a hal. Nem sokat játszottam még ott, csak rush-t de az más. Másik: ongame-n az SH 5 személyes, az úgy nem kevés szerintetek?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ja, aztán másnap meg nem mersz emelni, mert a másiknak biztos jobb lapja van, mármint ezt csak hallottam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,